Highlight: Make Up Store: Lippencil ja BeYu Soft liner lips

Moni on innostunut nudepunista huulilla, mutta niiden kaveriksi löytyy hieman heikosti rajauskyniä. Muutama sävy on kuitenkin sellainen, jotka suosittelen ehdottomasti tarkistamaan.

Make Up Storen loistavissa pehmeissä huultenrajauskynissä (14,50 €) on kaksi aivan loistavaa kevyttä nudesävyä. Toinen sävyistä on hieman roosaan taittava, toinen puolestaan beigeen.

(Huomaa muuten, että MUS:in kynissä on kahta eri laatua sekaisin: kovempaa kynää, jonka varsi on kokonaan puuta ja näitä pehmeämpiä, jotka erotat muovisesta ”värikoodauksesta” kynän päässä.)

Kuvassa sävyt Forbidden Kiss ja Sand Storm.

Jos nämäkään eivät kuitenkaan kaikessa nudeudessaan riitä, käännä katseesi Kickseissä myytävän BeYu:n puoleen.

BeYu on saksalainen kosmetiikkasarja, joka valmistaa ihanan pehmeitä ja hyvin pysyviä (silmä- ja) huulimeikkikyniä, eikä hintakaan ole kova: 8,90 €!

Sävy 512 (kuvassa ylin) on niille, jotka tahtovat kunnon nudea. Siis suorastaan peitepuikkonudea.
Sävy 591 (kuvassa keskellä) on niille, jotka tahtovat hyvin vaaleaa ja haaleaa vaaleanpunaista.
Sävy 590 (kuvassa alin) on niille, jotka puolestaan tahtovat todella luonnollisen sävyn.

Miten muuten on, rajaatteko te huulianne?

Mikä on Highlight-tuote?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Olen jo kauan metsästänyt hyvää nudepunaa joka sopisi vaaleaan ihooni ja hiuksiini – olisiko sinulla ehdotuksia? Myös joku persikkainen tai koralliinkin vivahtava huulipuna taikka ihan kiiltokin olisi hakusessa….

  PS. Mahtava blogi, inhosin false lash effectiä vaikka miten kauan mutta sitten kun otin käyttöön moottoripyörätekniikkasi niin johan läks! Paras ripsari aikoihin, ja on muuten wp ja hyvin pelittää. Kiitos:)

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  En rajaa oikeastaan, ainakaan nudeväreillä, koska en ole löytänyt kunnollista nudehuulipunaa käyttööni.. 🙁 Mutta mahtavia vinkkejä, pitää pitää mielessä! 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hyvän ja onnistuneen huulimeikin takaa rajaus. Parhain on mahdollisimman luonnollinen lopputulos.:)
  T:Marsupilami

 4. 4

  sanoo

  Olen varmaan hc-meikkaajien mielestä hirveä väärinkäyttäjä mutta en vaivaudu rajaamaan huulia nudepunien ja luonnolisten pinkkien kanssa. Luonnolliset värit kun ovat nimenomaan niitä jotka voi vaan viskata huulille kun ei jaksa alkaa pahemmin niitä pynttäämään joten luonnollisen väriset rahauskynät sotivat pahasti tätä "filosofiaani" vastaan. Tarkat rajaukset menevät sitten näyttävämpien värien kaverina.

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  en rajaa huuliani 🙂 en käytä huulipunaa, pelkästään kiiltoja. Ja tuntuisi jotenkin hassulta rajata huulikiillon kanssa (en tiedä eses tehdäänkö näin?), kun huulikiilto kuluu pois nopeasti niin jäisi pelkät rajaukset vain 😀 varsinkin jos ei ole mahdollisuutta lisätä huulikiiltoa. 🙂

 6. 6

  sanoo

  Kiitos vinkistä! Täytyykin kokeilla.

  Oletko muuten kokeillut jo Lushin suihkujellyjä? Ne ovat taivaallisia!!!!!

 7. 7

  Ulpu sanoo

  Mä rajaan aina, kun käytän punaa. Ja välillä arkisin rajaan hennolla kädellä myös huulivoiteen kanssa, tulee huolitellumpi olo (omat luonnolliset rajat tosi olemattomat). Ostin jokin aika sitten Lumenen kynän nro 9 Nougat, kun halusin nuderajauksen, tuo on ihan ok, ehkä hieman liian beige mun makuun. Käytän sitä välillä toisen rajauksen päällä, jos haluan vaalentaa rajausta.

 8. 8

  sanoo

  Anonyymi: Ehdotuksia hyvistä nudesävyistä tulossa pian postauksen muodossa! 🙂

  Anonyymi: Edostuksia tulossa pian! 🙂

  Marsupilami: Rajaus tosiaan tekee ilmeestä ihanan huolitellun. 🙂

  Lucy S.: Riippuu mielestäni, puhutaanko luonnollisen vaaleista sävyistä vai sitten oikeasti nudesävyistä. Luonnolliset ja kevyet sävyt eivät kaipaa rajausta, mutta oikeasti vaaleat on mielestäni usein parempi rajata. 🙂

  Anonyymi: Kiillon kanssa ei ole pakko rajata, jos oma huuliraja on selkeä. Rajaamalla meikkiin saa lisää huoliteltua efektiä. 🙂

  Myrmeli: En ole…ehkä pitäisi… 😉

  Ulpu: Jos oma raja ei tosiaan ole selkeä, tekee kevyt rajaus heti ihmeitä ilmeeseen. 🙂

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Minulla on BeYu:n sävy 519, joka on mielestäni aika nude, luulisin :D? Ainakin olen käyttänyt sitä L'Orealin Color Riche (made for me naturals) sävyllä 230 Pashmina, ja aika samansävyisiltä ne vaikuttavat :D. Olen juuri tuohon sävyyn syvästi rakastunut (vaaleahkon beige, mutta silti hieman punertava).

  Tuli mieleen, että mitäöhän huulia pullistavia huulituotteita (punia, kiiltopunia, kiiltoja, jotain?) olisi tällä hetkellä tarjolla kaupoissa? Olen koittanut katsella mutten ole nähnyt mitään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *