Glowing matte?

Sain töistä minikokoisen Shiseidon huulipunan, joka oli laadultaan ”glowing matte”. I beg your pardon? Miten huulipuna voi olla hohtava ja matta samaan aikaan?

No, antakaapas kun näytän.

Tämä kaunis todella nudesävyinen Perfect Rouge -puna sävyssä PK 224 todellakin on mattainen, sillä tässä ei ole mitään kimalletta tai shimmeriä märästä kiillosta puhumattakaan, mutta tässä on silti samaan aikaan sen punan nimen mukainen ”glowing”-efekti.

Siis kuinka muutenkaan tätä ihan oikeasti voisikaan kuvailla, kuin glowing mateksi?

(Älkää kysykö, miksi ylähuuleni näyttää siltä, kuin olisin rajannut sen osaksi vadelmaisella rajauskynällä. En tiedä enkä ole.)

Tykkäsin tämän punan laadusta, sillä tämä on todella ohuen ja huomaamattoman tuntuinen huulilla. Puna on melko rasvattoman oloinen, eli se ei pahemmin tunnu huulilla, mutta jostain syystä se ei silti tunnu liian kuivalta. Shiseidon punien laatu on muutenkin mielestäni loistava, sillä ne pysyvät huulilla hyvin.

Punan koostumus ei kuitenkaan sovi ns. badlips-päiviin, sillä se tuo auttamatta esiin jokaisen kuivan kohdan ja pienimmänkin nahkanriekaleen.

(Ja ikävä kyllä Suomen hintatiedot ovat minulle jälleen arvoitus tämän tuotteen osalta.)

Onko teillä kokemuksia Shiseidon huulipunista? Tuntuu, että Shiseido on merkkinä muutenkin monelle vieraampi, joten kysyn vielä samaan syssyyn, että löytyykö teiltä ylipäätänsäkään kokemuksia merkin tuotteista?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  RAKASTAN Shiseidon huulipunia! Hamstraamista tosin hidastaa hinnakkuus (esim. Shimmering Rouge-huulipunat Stockmannilla 29€, Ebaystäkin olen bongannut suht suolaiseen 19€:n hintaan). Mutta voisin sanoa, että mielummin jätän muutaman halvemman punan ostamatta ja santsaan Shiseidoon 🙂

  Muista merkin tuotteista ei valitettavasti ole (vielä) kokemuksia…

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  shisedolla on paljon oikein hyviä tuotteita. parhaat kokeilemani ripsentaivuttimet + IHANAT putsarit!!! i could go on and on…

 3. 4

  sanoo

  Noniin, tämä ollee varmaan kymmenes huulituote, johon olet aikaansaanut suurta kiinnostusta täällä päässä 😀 Päänsisäisellä ostoslistalla majailee meinaan Cliniquen Buttershine, YSL:n Rouge Pur ja Rouge Volupte jne..

  Mutta, aivan ihana puna+huulet! Oikeastaan Shiseidosta ei ole kokemusta kuin kasvoaurinkosuojan ja rajauskynän muodossa.

 4. 6

  sanoo

  Ei voi olla totta, sain juurikin samaa Shiseidon huulipunaa ja samalla värillä laivalla näytepakkauksen mukana! Oli erittäin hyvä sattuma, että annoit esimakua punasta ennekuin ite sitä päätin lähteä testaamaan ja pirun hyvältähän tuo vaikuttaa! Aikaisempaa kokemusta Shiseidosta ei ole, mutta ainakin näillä eväillä pääsee hyvään alkuun 🙂

 5. 7

  Iiness sanoo

  Heippa Virve!

  Kirjoitan kommenttini tämän postauksen perään, sillä merkkimäärä ei riittänyt tuolla "kysymys – vastaus" -palstalla. 😀

  Olen lukenut, kahlannut, selannut ja imenyt blogistasi kaiken tiedon liittyen Roaccutan -kuuriin, jonka olet käynyt läpi. Aloitan kuurin ensi viikosta alkaen, ja kyselisin josko sinulla olisi antaa vielä yksityiskohtaisempia vinkkejä kuuria läpikäyvälle? Tai jaksaisitko kenties tehdä aiheesta vaikkapa vielä yhden postauksen tyyliin "vältä tätä/ suosi tätä/ hyväksi havaitut keinot" -periaattella?

  Luin vanhan postauksesi kuurin aikaisesta "luotto viisikostasi" ja kosteuttavista tuotteista, joita käytit. Osaisitko vielä vinkata hyviä tehokosteuttajia ihan apteekin puoleltakin?

  Kuuria jännityksellä odottaen… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *