En tiennytkään tarvitsevani tuota…

Ebay, tuo mahdollisuuksien paratiisi täynnä mitä oudoimpia, hassumpia ja loppujen lopuksi kätevimpiä hilavitkuttimia. Laitteita, joiden tarpeesta, saati edes olemassaolosta sinulla ei vielä hetki sitten ollut tietoakaan, mutta heti ne nähtyäsi koet mitä suunnattominta tarvetta saada sellaisia.

Tänään puhutaan niistä.

Blogissani joskus aiemminkin esillä ollut Mascara Guard on jo varmasti monille tuttu juttu. Tämä on se vempain, jonka avulla vältetään mascaraharjan aiheuttavat sotkut ja tuhrut niin ylä- kuin alaluomillakin. Usein näiden päässä on lisäksi ripsikampa, jonka avulla lopputuloksesta saadaan entistäkin siistimpi.

Edellä mainitun lisäksi saatavilla on myös vempain nimeltä Eyeliner Guide, joka vastaavasti helpottaa silmien rajausta.

Ja tokihan on olemassa myös Eyebrow Guide, joka puolestaan auttaa kulmakarvojen muotoilussa.

Yksi hauska kasvoille takoitettu vekotin on myös Epistick, joka on vieteriin perustuva käsikäyttöinen karvojenpoistovempain, joka on suunniteltu kasvoille.

Myös erilaiset kasvojen muotoiluun tarkoitetut käkättimet ovat kovassa huudossa. Facial Slimming Former on tuki, joka muotoillee kasvoja.

Nose Up Clipeillä puolestaan yritetään muotoilla nenää ja saada nenänvarresta ylväämmän näköinen. Vain päivittäisen 10-15 minuutin käytön luvataan auttavan ja liiallista käyttöä kehotetaan välttämään.

Sitten on näitä erilaisia jousien jännitykseen perustuvia ”Cheek Slimming” -vempaimia, joiden 2-3 minuutin päivittäinen käyttö terävöittää kasvojen piirteitä.

(Klikkaa kuvaa isommaksi.)

Sitten on näitä korvien puhdistukseen tarkoitettuja Earpick stickejä.

Toisaalta puikon idea on kätevä, sillä korvan kaiveluun tarkoitetut kertakäyttöiset puikot ovat loppujen lopuksi ihan mieletön jätevuori. Tällainen kätevästi pestävissä oleva pitkäikäinen vempain on minusta siis paitsi erittäin kätevä, myös palvelus ympäristölle.

(No joo, en tiedä kuinka paha kansallinen ongelma tuo korvavaikku oikein mahtaa siellä Aasiassa päin olla, kun tikkua täytyy mainostaa helposti kauluspaidan taskussakin kulkevaksi…)

Myös otsahiusten stailaamiseen tarkoitettu Fringe Clip on hauska idealtaan. Reikiä täynnä oleva ja ilmaa sitä kautta kierrättävän hiusklipsin kanssa otsatukan paikoilleen asettelu on helppoa: hiukset leitetaan klipsillä halutulle kohdalle, tukka föönataan paikoilleen ensin lämpimällä ilmalla ja sitten vielä viileällä ilmalla, jonka jälkeen klipsi napataan tukasta pois. Tästä ei pitäisi myöskään jäädä tukkaan mitään painaumia.

Etuhiukset saa myös kätevästi meikkaamisen ajaksi sivuun näillä liuskoilla, joissa on samanlainen pinta kuin tarrapapiljoteissa. Nämä eivät jätä hiuksiin painaumia kuten hiusklipsit saattavat tehdä, eli nämä ovat mainio apu aamulla meikatessa.

Nail Protection Clippersit puolestaan ovat kiva apu niille hätähousuille, jotka sotkevat aina kynsilakkansa, kun eivät malta olla sohimatta lakkaamisen jälkeen joka paikkaan.

Sitten on näitä erilaisia hiuksiin nostetta tuovia vekottimia, joiden mainokset saavat kyllä ehdottomasti sukat suorastaan pyörimään jaloissa. Ofcourse I want to be a hot girl, must have this! (No joo, ihan oikeasti halusin tällaiset…)

Että näin. Ebay on tällaiselle kokeilevalle kosmetiikkaseikkailijalle oikea paratiisi, josta voi välillä löytää mitä oudompia juttuja, mutta myös mitä mahtavimpia vekottimia, joiden olemassaolosta meillä täällä Suomessa ei ole ollut vielä aavistustakaan.

Omaan nettiostoskoriini on viimeaikoina päätynyt yhtä sun toista pientä kivaa eBaysta, mutta niistä sitten enemmän toiste.

Onko teillä jakaa tarinoita mielenkiintoista hilavitkuttimista kauneudenhoitoon liittyen?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oijoi, kiinnostuin tuosta hiuksia tuuheuttavasta vekottimesta. Ois aika näppärä tuonne tukan sekaan 🙂 Nää eBayn vempaimet on aika huippuja, eikä yleensä kalliitakaan, joten onhan noita tullut testailtua.

 2. 2

  sanoo

  Tämä Eyebrow Guide, joka puolestaan auttaa kulmakarvojen muotoilussa. Kuulostaa aika kivalta =)

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Kaikkea sitä löytyykin! 😀 Toi ensimmäinen laite olis kyllä ihan must itellekkin, noista kasvojen muotoilujutuista oon joskus kuullut mutta ihan ehdottomasti tarvitsen tuollaiset Nail Protection Clippersit, "mainonnan" uhri kun olen..

 4. 4

  ninni sanoo

  Hei kiva kun kerroit muillekin näistä vimpaimista. Jos jatkossa löydät vastaavia ebay:stä niin olisi kiva jos jaksaisit kertoa niistä lukijoillekin.

 5. 5

  sanoo

  Kaikenlaista ne Kiinalaiset keksii, ei voi muuta sanoa. Tuli muuten sellainen ajatus mieleen, että oletkos ajatellut etsiväsi mahdollisesti myös meikkivoidereportteria kun mineraalien hurmoksessa meikkivoidepuolella on aika hiljaista ollut 😉 ?? Monelta sarjalta on tullut kauheasti uutuuksia, lancome, chanel, dior, hr… itse olen testannut aika ahkerasti uutuudet 🙂

 6. 6

  sanoo

  Hassua. Hetki sitten selailin dealextreme.com – sivustoa ja mietin olisiko tuollainen korvavaikkuvempele kätevä. Tulin sitten lukemaan blogiasi ja sama vempain täälläkin. 😀

  Olisiko muuten mahdollista jos hankkisit testiin joitakin noista? Esim. tuo ripsiväriavustaja kuulostaa mielenkiintoiselle, mutta vähän epäilyttää kuitenkin.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Terveiset Shanghaista!
  Täällä maailmankolkassa on tosiaan vempele jokaiseen mahdolliseen tarpeeseen! Jokainen kauppareissu on seikkilu etenkin kosmetiikkaosastolla 😀

  Minelli

 8. 8

  sanoo

  Hohoh, melkoisia vempaimia, etenkin nenän ylväytys kuulostaa hiukka karulta 😀

  Tuo hiuskohotusjutska on taidettu keksiä jo aiemmin, tai näyttää ainakin hyvin samalta ja käytännön idea ollee sama kuin bumpitseissa? Noista tuli mieleen, että tapasin kerran pari 70+ ikäistä naista, jotka laittoivat edelleen hiuksensa 60-tyyliin, ja toinen käytti siihen nimenomaan bumpitseja!

 9. 9

  Heidi sanoo

  Hei millä hakusanalla tota hiuksia pois naamalta pitävää tarra-juttua löytää? Olen yrittänyt etsiä sitä mutta jotenkin en vain keksi oikeita hakusanoja. Pinnit ja pannat kun saavat inhottavia painaumia aikaan hiuksiin… Ja joo, ihan vaan hieman koukuttava tuo eBay:)

 10. 10

  cherrii sanoo

  Kiitos vinkeistä! Itse aika pirusti ebayssa pyörineenä yllätyin monista hyödyllisistä härpäkkeistä vaikka luulin jo paljon nähneeni.

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Heidi, pistä hakusanaksi "velcro pad", sillä ainakin löytyi söpöjä rusetin mallisia ♥

  Mulla on pari kappaletta noita tarrajuttuja kanssa, pidän niillä yleensä etuhikset poissa naamalta aina kun olen kotona.

 12. 13

  Sinini sanoo

  Olen oikeastaan huomannut, että aasilaisilla on jännä tapa kaivella korviaan vähän väliä tilanteesta riippumatta. Monet aasialaiset, erityisesti miehet, pitävät ylipitkiä kynsiä (esim. pikkurillissä), jotta he voivat kaivella korviaan… Kätevää eikö?! 😀 Aasialaiset myös harvemmin kärsivät suomalaisille tyypillisistä hauraista kynsistä eli pitkien kynsien kasvattaminen sujuu huoletta ja lisäaineitta! 😛

 13. 14

  sanoo

  Kaikkea ne keksivätkin. 😀 Tosin Nail Protection Clippersit olisi ihan tervetulleet mullekin. 😀

 14. 15

  satsumas sanoo

  Tuo "hiustenkohotuspalikka" tunnetaan muuten suomalaisittain nimellä valkki. Voi käyttää esim. nutturan muhevoittamiseen tai sitten tuolla lailla päälaella kuin tuossa postauksen kuvassa on laitettu.

  Itse tarvitsisin kyllä tuollaiset kynsilakan suojat, onnistun melkein aina pilaamaan lakan kun en jaksa odotella tarpeeksi pitkään.

 15. 17

  sanoo

  Nail Protector Clippersit kyllä aiheuttivat huvittuneita tuhahduksia; minusta tuntuu että saisin noilla pahempaa jälkeä aikaan kuin vain lakkaukset sotkemalla, sellainen hosuja kun olen 😀

 16. 18

  Anonyymi sanoo

  Hauskaa ja kiinnostavaa lukea näistä! Kiitos kun kerroit. Onko kokemuksia muista aasialaisista keksinnöistä esim. sellaisista jalkojenkuorintasukista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *