Entinen Ballerina

Omien kosmetiikkamyyjänä keräämieni kokemuksien perusteella suomalaiset naiset ovat usein melko vaatimattomia kynsilakan käyttäjiä. Kaikki eivät halua lakata kynsiään ja monet lakkailijat suosivat kevyitä, lähes värittömiä kynsilakkoja.
Siksi ei ollutkaan ihme, että kun aikuisten suomalaisnaisten raamattu Gloria-lehti joitakin vuosia takaperin julisti vuoden parhaat -tuotteet artikkelissaan Chanelin nuden Ballerina-lakkasävyn vuoden parhaaksi kynsilakaksi, oli lakalla jo lähes yhdessä yössä kulttituotteen maine. 
Ballerinaa oli saatava. Kaikkien, joilla oli varaa maksaa kynsilakasta Chanelin hinta.
Tuo Ballerinan kestosuosikin asema on seurannut sitä jo useamman vuoden ajan, mutta ilmeisesti suosio todellakin on ollut vain tähän yhteen pieneen Fennoskandian maahan keskittynyttä, sillä hämmästyksekseni kuulin, että sävyn valmistus olisi lopetettu.
Olen itse viimeaikoina kovasti rakastunut nudelakkauksiin, joten minulta meinasi päästä parku asiasta kuultuani. 
Lakka nimittäin todellakin on täydellinen nudelakka, joka peittää kahdella kerroksella kynsissä juuri sopivasti tehden manikyyristä siistin ja huolitellun näköisen jättäen kynnet sopivan neurtaalin vaaleiksi.
Juuri täydellinen sävy ja nyt se on sitten historiaa!
Byääääää!

Koska en usko olevani ainoa tämän lakan perään itkemään jäävä kuulisinkin siksi mielelläni teidän nudelakkasuosikkinne. Ehkäpä joku saisi niistä hyviä vinkkejä. (IsaDoran 110 Milkshake -sävyä olen ainakin kuullut kehuttavan.)

Jääkö joku muu kaipaamaan Ballerinaa?
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Byäääääää! Aika monta pulloa olen sitä kuluttanut..Byääääää!! Täydellinen työlakka.

 2. 2

  sanoo

  Balettimaailmassa jatkaen 🙂 OPIn New York City Ballet -kokoelma, suosittelen! Riippuu varmaan vähän omasta mausta ja ihonsävystä, mistä sävystä tykkää eniten, mun oma lemppari on Care to danse?

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Lorealin sävy 102 on oma lempparini, se on tosin hieman kimaltava nude, mutta ite tykkään siitä eniten! 🙂

 4. 4

  sanoo

  itse pidän Mavalan 90 Arosa -sävyä mahtavana, se tuo hieman väriä pintaan muttei pistä silmään :>

 5. 7

  S sanoo

  Mavalan sävy 34 Nicosia on oma nudesuosikkini, muistuttaa ainakin kuvien perusteella todella paljon tuota chanelia, eikä hintakaan kirpaise!

 6. 8

  sanoo

  Mavalan Nicosia on tässä taloudessa todettu toimivaksi kahdenkin naishenkilön puolesta. En tosin ole varma, valmistetaanko sitäkään enää.

 7. 10

  sanoo

  Onpa kyllä todella kaunis sävy! Oma suosikkini löytyy vähän huokeammasta hintaluokasta, kyseessä Wet n Wildin Megalast sävyssä 2% Milk. Muistaakseni maksoi n. 5 euroa Seppälässä ja pullo on aika iso. Myös pysyvyys on oikeasti huippuluokkaa verrattuna muihin kokeilemiini markettilakkoihin, mutta en sitten tiedä kuinka kökköä se onkaan ikoniseen Chaneliin verrattuna… 😉

 8. 11

  bubbs sanoo

  Emma – Ei välttämättä juurikaan kökönpää. Minulla ainakin vastikään hankittu ensimmäinen Chanel-lakkani oli ihan järjetön pettymys, tästä tuntuvasti beigempi nude Jade Rose. Tarvitsee ties kuinka monta kerrosta peittääkseen, ja alkaa lohkeilla päivässä hyvistä alus- ja päällyslakoista huolimatta. Tämä on melkeinpä huonoin aikoihin kokeilemani lakka, ja ehkä seuraavaksi suuntaan itsekin W'n'W-osastolle.

 9. 12

  sanoo

  O.P.I You Callin' Me A Lyre? on täydellinen nude ainakin mun ihoa vasten! Voisi se koostumukseltaan vähän peittävämpikin olla, mutta kun laittaa useamman kerroksen niin se on ihan täydellinen 🙂

 10. 13

  Anonyymi sanoo

  Kokeilkaapa Maybelline Forever Strongin sävyä French Manicure! Mulla oli sitä ennen pullo, ja tykkäsin niin paljon että voisin jopa ostaa uudelleenkin (mikä on mulle todella, todella harvinaista kynsilakkojen kanssa). 🙂

 11. 14

  sanoo

  Ainoa saman lainen lakka omasta kokoelmasta on Mavalan Wichitata.
  Itselläni se oli ainoa lakka jota suostuin käyttämään ranskalaista lakkausta tehdessä (sellaisen kimmeltävän samantapaisen miedon vaaleanpunaisen alla).

 12. 15

  sanoo

  Hihi, minä en taida kuulua näihin vaatimattomiin (ainakaan glitterkulutukseni puolesta) 😉 Mutta harmi kun se lopetetaan, koska ehdin jo vähän ihastua tuohon lakkaan jo tämän postauksen perusteella!

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Multa löytyy ainakin GOSHin sävy 045 Silk ja Diorin 184 Pink ballet joista kumpikin tosi nätti hennon vaaleanpunainen nude 🙂 Jälkimmäisestä en tosin tiedä valmistetaanko enää?

 14. 17

  lahtiska sanoo

  Uusi suosikki – ja todellinen yllättäjä – on Lumenen "Pionimeri" nro 13. Toivottavasti pysyy valikoimassa pitkään!

 15. 18

  Elisa sanoo

  Kävin itselleni ostamassa viimeisen pullon ouln Pukumiehestä! Pitää käydä tsekkaamassa oisko Stokkalla pulloa varastoon sillä ihastuin ekalla vedolla!!

 16. 19

  Anonyymi sanoo

  Tätä lakkaa saa edelleen ainakin Ranskan Sephorasta, joten tuskin lakkautettu tätä sävyä on.

 17. 20

  Anonyymi sanoo

  Ihana Lakka! Täydellinen nude väri ja Laatu Parasta eli Chanelia!Parhaat meikit muutenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *