Hellät ja rajut otteet

Lakkarakkautta on jälleen ilmassa, kun kohtasin tämän upeuden kanssa:

Mavalan uutuuslakka sävyssä 147 Tangerine on aivan mieletön kultaan shiftaava persikkainen lakka. Kun kohtasin tämän Sokoksella, en vain kyennyt jättämään tätä sinne.

Tämä on herkku! Kuin papaija!

Lakka oli peittävä jo yhdellä kerroksella, mutta ei levittynyt jokaiseen kynteen täysin tasaisesti, minkä vuoksi levitin sitä kaksi kerrosta.

Tämä on niiiiin kesälakka!

Toinen ihana kesälakka on huurteisen shimmerinen ja vadelmainen H&M:n Hello Kitty Nail Polish sävyssä Garden Pink:

Lakka on peittävä jo yhdellä kerroksella, joten vetäisin sitä vain kerroksen vanhojen lakkojen päälle.

Loistava löytö tämäkin!

Kynsilakkoja on käytetty, joten myös lakanpoistoainetta on kulunut.

X-tran lakanpoistoaineen valitsin kaupasta aikoinaan liottamaan rakennekynsiäni irti, eli myrkyn piti olla sekä tujua että halpaa. Sittemmin olen käyttänyt tätä varpaiden kynsissäni lakanpoistoon, mutta pitänyt tämän visusti kaukana sormieni kynsistä, joihin kelpuutan tällä hetkellä vain Dependin vihreän lakanpoistoaineen (kelpuuttaisin myös IsaDoran lakanpoistoaineen, mutta sen maahantuonti on ilmeisesti loppunut). X-tran lakanpoistoaine on asetooneineen varsin tiukkaa tavaraa enkä missään tapauksessa suosittelisi tätä kuin satunnaiseen käyttöön tai varpaiden kynsille, josta lakkaa yleensä poistetaan harvemmin kuin sormien kynsistä.

Täytynee ostaa uusi halpislakanpoistoaine varpaitteni kynsille, sillä en välitä Dependin vihreästä lakanpoistoaineesta varpaissani juurikin sen jättämän öljyisen tunnun vuoksi. Kynsilakanpoistoaineen jämäthän tulee muutenkin aina pestä pois kynsiltä lakanpoiston jälkeen (jos aine kykenee sulattamaan kovan lakkakerroksen, ei se todellakaan voi olla hyväksi ihollesi sille jäädessä), mutta tämän kanssa todellakin tajuaa pesun tarpeellisuuden. Öljyisyyttä on helppo kuurata pois sormien kynsistä, mistä se lähteekin varsin helposti jo pienellä huuhtelulla (toisin kuin esimerkiksi Lumenen kynsilakanpoistoaineen jättämä öljyisyys), mutta en minä jaksaisi varpaitani aina niin kuurata. Pieni heilautus suihkun puolella riittäisi niille ihan hyvin ja täytyy kyllä myöntää, että varpaiden kynsissä saatan välillä laiminlyödäkin sitä…

Dependin vihreä ei myöskään sovi Konadointiin öljyisyytensä vuoksi, joten senkin puolesta on uudelle halpikselle tarvetta. Katsotaan, mitä kokeilen seuraavaksi!

Mitenkäs te toimitte lakkoja poistaessanne? Onko sormille ja varpaille sama aine vai saavatko teilläkin sormet hellävaraisempaa kohtelua kuin varpaat? Entäpä huuhteletteko lakanpoistoaineen jämät aina pois?

PS. Meinasin unohtaa kertoa, että Burt’s Beesin Lemon Butter Cuticle Creamini loppui vihdoin.

Tämä pehmensi kynsinauhoja mukavasti, mutta tykkään itse pehmeämmästä ja voidemaisemmasta koostumuksesta. Tämä oli hieman liian jäykkää ja ainetta oli hieman hankala yrittää hieroa sormenpäähän, mikäli kynnet olivat päässeet kasvamaan hieman pidemmiksi.

Lopputulos oli siis ihan kiitettävä, mutta tuotteen koostumus ja pakkaus eivät innostaneet minua pahemmin, minkä vuoksi en ostaisi tätä uudelleen.

Nyt pääsen vihdoin nauttimaan Lushin Lemon Flutteristani!

Kommentit
 1. 1

  matkustaja sanoo

  Oliko nämä jo uudella kameralla kuvattuja kuvia? Aivan ihania kuvia, sinä olet kyllä todellinen monilahjakkuus jonka taidot tulevat kaikella bloginpidon osa-alueilla näytetyiksi! Arvaa kenen alkoi tehdä mieli hedelmäsalaattia (teitkö ihan blogia varten?!) ja joka lähtee H&M:lle!

  Kerrothan kuulumisia Lemon Flufferista jo käytön aikana eikä vasta kun tuote loppuu… Oma lehmä ojassa, kiinnostaa täsmälleen sama tuote! 😉 Mutta omassa kynsiöljyssäni on vielä niin paljon jäljellä että ehdit kuluttaa kaksi noita siinä samassa ajassa…

  Vielä yksi tärkeä kysymys: olen lähdössä kevätretkelle Tallinnaan, mitä sieltä kannattaa ostaa? Ja mistä? Siis menenkö vain Kaubamajan kosmetiikkaosastolle ja ostan sieltä mikä näyttää kivalta ja halvemmalta kuin Suomessa? Hyvässä muistissa on blogistasi pissirasvat, NutriGlossin hamstraus ja tusinan tuoksuvia vartalovoiteita ostaminen. 😀 Nyt kaikki vinkit peliin, onhan siellä nyt oltava vaikka mitä mitä Suomesta ei saa ja ehkäpä markettitavarassa hitusen Suomea halvemmat hinnat.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Ite oon käyttäny tota x-tra -lakanpoistoainetta, juurikin kai sen tujuisuuden takia ja siitä syystä että siitä ei ole jäänyt sellaista ällö-öljytunnetta (pesunkin jälkeen siis), muitten kanssa on tuntunut siltä että joutuu lutraamaan ikuisuuden ennen kuin lakka häviää minnekään.

  En lakkaa/poista lakkoja niin usein että olisin kuvitellut sillä olevan mitään merkitystä. Varpaita en lakkaa ollenkaan niin ei mulla todellakaan ole kuin se yksi poistoaine. Tosin olen miettinyt että ehkä olisi parempi hommata joku toinen lakanpoistoaine, mutta kun ne kaikki tuntuvat olevan sellaisia öljyisiä, ja niin kuin sanoin, se öljyn tunne ei tunnu lähtevän millään pois. Ehdotuksia? 🙂

 3. 3

  lusheihin hurahtanut sanoo

  Mulla on lakanpoistoon Revlonin Top Speed. Ostin sitä aikoinaan pullotolkulla, koska se oli ja on paras ja nopein kl-poistoaine mitä tiedän ja se oli poistumassa oleva tuote, kai?

  Toisena näyttää kaapissa keikkuvan Dependin sinistä poistista, mutta pullo näyttää sen verran täydeltä, että ei ole tainnut kolahtaa.

  Varpaita en yleensä lakkaa, ja jos lakkaan, lakka saa kulua itsestään pois, koska se on niin vaaleaa.

  Suurella jännityksellä odotan, mitä pidät Lushin Lemony Flutterista.

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  [tunnustus alkaa] minä käytän sormenkynsillekin tujummansorttista lakanpoistoainetta, oliskohan mavalan asetoninen tällä hetkellä kaapissa…[/tunnustus päättyy]
  täytyy kokeilla tuo useasti kehumasi dependin vihreä seuraavaksi ja jättää mavala varpaille – nythän on kesä tulossa ja varvaslakkakausi pääsee kohta kunnolla käyntiin 😀

  /nanna

 5. 5

  sanoo

  Käytän varpaissa ja sormissa samaa Mavalan hellävaraista putsaria, hankaaminen ei tee hyvää joten läträän vanulappuun ainetta kunnolla ja pidän kynnen päähän sormilla painettuna muutaman minuutin ajan ja tadaa lakka lähtee sen jälkeen parilla pyyhkäisyllä kun sen antaa ensin muhitella.

 6. 6

  kraula sanoo

  Käytätkö muuten käsissä jotain hansikkaita silloin kun poistat varpaankynsistä lakkoja? Mulla ainakin sotkeentuu sormienkin kynnet lakanpoistoaineeseen varpaita käsitellessä vaikka olisin miten varovainen. Vaihdankin lakat sormista ja varpaista aina yhtä aikaa – silloin kun varpaankynsiä edes jaksan lakata eli joskus kesäisin.

  Itellä on käytössä vihreä Depend, ja lisäksi vanhan Pirkan jämät ja OPIn joku matkakokoinen kaupanpäällinen. Käytän niitä varpaisiin ja sormien kynsinauhojen vanupuikkosiistimiseen lakkaamisen jälkeen. Sotken nimittäin aina lakat pitkin kynsinauhoja 🙁 En malta aloittaa lakkaamista riittävän kaukaa kynsinauhasta.

 7. 7

  sanoo

  Aijai, ostin itsekin Tangerinn vähän aikaa sitten ja se on kyllä IHANA! Tykkään siitä pienestä väri-vaihtuu-valossa -efektistä ja tästä lakasta tulee kyllä kesä mieleen. Nyt kun näitä kuvia katselin niin täytynee vaihtaa taas tämän hetkinen tumma Las Vegas takaisin Tangerineen, ehkä kesäkin sieltä sitten tulisi 🙂

  Kynsilakanpoistoaineissa taas yritän päästä mahdollisimman halvalla. Tällä hetkellä käytössä Rainbow'n aine, jossa tietenkin on sitä asetonia… Onneksi olen tottunut jynssämään kädet kynsiharjan kanssa lakanpoistonjälkeen, joten mahdolliset haitat eivät ainakaan ihan maksimiin nouse!

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Kiitos ihanasta blogista!

  Ostin jokin aika sitten Dependin vihreää kynsilakanpoistoainetta ja ympäristöystävällisyydestään huolimatta se ei kyllä toimi minulla ollenkaan.. oon poistanut lakat varmaan kolme kertaa ja nestettä on kulunut lähes puoli pulloa.. en tiedä teenkö jotain väärin tai käytänkö liian halpoja kynsilakkoja, mutta houkutus olisi kova vaihtaa takaisin tujuun tarjoustaloaineeseen, sillä lakan poistamisesta on tullut Dependin myötä aika tuskainen ja aikaavievä homma.. 🙂

 9. 9

  sanoo

  Minä inhoan juurikin sellaisia öljyisiä kynsilakanpoistoaineita ja kaapissa nököttää mm. tuo X-tra-pullo joka on menossa roskiin, se kun ei tunnu mitenkään lähtevän pois sormista. Hiljattain lähdinkin etsimään lakanpoistoainetta jota ei tarvitsisi hangata tuntitolkulla pois sormista. Nappasin hyllystä vaaleanpunaisen Cutex-putelin joka tuntuu huomattavasti paremmalta verrattuna X-traan tai Rainbowin tököttiin (jota olen viimeksi käytellyt ja johon en myöskään ollut tyytyväinen, osasyynä mm. mystisesti katkennut pullon kaula…). Sitä nyt en aamuväsymyksessäni muista, että jättikö Cutex yhtään öljyistä tunnetta jälkeensä, mutta moninverroin parempi se on kuin nuo kaksi mainitsemaani tuotetta. Eli voin suositella kokeilemaan =)

  Varpaille ja sormille on ihan sama aine, sen verran vähän kun tulee lakkailtua varpaan kynsiä…

 10. 10

  sanoo

  Itsekin nappasin viikko sitten ostoskoriini tuon Mavalan Tangerinen. On kyllä herkku väri, niin pullossa kuin kynsilläkin 😛 Siihen tulee upea hohde auringossa ja saa ainakin omat käteni päivettyneemmän värisiksi, normi pluttanakalpeuden sijaan 😀

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  hei tuota kun itsekkin tykkään lakkailla kynsiäni mutta välineet tai oikeastaan aineet ei ole mitkään parhaat.

  Voisitko suositella jotain suhteellisen halpaa alus ja päällys lakkaa? Olisiko nämä lumenen alus/päällys lakka hyvä vai miten olisi 🙂

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Siis ne liuottimet (eli myrkyt) haihtuu kynsilakanpoistoaineesta, joten eivät kai jää iholle? Ja se öljyhän on lisätty varmaan juuri siksi, ettei aine kuivattaisi, eli ei sitäkään pakko ole pois pestä?

 13. 13

  sanoo

  Mäkin käytän tuota samaa X-tra lakanpoistoainetta, sormiin ja varpaisiin, siitä syystä, että se on tujua. Muutaman kerran olen ostanut hellävaraisia lakanpoistoaineita, mutta eihän niillä saa lakkaa pois. Maailman inhottavin tunne on se, kun yrittää vanulapulla hinkuttaa lakkaa kynsistä. X-tra vie lakan pois saman tien. Itse suosin voimakkaita värejä, mustaa, ruskeaa, lilaa ja punaista ja hellävaraiset lakat ei niitä kunnolla putsaa pois. Vaikka kuinka siis käyttäisi aluslakkaa. Asetonisia kynsilakanpoistoaineita olen käyttänyt varmaan yhtä monta kymmentä vuotta kuin lakkojakin ja kynteni olleet aina samassa, aika hyvässä kunnossa.

  Ehdottomasti pesen kädet sen jälkeen. Saatan jopa liotella hetken saippuavedessä. Sitten tökin pehmentyneet kynsinauhat appelsiinipuutikulla ja lopuksi laitan käsiin käsirasvaa tai vaikka tilkkasen oliiviöljyä. Tosin, jos sitten ei voi ihan heti lakata kynsiä uudelleen.

 14. 14

  Nanuska sanoo

  Hei, voisitko suositella kynsilakan poistoainetta seuraavaan ongelmaan: Lakkasin pohjan Mavalan alus-/suojalakalla, siihen kerros väriä päälle ja lopuksi Mavalan pikakuivattava päällyslakka. Lakkaa poistaessani kaksi päällimmäistä kerrosta lähtivät helposti, mutta pohjalakka ei edes räjäyttämällä. Pohjakerros kyllä pehmeni ja sen pystyi poistamaan repimällä (ei sinänsä varmaan kovin suositeltava tapa…), mutta random lakanpoistoaineella sitä ei saanut pois vaikka kuinka hankasi.

 15. 16

  Ulpu sanoo

  Harmi, kun mä oon niin rajoittunut, että monet kivat lakat jää kauppaan. Mä tykkää käyttää lähinnä vaan kylmänsävyisiä lakkoja (ja meikkejä). Esim. tuo Tangerinekin on kaunis, mut en voisi kuvitellakaan omiin kynsiini, no okei, ehkä varpaisiin. Tuon Hello Kittyn sen sijaan voisin ottaa. 🙂

  Mulla on toinen pullo menossa Lumenen kynsilakanpoistoainetta, se on suht jees, mut jättää tosiaan tahmeiksi kynnet. Ostin Tallinnasta paikallisen asetonittoman poistoaineen, joka on hyvä ja tehokas. Saman sarjan lakkojakin ostin kolme, ovat ihmeen ok, vaikka olivat halpoja.

  matkustajalle vinkiksi: Kannattaa katsoa esim. Aldo Vandini-sarjan tuotteita, paljon ihania juttuja. :)En nyt millään muista sen paikallisen (ison) kempparin nimeä, josta noita ja paljon muutakin saa… Mä ostin Nutri-Glossia pari pönikkää Prismasta.

 16. 17

  Jane sanoo

  Vinkki vinkki: Citymarkettiin oli tullut täälläkin paljon hehkutettuja Fruttinin vartalonhoitotuotteita paketteina. Tuoksuja oli ainakin meillä 3 erilaista ja kaikissa paketeissa on suihkusaippua, vartalovoide ja vartalosuihke. Lieköhän joku äitienpäivän tienoilla ainoastaan myytävä paketti vai uusi vakiotuote.

 17. 18

  Cerp sanoo

  Tää ei nyt liity tähän postaukseen, vaan hieman aiempaan 😀 Mutta mainitsit Ralph laurenin turkoosin hajuveden olevan hieman samaa kategoriaa kuin rexonan girl-dödö. Muistakko tämän turkoosin putelin nimeä? Mä oon jotenkin hurahtanu siihen rexonan tuoksuun, olis hauskaa saada samantapainen hajuvesi! Mexxin Nice on myös mun nenään vähän samantuoksuinen.

 18. 19

  Anonyymi sanoo

  Osaisitko neuvoa mikä kynsilakanpoistoaine olisi hyvä noille konad-laatoille ja leimasimille? Pitäisi kuulemma olla öljytön… tai jotain? Käykö tuo X-tran aine siihen hommaan? 🙂

 19. 20

  Inga sanoo

  Heippa

  Olen usein ihmetellyt kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon keskittyvissä blogeissa sitä, että kynsilakkoja esiteltäessä kynsinauhan lähelle jätetään lakaton alue. Mikä tähän mahtaa olla syynä, vai saako läheltä otettu kuva lakattoman pienen alueen vain näyttämään isommalta?

 20. 21

  sanoo

  matkustaja: Vanhalla kameralla ja lakanpoistoaineen kuva ikivanhalla kameralla. 🙂
  Lushit ovat Tallinnassa edullisempia ja minusta tämä Lemon Flutteri on ollut oikein hyvä kosteuttaja ja pehmittäjä, ei pahaa sanottavaa. Kaubamajassa kannattaa vaan pyöriä ja tutkia, sillä vaikka mitä kivaa voi löytyä. Ostamaani urea-käsivoidetta en tosin suosittele ainakaan yökäsivoiteeksi, oli aika kevyt kosteuttaja lopulta. :/

  Anonyymi: Jos kyntesi ovat hyvässä kunnossa, niin käytä ihmeessä, Mutta jos kuivuutta, lohkeilua ja liuskoittumista esiintyy, niin tuon vaihtaisin ensimmäisenä. 🙂

  lusheihin hurahtanut: Lemon Flutteri on kyllä ollut mainio. 🙂

  nanna: Voihan niitä tujumpia käyttää, mutta jos lohkeilu tai liuskottuminen on ongelmana, niin sitten ehdottomasti aineet vaihtoon. 🙂

  Panda: 🙂

  kraula: Eri aikaan poistan ja sujuu kyllä (treenin myötä) ilman, että sormien laukkaukset menevät pilalle varpaita putsatessa. 🙂

  Eve: Jos lohkeilu tai liuskottuminen eivät vaivaa, niin käyväthän nuo tujummatkin. 🙂

  Anonyymi: Outoa, juuri poistin täällä esittelemäni hilemonsterilakat (kaksi kerrosta tummaa harmaata lakkaa ja kolmet eri hileet) kahdella vanulapullisella ja vihreällä lakanpoistoaineella ja ihan ongelmitta. Pullo riittää aina useamman kuukauden, vaikka käytänkin pari kolme kertaa viikossa. 🙂

  Nova: 🙂

  Anonyymi: Minusta Lumenet olivat kyllä ihan hyviä. 🙂

  Apollonia: Upea on kyllä. 🙂

  Anonyymi: Minä en usko, että ihan kaikki aineet noin vaan haihtuvat, vaikkeivät tunnukaan iholla. Öljyn päälle on mahdotonta lakata, joten se on pestävä pois. 🙂

  Caitia: Jos tosiaan kynnet ovat vahvat eikä liuskoittumista yms. ole ongelmana, niin toki varmasti toimii. 🙂

  Nanuska: Olipa outo ilmiö, en ole koskaan kuullut moisesta. Mavalat lähtevät ainakin varmasti Mavalan poistoaineella. 🙂

  Anonyymi: Ajatusvirhe, eli oikea luku oli 199 eikä 299 ja siinä on uusin tulokas jo mukana. 🙂

  Ulpu: Tuo Aldo Vandini pitää itsekin muistaa. 🙂

  Jane: Kiitos suuresti vinkistä!! 🙂

  Cerp: Ralph Laurenin turkoosin tuoksun nimi on ihan vaan Ralp. 🙂

  Anonyymi: Tuollaiset halpikset kuten tuo X-tra toimivat hyvin. 🙂

  Inga: Minusta ainakin lakkaukset näyttävät siistimmiltä silloin, kun eivät ole aivan kynsinauhoissa kiinni. Toki liian iso rako on jo liikaa, mutta pääseepähän vähemmällä sotkulla, kun kynsinauhoille ei mene lakkaa. 🙂

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Ootko kokeillut Maybellinen gentle removeria, joka on myös asetoniton? Ite olen sen kanssa veljeillyt kun kynsilakkoja vaihtelen suht usein ja olen kokenut sen nimensä mukaisesti kivan helläksi. 🙂 Kiinnostais sun kokemukset myös, että onko esim Depend/IsaDora tätä parempaa vielä. Ehkä voisi itsekin joskus testata..

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  Onko mitään meikkivoidetta, joka pysyisi kasvoilla yli 5 tuntia vai olisiko se vain luonnonlakien vastaista?

  Clarinsin uusinkin katoaa nenästä aika nopeasti 🙁

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Heippa! Toivottavasti ei hirmuisesti häiritse, jos tunkeilen tänne kyselemään vähän tuotevinkkejä 🙂 Miesystäväni iho on tällä hetkellä melko huonossa kunnossa: iho on epätasainen, hitusen kuiva, punainen ja sille ilmestyy helposti valkoisia näppyjä. Finnejäkin löytyy, erityisesti ihonalaisia. Mites ja minkälaisilla tuotteilla tällaista ihoa pitäisi alkaa hoitaa?

  Ja jos pistetään vielä samaan syssyyn, mitkä päivä- ja yövoiteet sopisivat epäpuhtaalle sekaiholle? Olisi kiva löytää meikin allekin joku sopiva voide 🙂 Pahoittelen kysymysvyöryä, mutta on niin kiva kuulla vinkkejä taholta, johon itse luottaa!

 24. 25

  sanoo

  Mä käytän yleensä aika tujuja kynsilakanpoistoaineita, koska käytän lähes poikkeuksetta aikas tummia kynsilakkoja, jotka ei ihan millä tahansa aineella meinaa irrota. Tällä hetkellä käytössä on Miramen peruskynsilakanpoistoaine, sellainen sinivalkoinen, ja voin kertoa, että sen hankkiminen oli VIRHE! Ensinnäkin, kun otan käteeni vanulapun, joka on kostutettu ko kynsilakanpoistoaineella, voin aivan tuntea ja nähdä, miten ihoni kuivuu (oikeastaan en tiedä mitä niille tapahtuu, mutta sormenpäät muuttuvat valkoisiksi). Toiseksi, ko aine ei poista lakkoja, vaan liikuttelee niitä ympäriinsä, ja sitten onkin mukava olla kädet kirkkaan violetteina loppupäivä. Huoh. Ehkä minulla on vain aivan väärä tekniikka, mutta Miramea en kyllä voi suositella.

  Olen sen sijaan käyttänyt Vapaa Valinnasta ostamaani halppis-kynsilakanpoistoainetta (merkkiä en muista, mutta pullo oli pitkänomainen ja läpikuultavan pinkki). Aine poisti lakat ihan hyvin ja kynnet tuoksuivat suht miellyttäviltä lakkojen poistamisen jälkeen. 🙂

 25. 26

  sanoo

  Minä vaihdan lakkauksia noin 1-2 kertaa viikossa. Käytössä on kyllä ollut yleensä asetonipitoinen poistoaine, eniten mennyt Mavalan sinistä "tujumpaa". Toinen käytössä ollut on Lumenen vaaleansinisessä pullossa oleva, se on asetoniton. Viimeksi ostin sitten Maybellinen pinkkiä, eli taas tujumpaa asetonillista versiota, ja siitä kyllä tykkäsin, ainakin yhden kokeilun perusteella.

  Mä en tiedä sitten, että mitä teen väärin, mutta mua ottaa päähän, kun kaikki aineet tuntuu olevan 100 ml:n pulloissa – eihän sellainen riitä mihinkään!! Mä lutraan niitä ainakin niin paljon, että pullo kuluu alta aikayksikön. Jos pihistelen siinä, niin sitten menee ikuisuus ja puoli pakettia vanulappuja, että lakat on poissa… arghh!

  KICKSissä eilen pyörähtäessä ajattelin ensin ostaa sitä Dependin vihreää "miljövänligiä" kokeiluun, mutta jotenkin jäi sellainen fiilis että onkohan edes tehokasta… Päädyin sitten siniseen versioon, pitäisi olla joku "super speed" -poistaja. Se on asetonitonta myös,, mielenkiintoista…
  Osaatko sanoa, mikä suurin ero näillä eri Dependeillä sitten on? (*tunnustaa häveliäänä, että on enemmän kiinnostunut hyvästä lakanpoistotehosta kuin ympäristöystävällisyydestä…*) 😛

 26. 27

  sanoo

  Anonyymi: Kaikki nuo "perustuotteet" on kokeiltu ja nuo kaksi suosikkiani ovat hellävaraisimpia. 🙂

  Anonyymi: Riippuu täysin ihosta ja pohjustuksesta, minulla meikkivoiteet pysyvät helposti tuon ajan. Eli mattapintaista meikkiä ja pohjustajaa sen alle (ja mattapintainen kosteusvoide) sekä irtopuuteri painellen (ei huiskalla huiskien) päälle. 🙂

  Anonyymi: Jos iholle ilmestyy valkoisia miliumeja, tarvitsee se selkeästi kosteutusta. Ei siis mitään liian kuivattavaa putsaria ja edes yöllä vähän kosteuttavempaa voidetta. Ihonalaiset näpyt ovat usein hormoniperäisiä, eli niihin on hankalampi vaikuttaa, mutta niitä voi toki täsmähoidoilla (Clinique, Natural Code) hoitaa.
  Sekaiholle minusta ainakin Clarinsin Hydra-Matte lotion on todella mukava tuote päiväkäyttöön, sillä on kevyt mutta kosteuttava. Yöksi sitten vähän täyteläisempää tarpeen mukaan.

  JLCHARLOTT4: Noita halpiksia täytyisikin varpaille kokeilla muitakin. 🙂

  Nami: Minulla tuollainen Dependin 250 ml lakanpoistoaine kestää kyllä todella pitkään. Edellinen näytti loppuneen lokakuussa ja uusin nyt, mutta rakennekynsiä putsasin kyllä lopuksi tujummallakin siinä toivossa, että pääsisin niistä eroon. 4 kk tuo pullo kuitenkin kestää ihan helposti ja minä sentään vaihdan lakat vähintään pari kertaa viikossa. 🙂
  Vihreä on sinistä hellävaraisempaa kynsille, mutta jos kuivuus ja liuskoittuminen eivät vaivaa, niin kyllä sininenkin käy. 🙂

 27. 28

  Anonyymi sanoo

  Minusta tuo X-tra on ollut vallan mainiota tavaraa. 😀 Joskin olen sen verran halpa, etten viitsi satsata tuollaisiin aineisiin enempää. Sen sijaan toinen markettipoistoaine jota olen kokeillut, olisikohan ollut Miramen tekemää, oli minusta aivan kauheaa. Oletko kokeillut Pirkan kynsilakanpoistoainetta? Törmäsin siihen tänään ja päätin ottaa kokeeksi.

 28. 29

  Anonyymi sanoo

  Olen nyt muutaman viikon ajan käynyt kosmetologilla sarjahoidoissa siis kerran viikossa ja saanut sieltä mukaan testerikokoisina exuviancen tuotteita.Nyt kuitenkin hirvittää ajatus että joudun ostamaan nuo tuotteet, ja ne eivät ole siitä halvimmasta päästä..mutta en nyt kuitenkaan tiedä onko noista ollut sen kummempaa apua, tai siis kosmetologi varoitti että ensin hoidoista tulee negatiivinen reaktio eli iho alkaa hilseilemään pahasti ja finnejä saattaa tulla todella runsaasti.No nyt tässä kolmisen kertaa on tullut siis niissä hoidoissa käytyä ja no iho on vieläkin kuiva, tosin ei yhtä kuiva kuin alussa ja no finnien määrä nyt ei ole vähentynyt mihinkään vaan koko ajan puskee lisää.Huomenna olisi sitten kunnon ihonpuhdistus joka kestää muutaman tunnnin ajan. Ja no toivottavasti pikkuhiljaa alkaa syntyä jtn tulosta! Oletko itse koskaan kuullut tuosta exuviance sarjasta, olisi kiva kuulla niin plussat kuin miinuksetkin jos satut tietämään :-)?. Lisäksi tuon sarjan päivävoide, multi-protective daily fluid spf 15 on alkanut nyt viime aikoina heti levityksen jälkeen rapisemaan iholta pieninä paloina,mahdanko sitten laittaa liian paksusti joihinkin kohtiin, vaikka pyrin kyllä mahdollisimman säästeliäästi noita käyttämään, vai olisiko ihan kuivuudella jtn tekemistä tuon asian kanssa sillä muistaakseni jonkin biothermin voiteen kanssa olisi ollut vähän sama juttu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *