Copy Coats!

Tiedän, että olen yksi viimeisistä ihmisistä, jotka saisivat suunnitella uusien kynsilakkojen ostoa. Mutta hei arvatkaapa vaan, kuinka hankalaa siitä on pidättäytyä nyt, kun kuulin näistä:

Nämä kuusi kevyesti sävytettyä, mutta läpikuultavaa kynsilakkaa ovat nimittäin hajustettujakynsilakkoja.

Eivätkä millä tahansa mansikoilla, mustikoilla, kukkakaaleilla tai retiiseillä hajustettuja, vaan nimenomaan tunnettujen hajuvesien tuoksuilla hajustettuja!

Mimic tuoksuu YSL:n Parisiennellle.

Copycat Burberry Classicille.

Parallel Universe puolestaan tuoksuu Burberryn Britille.

Dublicity Dolce & Gabbanan Light Bluelle.

Dead Ringer Marc Jacobsin Daisylle.

Ja Replica tuoksuu Marc Jacobsin Lolalle!

Tiedän, etten saa hankkia näitä, mutta arvatkaa vaan, kuinka paljon tahtoisin päästä tuoksuttelemaan näitä!

(Kiitokset sille lukijoistani, joka näistä minulle joitakin päiviä sitten mainitsi.)

Color Clubin lakkoja saa Suomesta lähinnä kynsistudioista, mutta netistä niitä voi ostaa CesarsShopista tai huomattavasti edullisemmin Head2Toesta.

Tosin CesarsShopin tekstinpätkä …”tuoksut jotka on yritetty saada kuuluisista hajuvesistä…” saa homman tosin kuulostamaan siltä, etteivät lakat välttämättä tuoksu kovin vakuuttavasti kopioinninkohteilleen…

(Toisaalta hyvin suuri osa koko shopin kirjallisesta ilmaisusta on niin ontuvaa, että tuokin saattaa vaan kuulua samaan kategoriaan… Sanokaa vaan tylsimykseksi, mutta minusta firman kotisivujen täytyy olla kieliopillisestikin kunnossa ennen kuin suostun asioimaan niillä ja jos edes tervetuloa-banneria ei ole oikoluettu, niin firma ei voi olla minun juttuni.)

Lakoista voi lukea lisää Scrangien kynsiblogista.

Onko joku jo hankkinut omat Copy Coatsinsa? Kertokaa, mille ne oikeasti tuoksuvat!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minulla on koko kyseinen kokoelma, mutta sillä en ole hajuvesifriikki, niin mulla ei oo kyllä mitään ksäitystä siitä miten kyseisten lakkojen tuoksut vastaavat esikuviaanm, kun en ole näitä kuuluisia tuoksutellut. Tuoksuvat kyllä minusta mukaville nämä, mutta omaan makuuni tuoksu häipyy kynsiltä aivan liian nopeasti.

 2. 3

  sanoo

  Mua kyllä aina ihan hitusen häiritsee tuoksuvat kynsilakat…monesti ihmettelen "mikä mun sormissa haisee?", kunnes muistan. Rimmelin tuoksulakat on kyllä ihan jees.

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Olen samaa mieltä siitä, että oikeinkirjoituksen pitäisi olla kunnossa. Myös minua ärsyttää, jos näin ei ole.

  Tästä pääsenkin itse asiaan. Taivutat jatkuvasti pitkiä adjektiiveja väärin. Kun kolmitavuisesta adjektiivista (esim. ihana) tehdään komparatiivimuoto, se on ihanampi, ei ihanempi, kuten sinä kirjoitat. Vain lyhyissä sanoissa a>e: kiva, kivempi.

 4. 7

  sanoo

  Anonyymi: Kiitos, että kerroit minulle tuohon liittyvän kielioppisäännön, koska olen ihan oikeasti jo pitkään tuskaillut noiden vastaavien sanojen kanssa ja miettinyt oikeaa muotoa keksimättä logiikkaa. Mahtavaa! 🙂

 5. 9

  Anonyymi sanoo

  No hyvä ettet loukkaantunut tuosta kielioppikommentista. 🙂 Ja kiitos vielä loistavasta blogista, olen saanut täältä tosi paljon tietoa ja tuoteideoita.

  Ilina (nimimerkki jäi vahingossa edellisestä viestistä pois)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *