Erinomaisen pitkä muurain?

Lumenen vanha hopeanharmaahylsyinen ExCELLength Mascara on historiaa ja korvattu uudella Cloudberry ExCELLength Mascaralla.

Uuden mascaran harja on yhtä kapea kuin edeltäjänsäkin, mutta hieman pidempi.

Harjalla on yhä näppärää työskennellä, mutta moni asiakas arvosti edeltäjän pientä ja ehkä siksi jopa hieman näppärämmänkin oloista harjaa.

Tuotteen pakkaus on oikeastaan aika kaunis. Oranssinkeltainen mascarapakkaus saattaisi helposti näyttää tyylittömältä, mutta tuotteen metallisen kiiltävän näköinen pinta tekee siitä itseasiassa varsin tyylikkään näköisen.

Mascara tekee siistiä ja eroteltua jälkeä ripsiin, mutta en vain pääse mihinkään siitä tunteesta, että minun tekisi mieli ravitsella Lumenen tuotesuunnittelijoita ja huutaa heidän korvaansa, että ”VOITTEKO TE PIKKUHILJAA OPPIA TEKEMÄÄN MASCARAN, JONKA MASSA EI OLE NÄIN LÖYSÄÄ?!?!”

Okei, kyseessä on ripsiä pidentävä ja erotteleva (sekä lakansiemenöljyn avulla myös ripsiä ravitseva) mascara, jonka koostumus oletettavastikin on tietysti tuuheuttavia mascaraoita juoksevampaa, mutta toivoisin, että Lumene edes joskus voisi tuoda myyntiin mascaran, jonka koostumus olisi voidemaisempaa ja kerrostettavissa olevaa, jolloin mascaralla voisi oikeasti saada aikaan runsaat ripset. Blueberry Volume on ollut ihan mukava mascara, mutta toivoisin silti vielä enemmän voidemaisuutta mascaran massaan.

Jos nyt kuitenkin pysytään aiheessa, niin Cloudberry ExCELLength Mascara tosiaan pidentää, erottelee ja tekee siistiä jälkeä ilman sotkuja ja paakkuja. Mascara myös pysyy ripsissä hyvin ja eräs työtoverini, jonka silmistä kaikki mascarat näyttävät varisevan tai levähtävän kehui mascaran loistavaa pysyvyyttä.

Mascara lunastaa lupauksensa, mutta minun silmissäni sen tekemä lopputulos oli varsin vaisu ja jään odottelemaan, koska Lumene repäisee ja valmistaa oikeasti tuuheuttavan mascaran.

Nähtäväksi jää, kuinka monta vuosikymmentä saan vielä odottaa.

Oletteko kokeilleet uutta Cloudberry ExCELLength Mascaraa? Oletteko ylipäätänsä löytäneet Lumenelta mascararakkauksia?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Se ExCELLength Mascara tosiaan oli ihana mielestäni<3 Voisin kyllä ottaa myös tämän uutuuden kokeiluun joskus. 🙂 Tuntuiko tää oikeesti pidentävän niitä ripsiä?

  ps. Voisitkos kenties tehdä tässä joskus postauksen Maybellinen uudesta BB-voiteesta? 😀

 2. 2

  sanoo

  Minulla toimii yllättävän, jopa uskomattoman hyvin Lumenen ruskea True Natural Volume luonnostaan melko pitkissä ja kaarevissa, joskin hennoissa ja harvahkoissa ripsissäni. Tykkään harjasta kovin ja massakin on muita kokeilemiani Lumenen ripsivärejä paksumpaa ja etenkin jonkin aikaa käytössä olleena se on luottomascarani, jota ostan varmasti lisää mustanakin! Harja tosin on ollut pakko puhdistaa pari kertaa, sillä massa kökkööntyy siihen ikävästi, mutta se on pieni hinta hyvästä mascarasta! 🙂 Eikä kyllä varsinaisesti haittaa, että hintakin on reilusti alle kympin. 🙂

 3. 3

  Emmi sanoo

  Olen kokeillut Lumenelta tän oranssin kaunokaisen lisäksi Sensitive Touch- ja Blueberry Curl-mascaroita. Noi kaksi muuta on vähän niin ja näin, pidän kyllä (ja käytän loppuun), mutta en ole mitenkään hullaantunut. Tämä ExCELLenght taas on mielestäni tosi hyvä! Ei tosiaan hirveästi tuo massaa ripsiin, mutten aina sitä kaipaakaan. Tuntuu, että ripset ovat pidemmän oloiset ja tosi kauniisti erotellut. Ja mascara pysyy silmissä mulla tosi hyvin! En muista yhtään kertaa, kun olisi rapissut poskille. 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Moi! En ole itse kokeillut vielä tuota, mutta hyvin on mulla pysynyt True Natural Volume ja nyt on se 2 in 1 mascara Lumenelta käytössä, mahtavia molemmat 🙂

  Nyt vähän aiheen vierestä, mutta miten paljon (päivässä, viikossa, kuukaudessa) saat ilmaisia meikki- ja hius yms. blogissa esiteltäviä tuotteita valmistajilta? Niinkuin joka päivä 1-5 tuotetta tulee postilaatikkoon? Ja kun jos niitä tuotteita sulle tulee niin kuinka ehdit oikein esitellä kaikki? Ja mikä on pisin aikaväli tuotteen saamisen ja blogiin pääsyn välillä?

  Anteeksi kysymystulva, mutta kiinnostaa… 😀

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Moikka! hei ajattelin kysästä sultä tällästä että kun mulla on nenä ja nenän pielet helposti rasvoittuvat ja niihin tulee tosi helposti finnejä ja mustapäitä niin osaisitko suositella jotai tuotetta miä auttais? muuten mun iho on aika normaali ehkä hieman kuiva koska olen atopikko. muualla kasvoissani ei ole finnejä tai muutenkaan ole rasvainen. ja jos osaisit neuvoa jonkun sellaisseen tuotteen/tuotteet jotka saisi kohtuu hintaan. voi myös olla oriflame/dermosil yms. 🙂 kiitos jo etukäteen! 🙂

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Yhdyn kysymykseen:
  "Nyt vähän aiheen vierestä, mutta miten paljon (päivässä, viikossa, kuukaudessa) saat ilmaisia meikki- ja hius yms. blogissa esiteltäviä tuotteita valmistajilta? Niinkuin joka päivä 1-5 tuotetta tulee postilaatikkoon? Ja kun jos niitä tuotteita sulle tulee niin kuinka ehdit oikein esitellä kaikki? Ja mikä on pisin aikaväli tuotteen saamisen ja blogiin pääsyn välillä?"

  Minua kiinnostaa kovasti myös !! Lisäksi itse kysyisin, miten oikein aiot roudata kaikki kosmettiikkasi Englantiin kun muutat? Voiko tuollaista määrää viedä muina henkilöinä lentsikkaan ? Kiitos 😉

 7. 8

  sanoo

  Lumene True Natural Volume! Sen massa on minun makuuni sopivan paksua, voidemaista. Tuuheuttaa kivasti minun rimpularipsiäni juurikin siksi, että massa tarttuu paremmin ripsiin sen koostumuksen takia. On halvempikin kuin Lumenen Blueberryt sun muut, alle kympin,. Ainoa miinus, ettei vedenkestävää vaihtoehtoa ole.

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  voisitsko vastata tuohon kysymykseen koskien rasvoittuvaa ja finnistä/mustapäistä nenää? haluaisin jonkun ratkaisun ongelmaani 🙂 kiitos!

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Lumene teki aikoinaan viisaan mainoskikan kun lanseerasi uuden Blueberry ripsivärinsä, ja lähetti ilmaisen kappaleen 1000:lle nopeimmalle, jotka ilmoittivat yhteystietonsa. Minä olin yksi onnekkaista ja sillä tiellä olen edelleen 🙂

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  en tiedä mistä johtuu, mutta mulla ei lumenen mascarat pysy, vain ne on poskilla(varisee) viimeistään iltapäivänä, montaa eri mascaraa lumenelta testanneena..enkä laita edes arkena kuin yhden kerroksen ripsaria. nykyään en viitsi enää tehdä siinä mielessä kokeiluja vain olen pysytellyt jo pari vuotta maxfactorin masterpiecessä. Sitä saa aika usein cittarista/anttilasta tarjouksesta ja on mun mielestä kaupan mascaroista ylivoimaisin. Muut lumenen tuotteet kyllä käy, mutta ripsarien osalta olen tullut hyvin skeptiseksi, enkä jaksa rahojani ns. kaivoon heittää 🙂

  Joku kyseli Maybellinen bb-voiteesta, itse muutaman kerran perusteella tykkään. Peittää sopivasti ja vaaleampi sävy oli mulle melko hyvä, joskin ei varmaan hirveän vaaleaihoiselle käy.

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Käytin ennen alkuperäistä Excellenghtiä FLE:n päälle, varsinkin ripsien latvoihin, toimi kuin junan vessa, loistavaa! Ja sittenhän tämä uusittu ei enää olekaan yhtä hyvä siihen tarkoitukseen, joten uuden parin etsintä jatkukoon…
  -Taina-

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Heippa, en tiedä vastaatko näin vanhojen postausten kommenteihin, mutta pitääkö tämä ripsari taivutukset ripsissä hyvin?

  • 13.1

   sanoo

   Ei minusta mikään ihan erityinen taivutuksien pitäjä. Omat ripseni pysyvät tällä hetkellä helposti taivutettuina, joten en osaa täysin sanoa, mutta sanoisin, että melko perus. Jos siis itsepäiset ja helposti suoristuvat ripset niin en usko, että pitää erityisemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *