Greenism

Minulla on ilmeisesti menossa jotkut oman mittakaavan hiustenhellimisviikot Sokoksen tapaan, sillä viimepäivinä postaukseni ovat olleet totaalisen keskittyneitä hiuksiin ja sama tasainen linja näyttää vaan jatkuvan…

Kuten kerroin, on minusta optimaalisin shampootilanne saavutettu silloin, kun käytettävissä on kaksi shampoota: toinen hellävaraisempi ja toinen pesevämpi. Näin shampoiden välillä voi vuorotella pesutarpeen ja tilanteen mukaan.

Yksi uudehko shampooasukkini on Cutrinin uutuuksia.

Cutrinin uusin linja Greenism pitää sisällään tehohoidon sekä kaksi hoitoainetta ja kaksi shampoota, joista hellävaraisimman valitsin itselleni kaupan hyllyltä. Tämä shampoo on tarkoitettu etupäässä värjätyille ja kuiville hiuksille, eli se sopii hellävaraisuutensa vuoksi vaikka koko perheelle.

Greenism tuotteiden ideana on nimensä mukaisesti olla hieman tavallisia hiustuotteita vihreämpiä. Näistä ei löydy synteettisiä hajusteita tai väriaineita, parabeeneja tai silikoneja ja näiden pesevät aineosat ovat biohajoavia. Tuotteen valmistuksessa on kuulemma mietitty sen koko elinkaarta ekologisemmasta ja ympäristöystävällisemmästä näkökulmasta.

Valitsemani shampoo on pesuteholtaan tosiaan hellävarainen ja siksi omiaan kuivemmalle päänahalle ja hiuksille. Shampoo vaahtoaa sopivasti ja jättää tukan puhtaaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Käytän tätä aina muutaman pesukerran putkeen, jonka jälkeen olen käyttänyt kerran jotain hieman pesevämpää shampoota.

Tuotteen aktiiviraaka-aineena on kuusenoksatyviuute, jonka kerrotaan olevan loistava antioksidantti ja sitä kautta suojaavan ja kosteuttavan hiuksia. Noihin väittämiin en ota kantaa, mutta ainakin aineosa antaa tuotteelle luonnonmukaisen ja metsäisen tuoksun, joka kuitenkin tuntuu ainakin tämän tuotteen kohdalla katoavan hiuksista, mistä minä annan tuotteelle lisää plussaa.

Minulla ei ole tästä tuotteesta mitään muuta kuin positiivista sanottavaa, eli jos tuotteen ekologisuus innostaa, niin kokeilkaa ihmeessä!

Onko muilla kokemuksia Cutrinin Greenism-linjasta?

Kommentit
 1. 2

  Tietämätön sanoo

  Anteeksi hoputus, mutta mikset vieläkään ole vastannut kommenttiini? Lähetin kysymykseni koskien Isadoran lakkoja Vanhoja ja lohjenneita – juttuun jo 15. päivä etkä ole vieläkään vastannut…

 2. 3

  sanoo

  Hiuksista puheenollen, onko sinulle yhtään tuttu sellainen hiustuote kuin Alternan Styling Coctail maximum volume? (hinta 29,30e)

  Viime viikon MeNaisissa esiteltiin lyhykäisesti kiinnostavalta vaikuttava muotoilutuote, josta kerrottiin, että "Samaan puteliin on pakattu kaksi eri muotoilutuotetta. Korkkia kiertämällä voi aineista miksata haluamansa coctailin."

  Topakalta kuulostaa, pitäis ehkä kokeilla.. 😉

  Ida / 2M

 3. 4

  sanoo

  Ei ole kokemuksia mutta minulla olisi vinkki sellaisille ihmisille jotka puolestaan etsivät tukkaansa sellaista tunnetta/tekstuuria kuin et olisi pessyt tukkaasi pariin päivään ja tukka "istuu täydellisesti koska se ei ole liian puhdas" kuitenkin olemalla puhdas ja pesty. Nimittäin Kérastasen Resistance Bain De Force Vita-Ciment Topseal on täydellinen Shampoo tottelemattomalle tukalle. En tiedä mitä myrkkyjä shampoossa on mutta kuvauksesta suoraan kopioimalla siitä sanotaan seuraavaa: "jälleenrakentava ja hiuksen pinnan uudelleen päällystävä shampoo hauraille hiuksille." Tykkään itse paljon ja hiukseni ei enää tunnu kuivilta ja tottelee sopivasti 🙂

  Toinen asian vierestä oleva kehuni koskee puhdistustuotetta koska olen vihdoin löytänyt täydellisen sellaisen. Nimittäin Benefit Foamingly Clean Facial Wash 1-Step Facial Wash on täydellinen HG-tuote sekaihon omaavalle henkilölle joka haluaa tuotteen mikä puhdistaa iholta kaiken kuitenkin jättäen ihon täydellisen pehmeäksi kuivattamatta ihoa yhtään. Tuote vaahtoutuu paksuksi vaahdoksi pienestäkin määrästä ja tuoksuu raikkaalle vastaleikatulle kurkulle. Tuote on melko lähellä Shiseidon puhdistusvoidetta mutta ei jätä ihoa yhtä naheaksi ja kuivaksi kuin Shiseido.

  Toivottavasti joku sai tästä vinkkiä. Hyvää kesän jatkoa! 😉

  -J

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Itse käytin saman sarjan hoitoainepullon (tuo kuiville ja värjätyille hiuksille myös) ja ekalla käyttökerralla meinas melkeen itku tulla. Haju oli aivan kamala-hirveä-yök. Eli edelliseen postaukseesi viitaten; tuoksulla ON väliä. Hoitoaineessa se haju tosiaan jää hiuksiin ja tuntui aika voimakkaalta muutenkin käytössä. Hajusta tosin pääsi eroon, kun hiuksiin lätki muita hoito- ja muotoilutuotteita myöhemmin.

  Noin muuten tykkäsin hoitoaineesta paljon, se silotti ja pehmensi hiusta mukavasti ja hiukset tuntui kevyiltä ja ilmavilta. Totuin siihen hajuun mutta kuitenkin käytin pullon vähän pitkin hampain. Harmi! Muuten niin hyvä tuote.

  -M-

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Metsäinen tuoksu kuulostaa aika ihanalta, pitää varmaan ainakin käydä haistelemassa tuota:)

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Hankin juuri tuota samaa shampoota, ja vaikka muilta ominaisuuksiltaan se onkin hyvää, on tuo tuoksu niin epämiellyttävä omaan nenään etten kyllä osta toiste. Ei se tukkaan jää mutta pelkkä suihkussa haistelukin on liikaa. Harmi sinänsä koska muuten olen tykännyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *