Could you please turn around?

Nyt se on vihdoin tullut. Vaahtosin tästä uutuudesta jo kesällä, mutta tuotteen myyntiintulo viivästyi ja minun piti malttaa mieleni ja meni yli puoli vuotta, ennen kuin sain tämän vihdoin käsiini.

Kyseessä on Diorin uusi, pyörivä Diorshow 360 mascara. Ei tärisevä, vaan nimenomaan pyörivä, moottoroitu mascara.

Jo pelkkä mascaran myyntipakkaus on mielettömän kokoinen laatikko.

Laatikon sisältä paljastuu mascarasäiliö, sekä erillään oleva mascaraharja käyttöohjeineen.

Harja on muodoltaan spiraalikierteinen.

Mascaran ideana on tosiaan se, että harja pyörii. Harjan varen hopeista osaa käännetään myötäpäivään tai vastapäivään, jolloin mascaraharja alkaa pyörimään hitaasti jompaan kumpaan suuntaan. On erittäin fiksusti ajateltua, että harjan pyörimissuuntaa voi vaihtaa, sillä levitystekniikka voi vaihdella silmän mukaan tai ainakin käyttäjän mukaan.

Harmikseni minulla ei ole lopputuloksesta kuvaa. Itselläni on tällä hetkellä ripsipidennykset ja näissä oikeastaan mikä tahansa mascara näyttää hyvältä eikä lopputulosta voi analysoida kunnolla. Minä ja kolme mascaraa omiin ripsiinsä kokeillutta työkaveriani olimme kuitenkin kaikki melkolailla samaa mieltä lopputuloksesta.

Ensinnäkin harjaan tuli melko paljon massaa ja harja näytti hieman suttuiselta. Harjaosan hidas pyöriminen jakoi hieman mielipiteitä. Joidenkin mielestä harjaosa pyöri tarpeeksi hitaasti, joidenkin mielestä se olisi saanut pyöriä hieman nopeammin. Me kaikki olimme kuitenkin yhtä mieltä siitä, että mascara klimppasi ripsiä ihan liikaa eikä lopputulos ollut kovin siistin ja erotellun näköinen.

Harjan pyöriminen sai toki massaa levittymään ripsiin hyvin ja riitti, että harjaa liu’utti pitkin ripsiä, jolloin jokapuolella harjaa oleva massa tosiaan pääsi ripsiin tuoden niihin runsautta.

Hauska ja mahtava idea siis, mutta en itse koe sen lähes viidenkymmenen euron arvoiseksi, mihin hintaan tätä Suomessa myydään.

Onko joku teistä jo kokeillut tätä? Haluaisitteko kokeilla?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Idea kyllä kuulostaa tosi lupaavalta, harmi ettei toteutus sit oikein ole onnistunut :/

 2. 2

  sanoo

  Kyllähän tuo kokeilla kiinnostaa,toki. Tosin tuo hinta ei kylläkään vie sitä kokeiltavien tuotteiden kärkipäähän.

  Kiva jos saisit vaikka jonkun muun ripsistä ennen ja jälkeen-kuvat ja sen mille se harja näyttää kun siihen on pyöräytetty sitä massaa? Video?

 3. 4

  sanoo

  Voisitko tehdä postauksen ripsenpidennyksistäsi! Otitko Xtremet vai jotkut muut? Itseäkin himottaisi aivan tolkuttomasti, mutta Xtremet on NIIIIIN kalliit ja muista mä en ole nähnyt oikeastaan minkäänlaisia kokemuksia…

 4. 6

  sanoo

  En ole kokeillut ja minusta ajatuskin on vähän hassu! 🙂 diorin iconic on ihan loistava tuote, en kaipaa pyörimistä lisäksi. Mua tosin huvitti jo paristokäyttöinen gillette venus -höyläkin 😀

 5. 7

  sanoo

  Idea näyttää/kuulostaa hienolta, mutten siltikään tuhlaisi 50 euroa tuollaiseen kun kerta pärjään ihan perusmaskaralla!

 6. 8

  Naana sanoo

  Minen kyllä oikein usko että tullee testattua. En ymmärrä miks nuihin pittää lyyä kaiken maailman pärinää ja värinää ja pyörimistä ku parhaan lopputuloksen mie ainaki saan ihan normi mascaralla.

 7. 9

  sanoo

  Ripsienpidennykset on IHANAT! Mulla oli viime kesänä. Syksyllä päätin pitää vähän taukoja (öh, viimeinen huoltokerta venahti niin pitkäksi, että päätin väliaikaisesti olla pidentämättä), mutta nyt taas tahtoo ne takaisin. Mulla ne helpotti arkea ja meikkaamista ihan älyttömästi.

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  joo samaa mieltä et ripsienpidennyksistä olisi hienoa saada postausta 🙂 itselläni on myös ripsienpidennykset, enkä ole uskaltanut kertaakaan käyttää ripsiväriä kun pelkään että ripset sitten irtoilee siinä kun poistaa silmämeikin.. :/ näitä räpsyttimiä pitää varjella kun sen verran hintavat oli kuitenkin 😀
  olen myös vähän mietiskellyt että onkohan omat ripset ennallaan sitten kun poistattaa pidennykset..kuullut kauhutarinoita että ripset on kuulemma monella ollut huomattavasti lyhyemmät kuin ennen pidennyksien laittoa.. 😀 onko sinulla mielipiteitä/kokemuksia tästä?

  -milla

 9. 11

  sanoo

  Itse en rupeaisi sotkemaan tollasen kanssa kun normimaskarallakin saa hyvää jälkeä ja maksaa paljon vähemmän 😀

  Kysymys ei nyt varsinaisesti liity aiheeseen mutta toivottavasti osaisit neuvoa 😮 Käytän rimmelin nestemäistä eyelineriä rajaukseen ja maybellinen pehmeää kajalia alaluomen sisäpuolelle. Jo tunnin päästä alaluomi on pelkkää sotkua. Osaisitko suositella jotain hyvää pohjustusainetta tai leviämätöntä kajalia(ei nestemäistä)? 🙂

 10. 13

  M.M sanoo

  Omasta mielestäni pyörivä harja jo ajatuksena tuntuu naurettavalta. En ymmärrä mitä lisäarvoa harjan pyöriminen voi ripsivärin levitykseen tuoda, päinvastoin haittaa työskentelytarkkuutta.

  Toisaalta ihan symppistä, kaikkea ne meikki-intoilijoiden kukkaron menoksi keksii 😀

 11. 15

  sanoo

  Millalle: Mä en ainakaan huomannut omissa ripsissäni mitään vaurioitumista pidennyksien jälkeen. Mullahan ne pidennykset lähtivät yksi kerrallaan pois omien ripsien mukana. Tottakai omat ripset tuntuu sen jälkeen lyhyiltä ja mitättömiltä, mutta eihän ulkoiseen ripseen kiinnilaitettu jatke vaikuta mitenkään luomen sisältä kasvavaan ripseen. Se on vain se tunne. Tietty, jos pidennyksiä käsittelee väkivalloin, niin ne saatta katketa, mutta ei sekään siihen kasvuun vaikuta.

  Mä sudin ripsiväriä aina loppuvaiheessa, sitten kun huolto läheni. Omat ripset oli niin vaaleat pidennyksiin verrattuna, joten ilmani ripsaria näytti ihan muotopuolilta. Mä ostin siltä ripsienlaittajalta sellaisia puhdistuslappuja, joita se suositteli käytettäväksi pidennyksien kanssa. Ne ei nukanneet tms. Pumpulissa oli nimittäin se ongelma, että siitä jäi haituvia kiinni pidennyksiin.

  Jaahas, taidankin varata tästä ajan pidennysten laittoon 😀

 12. 16

  sanoo

  Minä sorruin ostamaan tämän… tunnustan…Olen Dior addikti.

  Olin hieman epäilevällä mielellä, mutta heti ekan kerran jälkeen tykkäsin tästä kovasti. Minulle se ei liiskannut ripsiä yhteen, lisäsi pituutta. Erityisen tyytyväinen olin miten se levitti maskaraa alaripsiin sekä kiharsi yläripsiä. Maskaran pyörivä liike pitää mennä aina silmästä poispäin, siksi kaksi suuntaa. Toinen ylös ja toinen alas.

  Otin kuvat ennen jälkeen eli jos haluat voin lähettää sulle julkaistavaksi. Mutta olihan se ripsariksi hintava. Keski-ikäisenä saa hemmotella itseään… tämä oli minun tekosyy 🙂

 13. 17

  Peppi sanoo

  Kiitos postauksesta, eipähän tartte uhrata tuolle maskaralle ajatustakaan;) Chanelin Inimitable wp toimii edelleen ihanasti, osaatko muuten sanoa, millainen Lancomen Hypnose wp on siihen tai perusHypnoseen verrattuna?

  Niin, ja postausta pidennyksistä please! Ilman hyviä ripsiväri- ja niiden laittovinkkejäsi minulla olisi jo sellaiset;)

 14. 18

  Anonyymi sanoo

  Tekninen kommentti ei liittyen tämän postauksen aiheeseen, oletko huomannut, että sun blogi ei ole päivittynyt blogilista.fi:ssä 12.12.2010 jälkeen?

 15. 19

  Kata sanoo

  Peppi: En suosittele Lancômen Hypnôse -ripsaria vedenkestävänä. Mielestäni sillä sai melko mitäänsanomatonta jälkeä aikaan, ainakin jos suhteuttaa hintaan. Hypnôse normaaliversiona on kuulemma hyvä, mutta itse tykkään vain ja ainoastaan vedenkestävistä ripsareista. Esimerkiksi Isadoran Build-Up Extra Volume 100 % Waterproof oli mielestäni Hypnôsen wp:tä parempi.

  Kiva kuulla, että tuo Chanelin Initable wp toimii! Ostin sellaisen juuri lentokentältä ja tuolla se odottelee korkkaamistaan. Täytyy vain kuluttaa käytössä oleva ripsari ensin alta pois. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *