Hätäistä pikaintoilua

Tällä kertaa olen aivan innoissani eräästä tuotteesta jo ennen kuin olen edes kokeillut sitä.

Kyseessä on Lumenen Arctic Aqua -linjan uudistunut Sävyttävä kosteusemulsio, jonka vanhemman version suojakerroin kuusi on korotettu voimakkuuteen 15 ja jonka valikoimissa on nykyään kaksi sävyä entisen yhden sijaan!

Posti toi minulle Lumenelta sävyn kaksi, joka on omalle iholleni hieman liian tumma, eli en ole vielä pääsyt itse kokeilemaan tuotetta kasvoilleni, mutta halusin jakaa tämän uudistuneen tuotteen ilouutisen kanssanne.

Arctic Aqua -linjan tuotteet ovat muutenkin olleet kovasti suosiossani joten odotan kovasti, että pääsen joskus testaamaan tuotteen vaaleamman sävyn.

Onko joku teistä ehtinyt jo testata uudistunutta sävyttävää päivävoidetta? Miltä tuote tuntui?

50 millin tuubilla on kaupassa hintaa noin 13,90 euroa.

Kommentit
 1. 1

  Cilya sanoo

  Itse omistan kyseisen siinä tummessa sävyssä ja en kyllä pidä.

  Minusta aivan liian tahmea kasvoilla, en saa juuri koskaan levitettyä tuotetta hyvin kun se jo jämähtää kasvoille.

 2. 3

  sanoo

  Itse asiassa sävy 1 ei ole vaaleampi, jotenkin punakampi vain. Tuo 2 on keltaisempi. Itselläni on juurikin se, vaikka olen vaalea (MAC NC15-20) ja toi sävyttävä on niin läpikuultava että periaatteessa voisin sitä käyttää.

 3. 4

  sanoo

  Mulla on se vaaleampi sävy, en oikein tiedä että tykkäänkö vai en. Sen imeytymiseen menee turhankin pitkä hetki, ja jos menee laittamaan esim. poskipunaa liian nopeasti niin suttaa inhottavasti. Seuraavaksi ajattelin kokeilla Garnierin BB voidetta,josko se olis vähän mieleisempi..

 4. 5

  sanoo

  Mulla on se sävy 1 ja se on yllättäen ihan liian tumma mun vaalealle iholle. Ohuen ohuen kerroksen ja huolellisen häivyttämisen jälkeen tulos näytti suht luonnolliselta, mutta silti tuttavilta tuli kommentiksi "oho sä oot ruskettunut!"
  Eli huolettomalla levityksellä olisi mennyt pahasti pieleen.

  Muuten tuote kyllä vaikuttaa ihan hyvältä. Se on sopivan paksua mun kuivahkolle iholle ja jättää kivan siloisen pinnan. Toivottavasti rusketun oikeasti ja pääsen käyttämään tätä.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Tykkäsin! Sävy 1 on punertava ja Sävy 2 kellertävä. Vanha sijoittuu näiden kahden väliin. Talven kalpealla iholla 1 sävy oli hiukan tumma, nyt toimii hyvin. Pidin punertavasta sävystä joka ei tee ihoa oranssiksi. Sävy 2 voisi olla vähemmän kellertävä, toimii kyllä päivettyneellä iholla. Koostumus on peittävämpi ja vähemmän kiiltävä lopputulokseltaan kuin edeltajänsä. Tästä iso plussa. Tuote on kosteuttava joten rasvoittuvalle iholle se kannattaa laittaa ilman kosteusvoidetta. Itse olen saanut parhaan lopputuloksen sormin levittämällä ja odottamalla hetken ennen puuterimaisten tuotteiden käyttöä. Freesi lopputulos toimii kaikilla, jotka pitävät luonnollisesta lopputuloksesta.

  annemummu

  annemummu

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Mä ostin omani Sokoksen 3+1 päiviltä, oli tarjouksessa ~8 euroa. Taitaa olla vielä sitä vanhaa? Otin nyt kesän kynnyksellä käyttöön ja vaikka tuubista pursotinkin kädelle melko tummaa mömmöä, iholla suli luonnollisen ja hyvän väriseksi eikä jäänyt mitään omituisia rajoja.
  Sekoitan joukkoon/alle sitä lumenen hohtavaa pohjustajaa ja ah mikä kuulas ja ihana pohja tulee 🙂 Oon siis tykännyt ihan hirmuisesti. Mun superkuivalle iholle laitan alle myös rasvan mut joillain saattais mennä ilmankin 🙂

 7. 8

  sanoo

  En tykkää! Se aiempi versio oli mulla ihan vakituisessa käytössä, mutta nyt tuo uus koostumus on muuttunut jotenkin niin, että jää inhottavan tahmaseks iho. Ja vaikka kuinka yrittäis ohuen kerroksen laittaa, niin herkästi lähtee rullaamaan semmosia palasia käsien alla. En oikeen tiiä mistä se johtuu?

  Lisäks aiemmin en saanut koskaan aikaseks mitään "rajoja", vaikka olisin huolettomasti levitellyt rasvaa. Nykyään saan tosi tarkasti kattoa mihin tuota laitan, ettei jää tummempia raitoja. Inhottavaa, haluan entisen version takasin! Mulla on siis nro. 1 käytössä. Täytyy löytää joku korvaava versio selvästikin.

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  No voi hitto! Olin ihan onnessani, kun täällä oli juttua tuosta voiteesta, mutta kommentit olikin aika kaksijakoiset. Mulla on hakusessa suojakertoimellinen sävyttävä päivävoide, tarpeeksi luonnollinen, mutta silti pikkusen peittävyyttä sais olla. Kai se on pakko kokeilla, kun ei tuo hinta nyt niin karsea ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *