Hauschkat huulet

Minulla on ollut todella vähän kokemusta Dr. Hauschkan meikeistä, mutta koska lisäkokemusta on aina mukavaa kerätä, testasin innolla blogini kautta merkiltä saamani huulimeikkituotteet. 
Novum-huulipunat ovat kapeissa puikoissa tulevia läpikuultavia punia.
Pidän itse tällaisista kuultopunista, jotka päästävät huulten oman pigmentin läpi. Tällaiset punat ovat helppoja käyttää ja sopivat monenlaiseen meikkiin ja moneen eri tilanteeseen. 
Koska kyse on luonnonkosmetiikan tuotteista, on puikot tietysti ladattu täyteen kaikkea ”ihanaa”, eli niistä löytyy erilaisia öljyjä (mm. jojoba, aprikoosi ja manteli), huulipunille tyypillisesti erilaisia vahoja sekä erilaisia luonnosta peräisin olevia uutteita. Nämä todellakin tuntuvat hellivän huulia!
Lipstick Novum 10
Huulille levittäessä punat tuntuvat liukuvan niille ihanan pehmeinä, ohuina ja kosteuttavina ja pidemmässä käytössä ne ovat tuntuneet pitävän huuleni miellyttävän pehmeinä, mikä ei aina syksyisin ja talven lähestyessä ole ollenkaan itsestäänselvyys kaikkien huulipunien kanssa. Nämä ovatkin juuri sellaisia punia, joita talvea kohti kuivumaan alkavat huuleni ottavat pinnalleen suurella innolla ilman pelkoa siitä, että huuleni näyttäisivät auringossa halkeilevalta maaperältä.
Lipstick Novum 11.
Sain itse kokeiluuni kaksi sävyä, joista ihastuin kultapersikkaiseen sävyyn 10, mutta joista rakastuin palavasti pehmeän vadelmaiseen sävyyn 11.
Sävy 11 vaan näytti huulilla niin ihanan kostean ja helmeilevän herkulliselta, mutta silti niin luonnolliselta, freesiltä ja kevyeltä. Täydellinen arkisävy!
Persikkaisempi sävy 10 on myös tosin päätynyt huulilleni usein niinä arkipäivinä, kun olen kaivannut jotain huulia kosteuttavaa, kevyttä ja lämminsävyistä huulimeikkiä. Helppo sävy siis tämäkin.
Aiemmat kokemukseni Dr. Hauschkan tuotteista ovat rajoittuneet hyvin pitkälti muutamien ihonhoitotuotteiden testailuun (ja jopa hieman niiden kirjoitusmuodoille naureskeluun…), joten oli mukavaa päästä tutustumaan sarjan meikkeihinkin. Mitään luonnonkosmetiikan erityistä käyttäjää minusta ei pysyvästi tulla saamaan koskaan, mutta mutta paljastanpa sen verran vielä, että muutama muukin Dr. Hauschkan tuote odottelee käyttöönottoaan kaapissani. Lisää raportointia merkin tiimoilta on siis ehdottomasti tulossa!
Millaisia kokemuksia teillä on Dr. Hauschkan meikeistä? Olisiko niiden joukossa jotain ihan erityistä, mitä kehottaisitte minua kokeilemaan?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Atoopikkona olen rakastunut varsinkin merkin meikkivoiteeseen, irtopuuteriin ja luomiväreihin. Ripsari ja huulipunat kanssa on testattu ja hyviksi havaittu. Olin aiemmin ehdoton luonnonkosmetiikan käyttäjä.. Mutta blogisi on tehnyt minusta sekakäyttäjän:)

 2. 2

  Elli sanoo

  Kuulehan Virve! Elämässäsi on viime aikoina tapahtunut paljon, joten VAADIMME perusteellista esittelyä nykyisistä jemmoistasi! 🙂

 3. 5

  sanoo

  Meillä ollaan tykätty tosi paljon Dr Hauschkan meikeistä. Karkilla on käytössä luomiväripaletti ja meilä kaikilla kolmella perusripsarit ja rajauskynät. Huulimeikkiä ei olla kokeiltu vielä, mutta näyttää kyllä tosi kivalta!

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Ihanaa että jaksat kerta toisensa jälkeen innostua uusista tuulista,thumbs up! 🙂 Ja heti perään pieni toive…. Meinaan nimenomaan näissä huulipuna-postauksissa ainakin itse jään kaipaamaan myös koko naaman näyttävää kuvaa,jolloin huulipunan väri/sävy hahmottuisi jotenkin kokonaisvaltaisemmin,jos ymmärrät mitä ajan takaa… ;s Kun katsoo pelkkiä huulten kuvia,värit jotenkin "sekoittuvat" keskenään,ja lopulta en enää oikein hahmota niiden sävyeroja. Tai sitten olen vain harvinaisen värisokea tapaus 😀

  • 6.1

   sanoo

   Tiedän, kuinka paljon kivempia ovat postaukset, joissa näkyy puna ja koko lookki muuten, mutta usein punapostauksia tehdessä saatan olla meikannut vaan pelkät huulet tai koko lookki on muuten eriparia huulien kanssa tai sitten en muuten vaan ole kovin kuvauksellisen näköinen… Mutta lupaan yrittää jatkossa kiinnittää asiaan enemmän huomiota! 🙂

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Annatko tuotteelle hyvän arvostelun helpommin, jos olet saant sen blogin kautta, etkä ostanut itse? Mietin vain, koska en muista, että lähiaikoina olisit saanut tuotteita, joista et pidä.. vai käykö siinä niin, ettei "lahjaa" arvostella samalla asteikolla?

  • 7.1

   sanoo

   Ihana kysymys, mutta toki ihan aiheellinen. 🙂

   Arvostelen kaikki tuotteet ihan samalla lailla riippumatta siitä, mitä kautta ne ovat minulle tulleet. Koska tuotteita kuitenkin tulee sen verran enkä millään ehdi kirjoittaa kaikista, valikoin yleensä kirjoitettaviksi nimenomaan niistä, joista olen pitänyt ja joita voin suositella. Harvoin törmään ihan huonoihin tuotteisiin (mutta niistäkin kyllä postailen, jos kohdalle sattuvat), sillä yleensä kysymys on vaan makuasioista ja erilaisista tarpeista. Yleensä ne "huonommat" tuotteet ovat niitä, jotka ovat hieman yhdentekeviä eivätkä millään lailla massasta erottuvia ja jätän niistä siksi kirjoittamatta. Lukijoista olisi tylsää lukea postauksia, joissa joku tuote on vaan "ihan kiva", "ei kummoinen" ja "samanlainen kuin muutkin vastaavat" ja siitä paistaisi läpi se, että postaisin tuotteesta ihan vaan siksi, että olen sen sattunut saamaan ja siinähän ei olisi mitään järkeä. Minulla kun on kuitenkin täysi vapaus valita, mistä saamistani tuotteista tahdon kirjoittaa ja mistä jätän kirjoittelematta (ja se jälkimmäisten kasa on oikeasti aika suuri). 🙂

  • 7.2

   Anonyymi sanoo

   Ihan sairaan hyvä vastaus Virve! Ei voi kellään olla mitään poikkinaista sanaa tosta kyllä sanottavana 🙂 t. eri ano kuin ylempänä

 6. 8

  sanoo

  Minulla ei ole kyseisestä merkistä minkäänlaisia kokemuksia, mutta nämä punat alkoivat kyllä kiinnostamaan! Molemmat sävyt ovat todella kauniita ja ihanan helpon oloisia yhdistellä erilaisiin meikkeihin tai vain heittää arkena huulille.

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Puuterit, etenkin irtopuuteri on ihan ykkösiä. Ja Kvitten-voide ja kajaali toimii myös.
  -elina

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Apua oon ihan ihastunut sun bloogiin, oot ihana ja blogi on hirrrrveen ihana ja ah <3 😀 Kulutan aikaa toissa lukien tata sun blogia lapi ja ettien kivoja meikkivinkkeja, netista kun tulee tilailtua vaikka mita kivaa iltavuorossa… Pus pus Madridista

 9. 11

  sanoo

  Vaikka google onkin kaveri ja niin edelleen, niin oon aina tykännyt siitä, kun kerrot näiden postausten yhteydessä tuotteen hinnan! Ei ehdi liikaa innostua jos kyseessä onkin joku miljoonia maksava pikkupurkki 🙂

  • 11.1

   sanoo

   Anteeksi, meinaa aina unohtua! Ymmärrän täysin, että hinnan haluaa tietää hetihetiheti ennen kuin antaakaan itsensä innostua yhtään enempää. Yritän siis jatkossa kiinnittää asiaan enemmän huomiota. 🙂

   Näillä Novum-punilla on hintaa n. 18,50 euroa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *