Hardcore pictures! XXxxX

No niin, tämä postaus ei sitten sovi herkkäsilmäisille eikä erityisestikään pieniä Dior-viisikoitaan aarteina pitäville. Tänään nimittäin näytän teille jotain hyvin rajua!
Kun pääsin tämän vaiheen yli ja lakkasin keräilemästä Diorin palettejani myin niistä useita pois. Mitä sitä turhaan ylimääräisiä säilyttämään!
Kun olin vaiheessa, jossa paletteja jo aletaan käyttämään urakalla, ryhdyin vaihtelemaan niissä olevien luomivärinappien paikkaa. Oli huomattavasti mukavampaa kantaa mukana yhtä palettia, jonka kaikkia sävyjä käyttää kuin kolmea palettia, joista jokaisesta käyttää yhtä tai kahta sävyä.
Viimeisin vaiheeni on ollut palettien aktiivikäyttö. Minusta on tullut laiska meikkaaja ja olenkin pääosin käyttänyt vain tiettyjä sävyjä meikissäni. Tämä tiettyjen sävyjen suosiminen onkin johtanut tähän seuraavaan näkyyn, joka saa osan lukijoista haukkomaan henkeään ihastuksesta ja osan kauhistuksesta:
 
Tadaa, loppuunkulutettu Diorin viisikko. Ja tällä kertaa ihan oikeasti loppuunkulutettu!
Tällä tarkoitan sitä, että kyseessä on ollut alunperin Incognito-paletti, josta olen vihdoin käyttänyt loppuun jokaisen sävyn. Vaikka paletin sävyt ovat vuorotellen olleet milloin missäkin paletissa, on niistä jokainen nyt oikeasti ja virallisesti käytetty loppuun.
Ihan ilman kosmeettisia vahinkoja tämä projekti ei ole kuitenkaan paletin osalta sujunut.
Ensinnäkin paletin lukituksen kohdalta on murtunut pieni pala.

 Toisekseen toisen palettia avaavan saranan ympäriltä on muovi murtunut, eli peilillinen kansi ei ollut enää kuin puoliksi kiinni.
Myös toinen paletin siveltimistä oli jo puoliksi hajonnut sen toisen applikaattorin toisen tyynypään irrottua.
Ylipäätänsäkään paletti ei enää ollut siisteimmillään sen viimeisillä hetkillä.
 
Ja eipä tuo toisaalta kai ole ihmekään, sillä paletin päiväys kertoo sen olleen valmistettu vuonna 2005! Yleensä en noin vanhoja meikkejä säilöisi, mutta koska paletti on ollut niin suuressa aktiivikäytössä jatkuvasti ja olen tiennyt käyttäväni sen loppuun, en ole suotta hävittänyt sitä.

 Kovia kokeneen paletin hautajaiset on kuitenkin vihdoin ja viimein pidetty ja sen on ollut aika siirtyä ajasta ikuisuuteen ja pehmoisen Dior-pilven päälle katselemaan muita vielä olemassa olevia Dior-vauvojani. Toivottavasti monet niistä tapaisivat tuon pilven päällä pian!
Mitäs sanotte näystä? Oletteko te koskaan kuluttaneet loppuun kokonaista Diorin viisikkoa? (Kysyy hän erittäin pollealla äänellä…)
PS. Yritän lähiaikoina tehdä postauksen muiden Dior-viisikoitteni tilasta, sillä sen verran moni on niiden vointia kysellyt!
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Oho! En ole kylla saanut itse kulutettua loppuun kuin ihan muutaman yksittaisen luomivarin….Ja nekin ovat olleet sellaisia nuden varisia.

 2. 3

  sanoo

  Onnittelut ensimmäisestä loppuneesta viisikosta! Toivottavasti se saa kohta kavereita ettei tarvitse yksin olla…ja kiitos kysymystä, mun viisikot voi hyvin 🙂 ei merkkejä pohjista vaikka käytän niitä usein. Ei vaan tule höylättyä yhtä ja samaa palettia koko ajan niin hankala saada loppumaan 😉
  Mutta uusia viisikoita en ole ostanut enää niin paljoa ( paitsi Grege ) koska uudet ovat tylsiä tai huonoa iridescent laatua.

 3. 4

  sanoo

  Onnittelut paletin loppuunkulutuksen johdosta – mutta ei tuo vielä kovin vanha ollut, jos oli vuodelta 2005. 🙂 Lähes uusi meikkipaletti!
  Ymmärrän, että kosmetiikka-alan edustajana koet velvollisuudeksi varoitella vanhentuneista meikeistä sekä puhua sen puolesta, että asiakkaat vaihtavat tuotteensa säännöllisesti. Mutta, olen ymmärtänyt joltain alalla myös työskentelevältä, että puuterimaiset meikit säilyvät käyttökelpoisina vuosia, kunhan ne pidetään puhtaina ja siisteinä. Toisin kuin nestemäiset meikkivoiteet ja öljypohjaiset jutut, kuivat luomivärit eivät juuri tarjoa bakteereille kasvualustaa.
  Itselläni on yli 10 v vanhoja luomareita, ja kyllä niitä uskallan käyttää 😉 2005 oli vasta eilen..

 4. 5

  sanoo

  Ohhoh! En ole tainnut saada IKINÄ yhtäkään luomivärinappia, tosin ei tule välttämättä edes joka viikko käytettyä (luotan vaan ripsari+eyeliner yhdistelmään kiireisinä aamuina). 😛 Pitäisi varmaan onnitella – ja ottaa osaa tuosta saavutuksesta! 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  En oo varmaan ikinä kuluttanut yhtään luomiväriä loppuun mut tulevaisuudessa kulutan varmasti koska oon nyt löytänyt sävyjä jotka oikeasti sopii mulle ja joita käytän paljon. Kysyisinkin siis että minkä sävyisiä luomivärejä käytät, löytyykö aina noista vanhoista diorin paleteista sopivat sävyt vai käytäkö myös muita merkkejä? Ootko löytänyt sävyjä jotka passaa sulle täydellisesti ts. ostaisit uudelleen?

 6. 8

  sanoo

  Haha, mä just ilakoin meikatessa, että Night Dustissa kahdessa sävyssä näkyy pohja ja kaksi muuta sävyä on kunnolla kuopalla, mutta eihän se musta sävy kulu koskaan! 😀 Varsinkin, kun se on huonoin, vaikka näkyy sinäkin kunnolla käytön jäljet. Mä taidan tehdä niin, kun kaikki muut sävyt siitä loppuu, heitän surutta pois, koska mulla on NYXin musta solonappi ja se on hyvä, jos mustaa sävyä tarttee. Saan kyllä säännöllisesti vaaleita sävyjä loppumaan mitä käytän kulmaluulla, mutta se jos sais Diorin viisikon joskus kokonaan loppumaan, oivoi. Onnea siis.

 7. 9

  sanoo

  Onnitteluja myös minulta! Minäkään en ole ikinä saanut luomivärejäni kulutettua loppuun asti. Eikä kärsivällisyyteni riitä sellaiseen. Ja kyllästyn helposti niin en malta käyttää samoja värejä kovin kauaa, saati monta päivää peräkkäin samaa väriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *