F that package!

Kosmetiikkatuotteen pakkaus on minulle tärkeä juttu ja inhoankin pakkauksia, joista ei näe, paljonko tuotetta on vielä jäljellä.
Ne vaan ovat aivan suunnattoman ärsyttäviä!
Tottakai jokainen tahtoo tietää, kuinka paljon tuotetta vielä on pakkauksessa, eikö tahdokin?
Mitäs sitten, kun tuotetta tarvitsee, ja se vaan yks kaks loppuukin? Hätätilanne, eikä pakkauksesta tule ulos enää pisaraakaan eikä uutta vastaavaa ole tajunnut hankkia sillä ei ole arvannut vanhan olevan aivan lopuillaan?
Kuinka rasittavaa!
Mielestäni jokaisesta kosmetiikkatuotteesta kuuluisi nähdä vähintään valoa vasten, kuinka paljon tuotetta on vielä jäljellä.
Pakkausmateriaalin ja/tai pakkauksen kuuluisi olla sellaista, että kuluttajan on mahdollista saada selville, missä vaiheessa mennään.
Kun pakkauksen sisällön määrää ei näe, syntyy myös ikuisuustuotteita. Nämä tuotteet tuntuvat vaan kestävän ja kestävän eivätkä ne koskaan lopu. Tuote saattaa olla vasta puolessa välissä tai sitten sitä on jäljellä enää ihan vähän, mutta et vaan tiedä sitä, sillä et saa jäljellä olevan sisällön määrästä millään minkäänlaista käsitystä. 
Muita samanlaisten syvällisten ajatusten kanssa painiskelevia?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Totta! Niin ärsyttävää ettei mitään tolkkua 🙂 Purkkiasioilla kun kerta ollaan, niin miten voi oppia tulkitsemaan noita incejä? ja mitä pitää ottaa huomioon, mitä ei esim halua kosteusvoiteessa olevan?

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Yritin juuri tiirailla eyelinerpurtiloon, paljonko ainetta on. Musta purkki, musta aine, ei mitään tolkkua. pitäisi varmaan työntää hammastikku purkkiin sisään, ja katsoa paljonko ainetta tarttuu keppiin. toimisikohan?

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Just tänään aamulla yritin jotain rasvapurkkia mallailla kattovaloa vasten, että jos näkisi missä vaiheessa mennään. Mutta ei vaan mitään näkynyt hmmmph >:(

  Eli joo, pakkausten läpinäkyvyys on minulle erittäin sydäntä lähellä oleva asia.

  -Sara

 4. 6

  sanoo

  Mä en sinällään painiskele tuon ongelman kanssa (mulla ku on jemmat täynnä purkkia ja purnukkaa =D), mutta harvinaisen ärsyttäviä ovat pakkaukset joista ei saa tolkkua mitenkä paljon tuotetta on vielä jäljellä. Kun siis tuohan se jonkinlaista tyydytystäkin nähdä tuotteen kuluvan 😉

 5. 7

  sanoo

  Tuo on tosi ärsyttävää! Joistain tuotteista painosta voi sentään päätellä jotain, mutta ei kaikista. Mulla on kyllä tapana ostaa uusi kappale hyvissä ajoin, mutta joskus siinä käy niin, että se sitten oottelee käyttöönottoa useita kuukausia.

 6. 8

  Sohvi sanoo

  Pitäisi aina punnita käyttämätön tuote, jotta voi käyttäessä sitten aina punnita purkin, ja siitä vähän arvioida paljonko tuotetta on jäljellä. Ensimmäisellä kerralla ei voi tietää pakkauksen painoa, mutta tuotteen loputtua voisi punnita pakkauksen, ja toivoa, ettei pakkausta hetkeen uudistettaisi:D

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Juu tosi ärsyttävää. Tosin ite oon kyl vähän semmonen hamstraajahamsteri,että jo kun purkki on suunnilleen puolessa välissä niin käyn ostaan uuden. Kivempaahan toki olis jos se olisi jtn läpinäkyvää materiaalia.
  Nestemäisten tuotteiden kanssa oon keksiny sellasen kikan ton tuotteen seuraamiseen että kevyesti heiluttelen sitä pulloo,niin yleensä sen jotenki voi siitä päätellä että missä kohti mennään. Tai siis en mä osaa selittää mutta teen sen putilon painon ja "heiluttelun" avulla arvioita paljonko tuotetta on jäljellä 😀 Tiiän kuulostaa hölmöltä 😀 voidemaisiin yms kiinteämpiin tuotteisiin toi ei sitte taas oikeen toimi..

 8. 10

  sanoo

  Useimmiten sen tuntee hyppysissä missä se raja menee. Kokeilkaapa pitää sormienne välissä pulloa eri kohdista, ote tuntuu erilaiselta. Pienestä putelista tietenkin ihan loppupäätä vaikea tunnistaa.

 9. 11

  Tine sanoo

  Minäkin hölskyttelen ja heiluttelen vajaita pulloja, mutta arviointi on silti hankalaa etenkin jos purnukka on jotain painavaa materiaalia. Muovisesta ja kevyestä purkista on helpompi arvioida, tosin niistä yleensä kuultaakin läpi, ainakin valoa vasten.

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  On ärsyttävää. Mihin valmistajat pyrkivät sillä? Esimerkiksi Diorin meikkivoidepurnukka on minusta edelleenkin tosi painava, enkä usko sen johtuvan siitä, että voide olisi superriittoisaa. Luulen, että lasipullo vain on tehty painavaksi ja jotenkin värjätty niin että se on koko ajan täyden ja näyttävän näköinen. Älytöntä, koska olen painiskellut saman aatoksen kanssa kuin sinä: mitä sitten kun se loppuu? Haluaisin osata varautua siihen!

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Jotkut tuotteiden ainesosathan kuitenkin säilyvät vain valolta suojattuna, itse otan ehkä loppujen lopuksi tuoreena säilyvän tuotteen..

 12. 14

  sanoo

  Valokynä on kyllä semmoinen tuote, joka tekee ylläriloppumisen aina jonain ihan kauheana krapula-aamuna. 🙁

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Toi on tosiaan ärsyttävää! Olisi kiva jos lamppuun katsoessa voisi purkin läpi nähdä arviolta paljonko mömmöä on sisällä mutta kaikissa tuokaan ei onnistu.. On inhottavaa, kun esim valokynä loppuu kesken kaiken. 🙁

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  Toisaalta puhutaan siitä, että antioksidantit pitäisi suojata valolta, joten siinä mielessä tykkään enemmän läpinäkymättömistä purtiloista. Olen kerran jopa tapetoinut läpinäkyvän pullon umpeen, kun huolestuin tehojen katoamisesta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *