Hakusana: kosmetiikkablogi

Avoimen rehellisesti kerron, että stalkkaan teitä ihan suunnattoman paljon Google Analyticsin avulla voidakseni tuottaa teille parempaa sisältöä blogissani.
Yksi yleinen hakusana, jolla blogiini usein päädytään on ”kosmetiikkablogi”. Moni tahtoo löytää kosmetiikkaan liittyviä blogeja ja Google onkin varsin kätevä keino löytää niitä.
Mietin asiaa jonkun aikaa ja totesin, että tiedän ihan mielettömän monta mahtavaa kotimaista kosmetiikkablogia ja tahtoisin, että tekin tietäisitte niistä ja löytäisitte ne helposti samasta paikasta.
Meillä on kosmetiikkabloggaajien kesken aivan uskomattoman ihana yhteishenki, joten laitoin kollegoilleni viestiä asiasta. Voisiko jokainen halukas kirjoittaa itse pienen parin lauseen esittelyn blogistaan niin ne voitaisiin koota yhdeksi isoksi listaksi, josta lukijoidemme on helppo bongata niitä unohtumaan päässeitä vanhoja tuttuja ja löytää niitä uusia kiinnostavia blogituttavuuksia?
Ilokseni moni innostui asiasta ja saimme yhdessä kasaan jo melko kattavan listauksen kotimaisista kosmetiikkablogeista. Kaikki eivät tässä vielä titenkään ole mukana, mutta koska nimenomaan toivoin, että jokainen kirjoittaisi itse, mistä blogissaan on kyse ovat mukana kaikki ne, jotka ovat hommaan halunneet ryhtyä.
Listaus löytyy tämän linkin takaa ja jatkossa blogini yläpalkista bannerini alta, joten lisätkäähän se vaikka kirjanmerkkeihinne ja käykää aina tutkimassa, kun etsitte uusia blogituttavuuksia kosmetiikkablogien maailmasta!
Löysikö joku jo uusia kiinnostavia tuttavuuksia?
PS. Kirjoitatko kosmetiikkablogia, jonka toivoisit lisättävän listalle? Ota yhteyttä niin lisätään se sinne!
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Multa löytyy Kivipuuteri-niminen blogi, jonka aloitin vasta syksyllä, mutta joka kuitenkin tuntuu hyvällä tavalla pidemmältä ajalta. Blogistani löytyy kosmetiikan uutuuksia, meikkejä, ihonhoitoa ja hiustuotteita. Mukana on myös nettishoppailua ja luonnonkosmetiikkaa.

  kivipuuteri.blogspot.fi

  • 2.2

   sanoo

   Kiitos, lisään sinutkin listalle. Sopiiko, että laitan kuvauksen näin, sillä kuvauksista on pyritty pitämään minä-muoto poissa:
   "Blogi johtajuudesta, terveydestä, terveellisestä ruoasta, kosmetiikasta ja yleensä maailmanmenosta aikuisen naisen silmin nähtynä. Arkielämän psykologia on yksi kirjoittajan ammattiaiheista, joten kaikenlaisia kysymyksiäkin saa esittää joko julkisesti tai s-postilla. Tule mukaan kokeiluihin!"

   Minun täytyy muuten ottaa tähän sen verran kantaa, että en henkilökohtaisesti usko, että kosmetiikkatuotteista kirjoittava kosmetiikkablogi voisi olla ei-kaupallinen, sillä jokaikisestä tuotteesta kirjoittaminen on brändin esiinnostoa ja eräänlaista mainosta. Mutta toki voi olla eri asteella sitten kaupallisia. Ei-kaupallinen kosmetiikkablogi on mielestäni blogi, jossa ei koskaan nosteta yksittäisiä tuotteita miltään merkiltä esiin vaan puhutaan vaan kauneudenhoidosta yleisella tasolla. 🙂

  • 2.3

   sanoo

   Mustakin olisi vähän hassu jako kaupallisiin ja ei-kaupallisiin, se kun ei ole mikään yleinen määritelmä.

   Kiitos Virve kun jaksoit tämän tehdä! 🙂

 2. 7

  sanoo

  Tykkään myöskin ideasta. 🙂 Minunkin blogini saat halutessasi lisätä listaan. Tekstiksi voit laittaa blogini esittelytekstin: "21-vuotias terveydenhoitajaopiskelija kirjoittelee kosmetiikasta ja muista lemppariasioistaan rennolla otteella. Erityisesti pidän tuoksuvista huulirasvoista, kimaltavista kynsilakoista ja laadukkaista ripsiväreistä sekä kaikesta näytekokoisena – parasta olisi, jos voisi kokeilla eri tuotteita söpöistä minipakkauksista joka päivä." tai halutessasi voit lyhentää sitä 🙂

 3. 8

  sanoo

  Loistava idea koota kaikki kosmetiikkablogit saman välilehden alle 🙂 Minun bloginikin saa mielellään lisätä listalle ja olisin siitä todella iloinen 🙂 Olen nyt päivittänyt kauneusblogiani säännöllisesti reilun vuoden. Blogini nimi on Beauty Highlights ja kuvaukseksi voisi laittaa esim. "Kosmetiikkamaailman valovoimaisia huipputuotteita pyydystävä kauneusblogi, josta löytyy vinkkejä ihonhoitoon ja itsensä ehostamiseen. Blogin postaukset ovat kolmeakymmentä kirivän kauneusalalla olevan naisen käsialaa, joka on ikänsä ollut heikkona kosmetiikkaan ja kaikkeen kauneuteen liittyvään." 🙂

  Iso kiitos jo etukäteen, Virve! 🙂

 4. 10

  sanoo

  Munkin blogin saa laittaa laittaa listalle jos huolit 😉 Esittelytekstiksi vaikka: "Kolmenkympin kriisiä lähestyvän kuvataiteilijan alun sepustuksia mm. hyväksi havaitusta kosmetiikasta, kissoista, leivonnasta yms.mukavasta."

  lifeanddisasters.blogspot.fi

 5. 13

  sanoo

  Täältä löytyisi myös blogi jonka voisi lisätä mukaan! 🙂

  http://sanna-emilia.blogspot.fi

  "Blogia kirjoittaa parikymppinen nainen, johon on iskenyt suuri rakkaus meikkaamista ja kosmetiikkaa kohtaan. Blogissa nähdään päivän meikkikuvia, arvosteluja, rentoa höpinää kosmetiikasta sekä tutoriaaleja videon muodossa."

 6. 15

  sanoo

  Heippa! Minutkin saa lisätä: http://ilovegreencosmetics.blogspot.fi/

  Blogia pitää kaksikymppinen kauneudenhoitoalan ammattikorkeakoulu- eli estenomiopiskelija, joka on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2012. Bloggaajalle luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntä.Blogissa esitellään ekologista kosmetiikkaa ja muuta elämään liittyvää.

  Kiitos 🙂

 7. 16

  sanoo

  Ooh, tämä on aivan mahtava juttu. Ihan uusia blogeja löytyi heti! Kiitos kovasti Virve!

  Tietenkin olen itseäni tunkemassa mukaan, eli Kaikki punaisen sävyt, http://kaikkipunaisensavyt.blogspot.fi/

  "Kolmekymppinen kosmetiikan myöhäisherännäinen yrittää luovia purkkimeren keskellä parhaan taitonsa mukaan, siinä sivussa kosmetiikkamaailman ilmiöitä ihmetellen. Kesästä 2014 alkaen blogi on yrittänyt keskittyä pääosin tuotteisiin, joita ei ole testattu eläimillä."

 8. 17

  sanoo

  Jee, hienoa! 🙂 Tuolta löytyikin sellaisia, joihin en ennen olekaan törmännyt!
  Omani voi lisätä myös jos haluat, kun sekin keskittyy enemmän kosmetiikkaan: http://karmiinisuu.blogspot.fi

  Koska omassa blogissa olen kuvannut olevani lähinnä kaunottareksi pyrkiväksi hirviöksi (no tuotta tuokin), niin kuvaukseen voisi laittaa tyyliin:
  "Blogia kirjoittaa parikymppinen nainen kosmetiikka- ja kauneustuotteista, joista erityisesti huulipunat ovat lähellä sydäntä."

  😀

 9. 20

  sanoo

  Tämä on hyvä idea! 🙂 Itsekin toki toivoisin listalle päätyväni, blogini löytyy osoitteesta http://nailings.blogspot.com

  "Kynsiblogi, jossa on myös ripaus kosmetiikkaa. Kynsien lakkailua ja kosmetiikka-addiktiota jo kahdenkymmenen vuoden kokemuksella."

 10. 21

  sanoo

  Kiva idea tällainen lista. Lisäilehän minutkin joukkoon, vaikkei tuo lista mikään uusi juttu enää olekaan 🙂
  On Maailma Meille Avoinna-blogi on 24-vuotiaan opeopiskelijan ja kesän 2017 morsiamen kosmetiikkablogi, jossa tutkitaan ostoksia, suunnitellaan häitä ja puhutaan välillä vakavemmistakin asioista.

  maailmameilleavoinna.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *