How R U, Miss D?

Hyvin moni on ollut kiinnostunut kuulemaan, kuinka Diorin viisikkoni voivat.
Diorin viisikothan ovat siis Diorin viiden luomivärin paletteja, joita aikoinaan keräilin Pokemon-korttien lailla sitten niitä lopulta jo pois myyden. Lopulta päädyin tuunailemaan jäljellä olevia palettejani itse vaihdellen niiden sävyjä keskenään ja jopa myymään pois muutaman ylimääräisen ”jämäväripaletin”.
Koska kaikki viisikkoni eivät ole yhdessä paikassa, on minusta ollut jotenkin vaan kovin hankalaa tehdä tämä postaus. Tässä asiassa kuitenkin pätivät jälleen yleiset lait: hommassa ei ollut mitään hankalaa, olin vaan itse hankala.
Tällä hetkellä tilanne on siis tämä:
 Lontoossa minulla on vain kuusi Diorin viisikkoa.
Tässä paletissa on hieman lilaa, persikkaa ja pinkkiä. Keskimmäistä pinkin sävyuä on käytetty paljon, samoin vasemman yläkulman vaaleaa lilaa.
Vihreitä, persikkaa, ruskeaa ja harmaata. Oikean alanurkan vaaleanvihreä on ollut suurimmassa käytössä.
Tämä on aktiivikäyttöpalettini. Vaaleat kullan sävyt ovat jatkuvasti käytössä ja ruskean sävyt kulkevat kavereina.
Kultaa, harmahtavaa ja sinistä. Tässä paletissa on hyviä sävyjä, jotka tulevat myöhemmin varmasti aktiivikäyttöön.
 Nämä lilan sävyt päätyvät luomilleni lähinnä iltakäytössä, eli nykyään varsin harvoin.
 
Lisäksi minulla  on Lontossa tämä hopean ja harmaan sävyihin painottunut paletti, joka sekin on saanut eniten käyttöä iltameikeissä. (Siksi siinä ei pahemmin näykään kulumaa…)

 Hytistäni minulta puolestaan löytyy kahdeksan viisikkoa sekä kaksi miniviisikkoa.
Tämä nudepaletti odottaa käyttöönottoa. Helppo ja toimiva paletti kaikkiin tilanteisiin.
Käytän sinisen ja harmaan sävyjä harvemmin, joten nämä eivät ole pahemmin kuluneet.
Lilat sävyt ovat jostain syystä olleet viimeaikoina sivuroolissa. Mukana myös yksi ihana persikan sävy, joka on hieman ottanut osumaa…
 Jos meikkaan lilalla, käytän yleensä tätä palettia.
 Tämä viime keväänä äidiltäni saamani ihanuus on ollut vielä hieman säästelyssä. Ehkä raaskin pian ottaa sen aktiivikäyttöön.
 Helppoja kevyita sävyjä, jotka odottavat aktiivikäyttöön päätymistä.
Tämä on toinen aktiivikäyttöpaleteistani. Kultaan vivahtavaa vaaleanpunaista ja harmaanruskean sävyjä.
 Tämä on ollut pääsääntöinen aktiivikäyttöpalettini ja sen kyllä näkeekin. Jäljellä on vaaleanpunertava sävy, jota olen viimeaikoina käytellyt ruskean kanssa. Vaaleanpunaisen loputtua ruskea hypähtänee Lontoossa majailevaan aktiivipalettiini, jonka keskimmäinen kullansävy onkin sopivasti samalla lailla lopuillaan. Tässä vaiheessa palettien määrä kutistuu kolmeentoista.
Miniviisikkoja löytyy yhteensä vielä kolme:
Beige Massai on helppo nudepaletti.

Smoky Lights on ehkäpä vieläkin helpompi shimmerisyytensä vuoksi. Tämä pitäisikin ottaa aktiivikäyttöön ja käyttää vaan pois, mutta jotenkin säästelen tätä aina matkoille. Joilla en sitten koskaan käytä tätä…
Night Dust on kolmas miniviisikkoni. Tämä majailee vanhempieni luona täydentämässä pienen pientä kosmetiikkakokoelmaani, jolla pelastan nassuni aina siellä majaillessani.
Suurin osa paleteistani elää ja voi hyvin, mutta muutama pakkaus on varsin koviakokeneen näköinen.
Tropical Lights -viisikon alkuperäinen paletti on tällä hetkellä heikoimmassa hapessa, sillä siitä on lohkeillut muutamia palasia irti ja kansi alkaa helposti repsottamaan. Sitä mukaa kun luomivärejä loppuu ja pääsen heittämään roskiin kokonaisia paletteja, heitän ensimmäisenä pois näitä rikkinäisiä.
Diorin viisikkoni ovat ihania, mutta en tunne enää nykyään mitään suurempaa romantiikkaa niitä kohtaan. Siinä missä ennen vaalin niitä kuin aarteitani, ovat ne nykyään vaan tavallisia luomiväripaletteja, joiden loppumista odotan suuresti.
En siis todellakaan panisi pahakseni, mikäli minulla kävisi meikkivarkaita tai palettini muuten vaan tuhoutuisivat.
Mitä teidän viisikoillenne kuuluu?
Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Kunpa ne siellä Diorillakin näkisivät nuo sinun käsittelemäsi viisikot. Ne ovat paljon herkullisempia kuin alkuperäiset! Todella moni sinun käsittelemistäsi paleteista sopisi käyttöön, kun taas alkuperäisissä paleteissa on usein ainakin yksi väri mikä ei oikein sytytä. Nykyään myös mulla jää viisikot kauppaan ja olen enemmän kiinostunut muista merkeistä. Näin kevään tullen kylläkin luomiväreistä intoilu on taas kasvamassa. Omat varastot näyttävät herkullisilta ja tekee mieli taas kaivaa värejä esille. Näistä sinun paleteista sain hyviä ideoita ja herätyksiä )

 2. 3

  Chatte sanoo

  Vaikka nuo ovatkin kaikki kauniita paletteja ja nättejä sävyjä, niin täytyy kyllä sanoa, että hermot menisi, jos nuo kaikki omistaisin. 😀 Nyt aktiivikäytössä on Naked-paletti, enkä mitään muuta haluaisi käyttää koskaan. Muut luomivärit voisin heittää vaikka menemään… 😀 Mutta hyvä asennemuutos sinulla ainakin, kyllä ne kosmetiikkavarastot siitä hupenevat! 🙂

 3. 4

  sanoo

  Minulla ei ole enää yhtään viisikkoa, mutta aion hankkia. Kysyisinkin sinulta, mitä niistä suosittelisit? Etsin palettia, jossa olisi maanläheisiä, kuultavia sävyjä, jotka sopivat turkooseille silmille. Eli hyvät arkisävyt blondille haussa..

 4. 5

  sanoo

  Hämmästyin todella paljon, kun luulin ensimmäistä kuvaa katsottuani, että sulla on enää kuusi viisikkoa! Asia selventyi luettuani postausta pidemmälle ja tajusin, että ei nyt sentään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *