Herkkä-hempeä-naisellinen

Kuten olen kertonut, käytän nudelakkoja todella vähän. Tai oikeastaan pitäisi puhua imperfektissä ja sanoa, että käytin, sillä tilanne on hieman muuttunut.

Olen ennen vältellyt Essien kynsilakkoja myös siitä syystä, että minulla on ollut sellainen mielikuva, että merkki on vaan täynnä erilaisia nudelakkoja ja klassisia sävyjä silloin tällöin vaihtelevien trendikkäiden kausisävyjen ohella.

No, asia ei taida olla ihan näin ja vaikka olisikin, olisi se minulle täysin ok, sillä olen nyt innostunut Essien nudesävyistä.

Uusin innostukseni on Lorealilta saamani Essien kevätkokoelman A Crewed Interest, joka on ihana persikkaan taittava nudesävy.

Ihanaa lakassa on sen koostumus, joka on shimmeritön creme.

Tykkään aivan erityisesti siitä, että lakka on nudesävy, mutta silti peittävä. Yksikin kerros on jo melko peittävä ja kuvissa lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta.

Tämä on jotenkin aivan ihastuttavan naisellinen ja tyylikäs lakka ja jotenkin minulla on nyt vaan menossa sellainen ”ah, olen herkkä, hempeä ja naisellinen” -kausi mitä kynsilakkoihini tulee.

Onko jollain muilla menossa samanlainen kausi? Kolahtaako lakka kenenkään muuhun?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ohhoh, tuo lakka täytyy varmaankin käydä metsästämässä, sillä juuri peittävää nudelakkaa itsekin etsin! Tai oikeastaan en etsi, lakkailen kynsiä äärimmäisen harvoin (ehkä juuri sen minulta puuttuvan peittävän nudelakan takia ;))

 2. 2

  sanoo

  Mulla on kyllä menossa täysin erilainen, keväinen väri-ilottelukausi 🙂 Just lakkasin, nyt kynsillä juurikin Essien neonoranssi Bright Tights 🙂 Mattalakka niin päällä vielä kiiltävä päällyslakka… Ei näitä kynsiä voi olla tuijottamatta <3

 3. 3

  sanoo

  Herkkä, hempeä ja naisellinen iskee mulla aina joskus keskikesällä. Tällä hetkellä on menossa räikeähkö pinkkikausi, väri-ilottelua, kuten emmmi tuossa edellä, Zoyan Kiki on nyt niin ihana. Aina kun verhon raosta paistaa aurinko on pakko laittaa käsi siihen aurinkoläikkään ja huokailla onnesta.

 4. 4

  sanoo

  Olen täysin hurahtanut Essien lakkoihin! Kolme neutraalia sävyä omistan tällä hetkellä, pari USAlaista ohuella siveltimellä (en muuten ollut huomannut koko asiaa ennen postaustasi aiheesta!) ja yksi sitten eurooppalainen ihanalla leveällä siveltimellä. En ikinä ikinä enää vaihda Essiestä pois! 😉

  Ja tällä hetkellä vuorottelee neutraalit ja kirkkaat värit, myös ihana Essien mintunvihreä lakka Mint Candy Apple on suosiossani juuri nyt 🙂

  Muuten tätä Essien kevätkokoelmaa en vielä olekaan nähnyt kaupoissa, toivottavasti tulee pian hyllyihin!

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  mulla menossa jo vuoden alusta asti alkanut creme-kausi! 😀 kylläkin käytän myös värikkäitä, mutta ehdottomasti shimmerittömiä lakkoja koko ajan :p rakastan! Erityisesti natural coden sweetie on aivan ihana barbie-matta-pinkki <3 ja dependin mattaiset lakat ovat myös kovassa käytössä..

 6. 8

  sanoo

  mulle iskee hempeä ja naisellinen kausi aina inken tapaan kesällä. rokkikynnet vaihtuu silloin hempeään lilaan tai herkkään nudeen. syytä en kyllä tiedä. mutta nyt kun katselin noita kuvia alkoi tehdä mieli vähän kokeilla nudelakata kynsiä. tai laittaisko kuitenkin vähän synkempää vielä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *