Creepy?

YSL:n kosmetiikkatalo ja muotitalo ottivat aikoinaan pesäeron ja kosmetiikkapuoli kuuluu nykyään L’orealin alabrändeihin. Ehkä ihan hyvä niin, sillä tämähän tarkoittaa sitä, ettei kosmetiikkapuoli ole millään lailla riippuvainen siitä, mitä merkin muotipuolella tapahtuu.
Ja siellähän on tapahtunut.
Kuva täältä.
Hommahan alkoi sillä, että Yves Saint Laurent julisti vaihtavansa nimensä ja kulkevansa Saint Laurent Paris -nimellä.
Kuva täältä.
Vanha YSL-logo korvattiin uudella Saint Laurent Paris -logolla ja merkin imago näyttää menneen muutenkin täysin uudenlaiseksi.
Kuva täältä.
 Siinä missä YSL:n meikkipuoli kultaisine pakkauksineen hehkuu edelleen luksusta ja tyylikästä ranskatarta, on Saint Laurent Paris ottanut huomattavasti hevimmän linjan. Ja ihan kirjaimellisesti.
Kuva täältä.
Saint Laurent Parisin uusi kasvo on nimittäin Marilyn Manson!
Kuva täältä.
Ihan tosi, melkoinen loikkaus YSL-imagosta tähän uuteen Saint Laurent Paris -imagoon!
Vaikkei muotipuolen imagouudistus koskekaan (ainakaan toistaiseksi…) kosmetiikkapuolta, on ollut mielenkiintoista seurata muutoksen etenemistä. Tämänhetkisten imagojen perusteella olisi nimittäin todella vaikeaa merkkien taustoja tietämättä sanoa niiden olleen joskus yksi ja sama brändi…
Jos muotipuoli kuitenkin alkaa mennä synkän pelottavaksi ja creepymmäksi, niin kyllä minun silmiini kauneuspuollakin alkaa siitä olla jo pientä osviittaa.
Kuva täältä.
Vai mitä mieltä te olette näistä kauneuskuviin millään lailla liittymättömistä oudoista miesstalkkereista, jotka näyttävät kuin vain tyhjästä ilmestyneen stalkkaamaan kuvien neitoja?
Kuva täältä.

Mitä mieltä olette Saint Laurent Parisin totaalisesta itsenäistymisestä ja linjan muutoksesta?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Muhun vetoaa paljon enemmän tuo Saint Laurent Paris -linja ku tuo perinteinen YSL 😀 Kulta ei oo yhtään mun väri (muualla kuin luomilla) ja mun mielikuva YSL:stä on edelleen vähän mummomainen, vaikka tiedän, että merkki on nykyaikaistunut paljon. Musta ja Marilyn Manson taas kelpaa aina!

 2. 2

  sanoo

  Oho, ihan ite Manson! Aika jännittävää. Mä koen sen hyvänä, erilaisena. Rockimpina. Yeah, I like it. (Noh, pidän myös Mansonin musiikista, joten saattaa vaikuttaa asiaan.) Ja mitä noihin meikkipuolen "stalkkerimiehiin" tulee, niin mä koen ne sellaisena että mies on aina taustalla, ihailevana, ja nainen parrasvaloissa ja huomion. Niinkuin YSL aina halusi olevan 🙂 Nimenmuutoksesta en pidä, pöh.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Tämä oli mielestäni jollakin tavalla hauska postaus, ja tämä liittyi myös jollakin tavalla kosmetiikkaan 🙂 Tälläisiä lisää

 4. 5

  Lyyrinen sanoo

  Tuo ylmmän kuvan stalkkeri mies ON KARMIVA! Olikohan se kauna vai mikä missä jokaiseen valokuvaan ilmestyi taustalle sama heebo.

  Alempi on juurikin Liisan kuvailema "ihaileva mies"

 5. 6

  sanoo

  Mua alko kiinnostaa, että tiiätkö onko prismassa/ citymsrketissa mitään raikasta tuoksukynttilää??? :))) kiitos jos vastaat, olen AINA haaveillut että vastaisit :)))

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Ei, en todellakaan tykkää! Mulle YSL on niitä pyhiä muotitaloja Diorin ja Chanelin ohella joiden ei tulisi koskaan luopua pohjimmaisesta imagostaan. SLP tuntuu kokonaisuudessaankin huonolta vitsiltä ja joku Manson (jonka musiikista kyllä pidän) kasvona halventaa sen kaiken sen arvokkuuden, luksuksen ja perinteisyyden mitä YSL minulle edustaa. Tämmöiset ovat nuorten suunnittelijoiden juttuja, mutta shokeeraminen ei sovi arvokkaalle muotitalolle. Montakohan kertaa Yves Henri on ehtinyt kääntyillä haudassaan?

 7. 8

  sanoo

  Kulta ja glamour on enemmän mun juttu, eli toivottavasti meikkipuoli ei lähde uuteen linjaan mukaan. Tosin en välttämättä pidä Saint Laurent Parisin uusia tuulia noin niinkuin muotipuolella huonoina, päinvastoin, mutta aika erikoinen veto sen verran perinteiseltä muotitalolta. Ehkäpä he löytävät nyt täysin uuden asiakaskunnan, kuka tietää.

 8. 9

  sanoo

  Rokki mimminä on pakko sanoa että olkaa huoleti, nää kaikki tälläset trendit menee ihan liian nopeesti ohi, joten niistä pitää nauttia ja hamstrata kaikki mitä vain voi silloin kun rock ja synkkyys on muodissa 😀

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Oma kysymykseni ei liity sitten pätkän vertaakaan tähän tekstiin mutta sen verran se on mieltäni painanut että kysyn sitä anyway. 😀 Eli, olisin kysynyt että onko näin kesällä auringon paahtaessa turvallista käyttää hajustettujen vartalovoiteiden (löysinkin sattumalta juttusi niistä) lisäksi vartalosuihkeita, body mistejä? Omalle yöpöydälleni nimittäin ilmestyi tässä vähän aikaa sitten mystisesti Hollisterin (kyllä, Hollisterin) body mistejä. Tutkiskelin niiden sisältöluetteloja ja en löytänyt sieltä muuta kummoisempaa muuta kuin semmoista ainetta kuin alcohol denat. Tiedän, että niitä pigmenttimuutoksia sun muita tekevä aine on alkoholi, joten rupesinkin miettimään että onko koko tuotetta hyvä käyttää kesällä hajuveden sijasta… Ja vaikka itselläni onkin nyt kyse Hollisterin suihkeista niin uskoisin että samaan kategoriaan sopisivat myös Victoria's secretin body mistit sun muut. 🙂 Hajustettu vartalovoide itseltäni löytyy myös mutta mietiskelin vain että ajaako tämä saman asian… Kiitos ja anteeksi 😀

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  aiemmin huumorintajuni ei ole kohdannut tämän blogin huumorin kanssa, mutta tälle jutulle repesin kyllä aivan kunnolla! 😀 nuo äijät ovat kyllä aika karmivia, seisoskelevat vain taustalla vailla parempaa virkaa… 😀 kiitos päivän nauruista!!! ^^

 11. 12

  jenni sanoo

  Aivan hirveää, ja tuo SLP nimen alla tehty ensimmäinen kokoelma ainakin oli järkyttävä. Ja tu ikoninen logokin piti hävittää…uskomatonta. Niin kuin joku jo totesi, ihan kuin huono vitsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *