Ei ihan lasikenkä

Kuten eilen kerroin, tein pienen retken Tarjoustaloon ja paitsi että bongasin sieltä Tigin tuotteita myynnistä, törmäsin myös erääseen mukavaan tuotteeseen, jollainen minun olisi tehnyt mieleni napata mukaani, mutta jonka jätin vielä toistaiseksi sitten kuitenkin hyllyyn.
Tuote on siis vanha tuttu tuote, mutta sellaisessa olomuodossa, jollaisena en ole sitä ennen nähnyt, mutta jollaisena toteutettuna se on ollu oikein fiksu valmistaa.
Kyseessä on siis jalkarapi, muttei mikä tahansa jalkaraspi vaan lasista tehty sellainen.
Kyllä, tämä on siis aivan kuin jättikokoinen lasiviila! 
Aivan mahtavaa, sillä lasista tehtynähän tämä ei kulu käytössä minnekään. Toki tavallisetkin jalkaraspit kestävät käytössä hyvin ja pitkään, mutta lasinenhan on ikuinen… kunnes se luiskahtaa suihkunliukkausta käsistä ja särkyy tuhannen palasiksi kylpyhuoneen kaakelilattialle. Mutta muuten ainakin ikuinen!
Olen itse ollut viimeaikoina hieman laiska hoitamaan jalkojani ja kaivoinkin heti kotiinpäästyäni jalkaraspini esiin siinä toivossa, että saisin sen kulumaan pian siihen kuntoon, että voisin investoida sen lasiseen serkkuun… Muistutuksena kaikille kuitenkin vielä, että jalkojen satunnainen raspailu poistaa hyvin paksuuntunutta ihoa, mutta liiallinen raspaaminen saa aikaan vaan ihon pahempaa kovettumista ihon suojautuessa hankausta vastaan paksuuntumalla!
Oletteko te kokeilleet lasista jalkaraspia? Mitäs tykkäsitte? Kuinka usein ylipäätänsä raspailette jalkojanne?
(Hintaa tällä lasisella ihme-esineellä oli muuten 4,90 euroa, eli kipeäksi itseään ei tästä tarvitse maksaa.)
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Ite tykkään lasiviilasta enemmän. Jotenki hellävaraisempi. Mut jos oikein innostuu nii saa sillä kyllä kantapään vereslihallekkin;)

 2. 2

  minnie sanoo

  Itse kuulin lasijalkaraspista jo jonkun aikaa sitten ArtDecon koulutuksessa, mutta ei tullut napattua sitä ArtDecon versiota mukaan ihan jo hinnan takia (n. 15e)… Pitääpä käydä tsekkaamassa paikallinen halpakauppa ! 🙂

 3. 3

  sanoo

  Mulla on juuri tuo Tokmannilta ostettu saman"merkkinen" kuin kuvassasi. Minulla on pinkki ja miehelläni valkoinen, ettei mene sekaisin. Teen meille molemmille jalkahoidot raspauksineen TV:n äärellä n. 1-2 krt/kk. Yllättävän hellävarainen tuo on. Ihoa kyllä irtoaa runsaasti, mutta se lähtee pehmeinä rullina eikä jätä herkästi verestävää tunnetta. Tykkään ihan, mutta joskus tuskastun käsittelyn hitauteen verrattuna vaikka Schollin ronskimpaan raspiin.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on ollut ns. Ihmekivi jalkojen pehmittäjänä jo useamman vuoden. Lasiviila olisi siitä kätevä hankinta, että se olisi helppo desinfioida toisin kuin muut sen läheiset sukulaiset. Luulisin että hellävaraisuuden kanssa kys. viila on samaa luokkaa kuin itse käyttämäni ihmekivi.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Nyt varovasti niitten raspien kanssa! Raspin käyttöä ei suositella kyllä oikeastaa ollenkaa, mutta jos nyt pakko on niin kerta kuukauteen riittää. Ja kun raspaatte niin älkää ihmeessä tehkö edestakas-liikettä, vaan aina yhteen suuntaan! Ja muistakaa rasvata jalkojanne. 🙂 Terveisin jalkaterapeutti opiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *