Erityisesti tuoksuva Escada

Escada on tuonut loppukesästä myyntiin uuden hajuveden nimeltään Especially Escada.

En ole Escadan hajuvesien suuri fani, mutta minusta merkillä on useita tuoksuja, joita tykkään kyllä muiden iholla tuoksutella. Escadan kesätuoksut eivät välttämättä ole juuri näitä, mutta vakiovalikoimasta löytyy muutama kiva tuttavuus. Uusin Escada on kuitenkin jollain mielenkiintoisella tavallaan kovastikin mieleeni, vaikken siitä tosin niin paljon innostukaan, että tahtoisin sitä hankkia itselleni päivittäiseen käyttöön.

Escadan Especiallyssa on sama puuterinen pehmeys kuin Chloen EdT:ssä, EdP:ssä ja erityisesti Intensessä, mutta hieman freesimpänä ja kukkaisempana. Tässäkin on Cloen tuoksujen lailla ruusua, mutta mukaan on sekoitettu myös mm. päärynää ja vesimäisiä elementtejä, jotka tekevät tähän pientä raikkautta. Pohjatuoksun myski puolestaan pehmentää ja tuo tähän hieman puuterisuutta.

Ainakin omalla ihollani tuoksu pehmenee mukavasti ja siinä on ihan hitusen makeutta, muttei ollenkaan niin paljoa kuin esimerkiksi eSCADAN Magnetismissa, Incredible me:ssa, Desire me:ssa tai Absolutely me:ssa.

Minusta tuoksu on mukava arkituoksu ja miksei myös iltatuoksu kevyempien tuoksujen ystäville. Tuoksu on minusta selvästi niin sanotusti aikuismaisempi kuin muut tässä postauksessa mainitsemani Escadan tuoksut, muttei silti mikään ”rouvatuoksu”.

Tykkään kovasti tuoksun pullosta. Vaaleanpunainen neste yhdessä kultaisen, hieman D&G:n One-tuoksujen tyylisen pullon kanssa tyylikkään kultaisen korkkinsa kanssa on minusta naisellisen hienostunut.

Oletteko te käyneet jo tuoksuttelemassa tätä uutuutta? Oletteko tykänneet?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Uutuus pitää käydä ehdottomasti nuuhkaisemassa koska Escadan tuoksut ovat monesti aivan ihania, mutta hyiyök mikä kamala kasari-ökypullo! Muotokieli ei nyt kyllä todellakaan imartele ja putelista tulee mieleen jonkun salapoliisipelin murha-ase jolla Neiti Mikälie on kajauttanut siippansa Herra Pohatan manan majoille henkivakuutusrahojen toivossa. 😀 Hienostunut… ei, nousukasmainen enemmänkin jos pullo voi nyt sellaista olla. Toivottavasti tuoksu ei ole samanlainen floppi.

 2. 4

  sanoo

  Siis mitä, mun mielestä tämä on paljon nuorekkaamman tuoksuinen kuin joku Magnetism! Yleensä pidän Escadalta vain kesätuoksuista, mutta tästä mä tykkäsin, koska tämää ei ollut niin tätimäinen kuin ne muut.

 3. 5

  sanoo

  Täytyy kyllä myöntää, etten oikein ole ikinä ymmärtänyt Escadan ylistystä. Kaikki kaverini fanittavat sitä intohimoisesti ja mä en vain ole päässyt mukaan tuohon makeiden tuoksujen maailmaan. Ehkä siksi, kun mulle on niin tärkeää että hajuvesi sulautuu ihooni eikä jää haisemaan nenään. Ja nimenomaan migreeniä minä näistä pitkällä tähtäimellä saan.

  Mutta ymmärrän tietenkin niitä jotka näistä tykkäävät, sillä moni muu ei tajua mun palavaa rakkauttani Lancômen Trésor In Lovea kohtaan 🙂

 4. 7

  Anonyymi sanoo

  OT-kommentti

  Et sattumoisin tietäisi, että onko Suomeen tulossa Revlonin Just Bitten -lipbalmit? Kaikkialla niitä kehutaan, mutta kaupoissa myydään vain ei-oota :/

 5. 8

  sanoo

  Jee, tuoksupostaus, lueskelin juuri kaikki aiheeseen liittyvät postauksesi läpi, ja kivoja olivat! Nyt on tullut paljon uutuuksia, olisi kiva jos innostuisit kirjoittamaan niistä muistakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *