Estelle & Thild muutti meillekin

Estelle & Thildin tuotteet ovat olleet esillä muutamassa seuraamassani blogissa ja nyt on minunkin vuoroni päästä testaamaan sarjaa edes hieman.
Sain nimittäin kaveriltani sarjan Ecorganic Neroli Face Creamin, jonka hän oli jostain syystä todennut itselleen sopimattomaksi:

Estelle & Thild on ruotsalainen, EcoCert-sertifikaatin saanut ihonhoitosarja, jota myydään Kickseissä. Sarjalta löytyy sekä hajusteeton että kevyesti hajustettu Neroli-ihonhoitolinja, johon tämä minun saamani voide tosiaan kuuluu. Tuoteen inci näyttää silmääni todella hyvältä, sillä siinä on paljon öljyjä ja uutteita. Uskon tämän pehmittävän ja kosteuttavan tehokkaasti ihoani.

Minulla alkaa oikeasti olla ongelmaa näiden voiteiden kanssa: Minulla on niin monta ihanaa voidetta ja tahtoisin käyttää ja kokeilla niitä kaikkia, mutta kaikkien niiden käyttö ja kokeilu ei vaan ole millään lailla mahdollista! Jotta voiteesta saisi parhaat hoitotehot irti, on sitä käytettävä pidempään kuin pari päivää ja tällä kokeiltavien voiteiden määrällä en oikein ehtisi kuin vain kokeilla kaikkea pari päivää… tylsää! Tämä on taas näitä tilanteita kun harmittaa, ettei ole kaksinaamainen.

Aiemmin taloudestamme muuten löytyi jo yksi Estelle & Thildin tuote:

Ostin tämän Ecorganic Baby & Child Gentle Shampoon wannabe-insinöörille syksyllä.

Ei, en ostanut tätä kuittaillakseni hänen välillä niin lapsenomaisesta ajatuksenjuoksustaan vaan ihan vaan siksi, että tämä on sisällöltään mieto, mutta pesevä. Wannabe-insinöörin päänahka ärtyy ja reagoi helposti ja tahdoin siksi löytää hänelle mahdollisimman mietoja tensidejä sisältävän shampoon, joka kuitenkin pesisi päänahan puhtaaksi. Ilmeisesti tähän on oltu ihan tyytyväisiä ja minä ainakin olen ollut huomaavinani, että päänahan raapiminen olisi vähentynyt edes hieman.

Jos minulla olisi vauva tai lapsi, pesisin hänen päänsä ehdottomasti tällä tuotteella, sillä inci on todella, todella hellävarainen.

Oletteko te tutustuneet Estelle & Thildiin?

Itseäni kiinnostaa sarjassa se, että se on luonnonkosmetiikkaa, mutta melko hyvän hintaista sellaista. Tuotteet ovat suurinpiirtein samassa hintaluokassa Weledan kanssa ja tästä luonnonkosmetiikkalinjasta löytyy kerrankin tuotteita, jotka eivät ole vahvoilla tuoksuilla varustettuja. Lisäksi minusta olisi ihana ajatus ostaa tällaista pienemmässä mittakaavassa myytävää sarjaa (okei, lähes 200 Kicksiä ei ole ihan pieni mittakaava, mutta silti…) ja tukea sen valmistusta.

Kerrottakoon vielä ihan asian vierestä, että käytin loppuun Schollin Syväkosteuttavan jalkavoiteen:

Sain joulun aikoihin äidiltäni kaksi puolillaan olevaa tuubia tätä ihanaa voidetta ja koska en laskenut ensimmäistä vielä loppuneeksi tuotteeksi, lasken nyt tämän toisen loputtua nämä yhdessä yhdeksi loppuneeksi tuotteeksi.

Tässä jalkavoiteessa vaan on jotain ihan mieletöntä! Koostumus ei ole mikään kovin rasvainen, mutta silti tämä pehmittää ja kosteuttaa todella, todella tehokkaasti. Jalkani olivat joulun alla jostain syystä kuivuneet todella pahasti (roa-kuurin ja pitkien seisaalteen tehtyjen työpäivien vaikutuksesta kenties) ja iho hilseili jalkapohjista pahemmin kuin koskaan ennen. Mutta siinä vaiheessa, kun nämä kaksi tuubia olivat tyhjillään, oli jalkapohjieni iho jälleen kunnossa. Tämä on ehdottomasti paras jalkavoide, jota olen vielä koskaan kokeillut ja tätä ylistäviä postauksia on blogissani ilmestynyt ennenkin.

Nyt olen käyttänyt muutaman viikon Emännän jalkavoidetta ja no… sanotaanko nyt, että jalkani eivät voi enää ihan niin hyvin, kun niiden toivoisin voivan. Palaan tähän tuotteeseen paremmin sen loputtua!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  'Tämä on taas näitä tilanteita kun harmittaa, ettei ole kaksinaamainen.' – kiitos päivän ( tai siis yön ) nauruista 😀

  estelle & thild on minulle vielä vieras, joskin kiinnostava sarja… viimeksi kicksissä käydessäni hiplailin purkkeja hieman ja tein varovaista tuttavuutta, mutta en näe järkeä ostaa nyt kun ihonhoitotuotteet on kerrankin kunnossa alusta loppuun asti.

  toistaiseksi pitäydyn siis olessa ja dr brandtissa ja jätän muut haaveilun tasolle jottei mopo ( ja iho-ongelmat mitkä vihdoin ovat kadonneet ) karkaa käsistä 🙂

  /nanna

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Tämä menee nyt vähän ohi aiheen, mutta voisitko suositella minulle hyvää päivä- ja yövoidetta.

  Olen parikymppinen nainen ja ihoni on varsinkin näin talvella pintakuivuuteen taipuvainen ja atooppisia ihottumaläiskiäkin on joskus paikoin. Epäpuhtauksia ilmestyy satunnaisesti t-alueelle,joskaan ei enää niin usein.

  Haluaisin että päivävoiteessa olisi UV-suoja(noin 20), ja etenkin yövoide saisi olla jo vähän ikääntymisen ensimerkkejä torjuvakin. Sopiva hintaluokka on siinä kolmenkympin alapuolella per voide.

  Blogistasi saa tosi hyviä vinkkejä ja minun on suorastaan pakkomielteisesti päästävä lukemaan tätä joka päivä:D Älä vaan ikinä lopeta tämän kirjoittamista!!:)

  Terv. Janina

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Niin ja sen verran vielä lisäisin tuohon voidesuosittelu kysymykseen, että kotikaupungissani ei ole Kicksiä, mutta ihan perus Stockmannit, isot apteekit sun muut löytyy.

  Terv. Janina

 4. 4

  sanoo

  Mulla on jonkun aikaa ollut käytössä E&T:n hajustamaton yövoide ja se on sopinut todella hyvin ainakin näin talvella normaalin/rasvaisen, toisinaan pintakuivuuteen taipuvaisen sekaihon kosteuttamiseen. Hintavahan tuo on, mutta ainakin mun mielestä täysin hintansa väärtti. Positiivisin asia yövoiteessa on, että vaikka se on kohtalaisen paksua se ei kuitenkaan jätä rasvoittuvia alueita öljyisiki tai saa niitä "hikoilemaan". Ei iho nyt mattainenkaan ole, mutta en sellaista yöksi kaipaakkaan, vaan näyttää iho näyttää siltä miltä se normaalitilassa ilman mattavoiteita näyttää, eli posket ja leukanormaalit ja nenä jo otsa "kuulas".

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Ongelmaan tahtoisin vastausta, nimittäin olen blogisi innoittamana löytänyt Bare Minerals:n pohjan itselleni, mutta se ei makuuni ole tarpeeksi peittävä saati pysyisi ihollani kuulaana esim. koko työpäivän. Olen ongelmaan keksinyt mielestäni ratkaisun: laitan ensin pohjalle lancomen teint idole ultraa, sitten päälle BM:n pohjaa ja puuteria, lisäksi välillä lisään myös normaalin sarjan irtopuuteria päälle, päivän mittaan lisäilen Lumenen meikkipuuteria, joka ei aivan täyttä kymppiä ansaitse mutta käy korjailuun paremman puutteessa. Näillä olen saanut haluamani peittävyyden, haluaisin kuitenkin selvyyden millä mineraalipohjalla sama olisi mahdollista, sillä täysin tyytyväinen en BM:n pohjaan peittävyydessä ole. lisäksi haluaisin pysyvyyttä, meikkipohja minulla useimmiten alkaa kovasti sekaihollani kiiltelemään ja tunnin välein pitäisi lisäillä puuteria…
  Kiitos tiedosta jo etukäteen, tämän blogisi innoittamana olen muutamia tuotteita ostanut ja hyväksi havainnut, BM vain osoittautui pettymykseksi, mutta makuasioistahan voi ja pitää kiistellä 😉

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Minulla on Estelle & Thildin hajusteeton yövoide. En ole siihen ollut kovin tyytyväinen. Iho jää sen jäljiltä kiristeleväksi ja kuivan tuntuiseksi kun toivoisin yövoiteelta täyteläisempää koostumusta. Harmi, sillä hinta oli tosiaan kohtuullinen ja purkki sievä 😉

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  No, emännän käsivoide sai iltapäivälehden arvostelussa huonoimman arvosanan, joten tiedä nyt tuosta jalkavoiteestakaan.. 😀 En tiedä sitten voiko niitä kahta verrata toisiinsa mutta kai se jotain osviittaa antaa jos käsivoide on ihan syvältä.

  Uutisesta vielä sen verran, että siinä arvosteltiin käsivoiteita laidasta laitaan. Iltapäivälehden tutkimus nyt on ehkä mitän on, mutta oli se kiinnostava.

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Minulla on käytössä tuo estelle & thildin hajusteeton päivävoide, ja olen kyllä tykännyt! Jättää ihon kivan mattapintaiseksi, mikä on toisaalta myös pieni miinus – näin talvikeleillä ihon pinta jää herkästi liian kuivan tuntuiseksi, joten olenkin pahimpien pakkasten aikaan lisännyt alle hieman kookosöljyä. Muuten nappiostos, hankin varmasti toistekin!

  -Alva

 9. 10

  sanoo

  nanna: Pysy vaan niissä hyviksi todetuissa, ettet sinä tai ihosi villiinny. 😉

  Janina: Oi ei, nyt pistit pahan. Apteekkikosmetiikka on jäänyt minulle hieman vieraaksi, joten tavaratalon puolelle mennään suositusten kanssa. Noita ikääntymisen ensimerkkeihin olevia voiteita suojakertoimella ei ole ihan hirveästi ja mieleeni tulevatkin vain edullisemmista Lumenen Vitamin c+ sarjan Suojaava päivävoide SPF 15 ja Hoitava yövoide tai Tasapainottava yövoide sen mukaan, kuinka täyteläistä koostumusta haluat. Kaikki muut menevät yli hintahaarukan, esim. Clinique Superdefense (SPF 25), Biotherm Multi Recharge (SPF 15) ja Estee Lauder Daywear plus (SPF 15).
  Kannattaa kuitenkin huomioida, että nuo ikääntymisen ensimerkkeihin tarkoitetut voiteet sisältävät usein c-vitamiinia ja jos iho on atooppinen ja kovin herkkä, voi se jopa ärsyttää ihoa. :/

  HeidiB: Kiva kuulla arviota tuostakin. 🙂

  Anonyymi: Kaikki pohjat eivät vaan tosiaan sovi kaikille. :/ Itse olen nähnyt, kuinka pohjalla on saatu tasoitettua todella pahaakin punoitusta ja aknea, mutta jos oikea tekniikka kerran on hallussa, niin ehkä tuote ei vaan ole sinulle sopiva. Käsittääkseni tuo on kuitenkin peittävimpiä mineraalipohjia ja itse ainakin saan sillä halutessani hyvinkin peittävää. (Ainoastaan silmänalusten sinisyyttä en ihan 100% saa peitettyä.) Mutta en nyt tosiaan osaa sanoa muuta, kuin että ehkä tuo ei tosiaan vaan ole sitä, mitä sinä haet. 🙂

  Anonyymi: Mitkä olivat testaajien suosikkeja? 🙂

  Marsu: On listalla, mutta seuraavaksi on ehdottomasti kokeiltava Compeedin Foot Cream. 🙂

  Alva: Kiva kuulla tuostakin voiteesta kommenttia. 🙂

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  bM:iin pettynyt anonyymi : suosittelen kokeilemaan everyday mineralsin pohjaa, peittävyyttä on saatavilla monta joista intense on se peittävin ja myös mattaisin muttei kuitenkaan mitään paksua pakkelia. matte ei edes ole kovin mattaa loppujenlopuksi, ja muutenkin melko kevyttä mikäli peittoa hakee. EDM:lta saa näytekokoja, mutta täysikokoinenkaan purkki ei maksa kuin ( muistaakseni ) n. 12,5 dollaria.
  kiiltoa ja rasvoittumista sekään ei tietenkään estä, mutta hyvällä alusvoiteella ( esim. muradin oil control ) pysyy kurissa aika hyvin 🙂

  /nanna

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  WOW, katoin ton Estelle&Thild shampoon incin ja sehän oli AIVAN loistava! Sopisikohan tuo blondatulle tukalle, koska tuo ei varmaan ole liian pesevä/kuivattava? 🙂

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Moi!
  Olen nyt kokeillut MUS:n Cover All Blue:ta BM:n tuotteiden kanssa.
  Hmmmm. Lopputulos taitaa kuitenkin olla parempi ilman sitä coveria. Laitan sitten vaan useamman kerroksen bisqueta silmien ympärille.
  MUS:n coveri on tosiaan niin tujua kamaa, että menee ihon ryppyihin tai poimuihin, mitä ne nyt onkaan. Eli saa olla korjailemassa päivän mittaan. Pelkällä mineraalimeikillä korjailua ei mun nassussa tarvita.
  Jos olisi joku vinkki, millä näitä sinertäviä renkuloita vielä voisi yrittää peitellä, niin otan kaikki vinkit vastaan!
  Kicksin myyjä mainitsi, ettei hän alkaisi levitellä bisqueta kabukilla koko naamalle. Miksiköhän ei? Alkaisitko sinä? Jos noin niinku haluis peittävämman ja tasaisemman lopputuloksen?

  Kiitos taas ihanasta blogista, olisin mielelläni sun asiakas ihan "livenä" myös!

  T: Pandasilmä-Buhiko

 13. 14

  sanoo

  Mulla on ollut noin kuukauden verran käytössä Estelle & Thildin hajusteettomat yö- ja päivävoiteet.

  Mulla ne toimii todella hyvin, eli iho tuntuu pehmeältä, ei hilseile, ei kiristä, ei rasvoitu eikä ole näyttänyt tukkeutuvankaan.

  Hajusteetonta luonnonkosmetiikka on todella vaikea löytää ja siitä nämä tuotteet saakin multa ison plussan. Käytin ennen weledan mantelivoidetta, mutta se ei toiminut mulle.

  Pahimpina pakkaspäivinä laitan päivävoiteen alle hieman weledan manteliöljyä, se suojaa tehokkaasti.

 14. 15

  sanoo

  Kiitos jälleen vinkistä, lisään tuon jalkavoiteen ostoslistalle. 🙂

  Onko sinulla muuten kokemuksia Sebastianin hiustenhoitotuotteista? (en ainakaan postausta nyt selauksella löytänyt)

 15. 16

  sanoo

  nanna: Kiitos! 🙂

  Anonyymi: Vallan mainio kaikille, joilla ei ole todella rasvoittuva päänahka (joka saattaa kaivata pesevämpää tuotetta). 🙂

  Pandasilmä-Buhiko: Minä olen aivan hämmentynyt tuon Bisquen kanssa, sillä Suomen kuluttaja kertoi minulle aikoinaan sen peittävän vähemmän, kuin tavallisen meikkipohjan. Netissä kuitenkin lukee, että meikkipohja olisi läpikuultavempi. Omistan tuon itse, mutta en oikein osaa sanoa, kumpi olisi peittävämpi. Ehkä tuota tosiaan voisi sutia koko kasvoillekin halutessaan.
  Oikein pahoina päivinä en saa itsekään millään silmänalusien sinisyyttä bM:n avulla täysin peitettyä, joten en osaa kyllä antaa lisävinkkejä. Uusin oma rakkauteni on Diorin Nude peiteaine, johon siirtymstä tummilla silmänalusilla olen harkinnut. 🙂

  Ninni: Luonnonkosmetiikkatuotetta, jossa ei olisi vahvaa hajua on tosiaan melko vaikea löytää. :/

 16. 18

  Anonyymi sanoo

  Saman sarjan night cream-voide on muuten nerolia lukuunottamatta INCIltään täysin sama kuin hajusteeton, vaikka minulle sitä myytiin normaalin ihon tuotteena ja hajustamatonta kuivan iho tuotteena 😉

  Ihan jees vaikka kosteusteho ei näin talvella ole ihan huipussaan ja kesällä varmaankin rasvoittaa. Hyvä välikausituote todennäköisesti.

 17. 20

  Anonyymi sanoo

  "Mitkä olivat testaajien suosikkeja? :)"

  Muistaakseni Rainbown käsivoide oli ainakin yksi suosikeista, sitten eräs toinenkin markettituote. Plussaa antoivat rainbowlle nopeasta imeytymisestä, kosteutuksesta ja koostumuksesta. Se oli yllättävä voittaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *