Designia

Myin vähän aikaa sitten pois kaksi Diorin Designer-viisisikkoa (ja seitsemän muuta viisikkoa….) , sillä en vain kokenut niitä omaksi jutukseni. Vihreän Designerin säilytin vielä, sillä en omista tällä hetkellä pahemmin vihreitä luomivärejä. (Dior, how about a green palette?)

Nyt tuo vihreä Designer sai kuitenkin uuden leikkikaverin:

Diorin Smoky Design 008 -viisikko tuli kokeeksi luokseni, ties vaikka innostuisin sitten tästä! Sävyt ainakin ovat aivan upeat utuisempaan iltameikkiin ja bling blingiäkin olisi nyt tarpeeksi. Yksi kokeilukerta minulla onkin jo takana, mutta en ole vielä ihan varma tästä…. Täytynee tosiaan vielä tutustua tähän paremmin.

Itse en ole pitänyt näitä Designereita kovin käytännöllisinä, sillä geelirajauksista en pahemmin innostu (olen itse ehdottomasti kynäihminen), kaksi luomivärisävyä ovat hieman liian hileisiä ja ”pohjustus” ja ”shine” puolestaan ihan yhtä tyhjän kanssa värittömyytensä ja varisevien glittereidensä kanssa.

En todellakaan koe näitä sen yli 65 euron arvoisiksi, joita näistä Suomessa pydetään. Muutenkin tykkään itse siitä, että samalla paletilla voi tehdä koko meikin arkeen JA juhlaan ja koska tässä on vain kaksi toimivaa luomivärisävyä, tarvitsen kuitenkin jotain noiden kahden lisäksi. Pohjustusta (joka ei muuten ole edes tarkoitettu pahemmin parantamaan meikin kestoa tai vaikka olisikin, ei se sitä erityisesti paranna) ja shinea on turha yrittää sekoitella luomivärien kanssa uudeksi sävyksi, sillä niitä käyttäessä hileitä vaan varisee ympäriinsä.

(Tämä on kuitenkin vain minun mielipiteeni ja perustuu täysin omaan makuuni ja tiedän toki monta Designereihin rakastunutta.)

Saa tosiaan nähdä, millainen on tuomioni tämän neljännen kokeilemani Designerini kanssa. Tämän sain onneksi lahjana hyvin tehdystä työstä, joten jos tämä ei osoittaudu nappivalinnaksi, ei tämä ole onneksi ollut kuitenkaan edesauttamassa konkurssiani…

Millaisia kokemuksia teillä on Designereista?

Ja niin, joku jo kyselikin, että montako niitä Dioreita on vielä jäänyt jäljelle, kun yhdeksän kerran on lähtenyt eteenpäin. Laskisin pienentyneen kokoelmani edelleen kyllä viisikkofriikin kokoelmaksi, sillä siihen kuuluu yhä 27 palettia ja kolme minipalettia. (Kauheinta oli ehkä tajuta, että siihen tosiaan kuului ennen 36 palettia ja kolme minipalettia!)

Minusta on aivan ihanaa, että kaikki palettini ovat tällä hetkellä sellaisia, joita tosiaan rakastan ihan sydämestäni! Vain kaksi Designeriani ja Earth Tones paletti mietityttävät vielä hieman, mutta eiköhän niidenkin kanssa päästä sinuiksi tässä vielä. (Ja jos en pääse, niin uskon kyllä löytäväni niille uuden hyvän kodin…)

Sitten vielä yksi juttu, jota moni on kovasti toivonut.

Saan teiltä aina noottia siitä, että kun hankin uusia viisikoita, on hyvin ilkeää pimittää niiden luomilla tekemää jälkeä. Nyt päätin kuitenkin kerrankin kunnostautua ja vietin yhden illan Pearl Glowlla meikkaillen.

Kamerani ei ole parhaimmasta päästä meikkikuvia kuvaamaan, sillä värit jäävät yleensä todella hailakoiksi (plus ettei kylpyhuoneen valo ole paras kuvausvalo), mutta kuvista saanee kuitenkin jonkun verran selvää.

Yhteenvetona sanottakoon siis, että Pearl Glow on todella monipuolinen paletti ja tykkään siitä itse ihan älyttömästi!

Toivotaan, että supermeikkaaja Charming Nails näyttää meille pian kunnolla mallia, kuinka tällä paletilla voi irroitella!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Ihanalta näyttää tuokin! Ei ole kokemuksia Designereista, kun vasta innoittamanasi harkitsen ensimmäisen viisikon ostoa. Petal Shine ja Earth Reflection näyttävät hyviltä. Kumpaa suosittelet siniharmaisiin silmiin? Ovatko Petal Shinen vaaleat sävyt vähän lilaan vivahtavia? Parisian Lights vaikuttaa toisaalta myös kauniilta. Ovat nämä viisikot edelleen valikoimissa?
  t.Helen

 2. 2

  sanoo

  Mulla itelläni on vain ja ainoastaan design(nude pink, ja oon kyllä tykännyt. Geelirajaukset rupee tuntumaan pikkuhiljaa ihan kivoilta, ja arkimeikissä käytän vain kolmea sävyä ja jätän ne vähän ällöt superhileet käyttämättä. Tykkään siitä silloin, kun silmiin haluaa JOTAIN, mutta ei liikaa 🙂 Pitäisi vissiin hankkia joku toinenkin, kunhan saisin tilattua sen urban decayn primerin 😉 mistä muuten itse hommasit, katselin ebayta ja siellä näytti olevan $20 luokkaa, onko jossain vielä halvemmalla?

 3. 3

  LemonJuice sanoo

  Mulla on se vihreä Designer-viisikko. Siis se, josta jossain välissä tarinoit, että äitisi on tuonut sen sulle Thaimaasta. Ja täytyy myöntää, että se ei mielestäni ole yhtä hyvä kuin tavalliset viisikot.

  Mä tykkään siitä keskellä olevasta vihreästä ja sitten siitä tummahkosta vihreästä ja se rajauskin on ihan hyvä. Se tosin tuntui eka alkuun kummalliselta, kun ensin en meinannut saada sitä edes levittymään kunnolla.

  Mutta sitten se pohjustus, hohhoijaa. Olen kokeillut sormella, vaahtomuoviapplikaattorilla ja siveltimellä ja lopputulos on väritön kimallus luomella.

  Ja se shine on sitten sellainen, että kyllähän sitä sipaista voi, mutta aika turha sekin on.

  Mä käytän niitä vihreitä aika paljon Mystic Jaden kanssa, kun siinä sitten se keskimmäinen sinertävä ja oikean yläkulman vihreä ovat sellaisia, joissa se pigmentti on aika heikko. Mystic Jade toimii sellaisenaan kesällä, mutta näin talven pimeillä kaipaan vähän voimakkaampaa meikkiä.

  Mulla ei nyt ole niitä paletteja tässä, mutta saatan siis yhdistellä sitä Designerin vaaleampaa vihreää & tummempaa vihreää siihen Mystic Jaden persikkaan ja siihen, joka on napissa sellainen beessinruskea (kulmittain persikkaa vastapäätä).

 4. 4

  sanoo

  Täältäkin löytyy ainoana Diorina Navy design, ja täytyy myöntää, että olen siihen aika pettynyt. Jälki (varsinkaan colourin sävy ja laatu) ei vastannut odotuksiani, ja pysyvyys on pohjustajankin kanssa aika huono. Shineen olen sen sijaan ihastunut – tosin juurikin sen "värittömyyden" takia – mutta käytän sitä lähinnä mustavalkoisissa meikeissä.

  En muutenkaan ymmärrä miksi menin valitsemaan sinisen paletin, kun ei se mielestäni minulle erityisen hyvin edes sovi! Jos nyt olisin uudestaan hyllyn äärellä, valitsisin ehdottomasti toisin. Lohdutuksena sanottakoon, etten onneksi maksanut paletista kuin puolen hinnan ja että tulee tuota silti silloin tällöin käytettyä – ei koskaan kuitenkaan silloin, kun pitäisi esiintyä parhaimmillaan!

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  moi, mulla olis kysymys, kun vaikutat sellaselta asiantuntijalta. eli miks ihmeessä kysilakoissa se karva on aina niin lyhyt, ettei pullon jämiä saa koskaan kunnolla sieltä pohjalta? onko sulla tähän jotain vinkkejä?

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Mahtavaa, olin juuri tulossa pyytämään sinulta meikkikuvaa Pearl Glow'sta! Ja oih miltä sävyt näyttävätkään 🙂 Innostuin siitä jo aluksi, mutta kauhistelin vielä tätä Suomen hintaa, ja olen liian saamaton tilaamaan yhtä palettia netistä. Mutta juuri eilen postissa tulleet Sokoksen -10e etusetelit ovat selvästi merkki siitä että nyt pitää tarttua tilaisuuteen 😉
  Sinulla on ehkä vähän parempi värisilmä (ja olen muutenki aina ollut huono käyttämään värejä silmämeikissä), joten osaisitko sanoa sopivatko tuon paletin sävyt tummansinisen mekon kanssa? Nimittäin wanhojen tanssit edessä, ja toisena päivänä pitäisi tehdä meikki itse (:

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Olin tänään etsiskelemässä uutta kosteusvoidetta kasvoille, käytössäni on ollut Lumenen Arctic Aqua, ja olen hiukan jo kyllästynyt siihen (olen käyttänyt viisi purkkia putkeen ko. tavaraa..). Siksi ajattelinkin kysyä, että onko sinulla kokemusta Garnierin (kai se oli Garnier..?) Nordic Essentials-sarjan tuotteista? Lähinnä kosteusvoiteesta, mutta ylipäätänsäkään? 😀

 8. 10

  Tiina sanoo

  Multa löytyy muut neljä Designeria paitsi ei tuota Greenia. Oon kyllä tykännyt, mitä nyt olen muilta Dioreiltani ehtinyt vasta Amberia ja Smokya kokeilla…:O Mutta taidan tykätä enemmän tavallisista tai siis noista iridescenteista. Tavallisessa viisikossa on kuitenkin viisi eri sävyä, noissa ei oikeastaan kuin kaksi! Pitäisiköhän minunkin alkaa pistää palettejani kiertoon, niitä on kuitenkin aikas paljon, enkä osaa käytä oikeastaan koskaan. Mutta pikkuhamsteri nostaa sitten päätään, että en tiettyjä paletteja oikeastaan mistään enää saa, jos niistä luopuisin (vaikka käytän niitä ehkä kerran kahdessa vuodessa…) 🙂 Alussa hamstrasin siis kaikki mahdolliset paletit, nyttemmin kaikkia ei onneksi tartte enää ostaa 😉 Esim. syksyllä hankin vain Smoky Crystalin ja nyt listalla vain Pearl Glow.

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Hejsan! Osaisitko suositella jotain hyvää, edullista ja mahdollisesti kosteuttavaakin nude-huulipunaa? 🙂 En tiedä, onko tuollaisia olemassakaan, itse kun yleensä törmään vain pinkkeihin ja punaisiin huulipuniin… 😮

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Minä sorruin tänään Diorin "Pink Lace" -look väriin. Se oli ihana 🙂 Ja maksettuani törkeän Suomi-hinnan Sokoksella, kotona odotti etusetelit *huoh* Ilmeisesti ostettava jotain muuta(kin), koska säästöähän setelit tuovat 😀

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Moi!
  Osaatko suositella todella todella kuiva ihoiselle hyvää ja kosteuttavaa muttei tahmeaksi jättävää käsivoidetta?
  Kädet aivan kamalassa kunnossa pakkasen takia 🙁 Kiitos vastauksesta ennakkoon! 🙂

 12. 14

  sanoo

  Helen: Earth Reflectionin sävyt korostavat kauniisti silmien sinisyyttä. Petal Shinen toinen vaalea on vaaleanpunainen ja toinen selkeästi vaalea lila. Parisian Lights oli vain kausipalettina, mutta nettikaupoista sitä kyllä saa vielä. 🙂

  LT: Abaut saman hintaiseksi taitaa tulla, jos Look Fantasticista tilaa: http://www.lookfantastic.com/beauty/urban-decay-new/primer-potions/urban-decay-eye-primer-potion.html

  LemonJuice: Tätyykin alkaa yhdistelemaan tuota Green Designia Mystic Jaden kanssa. 🙂

  Jenny: Tuollaisessa tummemmassa meikissä shine kyllä antaa kivaa lisää. 🙂

  Unelma Säleikkö: Pidän sinut mielessä! 🙂

  Anonyymi: Tuotteisiin pakataan aina sen verran ylimääräistä, että sieltä oikeasti tulee ulos se tuotteessa ilmoitettu määrä. Itse kulutan aina viimeisimmätkin pisarat säilyttämällä lakkapulloa kyljellään -myös viimeisiä kertoja lakatessa. Lakkaan pääse helposti käsiksi. 🙂

  Anonyymi: Kyllä tuolla saa varsin kivan sinertävänkin meikin tehtyä juuri tuon keskimmäisen sävyn ansiosta. 🙂

  Anonyymi: En ole valitettavasti koskaan edes vilkaissut noiden incejäkään saatika sitten kokeillut tuotteita. :/

  Charming Nails: Odottelemme kaikki kovasti. 🙂

  Tiina: Minusta tuntuu jotenkin tylsältä maksaa Designereista paljon, kun toimivia sävyjä on niin vähän. :/

  Anonyymi: Make Up Storelta löytyy kivoja nudepunia ja Sokoksella myytävän Gosh merkin Velvet Lipstickin 134 Darlin on varsin ihana nudesävy, vaikkakaan ei kovin kosteuttava.

  Anonyymi: Ehdottomasti säästettävä sitten jonkun toisen tuotteen ostamisella. 🙂

  Anonyymi: Tykkään itse kovasti Lumenen Arctic Aquan Syväkosteuttavasta käsivoiteesta, joka kosteuttaa, mutta imeytyy hyvin ja sopii siksi kivasti päiväkäyttöön. Todella kuiville käsille suosittelisin kyllä yöksi rasvaisempaa (ja näin ollen tahmaisempaa) tavataa, mutta tuo Lumenen käsivoide on kiva tuote päiväkäyttöön. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *