Tämä miesten tuoksu vei jalat alta: Armani Eau De Nuit

*Sis. mainoslinkin

Olen muutamaan otteeseen antanut täällä blogissani vinkkejä tuoksuvalinnoissa myös blogini miespuolisille lukijoille sekä tietysti niille naispuolisille lukijoille, jotka kaipaavat ideoita tuoksun ostoon miehille.

Oma tuoksumakuni miesten tuoksuissa on melko selkeä. Bossit, Lacostet sekä Davidoffit voi suosiolla rajata pois. Pidän pehmeän täyteläisistä, hieman mausteisista sekä tyylikkäistä tuoksuista. Suosikkituoksujeni joukkoon mahtuukin muutama kevyempikin tapaus, muttei yhtään varsinaista sporttituoksua Chanelin Allure Homme Sportia lukuunottamatta.

Viimeksi innostuin niinkin yllättävästä tuoksusta kuin James Bondin 007 -tuoksusta. Tuoksu meni mainiosti juuri niiden rakastamieni pehmeän mausteisten tuoksujen kategoriaan.

Tämän jälkeen on lanseerattu toinenkin minut syttymään saava tuoksu. Tuoksun valmistaja on Armani, jonka miesten Code EdT onkin jo pitkään ollut yksi kestosuosikkejani. Uusi tuoksu kulkee nimellä Armani Eau de Nuit ja se on aivan ihana!

Jalat alta vievässä tuoksussa on mukana mm. pehmeän vaniljaista tonkapapua, mausteista muskottipähkinää, ihanaa kaardemummaa sekä sitruksista bergamottia ja iiristä. Tästä tuoksusta tuli yksi uusi suosikkini heti ensi nuuskaisulla ja suosittelen ehdottomasti tutustumaan siihen, jos haussa on miehekkään pehmeä tuoksu.

Armani Eau de Nuit -tuoksua myy mm. eleven.fi ja tuoksu löytyy myynnistä täältä.

Onko joku muu ihastunut tähän? Minkä verran ylipäätänsä tuoksuttelette miesten tuoksuja?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  En ole tuoksuttanut tätä, mutta kuulostaa hyvältä.
  Ikisuosikkeja miestentuoksuista ovat mm. Diorin Fahrenheittiö, Rochas Man sekä Gaultierin Male.

 2. 2

  sanoo

  Mä ohitan suosiolla itsekin Bossit ja Lacostet, mutta Davidoff on ihana. Hurrrrhh <3
  Tästä Nuitista en pitänyt heti, mutta se pehmenee tuoksutikulle (ja varmasti iholle) tosi ihanaksi. Suosittelen myös 🙂

 3. 3

  sanoo

  Miesten tuoksujen tuoksuttelu on parasta puuhaa ikinä! Kyseistä tuoksua en ole vielä tuoksutellutkaan, mutta omaan nenään sopivat esimerkiksi Moschinon Forever ja Diorin Homme Sport. Luulen, että pitäisin myös tuosta Armanista… mun nenä on aika tarkka, mutta pidän silti sekä raikkaista sporttituoksuista että pehmeän täyteläisistä, mausteisista tuoksuista:)

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Minun nenäni on kehittynyt naisten tuoksujen haistelija, mutta miesten tuoksujen kanssa olen kyllä huono valitsemaan ja arvioimaan! Bossin Original ja Dark blue on mulle semmoiset mukavat jokamiehen tuoksut, Dieselin only the brave on kans ihan ok, joskin jopa makeampi kuin yksikään omistamani naisten tuoksu. Oon aina parhaani mukaan yrittänyt tuoksuttaa naisten puolelta jotain itselle uutta joka kerta, täytyykin kai ottaa nuo miestenkin tuoksut tarkempaan syyniin 🙂

 5. 6

  sanoo

  Olen juuri viettänyt kolme päivää töissä järjestämällä dödö/partavesihyllyä, ja nuuskin joutessani kaikki mallipullot läpi. Työpaikaltani (Tokmanni) on kalliimpia merkkejä turha etsiä, mutta huomasin esim. Cobacabanan silver-merkin ja Axen Twistin tuoksuvan suorastaan miellyttäviltä. Niitä nuuskisi mielellään oman miehensä iholta, mutta kun ei äijänmokoma huoli tuoksuja… Cobacabanan perustuoksu tosin tuoksahtikin sitten nahkahousujen taskuun unohtuneelta tupakantumpilta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *