Highlight: Estee Lauder Signature Silky Powder Blush

Paitsi että kosmetiikkatuotteen on oltava laadultaan loistava, on sen myös suotavaa näyttää upealta. Tämän yhdistelmän hallitsevat Estee Lauderin ihanat, liukuvärjätyt poskipunat:

Estee Lauderin Signature Silky Powder Blushien sävyt 14 Rose Nuance ja 21 Peach Nuance ovat ehdottomasti kauneimmat poskipunat, jotka olen koskaan nähnyt. Ja näiden laatu on todella loistavaa, aivan kuten Estee Lauderin meikkituotteissa lähes poikkeuksetta.

Liukuvärjätyistä poskipunista löytyy muuten vielä kolmaskin sävy, joka on kyllä varsin mukava sävy, vaikkei kylläkään läheskään yhtä kaunis kuin kaksi edellistä:

Sävy 19 Nude Nuance.

Kertokaa ihmeessä, jos tiedätte poskipunien kategoriassa kauniimpia tuotteita (ei pakkauksia)!

Mikä on Highlight-tuote?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Oletko kokeillut Minerssin meikkejä? Olisi kiva tietää esimerkiksi onko niiden meikkivoiteen tai puuterin INCI listalla haitallisia/tukkivia ainesosia. Minershän on halpismerkki ja sen takia olen vähän epäileväinen, vaikka monet halvat tuotteet ovatkin hyviä.

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Tämä ei mitenkään liity aiheeseen, MUTTA: Muistelen sinulla olleen jossain vaiheessa ainakin Kings&Queensin Mango vartalovoi käytössä. Niin minullakin =D Mutta ongelmani on, ettei ainakaan täällä paikallisessa Kicksissä ole sitä enää ollenkaan, kuten ei K&Q suihkugeeliäkään. Osaisitko yhtään sanoa, saako tuota mistään Suomesta. Briteissä sitä näytti olevan suht halvalla, mutta postikulut on aika karmaisevia.

  Olisiko esimerkiksi Helsingin Stockmannilla tai jossain sielläpäin tätä vartalovoita? Paikallisessa Kicksissä kehotettiin menemään hakemaan vastaava tuote Body shopista, mutta mielestäni Body Shopin mangovartalovoin inci oli huonompi, kuin tällä K&Q:lla. Ja K&Q toimi itselläni ihan täydellisesti ^^

  Kiitos jos kehtaat/ehdit vastaamaan.

 3. 7

  Anonyymi sanoo

  Kaikista eniten olen tykännyt Body Shopin poskipunien sävyistä. Etenkin se n 4, oliko rose jotakin, kiva oranssinpunertava ja vähän shimmeriä mukana, vaatii tosin aika kevyen sivelyn poskille, mutta kaunista on!

  Olen käyttänyt myös Body Shopin kahta pinkkiä sävyä, joista pidän kummastakin. Sopivan kalmankalpealle suomalaiselle iholle, lisäksi on vielä erikoisemman sävyinen shimmerinen oranssi, jota käytän kesäsävynä vähän ruskettuneemmalla iholla.

  Kuulosti ehkä hieman mainostukselta, mutta oikeasti olen vain kosmetiikasta tietämätön peiliahdistuksellinen nainen, joka ahmii blogiasi joka aamu ja usein illalla uudestaan! 🙂

 4. 8

  Anonyymi sanoo

  Ooh, lapsuusmuistoja tuo Guerlainin Meteorites tuo mieleen! Äidillä oli tuollainen käytössä, tai ainakin olemassa 😀

 5. 9

  Anonyymi sanoo

  Paripostausta aiemmin pyytämieni Lushin vegejuttujen lisäksi haluaisin kuulla mielipiteesi siitä, kun luin jostakin, että Extremelashien (yms. ripsipidennysten) kanssa ei saa käyttää silmätippoja ja pitäisi välttää saunaa kokoajan kun kestoripset ovat "käytössä", luotan sinuun kuin kallioon, niin mikähän on mielipiteesi tästä, jos liima kuivuu kunnolla eikai silmätipoilla nyt niin suurta haurastavaa vaikutusta voi olla?

 6. 10

  sanoo

  Anonyymi: En ole tutkinut incejä, mutta esim. poskipunan olen itse kyllä omistanut ja oli ihan mukava tuote. Pitääkin tutkia! 🙂

  eini: Noissa Kide-tuotteissa on kyllä kauniita yksilöitä. 🙂

  Anonyymi: Kings & Queensia saa käsittääkseni vain Kickseistä, joten käy kurkkaamassa jonkun suuremman Kicksin valikoima, jos sellaiseen pääset käymään. Kicksien valikoimat vaihtelevat nykyään hieman liikkeittäin ja keskisuuresta suurimpien Kicksien valikoimaan tuo kuuluu yhä. 🙂

  Marsu: Guerlainit ovat kyllä myös kauniita. 🙂

  Heidi: Ihan hitusen yli 40 euroa muistaakseni. 🙂

  Anonyymi: Pitääkin kurkata joskus! 🙂

  Anonyymi: On kyllä jo klassikko. 🙂

  Anonyymi: Nyt liikutaan alueella, joka ei ole enää niin vahvasti hallussa. Saunassa voi kuulemma käydä satunnaisesti, mutta jatkuva kuumuus voi heikentää liimaa. En ole itse kuullut, että silmätippoja pitäisi kokonaan olla käyttämättä, yleensä puhutaan vaan parista ensimmäisestä vuorokaudesta, jolloin on tärkeää, etteivät ripset kastu ja liima saa asettua kunnolla. Täytyy kuitenkin sanoa, etten osaa kommentoida asiaan varmana tietona mitään.
  Olisiko lukijoissa joku tietäväisempi? 🙂

 7. 11

  sanoo

  Heippa, tykkään tosi paljon blogistasi, mutta olen hyvinhyvinhyvin laiska kommentoimaan:D

  Muistelen, että kierrätät kosmetiikapurkkeja. Olisiko mahdollista, että tekisit joskus sellaisen postauksen, jossa antaisit jotain pientä vinkkiä kosmetiikkapakkausten kierrättämisestä, esimerkiksi mistä tietää, mitkä (muovi)purkit voi viedä keräykseen ja onko sellaisia keräyspisteitä ihan normikeräyspaikoilla? Entä mihin puolityhjät/tyhjät kynsilakat kuuluu, ongelmajätteeseen?

 8. 12

  Anonyymi sanoo

  Ne mereoriitti kuulat, en mä tiedä kyllä onko ne ees poskipunaa mutta ne _tuoksuu_ jo niin hyvälle että! ihan super kauniit sävyt.. ei oo jääny merkki mieleen, mutta ne on kauniita!

 9. 13

  sanoo

  TanjaK: Kiitos ehdotuksesta, pidän mielessä! Täältä neuvoja ensihätään:
  http://plaza.fi/ellit/muoti-ja-kauneus/anna/tyyli/anna-kauneus/kysy-kauneudesta-havita-kosmetiikkapullot-ja-purnukat-oikein
  Muovipurkeissa on painettuna muovin laatu ja tästä ohjeesta löytyy, mitä energiajätteen sekaan voi laittaa:
  http://www.helsinki.fi/jarj/symbioosi/kierratys/energia.html
  Energiajätettä kierrätetään vain harvoissa talonyhtiöissä (harmi) ja ainakaan meillä päin ei ole mitään energiajätteen yleistä keräyspistettä, joten raahaan kosmetiikkapakkaukseni työpaikkani energiajätekeräykseen.

  Anonyyni: Guerlainin kuulat ovat kyllä kauniita. 🙂

 10. 14

  Anonyymi sanoo

  Hah hah, nyt kun nuo omistan niin täytyy kyllä sanoa, että voi v, mitkä rasiat noissa on. Testerit näyttää paljon paremmilta 😀 Yllätyin kuinka hentoista jälkeä noilla tulee. Luulin vastaavaksi kuin Macin Ripe peach, mutta Lauder on paljon vaaleampi ja hennompi = turvallisempi. No hyvä toki etteivät samanlaisia ole. Macin rasia on nätimpi ja tavaraakin taitaa olla enemmän. Itse tuote on ehkä kauniimpi Lauderina. Samaa firmaahan nuo loppujen lopuksi kuitenkin ovat.

  -sh-

 11. 15

  sanoo

  Macin rasia on nätimpi ja tavaraakin taitaa olla enemmän. Itse tuote on ehkä kauniimpi Lauderina. Samaa firmaahan nuo loppujen lopuksi kuitenkin ovat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *