Edullista ihon perfektointia

Ostin kokeiluun Lumene Natural Coden uuden Skin Perfector 2 in 1 Powder Makeupin, eli meikkipuuterin.

Vaaleaihoisena ilahduin erityisesti siitä, että vaalein saatavilla sävy 10 Vanilla Cream on oikeasti vaalea ja omalle iholleni sopiva.

Tuotteen koostumus on talkiton, mutta silti sen luvataan pitävän iho mattana. Matasta koostumuksesta huolimatta täysin puuterimaiseen tuotteeseen on silti saatu mukaan ihoa pehmentävää karitevoita sekä ihoa kosteuttavaa Caprylic/Capric Triglycerideä sekä hieman glyseriiniä.

Kun tuotetta lähti levittämään iholle sen mukana tulleella napakalla ja tiiviillä sienellä, tuntui se aluksi hieman liian kuivalta. Kun vaihdoin levittämiseen tilalle lempparini eli samettisen pehmeän puuterivipan, alkoi homma toimia paremmin.

Puuteri tuntui iholla ihanan ohuelta ja kevyeltä ja jätti ihon pinnan ihanan samettisen mattaisen tuntuiseksi.

Puuterin peittävyys oli melko hyvä ja ainakin omaan makuuni täysin riittävä. Iho pysyi mattaisena melko hyvin, mutta kaipasi aina pientä kiillon poistoa välillä päivän aikana.

Tykkäsin kovasti siitä, miltä tuote tuntui iholla. Tämä ei siis oikeastaan pahemmin tuntunut ja iho jäi mattaiseksi, mutta heleän näköiseksi tämän jäljiltä.

Sanoisin tämän kuitenkin olevan ehdottomasti normaalista seka- ja rasvaisempi ihoisten juttu kuin kuivuuteen taipuvaisen ihon tuote, sillä niillä paikoilla, joilla ihollani on pientä kuivuutta, ei tämä puuterimaisena ja mattapintaisena tuotteena tietenkään levittynyt parhaalla mahdollisella tavalla.

Minusta tämä on loistava tuote edulliseksi meikkipuuteriksi, mutta vaikka yleinen mielipiteeni on, ettei edullisen ja kalliin kosmetiikan välillä välttämättä ole eroa, on minun todettava, että meikkipohjissa tämä ei useinkaan kuitenkaan pidä paikkaansa ja että jos johonkin kannattaa pennosia satsata niin meikkipohjaan.

Hyvä meikkipuuteri siis, mutta ei tämä voita millään esimerkiksi suosikkiani Cliniquen Almost Powder Makeupia.

Natural Coden meikkipuuterilla on hintaa noin 10,90 euroa ja saatavilla on neljä eri sävyä.

Onko joku muu jo ehtinyt kokeilla tämän uutuuden? Mitä olette tykänneet?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Hassua, että tuo sävy sopii sinulle kun muuten olemme yhtä vaaleita, sillä minut se tekee ihan aaveeksi (meikkivoiteen 10 Vanilla sen sijaan käy minulle kyllä). Seuraava sävy on vähän liian tumma. Ajattelin sen sopivan kuivaihoisille, koska sisältää sheavoita, mutta onhan se tietty puuteria.

 2. 2

  Radler sanoo

  Vaikuttaa mielenkiintoiselta… Ennen ja jälkeen-kuvat tuotteesta iholla olisivat olleet havannoillistavat 🙂

 3. 3

  Heidi sanoo

  En ole ikinä käyttänyt meikkipuutereita, kun en ole oikein tajunnut niiden ideaa! 😀

  Nyt olen käyttänyt vuoden verran mineraalipohjaa, joka toimii mielettömän hyvin, mutta onhan se aika hidas laittaa… Miten esim. tämä Lumenen meikkipuuteri suhteutuu mineraalipohjaan? Saako oikeasti peittoa, vai onko tämä lähinnä niiden tuote, joilla on lähes täydellinen iho, ja tarvitsevat vain kevyttä värin tasausta? Vai toimiiko käytännössä ihan oikeasti mikään meikkipuuteri mineraalin korvikkeena, kun sitä peitettävää oikeasti olisi?

 4. 4

  sanoo

  Kiitos tästä! (: Olen miettinyt meikkipuuterin ostoa jo kauan, mutten ole löytänyt alle kahdellakympillä mitään kelvollista. Tämän uskallan ostaa.

 5. 5

  sanoo

  Juu, olen kokeillut ja todella tykännyt! Sanoisinko, että yllättävän laadukasta halvaksi tuotteeksi, joten todennäköisesti ostan toisenkin.

  Pinta on ja pysyy mattana jopa 5h ilman mitään meikinpohjustajia ja peittää myös hyvin. Itse levitän tätä meikkipuuteria mukana tulleella sienellä ja tarvittaessa käytän kabukia tai jotakin muuta sutia saadakseni tasaisen pinnan.

  Toisinaan jos haluan lisää peittoa käytän bare mineralsin meikkipohjaa, joka on meikälaisen ehdoton suosikki.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  On tullut sellainen vaikutelma, että käytät yleensä neutraaleja ja lämpimään päin olevia pohjia, joten kysyisin, onko tuo Bare Mineralsin Fair sitten kylmä vai neutraali?

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  mä ostin melkeen heti ton kun se ilmesty :D. mullakin on toi sama sävy, mut ton tuotteen peittävyys ei oo mulle täysin riittävä ku mun pisamia se ei vaan peitä 😀

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Onko sulla Virve kokemuksia Clarinsin everlasting compact-puuterista? Pallottelin itse kauan aikaa cliniquen APM:n ja clarinsin välillä mutta päädyin kuitenkin tuohon clarinsiin koska meikkivoiteeni (clarinsin) on ollut nii-iinn hyvä. Netistä siis puuterin tilasin ja nyt jännään onko tullut hutiostos..

  -B

 9. 10

  lukija sanoo

  hei! sellaista kommenttia, että kaipailisin kuvamateriaalia esimerkiksi ihostasi tälläkin meikillä ! sellaiset ennen ja jälkeen jutut. tuntuu että vanhoissa postauksissa niitä on enemmän mutta enään ei niinkään. ja sitten sellainen, että kaikki aina laittavat huulimeikeistä kuvia joissa huulet on ihan lähikuvattu, toki sellainenkin pitää olla että näkee miten levittyy jne. mutta sellaisesta kuvasta ei todellisuudessa näe miltä se näyttää kasvoilla, että onko kuinka voimakkaan värinen jne, että niin 😛

 10. 11

  Irina sanoo

  Oletko kokeillut MACin Studio Fix -meikkipuuteria? Se on oma suosikkini, ihan tajuttoman hyvä kiireisiin aamuihin.

 11. 12

  sanoo

  Onko sulla antaa vinkkejä sitten myös kalpeaihoisille sopivista meikkipuutereista? Natural Coden tuote on kalkkilaivalla seilaajille mieleinen uutuus, sillä vaikka kuinka haluaisi panostaa meikkipohjaansa niin eivätpä vain nuo ulkomaiset isot firmat tee kuin melko tummia sävyjä! Vertailussa omaan talvenkalpeaan ihoon suurin osa näyttää oranssilta/muuten vain hassulta, joten vinkkejä oikeasti vaaleista sävyistä (ilman kylmää possupinkkiä vivahdetta) selektiivisissä tuotteissa kaivataan aina. 🙂

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Minulla kyseinen tuote ei taas toiminut rasvoittuvalla iholla yhtään, vaan tuote jämähti levityskohtaan ja jätti todella pakkelimaisen lopputuloksen. Kokeilin tuotetta pakkauksen omalla vipalla, sekä toisella pehmeämmällä vipalla. Hetken päästä puuteri pakkautuikin ihohuokosiin ja nenänpieliin todella ruman näköisesti. Iho oli likaisen laikukas ja tuote kyllä jäi sen perusteella käyttämättä. Voisin harkita kokeilevani tuotetta vielä esim. kabukilla levitettynä.

  -Neriana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *