Honeymania-arvontaa ja alekoodia

Hei kaikki ihanat lukijat! 
Ilokseni sain  The Body Shopilta tiedon, että brändin nettikaupalla on tämän viikon ajan ilmaiset postikulut yli 50 euron tilauksiin. Lisäksi yli 50 euron tilauksiin tupsahtaa mukaan kaupan päälle vielä ilmainen mustikkainen vartalovoi!
Sitäkin suuremmaksi ilokseni sain kuitenkin myös vielä tiedon, että te ihanat lukijani saatte koodilla MT33V2F7 -10% alennuksen tilauksistanne koko kuluvan viikon ajan.
Ja tiedättekö mitä muuta vielä? Jotta hommaan saataisiin vielä oikein todellinen, TV-shop -henkinen ”eikä siinä vielä kaikki” -meininki, on minulla kerrottavanani vielä yksi juttu.
Kaikkein mahtavinta nimittäin on, että saan arpoa teidän kaikkien ihanien lukijoideni kesken tällaisen ihanan Honeymania-setin:
Setti sisältää The Body Shopin Honeymania-linjan hunajaisen suihkugeelin (250 ml), hunajaisen vartalovoin (200 ml) sekä hunajaisen saippuan (100 g) ja pesukukan (arvo 39,50 euroa).
Arvontaan voit osallistua koko viikon ajan, mikäli olet Google-tilisi kautta Blogger-lukijani. Tällä kertaa arvonta on siis tarkoitettu vain ja ainoastaan blogiani tuota kautta seuraaville lukijoille, sillä haluaisin nimenomaan palkita teistä jonkun.
Jos ette siis vielä ole noiden reilun kahdentuhannen seuraajan joukossa, niin tehkäähän itsellenne tili ja liittykää seuraajiin.
Arvontaan osallistumiseen riittää hihkaisu siitä kommenttilaatikossani. Lisäksi toivoisin, että jättäisitte hihkaisunne yhteyteen sähköpostiosoitteen, josta teidät tarvittaessa tavoittaa.
Arvonta päättyy 17.11.2013 klo 23:59.

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Kommentit
 1. 6

  sanoo

  Minäkin olen mukana (: Harmittaa aina, kun (vaikka blogger-tilin omistan ja omaa blogiakin pidän pystyssä) olen lukenut monia blogea vuosia, mutten vain ole halunnut viralliseksi lukijaksi liittyä vaan seuraan aina kirjanmerkeistäni, ja sitten sitä ei voi millään lailla todistaa ): Mutta kyllä onneksi ihanien blogien lukulistoille voi näin tarpeen tullen itsensä lisätä (:
  ja sähköpostina mila@saunalahti.fi.

 2. 16

  Anonyymi sanoo

  Harmi, etteivät bloglovinin kautta seuraavat voi osallistua! The Body Shop on ihana putiikki 🙂

 3. 31

  sanoo

  Osallistun! 🙂

  Löysin blogisi vasta, ja olen selannut sen melkein kokonaan jo läpi. Sun innoittamana olen kantanut jo useita kosmetiikkapurkkeja kaupasta kotiin ja testaillut erilaisia meikkijuttuja! 🙂

  veera.lass@gmail.com

 4. 103

  sanoo

  Ai TBS:llä on tämmöinenkin nykyään! Mielelläni kokeilisin, jos voittaisin. Ja jos en voita, pitää varmaan käydä testailemassa lähimmässä myymälässä…

  katarimaria (at) hotmail (piste) com

 5. 129

  sanoo

  Höh, olin ihan varma, että olin jo Bloggerin kautta lukijana (luen aina Blogilistan kautta), mutta enpä ollutkaan, joten liityin joukkoon iloiseen 🙂

  riikkalala(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *