Hevoskuuri

Kun matkustan Lontoon ja Helsingin väliä, en yleensä ota lennolle mukaani kuin käsimatkatavarat. Lentoni saapuu Helsinkiin niin myöhään, etten vaan jaksa enää jäädä odottamaan matkalaukkua ruumasta eikä Lontoon kotiini enää edes mahdu pahemmin lisää tavaraa, eli Suomestakaan on turhaa kuskata enää mitään suurempaa rompetta.
Jouduin kuitenkin tekemään kuukauden lomalle lähtiessäni pienen poikkeuksen käsimatkatavararajoitusten vuoksi ja laittamaan pienen matkalaukkuni ruumaan. Minulle oli nimittäin saapunut Yves Rocherilta (blogin kautta saatuna) melkoinen hevoskuuri.
Näillä pitäisi elimistön puhdistua ja senttien kadota, joten pakkohan koko satsi oli kokeeksi ottaa lomalle mukaan.
Satsi käsitti ensinnäkin Detox-linjan, johon kuului niin sisäistä kuin ulkoistakin puhdistusta. 
Sisäisestä puhdistuksesta vastasi juoma, jota laimennettiin tiivisteestä veteen. Hieman makeaa, mutta helposti juotavan makuista nestettä litkittiin kymmenen päivän aikana joka päivä litran verran. Ensimmäisenä päivänä en pitänyt juoman mausta yhtään, mutta toisena aloin jo tykätä siitä.
Detox-kuurin toinen osa oli vartalolle käytettävä kuorinta. 
Paitsi että kuorinta lupasi jo itsessään sisältää tehoaineita, auttaa se myös iholle laitettavien tuotteiden paremmassa imeytymisessä. 
Kolmas detox-tuote oli geeli. 
Ohutta ja nopeasti imeytyvää geeliä levitetään iholle aamuin ja illoin.
Geeli lupaa paljon, varsinkin mikäli sen yhdistää muihin linjan tuotteisiin.
En kuitenkaan tosiaan lopettanut hevoskuuriani näihin kolmeen tuotteeseen.
Satsiin kun kuitenkin kuuluivat vielä nämäkin tuotteet.
Yves Rocherilta löytyy paitsi ihonhoitoa ja kosmetiikkaa, myös erilaisia ravintolisiä. 
 
Tämä levän makuisten pillereiden kuukauden kuuri  lupasi tukea laihdutusta.
 Sen lisäksi satsi toi mukanaan reisiä kiinteyttämään tarkoitun voiteen.
Reisien ja polvien iholle kahdesti päivässä hierottava voide imeytyi sekin iholle nopeasti. 
Tämäkin lupaili paljon tukea prosessiin.
Tottakai jokainen kehon alue tarvitsee omaa tuotettaan. 
Siksi sain myös takapuolelle ja vatsan alueelle tarkoitetun oman tuotteensa.
Ja tottakai tämäkin lupaa paljon tuloksia kuukaudessa.
Eikä mikään senttien katoaminen tietenkään riitä, ihon muhkuratkin tahdotaan lisäksi häivyttää.
Siksi sainkin siihen tarkoitetun oman selluliittituotteensa.
Tämä käytin takapuolelle ja reisille.
Melkoinen satsi tehoapuja, siis!
Ja minä käytin kaikkea tunnollisesti. Hieroin voiteita oikeille ihoalueille kahdesti päivässä, kuorin ihoani, join puhdistusnesteeni ja söin pillerini. Pidin annetusta reseptistä kiinni tunnollisesti. Vain Detox-linjan geeli loppui jo puolessa välissä kuukautta ja vatsalle ja takapuolelle tarkoitettu napakoittaja reilun kolmen viikon jälkeen.
Tiedän, että haluatte nyt kuulla, minkä verran senttejä lähti. Niin minäkin haluaisin.
Tässä on vaan yksi ongelma. Nämä tuotteethan eivät lupaa tehdä hommaa yksinään, vaan vaativat tuekseen oikeaa ruokavaliota ja liikuntaa, jotka molemmat olen jo kolmen kuukauden ajan toteuttanut (muutamaa ”lomapäivää” lukuunottamatta tietenkin).
Tottakai senttejä on siis tämänkin kuukauden aikana lähtenyt. Ei niin montaa, kuin aiempina kuukausina, mutta muutama silti. Ja hei, olenhan ollut lomalla!
Iho tuntuu napakalta, sileältä ja hyvältä, mutta on aivan korvien välistä kiinni minkä verran uskoo lopputuloksen olevan kiinni näistä tuotteista ja mikä on muulla saavutettua.
Itse en laskenut näiden varaan suuremmin ja otin tuotteet kokeiluun ihan vaan siksi, että ajattelin, ettei niistä nyt ainakaan haittaakaan voi prosessissa olla. Ja tuskin olikaan. Hyödyn määrääkään en tosin osaa sanoa.
 

Päivän kysymys koskeekin teidän suhtautumistanne tällaisiin senttejen katoamista lupaileviin tuotteisiin. 
Käytättekö niitä? Uskotteko niihin? Ovatko ne tuottaneet teillä tuloksia?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  No, eihän noissa iholle levitettävissä vaikutusta tee varmaan ku noi silikonit ja alkoholi jotka napakoittaa, mutta itse ainakin käytän niitä juuri sen napakan tunteen takia 😀 ravintolisät tosin ovat voineetkin vaikuttaa! Vihreällä teellä oon ainakin saanut turvotusta pois.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Minusta tällaiset tuotteet ovat aivan naurettavia. Kiiteyttävät ehkä ihoa pinnasta, kuten useimmat muutkin kosteusvoiteet yms., mutta se liikunta ja ruokavalio niistä senteistä ovat kyllä täysin vastuussa.

  • 2.1

   sanoo

   Jep, kusetustahan nuo ovat ja silti myyvät. Selluliittiin ei tosiaan vaikuta mikään muu kuin laihtuminen, joka lähtee terveellisestä ruokavaliosta.

 3. 3

  sanoo

  Itselläni on ihan myönteinen suhtautuminen, kunhan muistaa, ettei odotukset ole liialliset. Olen käyttänyt kyseisen sarjan kuorintaa ja geeliä. Senttejä ei lähtenyt, mutta iho tuntui reisistä ja vatsasta selvästi kimmoisammalta ja sileämmältä jo kahden viikon käytön jälkeen.

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  voisin kokeilla detox-juomaa, myydäänkö sitä yvesin kaupoissa (ei siis vain netissä vaan myymälöissä)?

 5. 6

  hanna sanoo

  Kiitos tästä! Mahtavaa rehellisyyttä ja itselleni mielenkiintoinen aihe, painonhallinta kun on meikäläiselle aina ollut taistelua. Välillä tekee mieli tarttua näihin kuureihin mutta (tavallaan onneksi) rahatilanne ei kuitenkaan ole ikinä antanut sen verran periksi. Toisekseen olen ollut aina kovin epäluuloinen juuri tällaisista tuotteista, jotka vaativat jotain muuta parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ja muutenkin kaikenmaailman kuurit on enemmän tai vähemmän epäilyttäviä. Kiitos siis hyvästä ja totuudenmukaisesta (tai vaan helposti uskottavasta?) arviosta!

 6. 7

  sanoo

  Mulla on tota rasvaa ja oon myös käynyt läpi tuon nappi ja litku kuurin.
  Juoman jälkeen en huomannut mitään tulosta, johtuneeko siitä että söin ihan yhtä huonosti silloin kuin muulloinkin. Rasvan käytön jälkeenkään en oo huomannut muutosta, mutta oon syöny tollasia nappeja (olivat kyllä erivärisiä) niin ero oli ihan huomattava! Selluliitti väheni tosi paljon kun kuurin aikana 🙂

 7. 8

  sanoo

  Hyvä, että näistä sai kunnollistakin infoa, kun monessa blogissa näitä on kehuttu. En vain ole ihan uskonut niiden arvioihin mutta sinuun luotan näissä asioissa.

 8. 9

  sanoo

  Hmm. Näin monen tuotteen kohdalla herää väkisinkin ajatus, mihin ihmeeseen noita tököttejä oikein jaksaa hieroa? Jos tuo ensin mainittu geeli on ns. yleisvoide, niin levitetäänkö se ensin alle, ja sen päälle sitten kaikki muut mömmöt? Miten ihmeessä niitä muhkuroita oikein riittää noin monelle erityistuotteelle.. mulle yksi purtilo olisi jo more than enough…

 9. 10

  sanoo

  Voisikohan hyttysiä geenimuunnella rasvaa imeviksi? Oi että, kesälomalla mökillä lökötellessä menisi vain pihalle makamaan ja antaisi hyttysten imeä rauhassa ja palaisi loman loputtua kotiin timmimpänä kuin koskaan! Sitten niitä hyttysiä alettaisiin kasvattamaan ja niitä voisi tilata myös isoihin kaupunkeihin.

  Olen ihan väärällä alalla töissä!

  Että tämmöisiä ajatuksia tämä hevoskuuri herätti, kiitos vaan kysymästä :D.

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Höpöhöpöähän nuo on kaikki, en usko ollenkaan. Enintään ravintolisänappulat tai juoma voivat poistaa nestettä kehosta. Rasvat, kuten oot itsekin sanonut monesti, vaikuttavat vain ihon pintaa napakoittavasti ja vaikutus lähtee seuraavassa pesussa.

 11. 12

  sanoo

  Käytän noita kaikkia Action-litkuja kroppaani melkeen joka aamu, en usko mitään vaikutusta selluliittiin tmv., mutta kuivuvat ihastuttavan nopsaan! Ja tietenkin kosteuttavat ainakin.

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Kyllähän jo pelkkä selluliitin hierominen auttaa sen katoamiseen, kuulemma. Itse olen niin laiska, etten jaksa mitään päivittäisiä voiteensively-rutiineja ;D! Mutta tavallaan uskon jonkinasteiseen hyötyyn tällaisissa tuotteissa. -Pilvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *