Ei sujunut kuin öljytty

Olin tulossa kirjoittamaan tänne hehkutuspostausta töiden kautta aikoinaan saamastani Kiehl’s-merkin Superbly Restorative Argan -linjan Body Cleansin Oilista.

Tämä ihana suihkuöljy on nimittäin ollut menneen kesän aikana kuivan ihoni pelastus ja hellinyt sitä suihkuhetkissä. Tuote nimittäin jätti iholleni aivan ihastuttavan öljyisen pehmeän pinnan, joka ei välttämättä ole kaikkien makuun, mutta jollaista me kuivankoppuraisuuteen ihoon taipuvaiset yleensä arvostamme. Minä varsinkin laivan kuivassa ilmassa ja päivittäin sukkahousut jaloissa työskennellessä!

Ja sitten tulin googlettelujeni perusteella siihen lopputulokseen, ettei tätä enää olekaan saatavilla. Byääh! Se siitä hehkutuspostauksesta.

Homma täytyikin siis kääntää toisinpäin ja päätin koota tämän postauksen alle teidän vinkkinne vastaavista tuotteista. Tiedän ainakin L’occitanelta löytyvän merkin Almond-linjasta aivan ihanan tuoksuisen Almond Shower Oilin, mutta mitä muita vastaavia tuotteita te tiedätte?

(Ja nyt haetaan nimenomaan suihkuöljyjä eikä näitä uuden trendin mukaisia in-shower bodylotioneita joista niistäkin allekirjoittanut toki pitää kovasti.)

Tykkäättekö te ylipäätään suihkuöljyistä vai oletteko niitä, jotka eivät voi sietää, jos iho jää suihkun jäljiltä yhtään klähmäisen tuntuiseksi?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Itsellä on käytössä Nivean Shower Oil, se pelkästään riittää kosteuttamaan oman ihoni. Tuoksu tässä tuotteessa ei ole suosikkini, mutta muuten kyllä kätevä ja tosi edullinen tuote! 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mä olen tykännyt Dermosilin suihkuöljystä, siitä jää iho mukavan pehmeäksi 🙂 täytyy levittää tarpeeksi kostealle iholle, muuten "vaahtoaa" liikaa.

  Heidi

  • 3.1

   sanoo

   Mulla on se juuri nyt käytössä ja olen kyllä tykännyt tosi paljon! Muista suihkuöljyistä ei ole kokemusta, L'occitanen testasin kaupassa mutta vain käsiin. Olisin ostanut sen muuten, mutta hinta oli aika luotaan työntävä, joten päädyin No7:n edullisempaan versioon.

 3. 5

  Miira sanoo

  Kuivaihoinen mieheni käyttää talvisin Eucerinin suihkuöljyä, jota minäkin olen välillä kokeillut. Yllättävän pesevä se on öljyksi, mutta jättää kuitenkin ihon paljon pehmeämmäksi, kuin mikään suihkusaippua. En ole kokeillut muita suihkuöljyjä, joten en voi vertailla, mutta tämä on ainakin miellyttävä käytössä. Pumppupullosta ja hyvin miedosta tuoksusta plussaa.

 4. 6

  Karo sanoo

  Dermosililla on suihku (ja kylpy)-öljy, jota en kyllä itse ole käyttänyt kuin kylpyammeen puolella. Vaatii kyllä erikseen tilaamisen, eikä Dermosil ole sulle ehkä tänä syksynä se kätevin nettikauppa! 🙂 Iloitsehan muuten täysillä Lontoon kuukausista. on se ihana kaupunki!

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Kicksin Skin treat suihkuöljy on aivan huippu! Ja se tuoksu ihana..Kokeilkaa!

 6. 10

  Anonyymi sanoo

  Louis Widmerin Remederm Shower Oil. On hyvää tavaraa, erityisesti tosi kuivasta ihosta kärsivälle 🙂

 7. 11

  sanoo

  Mulla on kokemusta Nivean, Biothermin, Yves Rocherin, Ritualsin ja Eucerinin suihkuöljyistä, suosikki taitaa olla tuo Biotherm. 🙂 Aivan ihania talvi-ihon pehmentäjiä, mutta kuluvat aika äkkiä, kun niitä ei oikein voi käyttää pesusienen kanssa…

 8. 12

  sanoo

  Mä tykkään Kicksin Pure Natural Oilsin öljystä. Ostin sitä jo toisen purkin. Huuhtoutuu hyvin pois ja tuoksuu ihanalta. Dermosilin öljy oli omaan makuuni liian paksu ja vaati huolellisen poishuuhteluhinkkauksen.

 9. 13

  Leila sanoo

  Nivea on mullekin ollut aivan riittävä; en tosin ole ihan hirveän kuivaihoinen paitsi sääret talvisin…t. Mutta kertokaahan miten te pärjäätte näitten öljyjen kanssa suihkussa kun mua pelottaa koo ajan että lennän selälleni kun sitä aina joku tippa pirskahtaa lattialle ja on aika liukasta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *