Elämäni ei ole korutonta

Olen kertonut teille aiemminkin, kuinka tykkään rihkamakoruista ja kuinka olen täyttänyt niillä laatikkoni. Rakastan sitä, että minulla on jokaiseen tilanteeseen sopivan värisiä koruja ja että saan niiden avulla tylsistäkin vaatteista asustettua astetta mielenkiintoisemmat. Olen siis tylsä pukeutuja, mutta asusteita minä rakastan.

Suomessa kerään koruja lähinnä Hennesiltä ja Ginasta (jonka korualet ovat minun taivaani!) ja välillä Bijou Brigittestäkin. Ruotsissa korutaivaani on puolestaan aivan ehdottomasti Ur & Penn, jonka myymälöitä löytyy joka nurkalta ja jossa tuntuu aina olevan superalet menossa.

Englantilaistunut Herrasmieheni (joo joo, arvasitte, kuvioissa on joku…) oli aluksi varsin hämmentyneen oloinen kuullessaan, että joku ihan oikeasti täyttää laatikkonsa Hennesin ja Ginan rihkamakoruilla ja vieläpä käyttääkin niitä päivittäin, mutta ilmeisen nopeasti hän kuitenki tajusi asian tuomat mahdollisuudet: Mitä vähemmän nainen tuhlaa koruihin, sitä enemmän hänellä olisi käytettävänään rahaa autoihin, viinaan ja… hei ihan mihin tahansa yhtä tärkeään! Käsite ”halpa, halvempi, Virve” sai siis lopulta ihan hyvän kaiun ja kaikki ovat nyt tyytyväisiä.

Voisin ihan tosi ostella laatikkoni täyteen krääsäkoruja. Äkkiseltään laskettuna löysin mm. 180 paria korvakoruja ja korvakorut ovatkin se juttu, joista tahtoisin tänään jutella. Tai no, ei tätä nyt varsinaiseksi jutteluksi voi kutsua, mutta haluaisin esitellä teille jotakin tämänhetkisiä lemppareitani.

Kaikki mikä on naisellista, söpöä, tyttömäistä, veikeää, bling blingiä tai missä on joku hauska juju uppoaa minuun tässä asiassa. Toisaalta ihan peruskorvikset oikean värisinäkin ovat välillä oikein hieno juttu ja joskus ihan vaan tavalliset klassiset helmikorvakorut tai pienet kullanväriset pallotkin ovat oikea vaihtoehto.

Nämä ruuvit ovat minusta todella veikeät. Nämä eivät ole tippaakaan normaalia neitimäistä tyyliäni, mutta joihinkin asuihin yhdistettynä aivan mielettömät. (Ur & Penn)

Tämä kullanvärinen vetoketju on tämänhetkisiä lemppareitani jostain syystä. Näissä vaan on jotain hirveän söpöä ja hauskaa ja sävy on juuri täydellinen kalpeahko kulta. (Ur & Penn)

Näitä roikkuvia pitkiä kultaisia korviksia käytän usein töissä. (Ur & Penn)

Nämä merimieshenkiset hopeanväriset ankkurit ovat uusimpia lemppareitani. (Ur & Penn)

Nämä siniset sulat ovat kaikkini bling bligeineen aivan upeat minusta. (Gina)

Nämä ihanat kirkkaanhopeanväriset kukat ostin myös kultaisina. (Ur & Penn)

Vähän söpöä ja vaaleanpunaista yhdistettynä blingiin. (Ur & Penn)

Nämä lautaset ovat glitterisen kimaltavat ja ihan mahtavat bilekorvikset. (Only)

Aiemmin esillä olleet kullanväriset vetoketjut ovat ihan hauskat myös pinkkeinä, mutta eivät yhtä monikäyttöiset, sillä nämä ovat huomiotaherättävämmät. (Ur & Penn)

Nämä hopeanväriset roikkuvat bling blingit ovat lemppareitani. (Ur & Penn)

Nämä söpöt, tyttömäiset ja glitteriset kukkaset nyt vaan ovat minua aivan kaikella tavalla. (Ur & Penn)

Yksi suosikkijutuistani on mätsätä korvakorut alusvaatteisiini. Alusvaatteet eivät tietenkään ikinä näy ja niiden päällä olevat vaatteet voivat olla jotain ihan muuta tylsää ja vain harva pääsee lopulta tajuamaan, että korvakoruni mätsäävät alusvaatteideni kanssa, mutta ajatus on minusta sitäkin hauskempi. Varsinkin treffeillä…

Vaihteletteko te korvakorujanne usein? Käytättekö korvissanne hauskoja rihkamakoruja vai vaan ”oikeita” koruja? Mätsäättekö korvakoruja asuihinne?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kiva postaus. Sain mieheltäni upeat timanttinappikorvikset noin pari vuotta sitten, enkä ole halunnut muita pitääkään. Tosi hauskat varsinkin noi vetoketjukorvikset.

 2. 2

  sanoo

  Mulla on aina samat korut korvissa. Kirurgiteräksisiä lävistyskoruja, en vaihtele niitä koskaan. ja mulla on sen verran nikkeliallergiaa että noita halpiksia en voi edes käyttää, en tosin tiedä onko niissä laatu parantunut vuosien saatossa, mutta enpä uskalla testailla.

 3. 3

  sanoo

  apua, ihanat vetoketjukorvikset, oliko niitä hopeisinakin?!

  itse mätsään korvakoruja asuun silloin, kun on kyse juhlista tai muusta 'biletyksen tapaisesta'. mm. mustan mekon kanssa on hopeiset korvikset (jotka mätsää rannerenkaan kanssa) ja armeijan vihreän mekon kanssa on ihanat ruskeat, tulee mieleen fasaani, sulkakorvikset pienillä kultaisilla 'nauhoilla'.

  muuten korvissa tykkään käyttää hopeisia renkaita ja sitten joskus noppia taikka nappeja (olen tehnyt niitä itsekin = korvakorun tausta ja äidin nappipurkille). omistan myös muutamia roikkuvia korviksia, yhdet mätsäävät kaulakorun kanssa ja olivat tanssiaismekkoa varten ja sitten on muutama jonkinlaisella nappihömpötyksellä ja tähdillä.
  sekä muutama normi pieni hopeinen nappi (ei siis puseronnappi, kuten äsken).

  elikkäs mitään turhan naisellista en omista, enkä muutenkaan korviksia niin hirveesti. töissä kun ei voi oikein noita roikkuvia käyttää ja itse suosin naisellisuutta juuri mekkojen kanssa (joita käytän, hm, kerran vuodessa?)

  niin ja kummassakin korvassa on neljä reikää, joten tästä syystä on hieman sekalaista sakkia korvissa 😀

  rihkamakoruja nuo kaikki ovat, koska en tässä iässä (17) tunne tarvitsevani aitoja kultakoruja timanteilla. sitäpaitsi, kulta ei sovi ja toisekseen, en pidä timanteista muovisina saatikka aitoina.

  Bijou Brigitestä tulee itsekin ostettua korviksia, Gina Tricosta nuo sulalliset löytyi juuri. ja milloin mistäkin sitten, tosin, hopearenkaat on kultasepän liikkeestä, kun oli halvalla!

 4. 4

  sanoo

  Ruuveja?! Vetoketjuja!! Toimittaako tuo Ur&Penn Suomeen, joku nettikauppa näytti sivuilla olevan mutta ruotsin taitoni on aika lailla nolla. Ihania korviksia…

 5. 6

  sanoo

  Mä olen oikea korutylsimys. Käytän 99% ajasta samoja pieniä hopeisia pallotappeja, joita olen käyttänyt jo lähemmäs 10 vuotta (nyt vasta tajusin että niin kauan…). Silloin kun haluan jotain erilaista, käytän usein rihkamaa, mutta joskus asuun sopii hyvin jotkut oikeaa arvometallia olevat korut.

  Olen tylsimys myös rustolävistykseni kanssa, mutta siihen on käytännön syyt. Thainyrkkeilessä sekä nyt taas myyntityössä on huomaamaton ja pieni titaanitappi vaan paras. Tosin teräksistä spiraaliani haluaisin päästä myös käyttämään enemmän (ja löytää pinkin spiraalin).

 6. 7

  sanoo

  Mä rakastan korviksia ja ostelisin niitä kokoajan lisää! Tykkään näyttävistä riippuvista enemmän kun renkaista ja aika ajoin ostan asuun sopivia. Nyt poikkeuksena haussa isot kultarenkaat =) Ostelen lähinnä juurkin Bijou Brigittestä.

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  ääääää nuo vetoketjukorut ja tuo ruuvi on aivan ihania! tahtoo 😀
  tollasia korvakoruja katellessa harmittaa että omat korvareiät on venytetty 12mm eikä tavallisia korviksia voi enää käyttää 🙂
  vaikka toki venytyksiinkin saa aivan upeita ja erikoisia koruja!

 8. 9

  sanoo

  Mulla on nikkeliallergia joten en voi käyttää hirveästi rihkamaa, ennen kyllä käytin mutta ne alkoivat kutittaa. Nykyään kun seurustelen pojan kanssa jonka isä on kultaseppä (yksityisyrittäjä jolla on omia korusarjoja ja joka tekee myös korunsa itse) niin en kehtaa edes käyttää rihkamaa ja itseasiassa omistan enemmän kultaa ja hopeaa kuin rihkamaa 😀 Suurin osa saamistani lahjoista on koruja (varsinkin poikakaverilta ja tietysti hänen vanhemmiltaan) mutta koruja aina toivon koska niitä ei voi olla liikaa! <3

 9. 10

  sanoo

  Ja se vielä että vaihdan korvakoruja muutaman kerran viikossa ja mulla on aina semmosia "kausia" että pidän vaan kultaa ja sit vaan hopeaa ja sit vaikka pronssia 🙂 Mulla on AINA kaulakoru kaulassa (ollut yli 12 vuotta, olen 20v) ja sormukset oikeassa nimettömässä ja vasemmassa keskisormessa (olleet kuusi vuotta), jos ei ole niitä niin saan pakko-oireita 😀 vaihtelen tosin kaulakoruja ja sormuksiakin koska niitä on kertynyt 🙂 korvikset on myös aina enkä jaksa ottaa niitä pois ikinä suihkun tai yön ajaksi, sen takia aidot hopeet tai kultaset on paremmat mulle 🙂

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Huh mikä LÄHTÖhinta Naked-paletille oli lätkäisty.

  Mutta korviksista. En yleensä käytä niitä sillä ne vain eivät sovi habitukseeni eivätkä edes näy mihinkään (pienet korvat + hiukset aina auki). Nuo vetoketjut olisivat toisaalta mahtavat!

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Ihania korviksesi ja muutkin korusi! 🙂
  Mun on pakko kiittää sua aivan mahtavasta blogista, olen rakastunut… Lisäksi tykkään aivan hirveästi postausten otsikoista, ne on mainioita! Hihittelen niille välillä itekseni ja oon suorastaan kateellinen miten keksitkin niin hienoja! 😉

  -Mari-

 12. 14

  sanoo

  ARGH, pakko saada tollaset isommat vetskarit! Ihan mahtavat. Just ostin pienemmät Ninjasta ja ne on ihan tylsät noihin verrattuna.

 13. 15

  Armi sanoo

  En ole enää niin suuri korvisfriikki kuin joskus aikaisemmin. Minulla on vasemmassa korvassa kolme reikää ja oikeassa viisi, mutta nykyään käytän molemmissa korvissa vain yhtä korua, joskus harvoin niin että vasemmassa on yksi ja oikeassa kaksi. Pitkiä jaksoja saattaa mennä myös niin, että en käytä korviksia ollenkaan. Minulla on hyvin nirso maku korviksien suhteen, mutta nuo vetuketjut ovat kyllä ihanat!

  Minulla on myös ongelma, johon toivoisin apua. Olin maaliskuussa Thaimassa, jossa jouduin jonkun itikkainvaasion kynsiin ja sain sääreni täyteen puremia. Puremat ovat kyllä parantuneet, mutta arvet jäivät. Voisiko tuollaisia pieniä punaisia länttejä mitenkään vaalentaa, että kehtaisin kesällä käyttää jotain muutakin kuin pitkiä housuja?

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  Moi!

  Onko sulla tietoa,mistä saisi tilattua Bare Minerals-tuotteita postiennakolla joltain luoetttavalta sivulta?

  Kiitos tiedosta!! =)

 15. 17

  Anonyymi sanoo

  Mulla on koruja ihan liikaa ja vaihdan koruja ihan liian harvoin. Korviksilla ja sormuksilla on tiuhempi vaihtoväli kun kaulakoruilla (jostain syystä kaulassa roikkuu aina poikaystävältä saatu koru). Mutta kun korut vaan on ihania niin niitä pitää hankkia aina vaan lisää. 🙂

  Ja siitä puheen ollen luin juuri sopivasti tekstisi ja kerkesin soittaa Ruotsista kotiin tulevalle äitilleni, joka löysi juna-asemalta Ur&Penn myymälän ja sieltä mulle hopeiset vetskari-korvikset. 😀

  -siru

 16. 20

  sanoo

  Aarre: Tunnearvoa sisältävät korut ovat kyllä ihania. 🙂

  Ruu: Kiitän onneani, ettei minulla ole nikkeliallergiaa. Ja lompakkoni kiittää myös. 🙂

  Sammy: En nähnyt hopeisina, olisin halunnut sellaiset myös. On kuulemma kuitenkin olemassa, eli etsinnät jatkukoot. 🙂

  Anna Gramm: Ei taida toimittaa. :/

  Jii: :/

  KittyCatCat: 🙂

  Mirka: Kiva kuulla samanhenkisistä. 🙂

  Anonyymi: Niihin saakin sitten omalla laillaan erikoisia. 🙂

  Jenny: Oi, ihanaa. 🙂

  Mari: Kiitos. 🙂

  Jenniemi: 🙂

  Armi: Kokeile sinkkipastaa? Sinkkipastasta löytyy blogistanikin juttua. 🙂

  Anonyymi: Ei valitettavasti. :/

  siru: Oi, mikä tuuri! 🙂

  Natalie: Ei ihan hirveästi, 20-50 euroa ehkä? Työsuhde-etuna tuotteita ja halvat hinnat. 🙂

 17. 21

  sanoo

  Anna Gramm: mietin samaa, ja kaksikielisenäkin totesin ettei sivuilla ainakaan selkeästi mainittu toimittaako suomeen. kysyin asiaa palautelomakkeella, ja vastaus ( mikä tuli noin 2 sekuntia kysymyksen lähettämisen jälkeen :O ) oli että toistaiseksi heille käy verkkokaupan maksuvälineenä vain ruotsalaiset debit- ja creditkortit mutta tulevaisuudessa voi mahdollisesti onnistua suomeenkin lähettäminen :). sitä odotellessa :)!

 18. 22

  Annika sanoo

  Valitettavasti mun korvat ei kestä kuin kultaa ja hopeaa. Tosin en ole kyllä pitkään aikaan edes kokeillut muuta. Kai nuo rihkamatkin ovat vuosien saatossa kehittyneet, eivätkä enää allergisoi. Käytän yleensä aina samoja pieniä kultaisia timanttinappikorviksia ja vaihdan vaan juhliin jotkut näyttävämmät. Kaulakorukin on yleensä aina sama, joka on samaa sarjaa korviksien kanssa.

 19. 23

  sanoo

  Mulla on hirveästi korviksia – ja varsinkin kaulakoruja! Mutta töissä käytän työtakkia, jonka kanssa harva kaulakoru istuu kivasti (mikä järki pitää korua, joka on sen verran pitkä, että jää kuitenkin takin alle piiloon). Korviksissakin jumitan muutamiin tiettyihin aina, kun en jaksa miettiä 😀

  Mutta siis, rakastan halpoja, kivoja koruja! Ja haalin niitä aina liikaa 😀 Suosittelen muuten tsekkaamaan myös Seppälän korualet!

  Nyt on edessä muutto, joten taidan karsia hieman myös koruosastolla. Yleensä ovat huuto.netin kautta saaneet uuden kodin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *