Go Go Nuts or Coconut?

En koskaa muistanut kertoa teille kommenttejani Body Shopin kookos bodybutterista.

Normaalista kuivemmalle tarkoitettu Coconut Body Butter tuoksuu nimensä mukaisesti hyvin kookosiselle, mutta jotenkin sellaiselle hhmm… banaanikookokselle? Tai kookoksen ja jonkun muun sekoitukselle nyt ainakin. Tuoksu oli ihana vaikkakin myönnän kyllästyneeni siihen jo ennen purkin loppumista.

Kuten muutenkin The Body Shopin Body Butterit ja vartalovoit yleensäkin, on tämäkin koostumukseltaan todella täyteläistä, rasvaista ja paksua. Kuivuuteen taipuvainen ihoni rakasti tämän jumalaista koostumusta eikä minua iltakäytössä ollenkaan haitannut, vaikka kroppani jäikin tämän jäljiltä yötä vasten rasvaise tuntuiseksi. Aamulla iho nimittäin on pehmeä ja ihanan kosteutettu!

Jonkun muun tuoksun voisin kyllä jälleen kokeilla näistä Body Buttereista, mutta tähän tulen tuskin enää toiste tarttumaan saatuani tästä tuoksuöverit.

Oletteko kokeilleet tätä kookoksista Body Butteria? Mikä muuten on suosikkinne The Body Shopin Body Buttereista?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Voih, minä jäin niin kaipaamaan loppunutta Moringa vartalovoitani ihanan tuoksunsa tähden! Se päätyy suosikikseni tässä mittelössä 🙂

 2. 3

  sofia sanoo

  hankala sanoo lempparii noista mut ehkä sitruuna tai pink grapefruit! ne on ihanan kirpeitä :-)♥

 3. 5

  Anonyymi sanoo

  Hei, haluaisin tietää, kuinka kauan sinulla tuollainen 200ml vartalovoi kestää käytössä? (millaisella tahdilla käytät?) :))

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Toi kookos on ihana<3 Sain toissajouluna poikaystävältä mutta kun käytin sitä niin usein niin tuli kans tuoksuöverit ja nyt se on seisonut jääkaapissa jo aika kauan 😀 Pitäis käyttää pois niin voin antaa itselle luvan ostaa jonkun uuden!

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Olen joskus aikoinaan ostanut aleista noita eri tuoksuisia body buttereita ja nyt käyttänyt niitä putkeen monta purkkia. Ja olin juuri rasvaamassa itseäni tuolla kookoksella kun luin tän! Mun mielestä tuoksussa on aavistus sellasta vanhan ajan vaniljaa (tai -jäätelöä?) ja näin mun poikaystäväkin haistoi, ja sanoi "tai joku Jacky-makupala". 😀

  Tuo tuoksu on musta tosi hyvä, mutta mulla varmasti myös alkaa jossain vaiheessa tökkiä. Tuoksusuosikki on persikka ja myös sen koostumus oli ihana, mut toistaiseksi täy-del-li-sin-tä mun iholle oli se perus-tylsäntuoksuinen oliivi-vartalovoi.

  -Mari-

 6. 8

  sanoo

  Yhh en kestä ollenkaan kookoksen tuoksua. En itse varsinaisesti oo koskaan omistanut mitään kookokselle tuoksuvaa, mutta kaverilla oli joku tuoksu joka haisi kookokselle. Ja hän käytti sitä sitten vähän rankemmalla kädellä kun tykkäsi niin. Kartan siis kaikkea mikä siltä tuoksuu. Kaverikin toki jo saanut siitä tuoksuöverit 🙂 onneksi!

 7. 12

  Cerp sanoo

  Mustikka on lemppari! Myös se uusi suklaantuoksuinen sarja kokonaisuudessaan on aivan ihanan tuoksuinen (tulee mieleen joku suklaavanukas) Se vartalovoi häviää hieman tuoksussa normirasvalle ja suihkugeelille, mutta ihanan tuoksuinen sarja kaikinpuolin.

 8. 13

  Anonyymi sanoo

  Mango on paras 🙂 Ihanan tuoksusta ja tekee ihon pehmeeksi. Oon kuitenki yrittäny säästää rahaa mitä vartalonhoitoon tulee ja ostin Anttilasta Ldb-merkkisen Vitalizing Silk vartalovoiteen. Ja täytyypä sanoa että hinnastaan huolimatta pehmentää ja kosteuttaa ihoa ihan loistavasti. Tuoksukin on aivan ihana, suosittelen kokeilemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *