Highlight: Max Factor Silk Gloss

Tykkään itse huulikiilloista, jotka tuntuvat huulilla hieman tahmaisemmilta. Yleensä nämä nimittäin tuntuvat samalla myös kosteuttavilta, millaisilta puolestaan useat ei-tahmaiset huulikiillot eivät yleensä tunnu.

Jos et kuitenkaan tahdo tahmaista kiiltoa, mutta haluat kiillon silti pitävän huulet ihanan pehmeinä, kokeile Max Factorin Silk Glosseja.

Kiillot eivät tosiaan ole yhtään tahmaisia, niiden sävyt ovat ihania ja huulet tuntuvat mukavan pehmeiltä ja kosteutetuilta näiden kanssa. Pysyvys ei ole ehkä ihan yhtä huippu kun tahmaisemmissa tapauksissa, muttei missään tapauksessa huonokaan.

Peruslaadun lisäksi kiilloista löytyy frost-laatu (kuvassa viisi vasemmanpuoleisinta), joka on shimmerisempää (muttei missään tapauksessa hileistä).

Loistava huulikiilto tuuliselle säälle, kun hiuksien ei tahdo jatkuvasti tarttuvan huulikiiltoon!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  oh wou, toi viimein lause taitaa pakottaa mut kokeilemaan tätä, mä niin vihaan hiusten tahmaantumista 😀 sävyistäkin löytyy varmasti mua miellyttävä, kiitti tästä. eikä ole kai mitään naurettavan kalliitakaan?

 2. 2

  sanoo

  Ei liity aiheeseen, mutta tarvitsisin apua kosteusvoiteen valinnassa. Päivisin käytän mattapinnan antavaa voidetta, joka ei paljoa kosteuta, koska ihoni kiiltää herkästi. Yöksi tarvitsen kosteuttavampaa voidetta. Tällä hetkellä käytässä Favoran hoitovoide, joka näyttää tuhdilta, muttei kuitenkaan kosteuta tarpeeksi. Eli tarvitsisin jotakin paljon kosteuttavampaa.
  Mietin Lumenen Artic Aqua syväkosteuttavaa kosteus- tai yövoidetta, mitä mieltä olet niistä? Vai voisitko ehdottaa jotain muuta?

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Voih,mitä ihanuuksia taas.Viimeaikaisten postaustesi tähden joudun kyllä pian hakeutumaan henkilökohtaiseen konkurssiin. 😉 Olet tuonut esiin lukemattoman määrän tuotteita,joita en aikaisemmin tiennyt olevan olemassa,enkä varsinkaan tarvitsevani."Pahus soikoon". Terveisin rouva48.

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Ostin eräänä päivänä tuollaisen ja ihan ok:lle vaikuttaa, hinta/laatusuhde. Hyvää oli se, että kerralla ei tule liikaa tavaraa. Tosin mietin riittoisuutta… käytössä se selviää.

 5. 5

  Mineca sanoo

  Heips! Onko 21-vuotiaana vielä liian aikaista käyttää Lumenen Vitamin C+ kaunistavaa silmänympärysvoidetta? Minulla on tummahkot silmänaluset, ja halusin voiteen, joka virkistäisi silmänympärysihoa ja pitäisi sen kimmoisana. Ostin sitten tuon tuubin, mutta luin jostain, että se olisi 25+ tuote, onkohan tällä käytännössä mitään merkitystä?

 6. 6

  sanoo

  😀 tahtositko vähän kuvailla noiden kiiltävyys eroja, tai siis että miten kova ero noiden kiiltävyydellä on?

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  tämä ei nyt liity postaukseen, mutta kamala kun tätä blogia lukiessa tulee aina tuotteita jotai ei ole tiennyt tarvitsevansakkaan 😀

  kiva että saa tietoon uusia tuotteita 🙂

  -janita

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Hei tässä sulle kysymys, jos jaksaisit vastailla 🙂 eli siis millaisella aineella vuohenkarvaa olevan puuterisudin voi pestä?

 9. 9

  sanoo

  minna: Olisivatkohan noin yhdeksän euroa. 🙂

  Sof: Arctic Aquan yövoiteessa on esimerkiksi hyvä hinnan ja laadun suhde. 🙂

  rouva48: Jälleen kerran esitän syvimmät pahoitteluni. 😉

  Anonyymi: Omani eivät ainakaan tunnu loppuvan koskaan… 😛

  Mineca: Sopii myös nuoremmalle, eli käytä vaan. 🙂

  Nana: Toisissa on sellainen huurteinen frost-pinta, eli reilusti pientä shimmeriä ja toisissa vain hitunen. 🙂

  Anonyymi: Esimerkiksi Marseille-saippua on mainio pesuaine. 🙂

  janita: Ihanaa, että pääsen kertomaan näistä huippulöydöistä kaikille! 🙂

 10. 10

  Laura sanoo

  Silk gloss-huulikiilto on pyörinyt meikkipussukassani varmaan 5 vuotta, mutta en ole käyttänyt sitä pitkään aikaan . Mielestäni väri oli liian "metallinen", mutta päätin kokeilla kiiltoa uudestaan. Huulista tuli tosi ihanan näköiset, kuin tuotetta ei laittanut niin paljon!koostumuskin on mukavan pehmeä:)onkohan muuten turvallista käyttää näin vanhaa tuotetta?tuoksussa ei ollut mitään vikaa!

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  sävy peach glow on suosikkini,kaunis persikka,joka kylläkin antaa vain vähän väriä ja pientä hohtoa,tosi luonnollinen helppo väri
  t.Ninni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *