EVVK

Olin joku aika sitten aivan innoissani huomattuani Anatomicalsin veikeiden vartalotuotteiden rantautuneen Seppälöihin.

Täpinöissäni nappasin kotiin kokeiluun käsi-, jalka ja vartalovoiteen. Nyt voin kuitenkin sanoa, että EVVK, eli ei vois vähempää kiinnostaa. En nimittäin tykkää näistä yhtään!

Käsivoide ei ole mikään tehokosteuttaja ja imeytyykin suht hyvin, mutta en vaan voi sietää tämän hajua. Tästä tulee mieleen lähinnä ummehtunut muovikuppi, jota on yritetty puhdistaa käsitiskiaineella.

Tarkenpaan kuvailuun en kykene, sillä haju ällöttää minua niin, etten kykene analysoimaan ja tuoksuttelemaan tätä tarkemmin.

Vartalovoiteenkaan haju ei ole kovin miellyttävä, sillä tästäkin se muovinen lemu puskee läpi. Muutenkaan haju ei vaan kolahda yhtään, vaikka melko avoin näiden vartalovoiteiden tuoksujen suhteen olenkin. Tämän kosteutustehoja en osaa arvioida, sillä en voi edes ajatella laittavani tätä useampaa kertaa vartalolleni ja tuoksuvani kauttaaltaan muoviselle esanssille, mutta sen verran voin kertoa, että tämä kyllä imeytyy iholle hyvin.

Muuta kivaa en tässä keksi hauskojen pakkaustekstien lisäksi.

Jalkavoide ei tunnu kosteuttavan tarpeeksi ja kun voidetta pursottaa jalalle, lähtee se liukumaan maan vetovoiman vetämänä samantien kohti lattiaa jättäen jälkeensä etanan menojälkiä muistuttavan vanan. Käyttö on siis hankalahkoa, minkä toki kestäsi, jos tämä kosteuttaisi kunnolla.

Valitettavasti kosteutustehot eivät tosiaan riitä omille kintuilleni ollenkaan, joten mitäpä tässä turhaan väkisin kikkailemaan. Varsinkaan, kun voide haisee samalle kun etelässä hotellin vessa siivouksen jälkeen: puhtaalle, mutta hyvin kemikaaliselle. Yak.

Tuoksuasiat ovat toki vain mielipidejuttuja, mutta minuun nämä tuoksut eivät uppoa. Pari kertaa kykenin kutakin käyttämään, mutta sen jälkeen kemialliset ja muoviset hajut alkoivat tympimään todella, todella pahasti.

Dumppaan nämä ehdottomasti eteenpäin. Heippa hei, Anatomicalsit, teitä ei jää ikävä!

Käsivoiteita ja varsinkin vartalovoiteita minulla kyllä vielä riittää, mutta tämä oli viimeinen jalkavoiteeni, joten seuraaja oli hankittava.

Seuraajaksi valikoitui rakkolaastareistaan tuntun Compeedin Yövoide kantapään halkeamille. Jos tämä kykenee pehmentämään kantapäät ja korjaamaan niiden halkeamat, niin kai tämä kykenee minunkin halkeilemattomille, mutta kuiville jalkapohjilleni nyt sentään edes jotain tekemään?

Katsotaan, kuinka tämä toimii!

Onko jollain kokemuksia Compeeden voiteesta tai Anatomicalsin tuotteista?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mulla oli ihan sama juttu, olisin halunnu tykätä hauskoista Anatomicalseista mutta pakkausten sisäpuolelta löytyy täyttä kuraa…

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Ei ole Compeedin versiosta kokemusta mutta Schollin vastaavasta on. Sillä lähtee oikeasti halkeamat mutta ei se minun jaloistani mitään unelmakosteita silti tee. Turha siis hommata tavalliseksi jalkavoiteeksi, hintaakin on niin mahdottomasti.

  Tiedätkö onko jotain hyvää ja edullista kasvovettä suihkepullossa vai pitääkö minun etsiä jostain erikseen suihkepullo jotta voin lutrata kasvovettä pullosta toiseen? Ei ainakaan marketissa näkynyt suihkepullovesiä.

  Ihan niin kuin mulla olisi ollut sulle toinenkin kysymys mutta se unohtui jo. Palataan asiaan jos muistuu mieleen!

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  yök, eivät kuulosta hyvältä, nenääni leijailee melkein monitorin välitykselläkin se ummehtuneen muovikipon lemahdus 😐 …

  /nanna

 4. 4

  Jenni sanoo

  Schollin vastaavaa versiota halkeileville kantapäille olen kokeillut (kantapääni ovat tosiaan joskus jopa kunnon korput) ja kyllä parin käyttökerran jälkeen huomaa selkeän eron, jalat ovat paljon pehmeämmät! 🙂

 5. 5

  sanoo

  Anatomicalsin jalkavoiteesta samat kokemukset – ihan käsittämätöntä litkua, putoaa usein lattialle ja tahraa. Lempijalkavoiteeni on vihreässä tuubissa oleva Amendon virkistävä jalkavoide. Virkistää päivän päätteeksi väsyneitä jalkoja, muttei palelevan verran kuten vastaava Rainbown teki, ja kosteuttaa tähän mennessä parhaiten kaikista kokeilemistani. Eikä hintaakaan ole paikallisessa Halpa-Hallissa kuin muutama euro!

 6. 6

  Marsu sanoo

  Musta Anatomicalsin käsivoide on ihanan tuoksusta, vaikka vihaan kaikkia Tigejä ja muita mehuja! Tuoksu on mielestäni greippi.

 7. 7

  mmm sanoo

  HÖH. Youtuben meikkiheeboja seuraillessa sitä aina tulee haluttua kaikenlaisia tuotteita ja pitkään meinasin tilata eBaysta tätä anatomicalsia, mutta taidan jättää tilaamatta 😀 tosin strawberry milkshake huulikiilto silti houkuttelee.. näkykö seppälässä muita tuotteita kuin nämä?

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Tuo Compeedin voide kyllä silottaa välittömästi pienet karheat kohdat jalkapohjista. Siihen tarkoitukseen se on loistava.

  Omassa käytössä kuitenkin tuli yllätys, kun seuraavan jalkapesun jälkeen jalka oli kuivempi kuin ennen. Ihan kuin voide ei olisikaan kosteuttanut ihoa, vaan olisi vain "liimannut" karheat kohdat sileäksi.

  Loput voiteesta tuli käytettyä karheisiin kohtiin toisen jalkavoiteen päällä ja silloin se toimi oikein hyvin.

  Yleisesti ottaen Yves Rocherin tuotteet ovat kehnoa laatua, mutta paras jalkavoide löytyy sieltä. Pullossa lukee Lavande Essentielle. Laventelintuoksuista, ei liian ohutta eikä liian paksua, kosteuttaa hyvin. Hetken aikaa vie kuivua, mutta sitten ei enää tahmaa lattioita. Käytän sitä joskus myös käsiini, jos käteni ovat erityisen kuivat.

 9. 9

  Menni sanoo

  Muistuttaako tuo mustalla painettu numerosarja vaan erehdyttävästi viimeistä käyttöpäivää, vai ovatko anatomicalsit vanhentuneet 09.12.2009?

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Oletko Virve kokeillut minkäänmerkkisiä Tea Tree Oil käsivoiteita tai jalkavoiteita. Itselläni käytössä jalkavoiteena joku halpisvoide, jonka nappasin Tokmannilta alesta eurolla. Kosteuttaa mielestäni jalat hyvin,on vähän ehkä luirumpaa kuin luulisi mutta ei se minua haittaa, kun kosteutus on kunnossa. Ainoastaan yhden miinuksen löydän ; haju. Ei jotenkin innosta mennä mentholin ja puun hajuisena nukkumaan. Vaikka haiseekin tosin jollekkin mentholille ei viilennä jalkoja yhtään. Ihan kiva halpistuttavuus, jossa vain haju tökkii.

 11. 11

  Emmi sanoo

  Anatomicalsin vartalokuorinnasta tykkäsin kyllä 🙂 Tuoksu oli ihanan meloninen ja iho jäi sileäksi. Ei kuitenkaan niin ihmeellinen että uudestaan hankkisin, mutta voin suositella 🙂

 12. 12

  Niksi sanoo

  Heh, meinasin joskus tilata Anatomicalsin setin lahjaksi, mutta onneksi jäi tilaamatta!

 13. 13

  sanoo

  Minä täällä tätä lukiessani suunnilleen nyrpistelin nenää, kun kuvittelin miltä nuo Anatomicalsit ovat lemunneet. Kiva, että ehdit testaamaan, niin jääpä itsellä ainakin yksi virheostos tekemättä 🙂

 14. 14

  Terhi sanoo

  Kiitos mahtavasta blogista! Minä olen aina pitänyt kosmetiikasta paljon, mutta omat allergiat ovat rajoittaneet tosi paljon käyttöä, ja välillä olen ollut käyttämättä, kun on niin turhauttavaa, että myyjänkin suosittelemat kalliit tuotteet on joutunut kahden kokeilukerran jälkeen antaa pois. Sinun blogisi ansiosta olen alkanut oppia lukea inci-listoja ja ymmärtää, mitä kosmetiikka sisältää, ja eri esittelyjen myötä taas rohjennut kokeilla erilaisia tuotteita – ja sitä mukaa olen alkanut löytää jos jonkinlaista itselle sopivaa tuotetta! Kiitos!

  Muutama pientä mieltä askarruttanut kysymys olisi: Olen pääsääntöisesti käyttänyt ruskeita ripsivärejä (kun olen samanvärinen kuin Horatio Crane – sarjan alkujaksoissa se näyttää kamalalta, kun sillä on mustaa ripsaria, mutta myöhempinä tuotantokausina se on vaihdettu ruskeaan, ja heti näyttää paremmalta – onko muut kiinnittänyt tähän oleelliseen seikkaan huomiota? 😀 ), ja ajoittain käytän myös mustia. Ostan yleensä mustan värin, jos olen tykännyt jostain ruskeasta väristä (esim. HR:n glorious tai FLE wp), mutta jostain syystä musta ei tunnu tekevän ollenkaan yhtä tuuheaa lopputulosta. Mistäköhän voisi johtua? Vaiko kuvittelenko vain? Inciä tavaamalla vastausta en ole löytänyt. Jos haluan oikein megatuuheat mustat räpsyt, laitan ruskeaa alle ja sitten mustaa päälle.

  Toinen kysymys liittyy ihonpuhdistukseen: minulla on ollut tapana puhdistaa aamuisin kasvoni ja silmänympäryksen kasvovedellä, mutta nyt ostin Lumenen sensitive -veden, jota ei saa käyttää silmänympärysiholla (on kyllä muuten aika hyvä). Mikä olisi sopiva tapa puhdistaa silmänympärysiho aamuisin? Riittääkö vesi, vai ostaisinko hyväksi havaitun Erisanin kasvoveden silmille? Mieto kasvovesi nimittäin rauhoittaa silmänympärystä tosi hyvin, minulla tuppaa iho ärtymään vesipesusta. (Talvisin suihkun jälkeen suihkuttelen laimennettua kasvovettä muullekin vartalon iholle.)

  Kolmas aihe olisi kynnet: Toiveissa olisi postaus "kynsien hoito for dummies". Mikä tekee kynsiöljystä hyvän? Onko esim. apteekin ihoöjy käypää, vai onko kynsiöljy -nimellä myytävissä tuotteissa jotain erityistä hoitavaa (ja olisiko suhteellisen hajutonta kynsiöljyä). Mikä tekee kynsinauhavoiteesta hyvän? Omat kädet muhittelen ceridal öljyssä viikoittain, ja iltaisin ensin hieron tuhtia perusvoidetta käsiin, ja kun se on imeytynyt, laitan Erisanin käsi- ja kynsivoidetta (jossa on glyseriiniä tosi paljon), ja hieron sillä erityisesti kynsinauhoja.

  Tämä hoitotapa on parantanut tilannetta huimasti, mutta toisinaan kynsien sivut oireilevat (iho repeää ja tulee kivuliaita liuskoittuneita ihotikkuja), joita sitten hoidan Natusanin sinkkivoiteella. (En saa ruoasta tarpeeksi ravinteita allergioiden vuoksi, ja ravintolisät eivät taida auttaa tarpeeksi.)

  Sitten vielä: voiko kynnenkovettajaa (esim. Opin nail envyä) kuivattaa pikakuivattajalla?

  Tulipas paljon tekstiä. Jos ehdit johonkin vastata olisi huisin kivaa! Ja kiitos muuten aurinkosuojainfosta! En hennonut ostaa bM:n jauhesuojaa, joten tilasin Mad mineralsilta samantapaisen, ja on kyllä hyvä! Olin jo melkein luopunut toivosta, että joskus voisi aurinkoon nenänsä näyttää (aurinkovoiteiden hajut ovat ihan käsittämättömän pahoja), mutta nyt minulla on sopiva suoja! Jee!

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  :000 Voikohan olla mahdollista, että toi käsivoide olis vanhentunut, koska itsleläni on ihan sama, tosin Nelly.comista hankittuna (mutta siis sama tuote) ja tuoksuu sitruunalle! Siis ihan todella selkeästi sitruunaiselle, muttei pistävän, vaan pehmeän :O

  Onkohan näissä jotain ihmeellisiä laatueroja tai jotain?

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  Hei,
  minä olen käyttänyt Schollin voidetta halkeileville jaloille joskus tehohoitona vaikkei kantapäät halkeilekaan. Auttaa kyllä nopeasti kuiviin kantapäihin.
  Mutta luin jostain ettei nämä halkeileville kantapäille tarkoitetut voiteet sopisi jokapäiväiseen käyttöön, muistelen että sanottiin niiden ohentavan ihoa jatkuvassa käytössä. Joten kannattaa rinnalle hankkia normi jalkavoide, itse tykkään L´occitanen jalkavoiteesta koska siinä on hyvä tuoksu.

 17. 17

  sanoo

  Ostin tiistaina seppälästä oman anatomicalsin käsivoiteeni ja annoin sen tänään kaverilleni joka tähän ihastui. Itse en pysty, haisee kamalalle ja kosteusteho ei riitä nimeksikään. Kuraa mitä kuraa.

 18. 18

  sanoo

  "sillä halu ällöttää minua niin, etten kykene analysoimaan ja tuoksuttelemaan tätä tarkemmin"..

  Sorry, mutta nauratti…. ^_^

 19. 19

  sanoo

  Anatomicalsin jalkavoide ollu käytössä, taistellen oon saanu kohta tuubin käytettyä, mutta uutta en todellakaan osta.

 20. 21

  Susanna sanoo

  Hieman aiheen vierestä:

  Pienen tutustumisen jälkeen olen nyt aivan ihastunut geelirajaukseen, joka on Diorin Navy Design-paletin oikeassa alakulmassa. Saan sillä aikaiseksi sopivan pehmeän, mutta kuitenkin riittävän tarkan rajauksen. Kiinnostaisi tutustua muihinkin geelirajauksiin, joten osaatko suositella jotain samantyyppistä kuin tuo edellä mainitsemani? 🙂

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Minulla on tämän sarjan shampoo ja hoitoaine ja itseni mielestä ne toimivat tosi hyvin. Voisit koittaa niitä

 22. 23

  sanoo

  En ole kokeillut Anatomicalsin tuotteita (ehkä hyvä niin) enkä Compeed-voidetta. Mielestäni paras jalkarasva on Schollin voide halkeileville kantapäille. Ennen tuota voidetta jalkani olivat aina kuivat ja känttyiset..

  Asiasta toiseen. Katselin, että linkkilistallasi oleva Head2toe myy China Glazen lakkoja. Olisin kiinnostunut tilaamaan, mutta en uskalla, kun kuljetuskustannuksia ei näytetä ennen tilauksen tekemistä. Osaatko sanoa paljonko maksaa kuljetus n. 5-10 kynsilakalle? Vai minkä verran kannattaisi tilata niin, ettei tilaus jäisi tulliin eikä toisaalta tulisi tilattua liian pientä määrää? Kiitos paljon, jos viitsit valistaa tietämätöntä 🙂

 23. 24

  sanoo

  Sanna: :/

  Anonyymi: Apteekin puolelta löytyy muutamia ainakin Favoralta ja Avenelta. 🙂

  nanna: :/

  Jenni: 🙂

  lenorca: Pitääkin painaa nimi mieleen. 🙂

  Marsu: Täytyy tuoksuttaa sitä greippiä ajatellen niin ehkä löydän sen greipin. 🙂

  mmm: Kroppatuotteita oli näiden lisäksi ainakin suihkugeeli, käsisaippua, vartalokuorinta sekä shampoo ja hoitoaine, muita ei tainnut olla.

  Anonyymi: Ihan kuin olisin joskus aanut äidiltäni tuota YR:n jalkavoidetta hänen sitä kehuttuaan ja tykännyt itsekin. Pitäisikin taas kokeilla. 🙂

  Menni: Uskoisin olevan valmistuspäivämäärä, sillä tuotteet tulivat vasta tammi-helmikuussa Suomessa myyntiin. 🙂

  Anonyymi: En ole kokeillut käsivoiteissa, sillä en keksi miksi sitä tarvitsisi olla käsivoiteissani. Teepuuöljy on antiseptinen aine, joka on hyvä epäpuhtaan ihon tuotteissa ja joistakin jalkavoiteistakin sitä löytyy, mutta käsivoiteissa vähemmän tosiaan. Jalkavoiteissa sitä on joskus ollut, mutta tykkään enemmän tavallisista pehmentävistä tuotteista freesavien ja virkistävien tuotteiden sijaan. Mutta tuolle kuvailemallesi se teepuuöljy tosiaan tuoksuu. 🙂

  Emmi: Kiva kuulla, että jotain mukavaakin löytyy. 🙂

  Niksi: 🙂

  Sinisilmä: Hyvä, että hyödytti muita. Jonkun muun nenään nämä varmasti voivat kyllä tuoksuakin hyviltä. 🙂

  Terhi: Kiva kuulla!
  En itse käytä koskaan ruskeaa, mutta tuo havaintosi oli todella mielenkiintoinen. Täytynee selvittää, onko kyseessä opinen harha vai onko väriaineissa eroa. 🙂
  Miksei Sensitive-kasvovettä saisi käyttää silmänympäryksillä? Sehän on akoholiton ja muutenkin hellävarainen ja itse ainakin käytin ongelmitta silmänympäryksilläkin. Vai lukeeko pakkauksessa nykyään, ettei saisi? En olekaan kurkkinut sitä hetkeen. 🙂
  Postaustoive kynsistä laitettu ylös. Yleissääntönä on, että ohuet öljyt imeytyvät kynsille paremmin.
  Periaatteessa hoitotuotettakin voi toki kuivattaa pikakuivattajalla, sillä lakka sekin on. 🙂

  Anonyymi: Joku taas tuolla yllä sanoi, että tuoksuisi greipille. Täytynee tuoksutella ajatuksen kanssa vielä. Nämä tulivat Suomessa myyntiin vasta tammi-helmikuussa, eli en usko olevan vanhentuneita.

  Anonyymi: Niin looginen juttu, mutta en ole tullut ajatelleeksi. Olen ajatellut näiden vaan kosteuttavan ja pehmittävän tehokkaasti, mutten ole tajunut etsiä kuorivia ja sitä kautta ihoa ohentavia aineosia. Kiitos sinulle! 🙂

  G: Jes, en ollut ainoa nirso. 🙂

  Sanni: 😉

  Ruu: Kiva kuulla, etten ole ollut ainoa nirso. 🙂

  juárez: Täytynee kokeilla jatkossa tätä kantapäille ja kosteutusta muualle. 🙂

  Susanna: Helposti saatavista esimerkiksi Make Up Storella on musta geelirajaus. 🙂

  Anonyymi: Pitää kurkata, mutta en kyllä taida uskaltaa. INCI:t eivät ainakaan vakuuttaneet, kun niitä näitä ostaessani katselin. :/

  Shania: Ainakin joulukuussa hinnat oivat halvimmalla toimitustavalla (FMI: USPS First-Class Mail International (no insurance coverage and no tracking info)) seuraavat:
  1 lakka $8.82
  2-4 lakkaa $12.26
  5-7 lakkaa $15.70
  8-10 lakkaa $19.14
  11-13 lakkaa $22.58
  14-15 lakkaa $26.02

  Tuolta tulee vielä tilauksen jälkeen erillinen kysely, jossa varmistetaan, että hyväksyt ehdotetut postikulut. En tiedä, onko muutoksia hintoihin tullut, mutta tuskin ainakaan paljoa.

 24. 25

  Terhi sanoo

  "Miksei Sensitive-kasvovettä saisi käyttää silmänympäryksillä? Sehän on akoholiton ja muutenkin hellävarainen ja itse ainakin käytin ongelmitta silmänympäryksilläkin. Vai lukeeko pakkauksessa nykyään, ettei saisi? En olekaan kurkkinut sitä hetkeen. :)"

  Kröhöm… Joku (nimiä mainitsematta minä) oli lukenut, että avoid contact with eyes kohdan not to be used in eye area siitä Warnings (USA) kohdasta sen jälkeen, kun liian kostealla vanulapulla pyyhittyä tuli silmä-ärtymystä. Pitääpä siis opetella lukemaan tuotetietoja oikein, ja käyttämään tätä kasvovettä vähemmän. Kiitän oikealle polulle opastamisesta. 🙂

 25. 26

  Anonyymi sanoo

  Jos haluaa oikeasti pehmeät kantapäät ja eroon kovettumista niin käsidesi on mainio aine siihen. Fakta jalkahoitajalta.. 🙂

 26. 27

  sanoo

  Terhi: Kiitos, nyt sain itsekin mielenrauhan. Mietin jo kuumeisesti, onko tuotteen koostumusta muutettu salaa ja lisätty tuo teksti vai mitä ihmettä. 🙂

  Anonyymi: Mihin ihmeeseen tämä "fakta" perustuu? Käsidesit ovat kuitenkin alkoholipohjaisia eivätkä liuottimet nyt mitään erityisiä pehmittäjiä kuitenkaan ole. Sitten mukana on ihan tavallisia pehmentäviä ja kosteuttavua aineita, mutta huomattavasti pienempinä pitoisuuksina kuin hoitotuotteissa.

 27. 28

  sanoo

  Tuli tässä mieleen että eksyin ikeaan tässä yksi päivä, ja vastaan siellä tupsahti ikean omia vartalonhoitotuotteita. Siis että mitä, ikealla, siis huonekaluliikkeellä, on oma ihonhoitosarja? Aina peruskropparasvasta aurinkorasvoihin ja kuorintavoiteisiin? En tiedä oletko törmännyt näihin, mutta olisi erittäin mielenkiintoista kuulla kommenttia kyseisistä tuotteista. Hinta ei nimittäin päätä huimannut ja tuoksutkaan eivät pahalta vaikuttaneet. Eli jos joskus ikeaan eksyt, niin pidä silmät auki näiden varalta:D

 28. 29

  sanoo

  MFV: Kävin itseasiassa juuri pari päivää sitten Ikeassa ja olin nähnyt nettisivuilla tuotteita, joten tiesin etsiä niitä. Valitettavasti seuralaiseni wannabe-insinööri esti minua viimeiseen asti syventymästä niihin tai hankkimasta niitä kotiini. No, ehkä joku toinen kerta, kun pääsen Ikeaan yksin. 😉

 29. 30

  Anonyymi sanoo

  Siis minä en jalkahoitaja ole, joten en kysymykseesi osaa vastata. Työskentelen vanhusten parissa ja käsidesiä kovettumiin hierotaan iltaisin ja se totta tosiaan toimii! Näin jalkahoitaja meitä neuvoi tekemään 🙂

 30. 31

  sanoo

  Mulla on tuo Anatomicalsin käsivoide ja se tuoksu on kieltämättä, hmm, erikoinen. Sellainen sitrusmainen. Mutta se ei onneksi kestä kauaa käsissä. Käyttelen tuon tuubin loppuun, mutta sitten voisi taas testata jotain muuta…

 31. 32

  Helinä sanoo

  Anonyymille, joka kyseli suihkutettavista kasvovesistä:

  Vastaus tulee hieman myöhään, mutta jos satut tämän huomaamaan tai asia jotakuta muuta kiinnostaa, niin myös esim. Lushilla on kolme erilaista suihkutettavaa kasvovettä: Eau Roma Water (tasapainottava herkälle iholle), Tea Tree Water (epäpuhtaalle iholle) ja Breath of Fresh Air (peruskosteuttava ja raikastava). Näitä on saatavana kahta eri kokoa eli 100g ja 250g pullot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *