Ei voi olla…?!

Olen ihastunut viimeaikoina kovasti erääseen blogini kautta saamaani tuoksuun.
Tuoksu on nimeltään Neroli ja se kuuluu Secrets d’Essences -tuoksusarjaan.
 
Nimensä mukaisesti tuoksussa tuoksuu neroli ja tuoksu on hieman kukkainen, mutta kevyesti myskillä pehmennetty.
Jostain syystä sana ”myski” pelottaa tuoksuista puhuessa monia, mutta itse ainakin pidän siitä kovasti. Se tekee tuoksuille nimenomaan sitä ihanaa pehmeyttä.


 Neroli on pakattu tyylikkääseen osittain maitolasiseen pulloon ja sen pahvipakkausta somistaa kaunis sinetti.
Saatavilla on myös samalla tuoksulla varustettu vartaloemulsio, jonka senkin pakkaus näyttää silmääni hyvin tyylikkäältä.
Yksinkertainen ja simppeli pakkaus sekä tyylikäs fontti. 
Tuotteet voisivatkin olla kuin suoraan Guerlainin tai Givenchyn hyllystä.
Mutta tiedättekö, kenen tuotteista itseasiassa on kyse?
Annan ensimmäisen vihjeen:
Tässä vielä toinen:
Arvasitteko?
Voi kyllä, nämä pakkaukset yllättivät minutkin, sillä en olisi todellakaan uskonut, että Yves Rocherin tuotteet voivat olla näin tyylikkään guerlainmaisissa pakkauksissa!
Katsokaa nyt itsekin, kuinka tyylikäs tämä lasinen hajuvesi pullo on!
Tämä voisi olla minkä tahansa luksusmerkin tuotantoa!
Pakkauksessa näkyvän merkin lisäksi vain pakkauksen kylkeen painetut tuotetiedot juoruavat siitä, ettei kyseessä ole vaikkapa Dior, sillä luksusmerkithän eivät yleensä paina tuoksujensa pahvipakkauksiin kuin välttämättömimmät infot. Nämä lisäpainatukset saavat minulta kuitenkin plussaa.
Paitsi että tuotteiden pakkaukset ovat upean tyylikkäät, ihastuin myös vartaloemulsion sisältöön.
Kosteuttavia aineita täyteen pakattu tuotehan on loistava paitsi tuoksultaan, myös sisällöltään!

 Pakko sanoa, että olen ällikällä lyöty. Koska minun ja Yves Rocherin taustat eivät ole olleet kovin yhtenevät, on koko Secrets d’Essences -linja ja sen valikoimiin jo entuudestaan kuuluneet neljä tuoksua menneet minulta täysin ohi. Tämä uuden uusi Neroli-tuoksu sai minut kuitenkin kiinnostumaan muistakin linjan tuosuista.
Kenet muut pakkausten tyylikkyys yllätti?
(Tuoksua on muuten saatavilla kahta kokoa: 30 ml 23,90€ ja 50 ml 34,90. Vartaloemulsio kustantaa 11,90 € minkä lisäksi saatavilla on suihkugeeli hintaan 8,90€.)
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuoksutin tätä itsekin kovin uteliaana, sillä Neroli on eräs lempiaromeistani. Valitettavasti yksi ainoa suihkaus jäi leijumaan ranteella niin dominoivana, että en voi harkita käyttäväni tätä ihmisten ilmoilla.
  Myski on aivan liian yliampuvan vahva.

  Olen pettynyt – halusin todella pitää tästä tuoksusta!
  Nerolin ystäville tiedoksi, että huomattavasti miellyttävämpi versio löytyy Guerlainin tuoksuhyllyltä… Aqua Allegoria-linjasta.

 2. 2

  sanoo

  Yllätti! Tuo pakkaus on kauniimpi kuin monen luxusmerkin paketti! Saman sarjan ruusu on oma suosikkini. Ostin 50 ml hintaan 19,90 €. (tarjous!) Tuoksu on todella kestävä ja hyvänlaatuinen.

  Olen itsekin miettinyt, että kokeilisin ruususta innostuneena myös tätä nerolia. 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  mua niin harmittaa ku tosta ei oo enää sitä ruusu-versiota myynnissä 🙁 se oli oikeasti semmoinen tosi hienostunut ruusuntuoksu eikä mikää vessanraikastin-ruusu. itse pidän myös näiden pulloista!

 4. 5

  sanoo

  Heh arvasin heti ensimmäisestä kuvasta mistä merkistä kyse! (tosin epäilin että voiko oikeasti olla!) Itse olen rakastunut Yves Rocherin nature tuoksuihin, joita minulla taitaakin olla ainakin viittä eri. Itse pidän selkeistä tuoksuista ja raikkaudesta, mitä näissä on.

 5. 7

  sanoo

  YR:n Secrets d'Essences-sarjan tuoksut ovat todellakin laadukkaita ja suht arvostettuja tuoksupiireissä, näin olen antanut itseni ymmärtää. Minulla on sarjan tuoksuista Vanille Noire ja Voile d'Ambre. Varsinkin hinta-laatusuhde näissä on parempi kuin hyvä, erityisesti jos saa omansa tarjoushinnalla. Neroli minua ei kiinnosta, koska en pidä myskistä.

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Virve, auta!! Huulimeikin pohjustaja? Hyvä sellainen? Työpäivän aikana kuluu kahvia ja tupakkaa (hyi minua), ja huulimeikkiä saa olla koko ajan lisäämässä…

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Hei Virve!

  Muistan blogistasi joskus lukeneeni sivustosta, jolla voi etsiä uuden meikkivoiteen oikean sävyn itselleen syöttämällä hakuun aiemmin käyttämiensä meikkivoiteiden sävyt. En löytänyt tätä enää hakemalla blogistasi, enkä googlettamalla. Muistatko sinä, mikä kyseinen sivusto oli? Kiitos!

 8. 10

  sanoo

  Hei.
  Kirjoitin pienen esittelyn/arvostelun blogistasi omaani. Se ei ole kauhean pitkä, mutta varmaan sinulle ihan mukavaa palautetta.

  Jos uskallat, voit vilkaista kuinka vähällä meikkimäärällä minä tulen toimeen. Ajatus sinulle samasta määrästä on varmaankin melko ahdistava 😀

  Hyvää kevättä!

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  kunpa kaikissa tuotteissa olisi pakkauksessa mahdollisimman paljon infoa! jostain syystä rakastan lukea pakkausten tekstejä, ja vihaan ylitse kaiken juuri niitä typeriä selektiivisten merkkien hajuvesipakkauksia, koska ne ovat ihan yhtä tyhjän kanssa!! no okei, onhan sillä pakkauksella varmasti muitakin funktioita kuin informaation välittäminen, mutta silti! Eli hyvä Yves Rocher! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *