Helmikuun laatikko

Aloitan ilmoittamalla, että tässä postauksessa on spoilausvaara. Tässä käydään nimittäin läpi uusimman LivBoxin sisältöä.
Saan kosmetiikkaa kotiini töiden ja blogin kautta varsin kiitettävästi, mutta silti vaan jaksan olla innoissani, kun postimies tuo minulle tämän laatikon. Myönnän, etten ole itse tilannut tätä vaan tämä toimitetaan minulle blogin kautta veloituksetta, mutta se ei silti muuta sitä tosiasiaa, että odotan mielettömällä jännityksellä, mitä boksi milloinkin pitää sisällään. Kosmetiikkabloggaajat pitävät Suomessa tiiviisti yhteyttä ja meillä on kanavamme jutella ja fiilistelä keskenämme boksin sisällöstä ja on huippua päästä kuulemaan muidenkin analyyseja kulloisenkin laatikon varustuksesta heti boksin ilmestyttyä.
Helmikuun boksissa oli tietysti pinkki teemaa. Tekekkö mikään naisille suunnattu yritys helmikuun julkaisuissaan mitään, mikä ei olisi pinkkiä? Harvemmin. Helmikuussa kaikki on aina pinkkiä, vaaleanpunaista tai sitten ainakin kirkkaan punaista. Toisaalta minä kyllä tykkään pinkistä, joten kyllä boksinikin sai ehdottomasti olla pinkki.
Tämä ystäviä lyhtypylväisiin vertaava boksi piti sisällään paitsi painetun halauksen, myös paljon muuta muukavaa. Tai no, oikeastaan ehkä jopa tuota paperista halausta paljonkin mukavampaa.
Oma boksisuosikkini taisi olla Lumenen uusi Nude Perfection Fluid Foundation, joka tuli vieläpä sen vaaleimmassa sävyssä. Olin niiiin iloinen päästessäni testaamaan tätä ja oli aivan mahtavaa, että tuote tuli kerrankin sen vaaleimmassa sävyssä. Kävipä tuuri, sillä ilmeisesti jaossa oli muitakin sävyjä.
Toinen tervetullut tuote oli täysikokoinen Nivean misellivesi. Näiden kanssa on ollut viimeaikoina mukavaa tehdä tuttavuutta, joten kokeilen tämänkin mielelläni.
Garnier Fructisin hiuksiin jätettävä seerumimainen Lengths Plumper aiheutti minussa ristiriitaisia tunteita. Se vaikutti kiinnostavalta, mutta silti vähän epäröin sen suhteen. Tuote nimittäin lupasi, että hiukset olisivat ”seitsemän käyttäkerran jälkeen paksummat, kin sinulla olisi enemmän hiuksia”.
Siinä missä ihmiset yleensä toivovat hiuksiinsa lisää tuuheutta, pyydän minä aina kampaajaa ottamaan hiksistani tuuheutta pois. Minua on siunattu keskimääräistä runsaammalla hiusmäärällä ja viimeksi kampaajalla käydessäni olin suorastaan iloinen, kun hän kerrankin ymmärsi, että sieltä kerrosten välistä saa oikeasti ohennella ihan reippaasti. Katsotaan siis, itä tämä hiuksilleni tekee.
Eucerinin In-Shower Body Lotion oil henkilökohtaisesti hieman blääh, sillä tämä minulla jo on, niin täysikokoisena kuin matkakoossakin. Toisaalta kuitenkin mukavaa, että useampi pääsee nyt tutustumaan tämän konseptiin.
Boksissa tuli myös Paese-merkin luomiväri. Koko merkki on minulle täysin uusi tuttavuus, joten kokeilen tuotetta mielelläni. Harmittelin vaan, että olin sattunut saamaan valkoharmaan sävyn, joka tuntui minulle varsin vieraalta. Toisaalta olen kuitenkin niin perustylsä meikkailija, että ehkä jopa innostunkin tästä kun vaan kokeilen.
Yllärilahjana laatikossa oli mukana myös Iberon kaulakoru. Tykkäsin henkilökohtaisesti korun ”Miracles Happen” -sanomasta, sillä siltä tässä on viimeaikoina vahvasti kyllä tuntunut. Toisaalta minua hieman häiritsi kuultuani, että kyse on toista vuotta sitten lanseeratuista ”salkkarikoruista”, eli Salattujen Elämien näyttelijöiden kanssa suunnittelemasta mallistosta… Päätin kuitenkin olla aikuinen ja käyttää salkkarikoruani ilman, että annan tuon assosiaation häiritä mieltäni.
Ja jos muuten tottapuhutaan ja TV-maailmaan mennään, niin ihan ihan oikeasti oma lempparini tässä boksissa taisikin olla tämä:
Boksin mukana tuli nimittäin alennuskoodi, jolla Ruutu+ -kanavaa voi katsoa 3kk veloituksetta. En katso lähes koskaan telkkaria, sillä sen avaamisella tunnun aina kadottavan päivästäni yhtäkkiä monta tuntia, mutta jos haluan viettää pienen lungin hetken, avaan nettitelkkarista jonkun mukavan jutun. Ruutu+:n takana on ollut monta kiinnostavaa TV-ohjelmaa, joita olen kovasti halunnut päästä katsomaan, joten tämä oli itseasiassa hyvinkin tervetullut koodi!
Olin itse todella tyytyväinen helmikuun boksiin ja koin, että tilaaja todellakin saa rahoilleen siinä vastinetta. Itseasiassa tämä taisi jopa olla yksi parhaita LivBoxeja, joita olen nähnyt.
Mitä mieltä te olette helmikuun laatikon sisällöstä? Mikä oli teidän suosikkituotteenne?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Olen tilannut LivBoksia hieman yli vuoden ja tämä boksi oli suurin pettymys tähän mennessä. Kaikki tuotteet olivat vain "njääh, ihan kiva…". Tuo Paesen luomivärikin on kauhean sävyinen 😀 Tosin Lumenen meikkivoide pääsi yllättämään, testasin kuntosalilla kunnon hikitreeneissä ja se pysyi!

 2. 2

  sanoo

  Meikkivoide ja miselli olivat parhaimmat. Salkkarifani ilahtui myös korusta ja käyttää sitä mielellään. Nytkin telkkari kolmosella kun juuri alkaa lempiohjelmani 😀

 3. 3

  sanoo

  Itseäni boxi ilahdutti todella paljon.

  En ehtinyt kokeilla Lumenen uutuusmeikkivoidetta kuin pikaisesti ja tämä vaalein sävy 1 on itselleni inasen liian tumma. Harmittaa, ettei Lumenella ole selkeitä samoja värisävyjä meikkivoiteissaan, kun aina saa arpoa. Ainoa lumenen sävy, joka omaan nassuuni iskee täydellisesti on CC-voiteen vaalein eli Light.

  Nivean misellivesi on on tämän tyyppisistä tuotteista itselleni ihan uusi tuttavuus. Tehokkaalta se ainakin vaikuttaa, joten tulee kyllä varmasti käytettyä epäsäännöllisen säännöllisesti. Eucerin suihkuvoiteesta tykkäsin todella paljon. Juuri sen tyyppistä tuotetta olen kaipaillut koko talven ajan. Ainoa miinus tulee siitä, että kylppärin lattia jää tuotteesta melko liukkaaksi 😀

  Fructis tuoksuu hyvältä, muttei tee hiuksilleni mielestäni oikein mitään. Luomiväriä olen nähnyt postauksissa ainakin kahta eri värisävyä. Itsekin sain tämän ihan vaalean ja sävy tuntuu oudolta. Toisaalta pikaisella kokeilulla sävy lähinnä mattapintaistaa luomen, joten ehkä siihen voisi käytössä tykästyäkin.

  Kiitos koruinfosta. Itse en tunnistanut sitä Salkkarikoruksi. Koru on kaulassa ja pysyy -ainakin toistaiseksi 😀

  • 3.1

   sanoo

   Minäkään en tosiaan Salkkari-asiaa tiennyt kun en sarjaa seuraa, mutta juttu kiiri korviini. 🙂

   Ja ihanaa kuulla kommentit yksittäisistä tuotteista! 🙂

 4. 4

  LauraL sanoo

  Kyllä minä niin mieleni pahoitin, nimittäin sain tuon Lumenen meikkivoiteen sävyssä 2, vaikka kauneusprofiilissa ihonsävyksi olen merkannut sen vaaleimman. En voi edes kesällä käyttää tuota, koska en rusketu. Ja tuo 2 on jotenkin tosi oranssi. Vaikuttaa siltä että olen ainoa joka on saanut ihan väärän sävyisen meikkivoiteen, joku oli saanut 3 sävyn profiilinsa mukaan. No, luomiväri tuli ruskeana ja kokeilin sitä, se on ok ja sillä saa myös kivat rajaukset. Myös misellivesi on ok ja tulee käyttöön. Minusta koru oli aika karmea ja toki sain sen missä on vaaleanpunainen "kivi", voi luoja! Eucerinia kokeilen mielelläni, mutta tuo hiusseerumi on vähän turha, jää kuitenkin käyttämättä. Taas ihan ok boksi, mutta en nyt kyllä riemusta kiljunut.

  • 4.1

   sanoo

   No voihan harmi tuon sävyn kanssa. :/ Toivottavasti seuraava boksi saa sitten riemun irti paremmin. 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Tilasin 2v livboxia (vai vuoden..) ja tietty sieltä nyt tulee hyviä boxeja kun en enää tilaa. Boxien taso vaihteli hurjasti, liekö parempien tarkoituksena kalastella lisää tilaajia…

 6. 8

  sanoo

  Ilahduin kovasti ensi alkuun meikkivoiteesta, kunnes pari kertaa sitä kokeiltuani sain kuivalle iholleni järkyttävän kosteusvajeen.
  En ihan ymmärtänyt mitä tarkoittaa lause sopii aikuiselle iholle. Taatusti olen aikuisen iässä, mutta käyttämättä tuo minulta jää. Muuten tykkäsin kyllä boxista, kaikki tuotteet tulee käyttöön, paitsi tuo koru, kun en niitä juurikaan käytä.

  • 8.1

   sanoo

   Tuo on tosiaan vähän tuollainen ympäripyöreä lause, joka ei sitten loppujen lopuksi tarkoitakaan yhtään mitään sen aikuisen ihon voidessa edustaa ihan mitä tahansa ihotyyppiä. Markkinallinen termi siis, joka yritetään assosioida tuotteen hoitavuuteen. 🙂

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Moi Virve,

  tämä kysymys ei liity livboxiin, mutta eipä tuo haitanne. Luin tästä blogista http://bebeaulait.bellablogit.fi/2015/02/14/kun-kumihanska-elsa-varjasi-hiukseni/ kyseisen postauksen, jossa kerrotaan hiusten kotivärjäyksestä.

  Tekstin loppupuolella on lause "Vaikka kotiväripurkkien hoitoaineet ovat huippuja, ne ovat niin hoitavia, etteivät sovellu tiheään käyttöön eli siksi niitä ei myydä kaupassa erillään."

  Tämä herätti mielenkiintoni ja ajattelin kysyä sinulta, kun saattaisit hyvinkin tietää vastauksen. Miksi liian hoitava hoitoaine ei soveltuisi päivittäiseen käyttöön?

  Nuo kotivärien hoitsikat ovat aivan ihania ja ostaisin varmasti jos saisi erikseen…. Itselläni on luonnonkihara, varsinkin näin talvisin korppukuiva tukka, joka ei tunnu saavat tarpeeksi kosteutta yhtään mistään perushoitsikasta, joten käytän kosteuttavaa hiusnaamiota lähes joka pesussa. Lisäksi jätettävä hoitoaine ja pehmentävä voide, niin kehtaa pitää hiuksia aukikin….

  • 9.1

   Anonyymi sanoo

   Jossain hiusväripaketissa tuli mukana tuhottoman iso hoitoaineputeli. Olen käyttänyt sitä tavallisena hoitoaineena, mutta olisi kiva tietää onko siitä haittaa. Otsatukkani oli järjettömän luonnonkihara ja kuiva, tuntui että hiusvärin hoitoaine oli ainoa tarpeeksi vahva aine.

  • 9.2

   sanoo

   Tuolla tarkoitetaan sitä, että hoitoaineet ovat todella hiuksia siloittavia ja pinnan helposti liukkaaksi tekeviä, eli hennonmalla hiuslaadulla voivat lätsäyttää tukan jatkuvassa käytössä. Itse käytän niitä kärsineeseen ja suht paksuun tukkaani jatkuvasti, eli haittaa niistä ei ehdottomastikaan ole. Hiuslaadusta vaan riippuu, että tekeekö liika käyttö tukasta lättänän.

   Ja tosiaan kiharat hiukset voivat usein kaivatakin noita vähän tehokkaammin siloittelevia tuotteita jatkuvasti, joten jos vaan hiustuntu on hyvä niin misään tapauksessa niillä ei voi tehdä rakenteellista haittaa hiuksilleen. 🙂

 8. 10

  sanoo

  Uskotko, että toi Fructisin asia toimii? Mulla on kamalan ohuet hiukset, ihan masentaa, miten kamala rotanhäntä tää mun letti on. :< Osaisitko, vaikka ihan lyhyesti, neuvoa, onko _oikeasti mitään, mitä voin tehdä, että saisin paksummat hiukset. Sulla on tietämystä ja ammattitaitoa, ni luotan sun vastaukseen. :3

  • 10.1

   sanoo

   Tuotteilla voidaan toki saada väliaikaisesti tehtyä hius tuntumaan paksummalta, mutta jos hiukset ovat oikeasti todella ohuet ja hennot, ei mitään taikakeinoa ole olemassa valitettavasti. Erilaisilla tekstuuria antavilla tuotteilla (esim. Hiuspuuterit) voidaan kyllä saada tukkaan tekstuuria, jottei se laskeudu niin lättänänä, mutta mitään toivomaasi superniksiä minulla ei kyllä ole. :/

 9. 11

  sanoo

  Mä nyt vähän petyin paketin sisältöön, Lumenen voide sävy 2 oli mulle liian tumma vaikka olen profiilissa vaalea, liekö se sitten vaikuttanut kum hiukset on tummat? Minun ihoni meni todella kuivan näköiseksi siitä, käyttämättä jää. Korussa oli typerä teksti ja misellijuttu ei mulla toiminut. Fructisista tykkäsin, antaa rakennetta mun liukkaisiin hiuksiin. Nyt mietin että jatkanko tilaamista, ollut viimeaikoina niin paljon tuotteita joita en pysty käyttämään.

  • 11.1

   sanoo

   Harmi, ettei boksin sisältö ollut passeli. :/ En ole itse ehtinyt vielä kokeilla tuota Lumenen meikkivoidetta, mutta täytynee nyt vihdoin heti huomenna kokeilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *