Häpeilemätön paksukainen

Aina välillä löydän kotoani jonkun uuden tuotteen, jonka kokeilemisen olen kokonaan unohtanut. Tuote on ollut minulla jo hetken, mutta ajanpuutteen vuoksi en vain ole ehtinyt tehdä sen kanssa tuttavuutta tarkemmin.

Tällä kertaa näin oli päässyt käymään saamalleni IsaDoran Big Bold mascaralle.

No joo, tiedän kyllä aika tarkalleen, miksi näin oli päässyt käymään. En tiedä teistä, mutta omat kokemukseni merkin mascaroista ovat olleet hieman vähäisemmät viimeaikoina, sillä aiemmat kokeiluni eivät vain ole vakuuttaneet minua liiemmin. Tahdon hentoihin ripsiini mieletöntä tuuheutta ja volumea ja sitä merkin mascarat eivät vaan ole kyenneet minulle koskaan antamaan.

Olin jo tehnyt iltapesut kun päätin, että annan Big Bold mascaralle pikaisen mahdollisuuden näyttää, mikä se harjojaan. En taivutellut ripsiäni, sillä yksikään vesiliukoinen mascara ei kuitenkaan pidä taivutuksia ripsissäni.

Lähtötilannehan oli tämä:

Aivan, mitkä ripset? Ripseni ovat ohuet ja hennot sekä värittömät, eli niissä on jonkun verran pituutta, mutta sitä ei todellakaan kykene näkemään niiden haaleuden ja hentouden vuoksi.

Perusmascara kykenee tekemään niistä usein tällaiset ja enemmän tuuheuttava mascara tuo niihin yleensä hieman enemmän runsautta.

Katsokaapas, mihin tämä kykeni:

Oho! Alkaa jo näyttää siltä, kuin sekaan olisi liitetty irtoripsiä!

Big Bold mascaran harja on mascaran nimen mukaisesti iso ja runsas, minkä vuoksi se toi ripsieni tyveen ihollekin väriä saaden tyven näyttämään hyvin runsaalta. Harmi vaan, että kookas harja oli sen verran kömpelö ripsissäni, etten kyennyt saamaan siillä väriä myös lähemmäs silmän sisänurkan ihoa. Tositilanteessa värittelisin sieltä siis nestemäisellä rajauksella, jotta ilme tasapainottuisi.

Tässä tilanteessa ripsissäni oli siis yksi kerros mascaraa ilman minkäänlaista ripsien harjailua. Eli volumea tosiaankin tuli, ja pontentiaaliakin voisi olla vaikka mihin!

Alaripsiin iso harja oli aivan liian kömpelö ja aiheuttikin lähinnä vain sotkua. Tositilanteessa tämä siis sopisi omassa käytössäni paremmin vain yläripsien mascaraksi.

Tottakai ripset olivat tässä vaiheessa hieman paakussa ja suttuiset, mutta näin mascaran potentiaalin: tämä kaikki massa vain yhdellä kerroksella ja ohimennen hutaistuna!

Seuraavana päivänä minun oli pakko tutustua mascaraan ajan (ja valon) kanssa. Olinko vaan nähnyt eilen huonossa valaistuksessa unta, vai olinko tavannut mascaran, joka vihdoin kykeni tuomaan hentoihin ripsiini ennennäkemätöntä runsautta?

Jälleen lähtötilanne oli tässä.

Ja tähän sillä päästiin. En voi taas sanoa, kuin etttä WOW!

Ja hei katsokaa nyt, mihin suuntaan ripseni menevät! Ylöspäin!!!

Okei, liian ahneeksi ei saa ryhtyä. Kaksi kerrosta takasi vielä hyvän lopputuloksen, mutta kolmas kerros sai ripseni jo näyttämään sotkuiselta nukkamatolta. Pyydän silti kiinnittämään huomiota kuitenkin siihen, mihin suuntaan ripseni yhä taipuivat. Aivan, minun suorat ripseni yhä taipuvat!

Kahdella kerroksella laitettuna hentoihin ripsiin tulee toki väkisinkin pientä paakkuisuutta, sillä näin mieletön massa on vaan mahdotonta saada levittymään ripsille niin piirun tarkasti, mutta hennoista ripsistä aina kärsineenä en voi kun sanoa, että who cares, I’ve got lashes!

Mascaran paksun voidemainen koostumus oli todellakin minulle mieleen, sillä sen kanssa sain luotua ohuisiinkin ripsiini aivan mieletöntä ja ripsissäni ennennäkemätöntä runsautta. Voin ehdottomasti sanoa, että ennakkoluuloni IsaDoran mascaroita kohtaan katosivat aivan täysin ja hullaannuin tähän paksukaiseen totaalisesti.

Onko joku muu kokeillut tämän mascaran? Entäpä onko teillä kokemuksia sarjan muista mascaroista?

Ja koska joku kuitenkin kysyy, että voittiko tämä aiemmat kestosuosikkini Max Factorin False Lash Effectin tai Cover Girlin Lash Blast Fusionin (Suomessa Max Factor False Lash Effect Fusion) niin minun on pakko sanoa, että en ole varma.

En ole käyttänyt noita mainitsemiani mascaroita minulla aiemmin olleiden ripsienpidennyksieni vuoksi yli vuoteen, joten muistia pitäisi hieman terästää ennen kuin voisin kertoa, kumpi voittaa. Jos muistikuvani pitävät paikkansa, saa noillakin lähes yhtä paljon runsautta, mutta vaivaa joutuu näkemään enemmän. Toisaalta noiden harjat kuitenkin ehkä takasivat ”sileämmän” lopputuloksen ripsien pinnalle.

Promootioyhteistyö

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  WOW!! upeat kerrassaan! täytyykin ensi kerralla ottaa kokeiluun tuo Isadoran ripsari 🙂 pysyikö taivutukset muuten koko päivän?:)

 2. 2

  sanoo

  hei, oletko sinäkin luopunut extremeistä :)? itse juuri odotan näiden loppujenkin tippumista jotta pääsisin kasvattamaan taas omiani – ovat näemmä lyhentyneet ihan sujuvasti 10 mm:stä viiteen 🙁 …
  poistatitko omasi vai olisko sinulla jakaa joku kotikonsti liiman liuottamiseen irti? omani ovat varsin sitkeitä eikä edes öljyisellä meikinpoistoaineella hautominen auta… propsit kittycatin likoille, ( vähän liiankin ) hyvää työtä :D!

  täytyy hankkia tuo mascara, näyttää juuri siltä mitä nämä tyngät tulevat kaipaamaan…

 3. 3

  sanoo

  Minulla on juuri tämä kyseinen maskara tällä hetkellä käytössä, ja olen kyllä sitä mieltä, että vaikka tällä saakin loihdittua ihan kiitettävästi volyymiä, on megaharja lopultakin käytössä liian kömpelö. En myöskään tykkää väkisinkin paakkuiseksi jäävästä lopputuloksesta. Omaa suosikkiani Maybellinen The Falsiesia tämä ei siis ole onnistunut päihittämään millään.

  Muista IsaDoran maskaroista olen testannut WigWhamin ja Build-up Extra Volumen. WigWham oli kyllä mielenkiintoinen tuttavuus, ehkä vähän liiankin erikoinen ainakin jokapäiväiseen käyttöön. Build-up volumen ostin, kun rupesin käyttämään kuukausipiilareita ja tarvitsin herkille silmille sopivan ripsivärin. Build-up oli ihan ok perusmaskara, muttei tehnyt suurempaa vaikutusta sekään.

 4. 4

  sanoo

  No huh huh! Tuota on kyllä kokeiltava. Tämänhetkinen suosikkini on Maybellinen Falsies, mutta se kuivuu hylsyynsä jo kuukaudessa. 🙁 Olen kaikkien sääntöjen vastaisesti elvyttänyt sitä silmämeikinpoistoaineella, mutta onhan nyt ihan järjetöntä odottaa, että ripsivärinsä uusisi kuukauden välein. Kohta täytyy kuitenkin laittaa vaihtoon, ja näiden kuvien perusteella IsaDora lähtee testiin seuraavaksi. Tack så mycket. 🙂

 5. 6

  sanoo

  Tätä on kyllä pakko testata. Itselläni on kans todella vaaleat ripset ja vielä lyhyetkin. Olen yleensä todella vaativa ripsarin suhteen ja aika surutta ostan uuden, jos kokeiluun ostettu ripsari ei tyydytä. Tosin nyt tietää jo ne varmat nakit ja on jääny heräteostokset väliin (lukuunottamatta maybellinen the clossal volum express cat eye-mascara, joka on suurin pettymys sitten parin vuoden takaisten Lumene kokeilujen.. Perus colossal mascara on aivan huippu, mutta tuo cat eyes..)

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Haluan tietää miksi otit ripset pois… Voisitko pliiis tehdä siitä postauksen 🙂 !! Tiedän että sulla on varmasti paljon kerrottavaa mutta tahtoo tietää…

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Olin justiin ostamassa uutta ripsiväriä eilen ja käsissäni oli loppupeleissä tämä ja masterpiece. Sorruin jälkimmäiseen, koska ajattelin, että ei tämä kuitenkaan ole hyvä ja sitten harmittaa… Ensi kerralla ostan ehdottomasti tämän!

 8. 9

  sanoo

  Tuo ihanan hämmästynyt ilme kruunasi WOW-efektin :DD

  Kieltämättä kutkuttelisi kokeilla, mutta toisaalta karsastan paakkuja ripsissäni. Ja tällä hetkellä enemmän tai vähemmän käytössä neljä mascaraa plus yksi odottaa laatikossa, ettei ehkä ole hetkeen ajankohtaistakaan… 😛

  Isadora on kyllä jäänyt kaikilta osin vähän paitsioon kosmetiikkaobsessiossani, en muista edes omistavani tällä hetkellä merkiltä muuta kuin blondie-inlinerin. Mutta ehkä sitä sortuu nyt markettireissuilla herkemmin kerta merkki meni korvaamaan Nivean meikkihyllyn.

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  en tykännyt kyseisesti maskarasta ollenkaan, en tiedä oliko väärä tekniikka vai mikä. pitänee kokeilla uudestaan varmaan. menee vaan paakuille ja jotenki sikinsokin

 10. 12

  sanoo

  Oih, täällä yksi volyymia rakastava varmasti ottaa testiin IsaDoran seuraavaksi! Tällä hetkellä FLE Fusion tarjoaa vain "ihan ok"-tasoa volyymin puolesta, enempi on aina parempi.

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Moi! Haluaisin tietää, oliko tämän maskaran kanssa ongelmia pysymisen/valumisen kannalta? Mulla suurin osa maskaroista siirtyy alaluomille parin tunnin sisällä 🙁

 12. 15

  sanoo

  Jestas! Johan on mascara! Itselläni kasvaa ripset kahdessa rivissä, niitä on paljon ja ne ovat tummia ja tönkköjä. En tiedä mitä tuo tekisi näille omille räpsyttimilleni siis. Voi olla, että liimaisi yhdeksi isoksi ripseksi. Mutta, pitänee tuota silti kokeilla… Kiitos postauksesta! 🙂

  Milla/AllThemShinyThings

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Ootkos testannut IsaDoran vedenkestävää Extra Volume build-up mascaraa? Sillä itse saan näihin hentoihin karvoihin, joita ripsiksikin kutsutaan uskomatonta volyymia 🙂

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  En olisi ikinä uskonut, että joudun painiskelemaan sen ongelman kanssa, että ripseni meinaavat osua kulmakarvoihini. Ostin toissapäivänä kyseisen maskaran testisi perusteella, ja voi hyvänen aika että ripsiväri voi oikeasti tehdä ripsistäni tällaiset megaviuhkat! Tuuheutta tuli vaikka muille jakaa, ja samalla harja taivutti ripseni taivaisiin (kulmakarvoihini). Onhan harja suorastaan valtava, mutta sain sillä siistiä jälkeä ilman paakkuja, jopa alaripsiin, vaati vain hetken yrittämistä. Kiitos, olet esitellyt minut juuri uudelle suosikilleni. <3

  -E

 15. 18

  Anonyymi sanoo

  Olisin kiinnostunut kuulemaan sitten sitä tuomiota siitä, voittaako Max Factorin maskaroita tuo. 🙂 Itse olen tykännyt hulluna False Lash Effectistä ja False Lash Effect Fusionista, koska niillä tuntuu saavan aika näyttävän ja siistin lopputuloksen. Väkertään joutuu joo, mut toisaalta mä väkerrän kaikkien maskaroiden kanssa, monta kerrosta ja huolellista räpiköimistä tähän suuntaan ja tohon suuntaan ja näin ja noin…

  Olin kuitenkin tosi hämmästynyt tuosta Isadoran tarjoamasta volyymistä, jotan kiinnostais todellakin tietää miten vertautuvat sun mielestä 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *