En pissitä nyt ketään enkä mitään!

Käytin jonkun aikaa sitten loppuun Gehwolin Med-linjan Lipidro Cream -jalkavoiteen (hinta kosmetologilta ostettuna hieman alle 20 euroa muistaakseni), josta muistan tykänneeni kovasti kosmetologin opintoja yrittäessäni.
Kuiville kintuille tarkoitettu superkosteuttaja on täynnä tehokkaasti ihoa kosteuttavia ja ravitsevia aineita, muttei silti ole iholla liian paksun tai rasvaisen tuntuinen.
Voiteen tehosisällöstä löytyy huomattava määrä kosteutta mitä parhaimmin sitovaa ureaa, joka on niitä aineosia, joiden mainitsemisen kanssa saa aina olla tarkkana töissä asiakkaiden kanssa. Ei ole kerta, kaksi eikä kymmenkään kun olen saanut tarkentaa, että kyseessä on synteettisesti valmistetta aine, joka nyt vaan on virtsa-aineen osa eikä kukaan kemisti ole käynyt pissimässä tehtaan voidesaaviin (eikä hamstereitakaa ole pissitetty eläinrääkkäyksen nimissä aineosan saamisen vuoksi). 
Hyvin imeytyvä ja jalkateriä tehokkaasti kosteuttanut voide oli juuri niin mainio kuin muistelinkin. Jalkojeni iho pysyi sitä käyttäessä pehmeänä ja se hoiti pahimman kuivuuden pois. Vaikka voide loistava olikin koen silti, että huomattavasti edullisempi Schollin Deep Moisturising Cream (n. 5 euroa?) jalkavoide on ajanut saman asian aivan yhtä tehokkaasti.
Onko teillä kokemuksia Gehwolin jalkatuotteista? Mikä jalkavoide teillä on käytössä tällä hetkellä ylipäätänsä? Vai käytättekö edes jalkavoiteita?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  On pakko myöntää, että olen erittäin laiska jalkavoiteiden käyttäjä. *puna* Rasvaan jalat aina samalla tuotteella, mitä ihonkin. Jos kantapäät tuntuu kuivilta, lisään niihin yöksi EA:n Eight Hour Creamia.

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Käytän apteekin Aco pehmentävää jalkavoidetta, joka on OK jalkahoitajani mielestä. Siinä on mentolia, joka on kiva viilentävän fiiliksen takia. Toimii tästä syystä myös nuhanenän alla….

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Haa, juuri tätä samaa voidetta kosmetologiopiskelija laittoi jalkoihini, kun kävin opiskelijahoitolassa jalkahoidossa 🙂 Itse asiassa se oli niin ihanaa, että lankesin ja ostin tuubin kotiin :D. Se on vielä korkkaamatta, koska entinen jalkavoide ei lopu millään….

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Louis Widmer Carbamid Creme 50ml on suuri apu kun varpaat+kantapäät kaipaavat jotain mikä juurikin auttaa kovettumiin jne.Ja sisältää ureaa(!)mutta sehän se tehokas aineosa on…muuloin menee siis markettitavara mutta talvisin apu löytyy apteekista!(..joissa hinnoittelu vaihtelee jopa 5-7€,eli kandee vertailla apteekkien välillä.)Nettikaupoista tämä löytyy n.10€ maksavana.

 5. 7

  sanoo

  Nyt kesän jälkeen tarvitsisin oikein erittäin hyvän jalkavoiteen… Schollin sellainen vaahtohomma (vaikutti samalta kuin hiusvaahto) oli yllättävän hyvää, mutta toivoisin löytäväni jonkun vielä vähän helppokäyttöisemmän.

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Dermosilin Karbamidijalkavoide, käytössä lähes päivittäin. Edullinen ja tehokas. Urea <3 Mun iho tykkää!

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  En oikein tajua jalkavoiteita. Tai ymmärrän, jos kantapäät halkeileat kipeästi, mutta muutoin jalkapohjienhan kai kuuluukin kestää kävelyä? Lapsena tassuttelin aina kesäisin paljain jaloin ja tavoitteenani oli paksuntaa jalkapohjia, että pikkukivienkään päällä kävely ei sattuisi.

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Soap n gloryn jalkavoide on tähän asti paras mitä olen kokeillut, kiitos Virve 😉

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Sain itse asiassa tuota joskus puoli tuubia kaveriltani, muutama vuosi sitten. Mutta jotenkin tuo pakkaus, on tosi vanhanaikaisen ja halvan näköinen, ajattelin että jotain höpöhöpö voidetta ja ties miltä ajalta, niin en sitten käyttänyt…
  Nyt tekisi mieli kokeilla jos jostain tuota hommaisin. Tuota pakkausta tosin saisi uudistaa.. 🙂

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Ainakin Tokmanneissa ja Vapaa Valinnoissa myytävässä sarjassa nimeltä Eveline cosmetics on loistava jalkavoide. Cream for cracked heels, sisältää 10% ureaa. Hoitaa, kosteuttaa, lievittää, mutta ei oo rasvaisen tuntuinen eli imeytyy nopeasti. Ostin viimeksi jonkun +25% tuubin ja ei maksanut mielestäni kolmea euroa enempää. Mutta monin verroin parempaa kuin mikään mitä olen ennen käyttänyt.

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Vichyn jalkavoide (vihreä korkki) on todella hyvä ja ei tuoksu voimakkaalle kuten monet jalkavoiteet tuppaavat. Pieni purkki on yllättävän riittoisa. -Johkis-

 12. 14

  sanoo

  Gehwol extra on mun lempijalkavoide ja se ei meillä (Hollannissa) maksa kaupassa edes 10 euroa. En muista tarkkaa hintaa. Aika monta putkiloa olen jo ehtinyt sitä käyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *