Happy OPI day!

Käydessäni parisen kuukautta sitten Kauneusmessuilla näin siellä yhden asian, jonka halusin palavasti. Valitettavasti kyseistä juttua ei voinut ostaa, mutta minä laitoin pienet pyöräni pyörimään ja tietokoneeni laulamaan ja päätin metsästää sen vaikka kiven alta. Ja löytyihän se sieltä sitten.

Himoitsemani juttu löytyi alunperin messuilla OPI:n pisteestä ja sittemmin kotiutin sen eBayn kautta. Se ei ollut kosmetiikkaa vaan se oli kirja:

Keräilen kosmetiikkakirjoja ja voisi melkeinpä kokoelmani puolesta sanoa, että keräilen kynsilakkojakin, eli mikä olisikaan sen himoittavempi kohde kuin OPI:n 25-vuotis juhlajulkaisukirja I’m not really a waitress and hundreds of other names people can’t stop talking about, josta löytyvät merkin lakkakokoelmat mainoskuvineen sekä joidenkin kokoelmien kohdalla jopa kaikki sävytkin listattuina.

Tämän lisäksi kirja tarjoaa pintapuolisen vilkaisun OPI:n ”kulissien taakse”, eli sinne, missä firman perustaja keskiäikäisen miehen vartalolla siunattu George kulkee kynnet aina eriväreillä lakattuina jakaen OPI:n lakkoja käyntikortteinaan ja missä Suzi on se, joka valitsee kunkin kokoelman lakkasävyt.

Kirja on ihana ja harvinainen herkku niille, jotka ovat todellisia OPI-faneja.

Rakastan OPI:n hullunkurisia lakkanimiä, jotka kaikki paitsi lähes poikkeuksetta liittyvät lakan sävyyn, liittyvät ne myös kyseisen kokoelman nimeen tai teemaan.

Kokoelmat vuosien varrelta ovat ihanaa katseltavaa!

Kirjasta löytyy myös pientä OPI-faktaa lukuina:

Itseasiassa kirja on täynnä kiinnostavia juttuja, vaikka keskittyykin pääosin vain kokoelmien esittelyyn.

Ebay on parhaita ystäviäni ja jos sieltä tällaisen löydätte kohtuu hinnalla, suosittelen ehdottomasti kirjan kotiuttamista!

Oletteko nähneet tätä kirjaa ennen tai omistaako joku tämän peräti?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oi ihanaa, nyt sitten teit uuden vuoden kunniaksi esittelypostauksen tästä. Kiitos Virve! 🙂

  Näyttääpä kyllä tosi kiinnostavalta tuo kirja! Mulla on jo kaksi uuttakin OPIn kynsilakkojen suosikkinimeä eli Big Hair… Big Nails Texas Collectionista ja My Address Is Hollywood Touring America Collectinista. 🙂

  Jos en löydä tuota ebaysta niin voitko kiltti ottaa tuon mukaan joku kerta jos nähdään niin pääsen selailemaan. Kiitos ja ihanaa uutta vuotta sulle!

 2. 2

  sanoo

  ei vitsi miten ihana kirja! :O OPI on kyllä yksi lempparilakkamerkeistä ja olisi ihan mahtavaa omistaa tuo kirja…

 3. 5

  Kiki sanoo

  Mahtava postaus! En olisi edes osannut etsiä tällaista aarretta! Oli pakko käydä kotiuttamassa itsellekin yksi 🙂

 4. 6

  sanoo

  Pakko vinkata tännekin, selailin netistä Laylan Magneffect lakkoja ja törmäsin kahteentoista uuteen sävyyn! Toivottavasti nekin tulevat joskus Suomeen! Oli muuten todella ihania sävyjä 🙂

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Hei, mistä hankit Opin kynsilakkoja? Ne on ihan parhaita, mutta Suomessa suht hintavia.
  Kiitos kovasta ja hyödyllisestä blogista!
  T:Sandra

 6. 8

  sanoo

  oi apua! Ihana ihana ihan kirja!! Paljonko toi mahtoi ebayssä maksaa? Voi ei tuo on kyllä pakko saada! Kiitos esittelystä 🙂

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Millä hakusanalla te löydätte tuon kirjan ebaysta? Itse en löydä yhtään yksilöä??:(

  -Marjo

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Voi vitsi, vaikuttaa hauskalta, ehkä pakko saada! 😀

  Olen jäänyt ihan koukkuun ebaysta tilailuun, sieltä saa ihan kaikkea pilkkahintaan ja kotiovelle!

  – Laura

 9. 11

  sanoo

  Ostin blogisi vaikutuksen alaisena viikonloppuna ensimmäisen OPI-lakkani (valikoimista poistunut väri) ja kummastelin aikani sävyn nimeä: Suzi Says Feng Shui ?? Mutta nytpä tiedän ainakin että kuka Suzi! 😀

  Kiitos kivasta blogista! Ikäni puolesta voisin olla äitisi, mutta olen vasta muutaman vuosi sitten opetellut meikkaamaan. Olen saanut tosi monta hyvää vinkkiä kirjoituksistasi!

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Muakin kiinnostaa millä hakusanalla ebaysta noita löytyy??? Löysin vaan yhden jota ei toimiteta Suomeen..

  Mari

 11. 15

  sanoo

  Meillä onkin koulussa perjantaina OPI:n koulutus, niin ehkäpä sen innostamana kirja päätyy munkin hyllyyn 🙂 Kivalta näyttää ainakin!

 12. 16

  Anonyymi sanoo

  Vieläkin käyn uskollisesti,en tosin tiedä miksi,katsomassa onko kommenttiin vastattu,mutta turhaan.

  -Marjo

 13. 17

  sanoo

  Kukaan muukaan ei ole varmaan keksinyt enää, millä nimellä kirjaan törmäisi. Itse en ainakaan enää löytänyt millään nimellä, eli tuskin on enää tarjolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *