Ekoa ja vähemmän ekoa

Kaveriltani saadun Estelle & Thildin Ecorganic Facde Creamin Neroli-versio loppui juuri.

Käytin tätä voidetta yökäytössä, sillä ihoni kuivuus on helpottanut huomattavasti rottakuurin loputtua ja minulle kaikki suojakertoimettomat voiteet ovat automaattisesti yövoiteita (vaikka toki esimerkiksi juuri rottakuurin aikaan minun oli käytettävä REN:in suojakertoimetonta herkän ihon päivävoidetta, sillä muut eivät vain tuntuneet sopivan iholleni).

Tämä olikin sitten iholla melko jännä tuote. Toisaalta tämä oli hyvinkin rasvainen, mutta toisaalta vaikka tätä olikin kasvoilla reilummin ja ihoni vielä oikein kiilteli rasvasta (tykkään laittaa yöksi hieman reilummin), tuntui ihoani silti paikoin kiristävän. Tämä siis kyllä pehmitti ihoa hyvin, mutta ehkäpä ongelmana olikin se, ettei tämä niinkään tuonut kosteutusta iholleni? Näin jälkiviisaana on hyvä sitten todeta, että tämä olisi ilmeisesti ollut parasta levittää hieman kostealle iholle, jolloin tämä olisi lukinnut kosteutta sisäänsä.

Päiväkäytössä kevyellä kädellä annosteltuna tämä oli mukava ja imeytyi iholle todella hyvin, mutta koska tosiaan tahdon ehdottomasti, että päivävoiteeni sisältää (näin kesäaikaan varisinkin) suojakertoimen, ovat kaikki suojakertoimettomat voiteet minulle periaatteessa yövoiteita. Sen verran voisin kuitenkin vielä analysoida koostumusta, että kevyellä kädellä annosteltuna tämä tuntuu ja näyttää ensin vain pyörivän ihon pinnalla valkoisena ja kyvyttömänä imeytymään, mutta humahtaakin sitten yhtäkkiä äkkiä iholle täysin. Jännä tuote!

Jos itse kuitenkin kelpuutat päiväkäyttöön suojakertoimettoman voiteen ja tahdot ekoa, voisi tämä olla mukava tapaus. Sopii siis normaalista hieman pintakuivalle iholle (eikä tämä kuulemma pahalta tunnu ihan vähän rasvaisemmallakaan iholla), mutta kertaan vielä kuitenkin, ettei voiteen runsaampi lutraaminen tosiaan tunnu lisäävän tehokkuuta, vaan saa aikaan vain kiristävän tunteen.

Neroli-version tuoksu ei ollut ihan makuuni, mutta menetteli kyllä käytössä, sillä se ei oikeastaan jäänyt nenään tuoksumaan kovinkaan pitkäksi aikaa. Tahtoisin kuitenkin vielä kokeilla sarjan tuoksuttoman yövoiteen jossakin vaiheessa ihan huvin ja uteliaisuuden vuoksi.

Yksi juttu, mistä erityisesti tuotteessa kuitenkin tykkäsin oli sen pakkaus. Ensinnäkin ilmatiivis tuote tarkoittaa sitä, että säilöntäaineiden määrän voi laskea minimiin. Tykkään myös tuotteen ”portaattomasta” pumpusta eli pumpusta, josta voi pruutata tuotetta ulos ihan juuri sen verran kuin tahtoo, oli se sitten puoli pumpullista tai vaikka vain neljäsosapumpullista. Inhoan jäykkiä pumppuja, joista ei varovasti painamalla tule ensin mitään ja sitten yhtäkkiä pruutahtaakin ulos koko pumpullinen.

Estelle & Thildin tuotteita myyvät Suomessa Kicksit ja päivävoiteilla on hintaa muistaakseni n. 24 euroa.

Toinen loppunut voide oli Lumenen Blue Extreme Comfort Suojaava päivävoide, joka on muutamina aiempina talvina myynnissä ollut kausituote. Voiteen luvattiin antavan optimaalisen kosteuden ja suojan ilmaston vaihteleviin olosuhteisiin ja tämä oli ihan mukava perustuote. Kosteutti ja pehmitti ihoa kivasti ja koostumus oli hyvin samanoloinen kun aikoinaan myynnissä olleissa Lumenen muissakin Blue-voiteissa. Päiväkäytössä en tästä innostunut ja itseasiassa tämä oli muutenkin jotenkin vaan todella tylsä, joten käytin tämän pois kaulavoiteena. Tässä oli nimittäin ihollani hieman samaa ongelmaa kuin muissakin Blue-linjan voiteissa ja Lumenen nykyisen Sensitive Touch -linjan voiteissa: voidetta jäi jotenkin lillumaan ihon pinnalle ja iholla tuntui epämiellyttävä ”hikoileva” tunne.

En tiedä, aikooko Lumene taas jonain talvena tuoda tämän valikoimiinsa, mutta toivottavasti ei ainakaan ilman hienosäätöä, sillä koostumus vaan tuntuu jotenkin vanhanaikaiselta. Ikävä ei siis jää.

Myös kolmas kasvotuote on loppunut.

Tämä tuote oli Lushin Angels on Bare Skin, josta kiinnostuneet voivat lukea tarkempaa analyysiä tästä postauksesta. Riittoisa tuote, joka kuorivien aineidensa ansiosta puhdistaa ihon todella puhtaaksi jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi, mutta ei kuitenkaan jättänyt ihoani kiristävän tuntuiseksi. Massasta oli hieman hankalaa yrittää saada sekoitettua tahnaa veden kanssa, mutta tykkäsin tästä tuotteesta silti kovasti ja voisin hankkia toistekin. Ei sen herkimmän ihon puhdistukseen (eikä siis muutenkaan meikin puhdistukseen), mutta muuten kyllä.

Ja jos nyt oikein aletaan brassailla, niin itseasiassa olen käyttänyt loppuun myös neljännenkin kasvotuotteen!

Tämä neljäs tuote oli Good Skin Labsin Eyliplex-2, josta innostuin aluksi aivan älyttömästi ja jonka harkitsin jopa pääsevän HG-tuotteen asemaan, mutta josta en sitten loppujen lopuksi enää niin kovasti tykännytkään.

Aluksi tämän silmänympärysvoideduon idea tosiaan tuntui mahtavalta: kevyempää geeliä aamulla meikin alle ja täyteläisempää voidetta yötä vasten. Ja kumpikin samassa pakkauksessa!

Täytyy kuitenkin sanoa, että minun juttuni tämä ei sitten kuitenkaan lopulta ollutkaan. Päiväversio alkoi tuntumaan liian kevyeltä ja sen annostelun kanssa sai olla varovainen. Itse olen melko kova lutraamaan silmänympärysvoiteilla, mutta jos tällä yrittää lutrata, lähtee tämä lopulta murusina iholta pois. Ei kivaa ja minähän en lutraamisestani luovu. Ja sitä paitsi tästä puuttuu se kovasti kaipaamani aurinkosuoja.

Yöversio puolestaan tuntui aluksi lupaavan täyteläiseltä, mutta loppujen lopuksi Cliniquen All About Eyes Rich ja Louis Widmerin silmänympärysvoide ovat silti enemmän minun juttuni. Tämä on täyteläinen, mutta tykkään silti vielä hieman rasvaisemmasta koostumuksesta. Hyvin tämä kuitenkin kykeni kosteuttamaan ja pehmittämään silmänympäryksiäni.

Ei siis ollenkaan huono tuote ja voin edelleen lämpimästi suositella tätä, mutta omia vaatimuksiani ja tarpeitani tämä ei ihan kyennyt täyttämään. ( Ja kun näitä hintatietoja ja saatavuutta aina kuitenkin kysellään, niin tämä 2 x 10 ml purkki maksaa Kickseissä n. 39,50 euroa.)

Hyvä kuukausi sen kun näyttäisi siis jatkuvan!

Mutta hei, jos teiltä löytyy kokemusta Estelle & Thildin tuotteista niin kuulisin niistä mielelläni!
(Ja toki voisitte mielellään kertoa kokemuksianne muistakin postauksessa esiintyneistä tuotteista, mikäli kokemuksia vaan löytyy.)

PS. Olen monesti maininnut, kuinka hauskuutan itseäni Google Analyticsin avulla ja luen uteliaana hakusanoja, joilla blogiini voi päätyä. Olen naureskellut ja kummastellut niitä teille jo muutamat kerrat, mutta tänään taas törmäsin erääseen hyvin hauskaan hakusanaan, jolla blogiini oli päädytty.

Tiesittekö, että jos kirjoittaa Googleen hakusanaksi ”iiris, anteeksi.. ei ollut tarkoitus taas tehdä sellaista sotkua,puhutaan minulle..? ps. rakastan sinua

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ensimmäinen Mavadryn testaus takana. Valitettavasti sain samalla kaadettua neljäsosapullollisen lakkaa housuilleni, mutta ei se mitään, aivan ihana tuote! 🙂

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  no onneksi en sitten mennytkään ostamaan eyliplexiä, inhoan murusina karisevia voiteita koska TÄYTYY-HÄN niillä voida lutrata ;)!

  /nanna

 3. 5

  sanoo

  Pääsky: Sanos muuta. 🙂

  Mari: Ihanaa ja voi kamalaa. 😉

  nanna: Onneksi. 🙂

  Anonyymi: Eivät sitten tietenkään koskaan tulleet ja opin tästä myös sen, että myyjä voi ilmoittaa paketin lähetetyksi, vaikkei tosiasiassa olekaan vielä edes lähettänyt sitä… Minähän kyselin tuon alkuperästä vasta muistaakseni päivä sen jälkeen, kun myyjä oli jo ehtinyt ilmoittaa lähettäneensä poskipunan minulle.
  No, teen silti ensikuun puolella postauksen siitä, mistä aidon ja feikin Benefitin erottaa. 🙂

 4. 6

  Jenni sanoo

  Repesin tuolle Google-jutulle, niinkuin sille kauankauan kirjoittamallesi vastaavalle missä luettelit näitä hakusanoja. 😀

  Asian vierestä: Hankintalistalla olisi uusi päivävoide kesäksi. Tällä hetkellä aktiivikäytössä on ollut Dermosilin päivettävä kosteusvoide mutta lähentelee loppuaan. Ihoni on pintakuiva sekaiho, kesällä kuivuutta ja epäpuhtauksia ei niinkään ole. Biothermin Awuasource (vihreä) ei oikein toiminut, tuntui jäävän kireäksi kalvoksi ihon pintaan. Lumenen Sensitive Touch-päivävoide yökäytössä (talvella oli päiväkäytössäkin). Hintaa saisi max. olla 30e. Kiitos jo etukäteen! 🙂

  Ja joko olet Pirkka-tuotteet testaillut? 🙂

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Hei Virve,

  Jos minulta ei ole mennyt jotain ihan ohi, niin et ole vielä postannut tarkempia kokemuksia Osisin dust it -hiuspuuterista. Itse kokeilin sitä tänään ensimmäistä kertaa. Mulla on siis nopeasti rasvoittuva tukka, joka pitäisi pestä joka päivä, jos haluaisi sen näyttävän puhtaalta. En kuitenkaan viitsi, koska hiukseni ovat myös pitkät ja paksut (kuivumiseen menee koko päivä…), joten olen onnellisena poiminut sinulta näitä hiuspuuterivinkkejä 🙂 Björn Axén toimii minulla muuten hyvin, ja tykkään siitä, mutta tuoksu/koostumus ärsyttää nenää ja hengitysteitä jonkin verran :/ Tuo Osis taas ei tuntunut toimivan ollenkaan. Hiukset ei näyttäneet yhtään puhtaammilta sen lisäämisen jälkeen – tietysti vain tuntuivat likaisemmilta. Oletko sinä saanut sen toimimaan omissa hiuksissasi?

 6. 8

  sanoo

  Jenni: Minkälaista voidetta haluat? Hieman kosteuttavemmista mieleeni tulee Lumenen Arctic Aqua voide, vähän kevyemmistä ja puolimattaisista Clarinsin Hydra-Matte. 🙂

  Anonyymi: Satuitpas hyvällä hetkellä kysymään tuosta. Jos maltat odottaa huomisen postausta, niin tuosta olisi tulossa tarkempia kommentteja. 🙂

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Ihon sävyn määrityksestä vielä kysyttävää: olen käyttänyt nestemäistä MUFE:n HD Foundationia sävy 120 Soft Sand. Myyjä valitsi sen ja olen ollut ihan tyytyväinen. Olen osittain siirtynyt mineraalipohjaan, jonka sävyn olen yrittänyt valita tuon MUFE:n mukaan. Oletan sen olevan keltasävyinen. Mitä mieltä olet? MUFE:n .com-nettisivuilla on värimallit, jos niistä saa selvää. Ihonsävyäni pidän neutraalina keltaisena, ranteen suonet näyttävät lähinnä turkooseilta.
  Kommentti myös Eucerinin spf50:stä: käytin sitä koko viime kesän, hyvä tuote!
  / Helen

 8. 10

  sanoo

  Heippa! Onko sinulla kuinka kokemusta Body Shopin kasvovoiteista? Mietin vain, että onkohan niissä suojakertoimia? Kävisin itse mieluusti tsekkaamassa asian itse liikkeessä, mutta asun sellaisessa paikassa, jossa ei ole Body Shop -liikettä 🙁

 9. 12

  Anonyymi sanoo

  Heippa,

  Ostin tuon Estelle & Thildin hajusteettoman yövoiteen kevättalvella ja en kyllä tykännyt yhtään. Vaikka ihoni ei ole mitenkään erityisen kuiva, niin tämän yövoiteen levittämisen jälkeen ihoa kiristeli inhottavasti pitkään. Aamullakin iho tuntui siltä kuin ei olisi saanut kosteutta tarpeeksi.

  En myöskään tykännyt tuotteen hajusta. Vaikka se onkin hajustamaton, haisi se mielestäni pahalta.

  Joten en varsinaisesti suosittele testaamaan sitä 🙂 Mukavaa alkukesää!

 10. 13

  sanoo

  Helen: Turkoosit nuo ehkä enemmän minullakin ovat, jos oikein tarkasti analysoidaan. Eivät siis mitkään kirkkaan vihreät. 🙂 Keltapohjaiselta tuo näyttäisi minunkin silmääni. 🙂

  Heidi: Eivät ole tuttuja, mutta netin kautta pääset kyllä tutkimaan tuotteet ja löydät ne, missä on se SPF 15. 🙂

  Anonyymi: OT, mutta ehkä Kicksin oma sivusto vastaa tähän parhaiten: http://www.kicksbeauty.fi/club/kicks_club/

  Anonyymi: Kiitos kun kommentoit. Eipä tuon yövoiteen sisältö paljon kosteuttavammalta näyttänytkään, hyvin pehmittävältä kylläkin. :/

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Muistathan päivittää nuo tuotelistasi ylhäältä, katsoin että jotain puuttui (saattoi todella kyllä olla myös että ei tarttunut vain silmään)…

 12. 15

  sanoo

  kun laitoin tuon "iiris, anteeksi.. ei ollut tarkoitus taas tehdä sellaista sotkua,puhutaan minulle..? ps. rakastan sinua<3" googleen, niin kyllä sieltä linkki sinun blogiin tuli :D! siinä oli joitakin samoja sanoja, kuten 'rakastan' 'sotkua' 'taas' 'minulle' 😀

 13. 16

  sanoo

  Moikka! Anteeksi, nyt menen ihan tämän postauksen asianvierestä.. Mistä olet tilannut essien lakkoja? Vai saako niitä ihan kaupasta? En ole itse niitä suomessa nähnyt, vain Tallinnassa. Kestävätkö ne mielestäsi hyvin? Sitten noista Lushin palasaippuoista, onko sulla siis niitä myös suihkusaippuoina? Kuivattavatko ihoa? Mistä tilaat Tigit netistä? Olisin kiitollinen jos vastaisit, olen uusi lukija ja rakastuin ensi silmäyksellä.

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  Moi.
  Voisitko tehdä postauksen miten silmänympärystuotteita pitäisi oikein käyttää? Onko kaikki ympäri silmiä, vai onko joku tarkoitettu vain esim. silmän alle, levitetäänkö koko luomelle jne?

 15. 18

  sanoo

  Anonyymi: Päivittelen noita aina kerran pari kuussa, nyt taas innostuin päivittelemään. Blogini kulkee kuitenkin sen verran jälkijunassa usein tuotetrafiikin suhteen, etten aina muista päivittää listaa silloin, kun ilmoitan jonkun tuotteen uudeksi tai loppuneeksi täällä blogini puolella. 🙂

  kaisakaisa: Tosiaan muutamia samoja sanoja, muttei mitään selkeää kokonaisuutta. 🙂

  Amalie: Itse olen ostanut eBaysta ja sitten saanut pari kappaletta. Suomessa jälleenmyyjät löytyvät täältä: http://www.carpelancosmetics.fi/essie/Default.aspx?id=399466
  Esimerkiksi FeelUnique myy Essien lakkoja postikuluitta: http://www.feelunique.com/p/Essie-Nail-Colour
  Kestävät kynsillä mielestäni hyvin ja laatu on kaikin puolin kohdallaan.
  Lusheja löytyy myös suihkugeeleinä, eivät kuivata kuten eivät saippuatkaan.
  Tuosta oikeasta sivupalkista alhaalta löytyy lista suosimistani nettikaupoista ja monista niistä löytyy Tigiäkin. 🙂

  Anonyymi: Postaukseksi asti en tästä oikein saa juttua, sillä ohjeet voi kuitata hyvin lyhyellä tekstillä:
  Yleensä silmänympärysvoidetta levitetään silmänalusille ja silmien ulkonurkkaan (minne "harakanvarpaat" iän myötä syntyvät) sekä halutessaan voidetta voi myös taputella kulmaluulle. Liikkuvalle luomelle tuotetta ei välttämättä kannata laittaa, sillä joillakin sille laitto voi turvottaa silmiä yöaikaan ja päivällä taas heikentää meikin kestoa. Itse käytän yöisin myös liikkuvalla luomella, mutta tämä on niin kiinni käyttäjästä. Omat luomeni kuivuisivat ilman tätä. 🙂

 16. 19

  Ulpu sanoo

  Täytyy kyllä todeta, että sä todella LUTRAAT sy-voiteita, eihän siitä niin kauaa ole, kun ostit tuon Eyliplexin. ;)Mulla kestää sy-voide ikuisuuden, vaikka käytän aamuin illoin, eikä mulla ole kuin yksi käytössä kerrallaan yleensä. Mun kyllä hiukan kiinnostaisi tuo ko. voide, voisi olla mulle ihan jees. Olisikohan geelistä mihinkään turvotuksen suhteen..?

  Mulla on ollut jo aika pitkään E&T:n tuoksuton puhdistus+kasvovesi sekä päivävoide käytössä ja täytyy sanoa, että mä oon kyllästynyt niihin (ostinkin vaihteeksi Herbinan Sensitive-setin). Harmitti jälkeenpäin, että otin puhd.geelinkin tuoksuttomana, se "tuoksuu" pahalle. Kasvovesi on ihan ok, päivävoiteen koostumus on jännä, se pyörii ensin iholla jonkun aikaa ennenkuin imeytyy. Tuossa keväällä käytin sitä aamuin illoin ja iho oli aikas pintakuiva, eli ei riittänyt 24h käyttöön. Ehkä koitan vielä Nerolia joskus. Uusi Rose otto-linja kiinnostaisi myös, vaikkapa yökäyttöön.

  Herbinan Sensitive-sarjan tuotteet tuntuu aikas kivoilta! Yllättävää, että puhdistusvaahto ja kasvovesi on hajustettuja, tuoksu on kyllä mun mieleen, ei sen puoleen. Eikös sullakin ole nämä, ootko jo käytellyt?

 17. 20

  sanoo

  Tein tänään itselleni jotain hyvin edistyksellistä… Ostin nimittäin kosteusvoiteen mikä maksoi alle viisi euroa. Tuote on blogissa vilahtanut pirkka päivävoide.

  En ole koskaan ostanut alle 20€ kosmeettista tuotetta kasvoille 17 vuoden ihon hoitamiseni aikana joten olen samaan aikaan hyvin ylpeä itsestäni ja samaan aikaan odottavin mielin testailemassa mitä tuleman pitää.

  Sen verran kuitenkin itsepetosta on ilmassa että tuote oli kaavittava Ole Henriksenin lähes tyhjään päivävoidepurkkiin.
  Sairastahan se on. Mut minkäs itselleen voi. 🙂

 18. 21

  Anonyymi sanoo

  Kiitos kaunis sinulle! Luen blogiasi ihan mielettömän innoissani joka kerta, ja aina mietin, olisiko ko. tuote minulle hyvä 😀

  Eräänä kauniina päivänä sitten kävelin kosmetiikkaosastolla, ja menin sattumoisin katselemaan meikkejä..Diorin sellaisia.. Luomivärejä siinä hiplatessa mieleeni tuli kuinka sinä (ja moni muu kosmetiikkabloggaaja) on hehkuttanut niitä, ja päätin kokeilla. Nyt olen aivan myyty näihin luomiväreihini,ne kestää kauan, niissä on hyvä pigmenttikoostumus (vai mikälie :D)ja nyt en enää ikinä milloinkaan osta muita kun nuita. Kiitos LOISTAVASTA vinkistä!

  Nyt vain mietin, mikä on seuraava jota kokeilisin 😀

 19. 22

  Anonyymi sanoo

  Tahdon ostaa kesäksi (ja miksei muiksikin vuodenajoiksi) aurinkokertoimisen silmänympärysvoiteen ja Clarinsin spf 30 olisi optimaalinen kun suojaa sekä uvb että uva. Olen 19-vuotias eli valitsenko mieluummin tuon Sun Eye Contour Care Ultra Protectionin, kuin tuon Sun Wrinkle Control Ultra Protectionin vai mitä eroa noilla oikein on?

 20. 23

  Anonyymi sanoo

  Hei näin aiheeseen liittymättömästi, osaisitko suositella mitään marketeissa myytävää lämpösuojaa suoristusraudan ja föönin kanssa käytettäväksi? Mahdollisimman edullista, mutta en kuitenkaan haluaisi kärventää tukkaani :>.

 21. 24

  sanoo

  Kiitos vastauksestasi :)! Voisitko tehdä postauksen siitä miten säilytät kosmetiikkavuortasi? Miten huollat välineitä? Itselläni lojuu pitkin lattioitakin kynsilakkoja yms, en vaan keksi niille mitään paikkaa jossa ne olisivat kuitenkin esillä (lue:muistuttamassa olemassaoloaan) ja helposti käytettävissä :D.

 22. 25

  sanoo

  oisko selitys tuohon lauseeseen se että se on pitänyt kirjottaa johonkin muuhun kenttään ja epähuomiossa on ollu google auki, itselle on muutamaan kertaan käynyt niin että esim meseen tarkoitettu teksti onkin päässyt googletettavaksi kun teen joskus koneella kymmentä juttua kerralla enkä aina katsao näyttöä' 😀

 23. 26

  sanoo

  Ulpu: Tiedän, että blogini on niin mahtava, että sitä seuratessa katoaa ajantaju täysin. Minähän nimittäin sain tuon tammikuussa. 😉
  Päivä ja yötuotetta on kumpaakin vain sen 10 ml normaalin 15 ml sijaan, eli 4kk oli aikase normaali aika, mitä 10 ml minulta kuluu. Päiväversiosta tosin kippasin vahinossa puolet viemäriin kun tuotteen korkki oli ilmeisesti jäänyt hieman auki ja geeli päässyt kuivahtamaan ja kun sitten kerran yritin kurkkia pakkauksen pohjaa ja käänsin huolimattomasti tuotetta, pudotin klöntin lavuaariin. :/
  Mutta myönnän silti olevani lutraaja. 🙂
  Hankalaa arvioida, auttaisiko ihan oikeasti turvotukseen, sillä en siitä niinkään kärsi. :/
  Herbinoita olen vielä vähän jemmaillut ja kokeillut vain ohimennen, mutta pääsevät pian aktiivikäyttöön.

  juárez: Oi, tulehan sitten kertomaan, miltä voide tuntuu. 🙂

  Anonyymi: Ihana kuulla, että sinutkin on villitty. 😉

  Anonyymi: Sun Eye Contour Care Ultra Protection on nimenomaan silmänympäryksille tehty tuote. Jos silmänymärykset ovat vähänkään kuivemmat, kannattaa alle laittaa oma silmänympärysvoide. 🙂

  Anonyymi: TRESemmen lämpösuojaa voin suositella. 🙂

  Amelie: Niitä on täällä aina silloin tällöin, sillä vaihtelen hieman säilytyspaikkoja, mutta nyt voisin taas kyllä tehdä sellaisen, sillä säilytyspaikat ovat hieman vaihtuneet. 🙂

  Ruu: Hyvin loogista. 🙂

 24. 27

  Eriikka sanoo

  Herbinalta oli tullut uusi voidepakkaus, jossa samassa purkissa on pumput päivä- ja yövoiteelle. Suositeltiin muistaakseni normaalille tai sekaiholle. Tuotteessa luvattiin päivävoiteessa olevan uv-suoja, mutten löytänyt mitään mainintaa, millaista spf-kerrointa sopisi odottaa. Onkohan tuo lupaus ihan yhtä tyhjän kanssa?

  Jos tuotteessa olisi oikeasti suojaa, olisin kiinnostunut kokeilemaan, sillä hinta oli kohtuullinen ja päivävoide saattaisi sopia rasvoittuvalle iholleni.

 25. 28

  Anonyymi sanoo

  siis 20ml / 4 kk :ko on lutrausta ?! minä saan kyllä siinä ajassa käytettyä ainakin 30 ml, koska normaalisti se 15 ml:n SY-voide kestää max. 2 kk… superlutraaja ;)?!

  😀

  /nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *