Got2b Powder’ful!

Muistattekos kun kerroin toissavapaillani hankkineeni melkoisen kasan erilaisia hiuspuutereita? 
 
Reilua kuukautta myöhemmin ensimmäinen niistä kului loppuun mikä ei varsinaisesti ole ihme, sillä pakkaust lupaili jopa 50 käyttökertaan riittämistä, mutta käytin tuotetta itse lähes päivittäin ja välillä ihan reilustikin, minkä lisäksi lainasin sitä välillä muillekin.
Ensimmäinen kokeilemistani hiuspuutereista oli Schwarzkopf Got2b:n Volumizing Styling Powder.
Suosin hiuspuutereita nykyään enemmän kuin kuivashampoita, sillä tykkään nimenomaan siitä, ettei tyveni jää puhtaan tuntuiseksi, vaan että siinä tuntuu olevan ryhtiä ja rakennetta. Hyvä hiuspuuteri jättääkin tukkani pienen sormenpäillä hankailun jälkeen sen tuntuiseksi, kuin olisin tupeerannut sen ja suihkinut perään vielä lakkaa.
Ja abaut sellaiseksi tämä Powder’ful Volumizing Styling Powder tukkani jättikin.
Hiusten tyvestä ei jäänyt likaisen tahmainen mutta sen verran mähmäisen tuntuinen, että hiuksia oli helppoa pöyhiä ja tukka pysyi hyvin kohollaan. Tunne oli juuri sitä, mistä itse tykkään, mutta jos ette voi sietää pientä (tai suurta) mähmäisyyttä päänahassanne, niin jättäkää tämä väliin. 
Tämä oli selkeästi edellistä hyväksi toteamaani Osiksen hiuspuuteria tehokkaammalla efektillä varustettu tuote, minkä vuoksi pidin tästä kovasti.
Itseäni ei häiritse, että tukka on seuraavana päivänä mähmäisen tuntuinen. Heitän päälle lisää hiuspuuteria (ripottelen sitä aina suoraan hiusten tyveen) ja hieron päänahkaa kunnolla, minkä jälkeen tukkani on jälleen pöyheänä tyvestä! Itse kun koen, että näissä on mukavaa juurikin se, että vaikka tukka ehkä tuntuu mähmäiseltä, ei se näytä siltä yhtään. Parin päivän hiuspuuterit saaneeseen tukkaan on lopulta myös helppoa tehdä kuohkeita ponnarikampauksiakin!
Pidin itse tuotteesta kovasti, mutta samalla ymmärrän täysin, miksei joku pitäisi. Jos hiuspuuteri saa siis tuntua hiuksissasi ja antaa kunnollista efektiä, niin suosittelen tätä. Poispeseminen vaatii toki aina hieman enemmän vaivaa, mutta on minusta täysin sen väärti.
Jos tuotetta lähdettäisiin hienosäätämään, olisi säätämisen varaa minun makuuni vielä sen verran, että lopputulos saisi olla hieman ”kuivemman” (eli vähemmän vahamaisen) tuntuinen.
Onko joku muu pitänyt tästä? Tai inhonnut tuotetta sydämestään?
PS. Jos muuten odottelette yhteenvetoa viimeisimmältä työpassiltani niin voin kertoa, ettei sellaista ole tulossa. Ai miksikö? Siksi, ettei minulta kulunut poikkeuksellisesti loppuun yhden yhtä tuotetta! Outoa, mutta totta.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  En ookaan tainnut ikinä tänne kommentoida! Noh, kerta se lienee ensimmäinenkin. Mä tykkäsin tästä myös kovasti, ainoan miinuksen sai suuaukon reiät, niistä tuntuu "hulahtavan" puuteria vähän liikaakin. Muutama teipinpala korjasi asian!

 2. 2

  sanoo

  Vertaappa tän kyseisen tuotteen, ja osiksen dust itin incejä 🙂 jep, melkolailla samaa tavaraa, ainoastaan kaksi viimeistä ainesosaa ovat toisinpäin.

 3. 3

  sanoo

  Käytin tätä yhden purkin verran ja oli kyllä loistavaa tavaraa! (: Sittemmin halusin kokeilla muita puutereita ja ostin Syossin version, joka taas oli ihan karmeaa kuraa. Ei auta kuin palata tuohon Got2b:n versioon!

 4. 4

  Jo sanoo

  Ostin tuotteen n. vuosi sitten. Tykkään tunnusta ja tehosta, mutta se haju! Yök, tuote tuoksuu päähän levittyessään likaiselta hiuspohjalta. En haluaisi kanssaihmisten päättelevän hajusta, etten ole pessyt tukkaani koko viikolla… On siis jäänyt vähän pyörimään hiustuotelaatikon pohjalle, vaikka on muuten toimiva.

  • 5.1

   sanoo

   Olisi aina kiva kuulla perusteluja, muuten tällaiset kommentit ovat kaikille melko hyödyttömiä… 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Tuttu tuote. Tuolla laitan hiukset aina kun olen "lähdössä ulos", juhlimaan mennessä siis. Toi tuote ei kyllä hyvälle tuoksu – jotenkin tulee mieleen navetta.. Mutta se ei jää hiuksiin haisemaan pahanhajuisena. Hiuksista tulee tahmaiset, eli ei kovin paljon halua minkään unelmien uroon niitä illanvieton aikana silittelevän, mutta toisaalta hiukset eivät näytä mitenkään likaisilta ja tukkaa on helppo pöyhiä uuteen uskoon illan aikana jos tanssilattian temmellyksessä kampaus on päässyt lätsähtämään. Toimiva tuote ja kohtuuhintainenkin.

 6. 7

  sanoo

  Ihan vakkari tuote, ostin joskus meijän paikallisen k-marketin poistolaarista näitä puoleen hintaan heti kolme. Yksi tyhjeni eilen, kaksi vielä jäljellä 🙂 Itsellä tosin se ensimmäinenkin kesti yli vuoden.. En toki päivittäin käytä, mutta vähintään pari kertaa viikossa…

 7. 8

  Mari sanoo

  Olen käyttänyt tätä joskus pari vuotta sitten, minulle tämä puuteri ei oikein iskenyt!
  Kokeilusta on jo pitkä aika ja pakko myöntää että saatan sekoittaa tämän johonkin toiseen kokeilemaani hiuspuuteriin, mutta muistelenko ihan väärin että tämän rakenne olisi ollut hieman rakeisempaa kuin Osiksen Dust It:n? Itseäni jäi mietityttämään, että kun inci onkin lähes identtinen (kiitos Pauliinae tiedosta!), niin miksi en olisi tästä pitänyt, kun Osiksen puuteri on mulle ihan ykkönen? 😀
  Kai tämä pitää nyt ostaa uudelleen testiin kun on hiuspuuterin osto edessä… 😀

 8. 9

  sanoo

  Ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta huomasin että mm. Isadoralta on tullut huulipunakynä ja Lumenelta huulikiiltokynä (Sama asia?) joten olisi kiva jos voisit joskus tehdä arvostelun jonkin merkin kynistä, ainakin itseä kiinnostaisi miten toimii ja millaisia ovat 🙂

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Anggggghhhh minä just vihaan tuota! Yhyh se tunne kun tuota on jo sormissa..samalla tavalla hirveä kuin jos olisi hiekkaa hampaiden välissä!

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on tähän vähän semmoinen viha-rakkaussuhde. Toisaalta kivan nopea tuote, kuohkeuttaa tosiaan kivasti. Toisaalta inhoan sitä vahamaista tuntua ja siitä seuraavaa ongelmaa harjaamisen kanssa päivän mittaan. En myöskään pysty menemään nukkumaan tätä hiuksissa, tuntuu, että koko tyynyliina täynnä hiuspuuteria 🙂

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  En tykkää yhtään ja tämä onkin elämäni ensimmäinen ja viimeinen hiuspuuteri. Se "mähmäisyyden" tunne on mielestäni ällöttävä ja hiukset tuntuvat superlikaisilta vaikka ne olisi juuri pessyt. En ehkä osaa lisätä tuotetta oikein, mutta hiukset lässähtävät aika nopeasti ja tuntuvat sen jälkeen sementillä päähän liimatulta kovalta elottomalta kasalta. Kuivashampoo on pop.

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Pakko kyllä hehkuttaa kyseistä tuotetta! Käytin pitkään uskollisesti osiksen hiuspuuteria, koska se oli hyvä, enkä halunnut haaskata rahojani toimimattomiin halpisversioihin. No, päädyin kuitenkin kokeilemaan got2be:n versiota, ja muuhun en enää vaihda. En huomaa osikseen muuta eroa kuin huomattavasti halvemman hinnan! Aivan loistava tuote!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *