Dusthead?

Tähän väliin voisi olla sopiva hetki kertoa käyttökokemuksia edes yhdestä niistä. (Ihan kaikkia kun ei ole vielä edes kotiutettukaan Englannista.)

Charles Worthingtonin Balancing Act Salon Finish Dry shampoo tosiaankin teki puhdasta jälkeä tukassa imien kaiken rasvaisuuden tehokkaasti itseensä. Pullo oli söpön tyttömäisen värinen, mutta ei nyt mielestäni kuitenkaan millään lailla salonkimaisen ylellisen näköinen.

Positiivisuuteni kuitenkin loppuu tähän. Tämä ei nimittäin millään lailla ollut tumman tukan kuivashampoo, kuten vähemmän tarkkanäköisetkin voivat alla olevasta kuvasta huomata.

En koskaan suihkuta kuivashampoota suoraan jakauksen kohdalle vaan ainoastaan alempiin hiuskerroksiin (normaalisti jakaus siis toisella puolella päätä kuin mitä tässä kuvassa).

Minun täytyy kuitenkin myöntää, etten koskaan jaksa alkaa harjaamaan kuivashampoota pois. Suihkin sitä siis tyveen, hieron sormillani rasvaisuuden siihen ja annan tuotteen olla. Näin tukka tuntuu pysyvän puhtaana ja ilmavempana pidempään ja pöyhimisvaraakin on enemmän. Useimpien kuivashampoiden kanssa tämä toimii erittäin hyvin, mutta tämä tosiaankin vaati kovaa harjailua ja silti tyvi jäi hieman tuhkaisen väriseksi.

(Inhoan hiusharjojen pesua, mutta sitäkin enemmän inhoan sotkuisen näköisiä hiusharjoja, mistä johtuen en vaan tykkää sotkea niitä kuivashampoolla.)

Tummahiuksisena en investoisi tähän toiste, mutta eipä tämä tosiaan montaa euroa maksanutkaan. Vaaleahiuksiselle ja tehokkaasti rasvaisuutta imevää koostumusta hakevalle voisin tätä kuitenkin ehkä suositella, mutta heillekin vain, mikäli he jaksavat harjailla tuotteen aina pois hiuksista.

Onko joku muu kokeillut tätä muutaman punnan Bootsin (vai Superdrugsin?) löytöäni?

Entäpä harjaatteko te muut aina kuivashampoon pois?

Kommentit
 1. 3

  Anonyymi sanoo

  Itse aina harjaan pois, tosin inhoan myös sitä että harja likaantuu. Tästä syystä käytän kahta harjaa: normaalisti Tangle Teezeriä, mutta kuivashampoon harjaukseen tai muuten vaan likaisiin hiuksiin luonnonharjaksista 🙂

  – Marie

 2. 5

  Anonyymi sanoo

  Pyysin Briteissä asuvaa ystävääni tuomaan pari kuivashamppoota mukanaan kun, kiitos vinkistä, huomasin jostain nimeltä mainitsemattomasta blogista, että hei, pienellä rahalla saisi Briteissä tehtyä enemmän kokeiluja.. 😀 Ystäväni toi mm. tämän enkä viehtynyt tähän minäkään. Itselläni on pitkät vaaleat hiukset eikä sellainen pieni harmaa sävy tunnu lähtevän edes vimmatusti harjaamalla. Eihän se varmasti näy niin pahasti kuin tummissa hiuksissa, mutta kyllä se näkyy (vrsinkin jos tätä on suihkinut laajemmalle päähän).

  Tämä purkki lähti parin käyttökerran jälkeen kiertoon kaverille, joka ei kuulemma pienestä harmaasta välitä:D Sain tämän yksilön lisäksi kaksi Batisten kuivashamppoota ja niihin ihastuin ikihyviksi! Niitä saa ilm. jostain suomalaisesta nettikaupastakin nykyään. Saako jostain varsinaisesta liikkeestäkin Suomesta? Sitä en tiedä. Mutta Briteissä olivat tosiaan huomattavasti huokeampia. Ja todellakin Suosittelen mielummin niitä:)

  -Katika

 3. 6

  Agatha sanoo

  Mulla on kanssa tuota Batisten kuivashampoota ja tykkään siitä kovasti. Eikä muistaakseni maksanut montaa puntaa, en tiedä saako sitä Suomesta. Siitä olisi myös värilliset versiot, en ole kokeillut niitä vielä.

  Odotan mielenkiinnolla muita tuliaiskuivashampoiden arvioita 🙂

 4. 7

  sanoo

  Tuohan sopisi tällaiselle maantie-blondille. Saisi hieman vaalennusta tyveen samalla 🙂

  En kyllä minäkään jaksa harjata kuiviksia pois, pöyhin vain sormilla tai hipaisen hitusen tangle teezerillä sinnepäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *