Herkkää

Monia kiinnostavat hajusteettomat tuotteet, mutta blogissani vilahtelee niitä hyvin vähän. Tänään olisi kuitenkin pieni esittely eräästä hajusteettomasta hiuslakasta.

Minulla oli kätköissäni Herbinan Hajusteettoman Hiuskiinteen matkakoko, jonka olen käyttänyt töissä hiuksiini kiharoiden ja muiden kampausten kanssa.

Astikkolla ykkösestä kolmoseen tämänkin antama tuki on jo erittäin voimakas, vaikka onkin vain kakkonen. (Kolmosen pidolla olevaa voisi sitten luultavasti käyttää pikaliimana…)

Hiuslakka on tosiaan hajusteeton, eli miedon ominaistuoksunsa lisäksi siitä ei tule mitään järkyttävää tekoparfymmoitua tuoksupilveä, joka seuraa kantajaansa luovuttamatta.

Minusta lakka oli hyvä peruslakka hieman voimakkaammalla pidolla. Lakka ei jättänyt mitään kiiltoa tukkaan ja esimerkiksi kiharrettuun tukkaan suihkimminen sai lopputuloksesta aikaan hieman jäykähkön.

Tämä on nyt täysin makuasia, mutta itse tykkään kuitenkin enemmän hieman hienojakoisemmista suihkeista, joiden jäljiltä tukka ei koskaan jää kovaksi ja aukinaisten kiharakampausten kiharatkin pysyvät hyvin, mutta tukka säilyy elävän näköisenä ja kiharat kimmoisina sen sijaan, että koko tukka liikkuisi päätä heiluttaessa yhtenä kekona.

Okein hyvä peruslakka tosiaan siis, mutta ei silti ihan se minun juttuni.

Oletteko kokeilleet tätä Herbinan hajusteetonta hiuslakkaa? Tai olisiko teillä suositella muita hajusteettomia hiuslakkoja?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Moi! Olisiko sinulla mitään vinkkiä arpien poissaamiseksi? Otsassani on n. vuoden vanhoja, matalahkoja arpia. Ihoni on nyt melko hyvässä kunnossa e-pillereiden ansiosta, mutta arvet otsassa ärsyttävät. Olen vasta 18, voivatko arvet vielä parantua?

  Jos tiedät jotain niksejä peittoon, myös niitä otetaan vastaan! 🙂

  – Pihla

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Hei ! Jos kosteus tai sade tarttuu hiuksiin, jossa on tätä lakkaa, rupeaako se haisemaan kamalalta vai ei miltään: o ?

  En tykkää yhtään siitä hajusta, minkä esim. wellaflex jättää, kun se saa pintaansa kosteutta: (

  Kiitos etukäteen!

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mulla oli teini-iässä saatu arpi kädessä (kaverin kynsistä kolo), se oli siinä kymmeniä vuosia, mutta nyt 50:nä en muista sitä nähneeni hetkeen. Eli toivoa on 🙂
  Oletko kokeillut etanavoidetta? Sen sanotaan nopeuttavan prosessia.

 4. 4

  jonnna sanoo

  Mulla on tätä salikassissa, ja on kyllä ihan mainio siihen käyttöön! En viitsi salilla raahata voimakkaasti hajustettuja lakkoja mukana, enkä myöskään tarvitse isoa putelia mukaan joten tämä on hyvä 🙂 Etuhiukset kun eivät pelkän pinnin avustuksella taivu pois tieltä.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  kokeile Erisanin elastic hold hajusteetonta lakkaa! se on just sellasta hyvää täydellistä kiharoiden suihkimiseen 🙂 omaan hiukseen ainakin sopii ja ei allergisena haittaa vaikka vähän päänahkaanki menis.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Itse ostin alesta myös tuon hajustamattoman Cutrin Sensitivism -hiuslakan (Hairstore, 500 ml, 6,90 e) ja tykkään siitä tosi paljon. Siitä jää hiukset ilmaviksi ja luonnollisiksi, vaikka kyseessä on muistaakseni Extra Strong -pito. Tein yks ilta harjotuskiharat ilman lakkaa, ja kiharat pysyivät parisen tuntia. Seuraavana päivänä tein "oikeat" kiharat lakan kanssa, pysyivät ainakin vuorokauden, kunnes pesin hiukset.

  Mun mielestä se kyllä tuoksuu aikalailla "normi"hiuslakalta, mutta kyllä se tuoksu kieltämättä miedompi on. Lisäksi toi 500 ml pönikkä vaatii vähän habaa että sitä jaksaa suihkia…. 😀

  -Mari-

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Hyvä postaus, kiitos! Itse olen läpipuhkikyllästynyt siihen "ainoaan" hiuslakkaan eli Elnettiin! Jestas kun on haju
  voimakas! Sitä kun pistää tukkaan niin häviää sen alle kyllä kaikki normaalit hajuvedetkin.

  t: tintti

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Heips.

  Osaisitko neuvoa kosteusvoiteiden kanssa pulassa olevaa? Nimittäin ne eivät tunnu imeytyvän ihooni ollenkaan. Ihoni on ohut sekaiho, kevyesti rasvainen ja pintakuiva, mutta näin talvisin voi kuivua vielä lisää.

  Olen kokeillut kaikkien ihotyyppien voiteita, kosteuttavia, rasvaisia, ja kaikkea siitä väliltä. Varsinkin mitä rasvaisempi tuote, sen huonompi tulos, vaikka ihoni on melkoisen kuiva. Tällä hetkellä tilanne pysyy jotenkuten kuosissa vain erisan youth kosteuttavalla voiteella, ei kiristä, mutta hilseilyä on edelleen. Ikäni on lähellä omaasi, jos siitä tiedosta on mitään hyötyä.

  Kiitos etukäteen neuvoista 🙂

  -K-

 9. 10

  Cerp sanoo

  Mä en jostain syystä tykännyt tosta lakasta ollenkaan. Kokeilin lakkaa tupaarauksien pitämiseksi ja tukka oli parin tunnin kuluttua ihan lättänä. Toisaalta ostin ton Osiksen minijättilakan tilalle (käytin sitä ikuisuuden, nyyh) ni ehkä en oo vaan tottunut muihin 😀

 10. 11

  Niina sanoo

  Tykkään Favoran hiuslakasta: Se ei haise miltään (ei edes sateen yllättäessä), se on hienojakoista ja pitävää, eikä ole hinnalla pilattu. Ja lisäplussa siitä, kun sitä saa myös matkakoossa. 🙂

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  moikka! kyselisin ihan pikasesti vaan että onko sulla ollut "ostolakossa blogin pitäjä" hiusten lähtöä roaccutan kuurien aikana? itse olen harkinnut kuuria mutta pelottaa tuo hiusten lähtö:-/ -tyttönen

 12. 13

  sanoo

  Heippa, mää käytän kans tätä lakkaa. Pohdiskelin taannoin tuolla Prismassa että mikä hajuton kannattais ottaa, mutta pieni INCI listan tutkiskelu selvensi että niissä on hyvin samat ainesosat kaikissa (herkille/hajuton). Joten hinta ratkaisi 🙂 Hyvä perus lakka, ei oo mun mielestä kova tai "märkä".

 13. 14

  sanoo

  Tuota tuoksutonta en ole kokeillut, mutta siitä mansikan tuoksuisesta herbinan lakasta tykkään kovasti 🙂

 14. 15

  sanoo

  Menin joskus ostamaan hätävaraksi Rainbown hiuslakkaa, joka ei todellakaan ollut hajusteeton : D Kannattaa joskus nuuhkaista kaupassa, josset ole tuotteeseen tutustunut, kyseessä on siis aivan hirveä hajuvesimäinen suklaan (tai se mulla tulee mieleen) tuoksu. Sainpa taas opetuksen, että edes hätävarana ei ikinä halpoja lakkoja.

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Sori kun pommitan sua mun viesteillä mut saisinko ihan pikasen vastauksen vaan et onko sulla ollut normaalia enemmän hiusten lähtöä Roaccutan kuurin aikana? Kiitos jos viitsit vastata(: -tyttönen

 16. 17

  sanoo

  tyttönen: En ole huomannut mitään erityisempää hiustenlähtöä. Pitkähkössä ja tummassa tukassa, jota on lähtökohtaisesti jo paljon on kaikki hiustenlähtö aina näyttänyt runsaalta, vaikka sitä irtoaakin varmaankin ihan normaali määrä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *