Huiveja ja sidontaa

Tänään on luvassa hieman erilainen videopostaus, kuin mihin blogissani ollaan totuttu. Halusin kuitenkin tehdä postauksen aiheesta, sillä vaikka kyseessä ei olekaan kosmetiikkatuote, on se silti erittäin lähellä sydäntäni. Toivottavasti saatte postauksesta vinkkejä ja ideoita, joita voitte itse soveltaa omassa käytössänne!

Kiinnostuneille tiedoksi, että oma huivini on ostettu ihan vähän aikaa sitten Lindexin alesta, jossa samoja huiveja oli myynnissä myös valkoisena (jollaisen itsellenikin myös nappasin). Olen nähnyt huiveja myynnissä vielä monissa Lindexeissä, eli eikun alerekkejä kurkkimaan!

Pahoittelen pientä mahdollista niiskutusta, vuotuisen syysflunssan kuume on lähtenyt, mutta niiskuttelu vielä jäänyt.

PS. Video on muuten kuvattu Canonilta lainaan saamallani kääntyvällä näytöllä varustetulla PowerShot G12 -kameralla, josta olen ollut täysin hurmoksessa!

Lähden tänään kymmeneksi päiväksi Englantiin viettämään laatuaikaa Englantilaistuneen Herrasmieheni kanssa, joka ymmärtää kameroiden päälle huomattavasti tätä neitiä enemmän ja saakin näin ollen pitää pikaisen intensiivikurssin minulle kameran eri ominaisuuksien käytöstä. Kamera on jo nyt antanut minulle niin paljon uutta intoa blogijuttuihin, että tulen varmasti teidänkin iloksenne investoimaan omaankin kappaleeseen, sillä tämän kameran jälkeen mitkään vanhalla Ixus S130 -pokkarillani otetut kuvat eivät enää tunnu miltään…

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mun täytyy laittaa tää kirjanmerkkeihin, koska mä käytän huiveja lähes aina, mutta en koskaan muista/osaa kokeilla mitään uutta ja hienoa!
  Kiitos paljon tästä videosta! Helpompi aina katsoa kun kaikki tyylit on koottu samaan videoon. 😉

 2. 2

  sanoo

  Tämä oli kyllä ihan huippu juttu, kiitos paljon! Jotenkin sitä on niin urautunut niihin samoihin juttuihin, kiva kokeilla välillä jotain uuttakin. 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Ihan loitava postaus! Itse käytän paljon huiveja ja oli kiva saada paljon uusia vinkkejä! Lisää tälläisiä!

 4. 5

  sanoo

  Kiitos tästä videosta!! Menin heti koittamaan uusia tyylejä, tämä oli todella hyödyllinen ja kiva postaus!

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Moi!

  Tosi paljon kiitoksia tästä videosta! Itsekin rakastan huiveja ja sain tästä monia uusia vinkkejä niiden käyttöön, jotenkin sitä aina vaan päätyy laittamaan ne samalla lailla… Aikaisemman kommentoijan tavoin täytyy laittaa video kirjanmerkkeihin!

  Tipi

 6. 7

  sanoo

  Aivan mahtava videopostaus ja kuinka hyödyllinen! Useasti katselen bloggaajien tekemiä videopostauksia mut tää oli kyllä nyt parhain ja todellakin hyödyllisin ikinä! Kiitos sinulle muutenkin mahtavasta blogista! 🙂

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Wau, aivan mahtava video! Sain todella paljon hyviä ja hyödyllisiä vinkkejä, kiitos!! 🙂 Heti pitääkin mennä pelailemaan noilla huiveilla! 😀

  -Chatte

 8. 10

  sanoo

  Vau! Enpäs oo tajunnut että huivia voi pitää oikeasti noin monella tavalla, iso ja lämmin kiitos! Rusetti oli mun lemppari! Seuraavana tulikin mieleen että mä TARVIIN tollasen huivin =hyvä syy shoppailla! 😀

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Näytät tässä niin paljon erilaisemmalta kuin esimerkiksi meikkikuvissasi, ihana :3

  -Orkidea

 10. 12

  Nipsu sanoo

  En olisi voinut kuvitellakaan, että huivia voi laittaa noin monella tavalla :O!!!!

 11. 13

  sanoo

  Kiitos miljoonasti! Rakastan huiveja ja käytän niitä aina samalla tavalla, en ole edes tiennyt noin monista käyttömahdollisuuksista. Huivirakkauteni pääsi nousemaan uusiin ulottuvuuksiin, kiitos :))

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Ikinä ei ole tullut mieleen, että huiviakin voi käyttää noin monella tapaa. Kiitos siis, annoit hyviä vinkkejä! Olet muuten todella suloinen videolla, ihan tuli hymy katsellessa :).

  – kisu

 13. 15

  sanoo

  Kiitos paljon videosta! Olen aina ollut vähän huono huivien kanssa mutta jos asia tästä korjaantuisi 🙂

 14. 16

  sanoo

  Kiitos hyvistä vinkeistä. Mä oon myös niitä tylsimyksiä, jotka käyttää sitä huivia aina samalla tavalla. Nyt pitää varmaan jo huomenna kokeilla jotain uutta.

 15. 17

  sanoo

  Ihana postaus! Heti piti kaivaa huivi esille ja miettiä miten sen pistäisi, kun annoit paljon ideoita huivilla leikittelyyn! 🙂

 16. 19

  sanoo

  Wow mitä vinkkejä! Itellä on välillä ongelmia huivien laiton kanssa ja sen takia oon nyt jämähtäny tuubihuivien käyttöön, kun ne on helppoja, mutta nyt ehdottomasti rupean käyttämään enemmän muitakin kuin tuubihuiveja! 🙂

  Ihanan innostava video 🙂

  Heidi

 17. 20

  sanoo

  Kiitos paljon videosta! 🙂 Täälläkin on yksi huiveihin rakastunut ihminen! Sitten kanssa huivit on mukavia talvella, kun ne voi laittaa ulkona sillattis, että ne lämmittää kaulaa ja sisällä sitten jotenkin hauskasti. ;D

 18. 21

  Karoliina sanoo

  Hyödyllisin video mitä olen aikoihin katsellut. Olit ihanan luonteva videolla tykkäsin paljon (:

 19. 22

  May sanoo

  Tosi hyvä video! Uskomaton määrä erilaisia vaihtoehtoja, miten huivin voi laittaa. Huomenna taitaa olla huivi kaulassa töissä.

 20. 25

  Anonyymi sanoo

  Ihanaa! Juuri pari päivää sitten bongasin youtubesta toisenkin huivinsidontavideon. Selvästi tää tarkoittaa sitä, että pitää ottaa huivit aktiivikäyttöön.

  T. Nasu

 21. 30

  Emilia sanoo

  Tosi inspiroiva video. Iso kiitos! En oo ikinä käyttäny hyiveja, mutta nyt sain innon niihinkin. Eikun vaan huivia shoppaamaan!

 22. 31

  nanna sanoo

  Aivan huippuhyödyllinen video! Ei olisi tullut mieleenkään,että huivin voi sitoa noinkin monella eri tapaa! Kiitos kovasti tästä! :):)

 23. 32

  Nebu sanoo

  Mitä piti tehdä : Mennä nukkumaan.
  Mitä tein : Harjottelin Virven videolla näyttämiä huivivinkkejä…. Aina ei kaikki mee niinku suunnittelee 😀 Nappasin siis ekan pitkän huivin mikä kätee sattu ja aattelin et "no eise haittaa jos viel vähä valvon.." Mut kiitti täst, tän innottamaan tajanki alkaa metsästää uutta huivii ! Ehkäpä tot Lindexin yksilöö 🙂 Lisää tälläsii, tykkäsin !

 24. 33

  sanoo

  Tää on hyödyllisin videopostaus, mihin oon ikinä missään blogissa törmännyt. Kiitos! Nyt tääkin huivirakastaja ja -hamstraaja sai uutta intoa asustamiseen.

 25. 34

  sanoo

  Oot huivi nero!! Kiitos näistä vinkeistä<3 monet olivat ihan uusia juttuja mitä ei oo koskaan tullut mieleen 🙂

 26. 37

  Anonyymi sanoo

  Oletpa hertainen tapaus! :-)) Tuli hyvä mieli kun oot niin positiivisen ja aidon oloinen. Kiitos laadukkaasta (lemppari-) blogista! 🙂

 27. 39

  sanoo

  Huippu postaus! Tästä on tosiaan hyötyä, nyt ei muuta kuin ostelemaan uusia huiveja ja kokeilemaan uusia sidontatapoja 🙂

 28. 42

  Terhi sanoo

  Olipahan ihan äärimmäisen hyödyllinen postaus, kiitos siitä 🙂 Videosi ovat aina aivan ihania, yleensä en niistä blogeissa piittaa. Toivottavasti innostut kuvailemaan videoita enemmänkin uudella kameralla!

 29. 43

  sanoo

  Ihan mahtava postaus, ISO kiitos!!!! Nyt vaan harmittaa, kun oon täällä mökillä ilman yhtään huivia, tahtois heti harjotella, kun tossa oli muutama ihka uus sidontatapa. No, maanantaina täytyy heti testata! 🙂

 30. 44

  Pilvikki sanoo

  Voi vinde, kun olet luonteva esiintyjä! Tätä lisää, videopostauksesi on hyvin tehty ja niitä on ilo katsella. Olet ottanut aiemmin blogissa esille vaatevarastosi, joka on ilmeisesti niukahko, mutta kaikki tilanteet kattava. Ehdottaisin siis, että tekisi videopostauksen vaatekaappisi sisällöstä ja siitä, miten olet sen rakentanut ja miten vaatteita voi yhdistellä jne. Korutkin voisi sisällyttää samaan juttuun. Siitähän tulisi vaikka videopostaussarja! Selvästi tiedät kosmetiikan lisäksi, mitä olet näiden tyylijuttujenkin kanssa tekemässä, joten mieluusti inspiroituisin vielä lisää! Mulla on niin paljon huiveja, mutta en osaa niitä käyttää. Eikun sidontaa opettelemaan!

 31. 45

  sanoo

  Tässä oli tosi paljon uusiakin juttuja sitoa huivi, täytyy kyllä opetella! 🙂 Tuo rusetti varsinkin oli todella söpö! Toivottavasti teet myöhemminkin videopostauksia.

 32. 46

  Anonyymi sanoo

  Huivia käyttäessä ihmisestä tulee ikävän tasapaksu, koska kaula katoaa näkyvistä. Kaula on paksumpi kuin pää ja melkein hartioiden levyinen. Ei oikein sovi suomalaisille lyhytkaulaisille ja pyöreänaamaisille naisille.

 33. 48

  sanoo

  Heippa! Olen lukenut blogiasi jo melko kauan, tosin en niin aktiivisesti kun haluaisin (kiireet, ne kiireet :D). Tämä oli jokatapauksessa ensimmäinen videopostaus, jonka itse näin ja WAU!! Ensinäkin hieno "oppitunti" ja varsinkin ihana Virve! Olet niin luonnollinen ja kaunis liikkuvassa kuvassa 🙂 Lisää näitä!

 34. 49

  Marianna sanoo

  Kiva video mutta mieleen tuli heti Wndy, sillähän on melkeinpä samanlainen video ja samat sidontatyylit. Eikö olis reilua mainita mistä olet sitomistyylit napannut? Ihana blogi ja söpö toi muotovaahtonokare tuola alahaalla =)

 35. 50

  sanoo

  Tuli tässä tosta videosta mielee, katoin joskus pienenä jotaki ohjelmaa missä kerrottiin, että sormus pujotetaan huiviin, jolloin jos se sidotaan selän taakse, rintojen kohdalle, niin siitä tulee ns sellainen bikini yläosa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *