Haasta ite

Kun minulta on kysytty hyvää peiteainetta silmänalusille, olen aina vastannut empimättä, että Diorin Nude Concealer. Tuote peittää hyvin ja neutralisoi sinisyyttä, mutta ei ole liian kuiva silmänympäryksille. Ja silti tuote vielä pysyykin loistavasti. Ah, miten täydellinen tuote, jolle en todellakaan ole kyennyt esittämään halvempaa korvaajaa, joka olisi edes sinnepäin. Kaikki edullisemat versiot kun vaikuttavan olevan silmänalusilla helposti joko liian kuivia tai huonosti pysyviä.

Nyt olen kuitenkin löytänyt yhden tuotteen, jota voisin ehkäpä suositella niille, joiden lompakko ei ihan Diorin Nudeen yllä.

Tuotteen tarjoaa Lumene ja sen nimi on nimenomaan Dark Under Eye Concealer.

Kosteuttavaa ja ohuen tuntuista, mutta silti mukavasti peittävää tuotetta tehdään vain yhdessä sävyssä, joka varmasti sopii hyvin useimmille. Peiteaine taittaa valoa ja tuntuu hieman kosteuttavalta, mutta on silti kestävä.

Ihan yhtä täydellinen tämä ei ole kuin mielestäni jokaisen euronsa arvoinen Diorin Nude, mutta varsin pätevä tapaus kuitenkin. Peittävyys on kiitettävää luokkaa, samoin valonheijastavuus ja pysyvyys. Dior on hieman pysyvämpi, mutta ei tämä huono ole. Itseasiassa myyn tätä nykyään suurella innolla, kun joku tulee hakemaan edullisempaa peiteainetta silmänalusille.

Oletteko kokeilleet tätä Lumenen melko uutta tuotetta?

(Peiteaine on saatu Lumenelta.)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  voisko saada kuvan swatsattuna vaikka kädelle, niin sais vähän kontrastia minkä väristä tuo on ?

 2. 2

  sanoo

  Hei,en ole Lumenen tuotetta kokeillut, mutta Make Up Storen vastaavaa kyllä. Tuo Diorin jutska taitaa tulla seuraavaksi hankintalistalle. Mutta kerrohan nyt tyhmälle: laitetaanko tuota peiteainetta meikkivoiteen alle vai päälle? Ja levitetäänkö vain sinne tummaan "kuoppaan" vai suditaanko koko silmän alle ja sisänurkkaan tummaan kohtaan? Kiitti!
  t. Mapsi

 3. 3

  sanoo

  Mulla on tuo lumenen peiteväri ja se on kyllä ihan yhtä tyhjän kanssa. Tosin vika saattaa myös olla siinä, etten vaan osaa. 😛 Mutta mulla se ei oikeen peitä mitään, näyttää luonnottomalta ja kerääntyy alaluomen alle kasaksi. En tykkää. Tosin mulla on _tosi_ tummat ja siniset silmänaluset, joten jollain muulla saattaa toimiakin.

 4. 4

  sanoo

  Itselläni on tämä lumenen tuote:)Olen kyllä pitänyt kovasti, ja näin opiskelijalle edullinen valinta.

 5. 5

  sanoo

  Lumene aiheuttaa jo heti murinaa mun sisuksissa..ne penteleet kun meni sössimään ihanat "vanhat" tuhkimotippansa ihan kuraksi kun brändiä laittoivat uusiksi..murrrr…Mutta joskus vielä Lumenen kanssa hyviäkin kohtaamisia ja tätä voisi ajatella testata, jos vain hintalappu suosiollinen..Kiitos vinkistä.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Sävy on minulle liian tumma, kun ihoni on kuitenkin niin vaalea. Toivoisinkin, että suomalaisella Lumenella sentään olisi tarpeeksi vaaleita sävyjä meikeissään.
  Peittävyys on kohtalainen, mutta ei todellakaan peitä hyvin tummia silmänalusia kokonaan. Tosin en ole vielä löytänyt tuotetta, joka peittäisi ja en varmaan ikinä löydäkään.
  Käytän tätä silloin tällöin meikkivoiteeseen sekoitettuna, jolloin lopputulos ei ole niin tumma.

 7. 7

  LemonJuice sanoo

  Oletko kokeillut sitä Maybellinen, hmm…, mikäs se olikaan, se joku Anti-age eraser?

  Sellainen silmänympärysiholle tarkoitettu peiteväri, jossa on päässä sienimäinen applikaattori.

  En ole ihan varma siitä applikaattorista – siis siinä mielessä, että onko se pidemmän päälle hygieeninen, mutta itse tuote on mielestäni erittäin hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Tosin, silmänaluseni eivät kaipaa mitään kovin erityistä peittoa.

 8. 8

  sanoo

  Ruu: Valitettavasti tuote on parin tuhannen kilometrin päässä. :/ Onneksi Lumenea myydään kuitenkin niin monessa paikassa, että tuotetta on helppo käydä kurkkaamassa. 🙂

  Mapsin muotia: Minusta peiteaine on fiksuinta laittaa meikkivoiteen päälle. Kun iholle on ensin laittanut meikkipohjan, näkee paremmin, tarvitseeko mikäkin alue minkä verran lisäpeittoa. Lisäksi alle laitettu peiteaine saattaa helposti vain lähteä liikkelle paikaltaan, jos sen päällelähtee työstämään meikkivoidetta.

  Meikkipuuterin kanssa laittaisin peiteaineen toki iholle ensin. 🙂

  Taru: No voi harmi. :/

  Lemon Juice: En itseasiassa ole kokeillut. Aikoinaan vastaavassa pakkauksessa ollut Maybellinen NonStop (?) peiteaine oli aivan huipputavaraa, ehkäpä tuo olisi vastaava. 🙂

 9. 9

  Kata sanoo

  Käytin tuota Maybellinen NonStoppia yli 10 vuotta ennenkuin menivät ja lopettivat valmistuksen >:( Nykyään käytän merkin PureCoverMineral-puikkoa joka melkein yltää samaan. Taitaa maksaa jonkun 8e, suosittelen.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Itse oon ihan hulluna tuohon maybellinen eraser eye -peitevoiteeseen! ja tuo mikrokuituaplikaattorin sanotaan olevan antibakteerinen. Mulla on viime aikoina silmänaluset olleet tosi tummat ja hyvin on peittänyt, tykkään myös tuosta tuotteen levitystavasta 🙂 kokeilin tuota testausmielessä jopa kädessäni olevaan punaiseen arpeen ja peitevoide peitti arven kokonaan! väri on myös hyvin vaalealle iholleni juuri sopiva 🙂

  -Sari

 11. 11

  sanoo

  Paljon toi Diorin Nude suunnillee maksaa? 🙂 Entä peittääks se hyvin muutakii? Arpii, finnei, punottavii kohtii, finnirupii jne.?

 12. 12

  sanoo

  Nebu: Tuote o tarkoitettu tummille silmänalusille, joissa on usein hieman eri vaatimukset peittävyyden ja koostumuksen suhteen, eli ei ole mikään finnien ja punoituksen tehopeittäjä. Siinä tarkoituksessa oma suosikkini on Estee Lauderin Double Wear -peiteaine. Sillä peitän tällä hetkellä itse kaikki kirotut näppyni ja niiden arvet ja tuote on erittäin toimiva ohuen, mutta peittävän koostumuksensa ansiosta. 🙂

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  ajattelin kysyä, että oletko koskaan testannut apteekista saatavaa elivon kuorintageeliä? olis kiva kuulla ammattilaisen mielipide 😀

 14. 14

  sanoo

  Okei 🙂 Onko toi DW kans pysyvää? Entä tiiätkö peittääkö hyvin rupia? (niinku sellasia finnien jälkesii rupia)

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Ajattelin ostaa tuon, kun on nyt tarjouksessa citymarketissa, mutta… Diorin nude concealer on mielestäni melkeimpä huonoimpia peiteaineita. Sävyvalikoima on surkea. Luonnottomia tälläiselle vaalealle, joka ei kuitenkaan ole maidonvalkoinen. Vaalein on liian vaalea ja tekee silmänaluset vain harmaaksi, tai sitten pitäisi olla ruskettunut kunnolla, jotta seuraava sävy sopisi. Sekoitan vaaleinta ja keskimmäistä sävyä… Paakkuuntuu hetkessä silmänalusiin yrittipä sitä laittaa millä välineellä tai minkä pohjustuksen päälle hyvänsä. Jos yritän sillä kasvojen pikkuvirheitä peitellä se ei asetu paikoilleen ollenkaan vaan on tahmaista liisteriä ja ainakin sormin häivytys on mahdotonta, sormenjälkiä peitetyt kohdat täynnä ja kun tarpeeksi häivytän ei peittoakaan enää ole. Kaikenlisäksi ihoni on hyvin pintakuiva varsinkin silmien alta ja hain juuri kosteuttavaa täyteläistä tuotetta! Garnierin roll-on silmänalusille hakkaa tämän 5-0 ja naamalle tykkään käyttää maybellinen anti age eraseria, sitä vaahtomuovipäistä peitevoidetta, joka sekin on silmienalusille tarkoitettu, mutta sulautuu minulla kauniimmin kasvojen ihoon ja sävy on täydellinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *