Glossyboxin(i) loppu

Muutettuani Lontooseen tilasin lähes välittömästi intoa puhkuen Glossyboxin
Glossybox on siis kerran kuukaudessa tuleva kosmetiikkalähetys, joka käsittää laatikollisen yllätyksenä tulevia tuotteita niin täysikokoisena kuin kokeilukokoisinakin. Ideana on päästä kokeilemaan tuotteita, joihin ei ehkä muuten tarttuisi ja löytää uusia suosikkeja niiden joukosta.
Tilasin Glossyboxia kuusi kuukautta eli kuuden laatikon verran, mutta mitä minulle jäi hommasta käteen? Aionko uusia tilaukseni? Mitä pidin koko hommasta ylipäätänsä?
Osan tuotteista olen jo käyttänyt pois, mutta jäljellä olevista tuotteista parhaita boksien mukana tulleita tuotteita olivat ehdottomasti nämä.  L’orealin hiusöljy, ihana poskipuna, pikakuivattaja ja kovasti kehuja saanut BB-voide ovat kaikki jääneet aktiivikäyttöön.
Turhimmat tuotteet minun tarpeisiini ovat ehkäpä olleet hajuvesinäytteet. Työskentelen hajuvesiosastolla, joten en välttämättä jaksa innostua niistä. Mukavaa oli toki, että bokseihin sattui yksi minulle tuntematon merkkikin, mutta sekään ei nyt ollut niin erityinen.

Oli mukavaa myös saada muutama hiustuote.
Meikit olivat kaikki sellaisilta sarjoilta, joita en ollut ennen kokeillut, eli boksi toteutti ideaansa siinä mielessä.
Uusia kasvojenhoitotuotteitakin on ollut mukavaa kokeilla, vaikka olenkin ollut hieman laiska ottamaan noita käyttöön…
Jonkun boksin mukana tulleen vartalovoiteen olenkin jo käyttänyt pois kuten myös yhden vartalokuorinnan.
Ritualsin vartalovoide sai minut kiinnostumaan sarjasta enemmänkin.
Myös tämä Mango Body Butter oli kiinnostava tuttavuus, mutten silti ehkä osta enempää merkin tuotteita.
Uusia kynsilakkoja on aina mukavaa kokeilla, vaikkeivät sävyt ehkä olekaan aktiivikäyttöön päätyneitä.
Myös uusien ihonhoitomerkkien kokeileminen on mukavaa.
Pääsinpä perehtymään myös Yves Rocherin kasvojenhoitotuotteisiin ensimmäistä kertaa.
Edullisten ihonhoitotuotteiden suosimisestani kertoo kuitenkin se, että nämä superkalliin voiteen näytteet ovat vielä koskemattomia.
Tämä näpyille tarkoitettu täsmähoito lähti valitettavasti eteenpäin, sillä en tällä hetkellä tarvitse täsmähoitoja.

Tämä itseruskettava puolestaan odottaa hytissäni sitä hetkeä, kun jälleen innostun ruskettamaan itseäni.
Loppujen lopuksi minulla on kotonani tämän verran Glossyboxien tuotteita:
Yhteenvetona voisin sanoa, että boksien tilaaminen on ollut mukava tapa tutustua uusiin merkkeihin ja tuotteisiin, mutta pärjään kyllä jatkossa ilman tätäkin. Reilulla kympillä kuussa kun voin ostaa marketista, Bootsista tai Superdrugista sellaisia tuotteita, joista ihan oikeasti innostun täysillä eikä minulle jää käteen ”ihan kivoja” tuotteita, jotka pyörivät kaapeissani ja laatikoissani loputtomiin.
Mitä mieltä te olette tällaisista bokseista? Suomessahan on tällä hetkellä toiminnassa LivBox, oletteko innostuneet siitä?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Mulla ei ole opiskelijana varaa tilata noin kallista livboxia mut olis kiva et sellaista boksia sais missä olis vaan tietyn kategorian tuotteita esim. pelkkiä hajuvesinäytteitä 🙂

  -oppossumi-

 2. 2

  sanoo

  Meinasin tilata boxin "ensimmäisessä" aallossa, jossa se oli vielä kutsutuote. En kuitenkaan ehtinyt siihen ja myynnissä olevat erät olivat jo menneet. Nyt blogeista boxien sisältöä seuranneena en aio tilata sitä, vaikka se olisikin mahdollista.

  Haluaisin löytää yhden toimivan ja iholleni sopivan konseptin, enkä halua jatkuvaa purkkimerta. Näytteet on ihan hyvä tapa löytää uusia tuotteita, mutta nyt kun testissä on kauneushoitola-sarja joka toivottavasti ratkaisee ongelmani en halua enää lisää sattumanvaraista, jonkun toisen valitsemaa kamaa pyörimään nurkkiini.

  Haluan valita itse heräteostokseni 😀

 3. 3

  sanoo

  Meinasin itselleni tilata tuon Suomen LivBoxin, mutta mitä blogeja olen lueskellut sen taso on laskenut sitten ensimmäisen pakkauksen. Niin olen jättänyt tilaamatta. Idea on sinänsä kiva, mutta itselläni tuskin olisi hirveästi käyttöä minituotteille.

 4. 4

  sanoo

  Jee, laita loput Glossytuotteet arvontaan! 🙂 Halukkaita 'adoptioäitejä' varmaan riittää..

  LivBox ei ole tehnyt vaikutusta toteutuksensa puolesta, idea oli uusi ja vallankumouksellinen. Siellä Briteissa ilmaistuotteiden saanti on muutenkin helpompaa kuin täällä, joten GlossyB:n ideaa on kritisoitu rip-offina eräässä hyvin perustellussa YouTube-videossa. Itsekin laittaisin rahat mieluiten itse valkkaamiini ja oikeasti tarvitsemiini tuotteisiin.

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Hei ootko tykännyt tosta balance Me'n silmänympärysvoiteesta? Onko siitä tulossa postausta? 🙂

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Livbox kyllä kieltmättä kalpenee näiden rinnalla… Näissä tuntuu olevan enemmän tuotteita varsinkin täysikokoisina.

  Itse olen tilannut Livboxia alkuvuodesta asti ja vaikka näissä selkeetä tasonlaskua onkin ollut, oon silti kokenut saavani rahoilleni vastinetta. Helmikuu oli suurin pettymys, mut maaliskuun mielenkiintoiset luonnonkosmetiikan tuotteet pelasti paljon. Ja tammikuun boksin Dermalogican seerumi, joka oli, paitsi mielettömän hyvä, myös todella riittoisa: 5ml:n seeruminäyte riitti 5 viikkoa… 🙂

 7. 8

  LauraL sanoo

  Tammikuun boksista asti olen tilannut Livboxia, toisaalta ihan kiva juttu, mutta toisaalta olen ollut hieman pettynyt boksien sisältöön. Ainakin kun vertaa ensimmäisten boksien sisältöön, mutta ilmeisesti niiden tarkoitus olikin hankkkia paljon tilaajia. Ja nyt tuo Glossyb.kin sisältö näyttää paremmalta ja mielenkiintoisemmalta. No kolme laatikkoa nyt vielä ainakin tulee, katsotaan jatkanko niiden jälkeen. Ja yksi mikä on ärsyttänyt on se kun kaikki tilaajat ei saa samoja tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *