Huippukiilto

Tänään tahtoisin esitellä teille yhden mukavimmista pitkäkestoisista huulikiilloista, joihin olen törmännyt.

Kiilto on minulta juuri loppunut (minikokoinen) Cliniquen Long Last Glosswear SPF 15 ja omani edusti sävyä 14 Cabana Crush.

(Kuva otettu ennen kiillon lähtöä viimeisille matkoilleen Helsingin ja Tukholman välillä, eli kaavin sen kyllä ihan tyhjäksi ennen pakkauksen roskiinheittoa.)

Tämä ei ole sellainen lipfinitymäinen huulimaali, vaan tämä kyllä jättää jälkensä lasin reunaan juodessa, mutta ei kuitenkaan kulu siinä kokonaan pois. Kiilto on koostumukseltaan paksuhko, muttei oikeastaan kuitenkaan tahmainen (muttei Max Factorin Vibrant Curce Effectin kaltainen vesimäinenkään). Koostumus myös tuntuu huulilla mukavan kosteuttavalta eikä ollenkaan kuivakalta.

Kiillon vaahtomuoviapplikaattori on oikein mainio peruslevitin, joka levittää kiillon tasaisesti ilman rannuja ja viiruja.

Cobana Crushista jäi huulille märkä vinyylimäinen kiilto. Pinkin sävyn seassa olevat kultaiset shimmerit tuovat sävyyn hieman lisää efektiä ja lämmittävät sävyä kivasti. Sävyssä on myös oikein mukavasti pigmenttiä.

Oikein nappivalinta niille, jotka tahtovat huulikiillon olevan kestävä, mutteivät kuitenkaan voi sietää kuivia koostumuksia (esim. Max Factor Lip Finity -kiillot ja L’oreal Glam Shine 6 h gloss).

Hintaa näillä kiilloilla on noin 20 euroa.

Onko joku muu ihastunut tähän laatuun?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mä ostin noita keväällä lentokentältä sellaisessa tax free -setissä, jossa oli monta pientä Long Last Glosswearia eri sävyissä. Tykkään kyllä, kun pysyvät hyvin, vaikka yleensä diggailenkin enemmän niitä ei-niin-tahmeita huulikiiltoja (Esim. just nyt päällä on Max Factorin Vibrant Curve Effect). Ja mä olen myös aika tykästynuyt siihen, että nämä Cliniquet kosteuttavat huulia siinä tahmaamisen ohessa. Ja sävyt ovat kivoja. olen käyttänyt niitä myös huulipunan päällä tuomassa märkää lookia.

 2. 5

  Anonyymi sanoo

  Just levitin sävyä 10 Air Kiss huulille. Minäkin ostin lentokentän tax freesta paketillisen näitä. Sävyt ovat todella monikäyttöisiä, helppo yhdistellä huulipunien ja muun meikin kanssa. Tuntuvat myös ihanilta huulilla vaikka en yleensä ole tahmahuulien ystävä.

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Hei olisiko aika päivittää nuo tuotelistat? (: Olisi kiva tietää nykytilanne (:

  Ja joo, tuo kiilto näyttää aivan upealta !

 4. 7

  Anonyymi sanoo

  Mulla on toi sama minikoko ja vielä sama sävy! Ihanan pirtsakka sävy joka tuo kivaa ilmettä vaikka iltameikkiin. 🙂

 5. 8

  Anonyymi sanoo

  max factorin vibrant curve, onko se se uusi kapean mallinen? hyvin selitetty… ymmärsinkö oikein ettei se ole tahmeaa?

  just sellainen ois haussa.

  varsinkin jos niitä ois hileettömiä, siis tasaista tavaraa… ja mielellään vielä ei helmiäistä/metallinhohtoakaan 🙂

  auta raukkaa mäessä 😉

 6. 9

  Hyppyrotta sanoo

  Olen etsinyt pitkään hyvälaatuista huulikiilota nudesävyissä, mutta en ole toistaiseksi vielä löytänyt/uskaltanut kokeilla, koska en ole myöskään kovin vakuuttunut miten nudesävyt sopii luonnostaa kalpean ihon kanssa. Melkein kaikki käyttämäni Cliniquen tuotteet on tuntuneet hyviltä, joten osaatko kertoa kuinka pigmenttipitoisia nuo Clinin huulikiillot ovat? Haluaisin huulikiillon olevan läpikuultava, mutta nudesävyinen. Ja tietysti tahmattomuus on plussaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *