The Contender

Olen kehunut teille moneen otteeseen Diorin Nude-peiteainetta, joka on ollut täydellinen löytö silmäalusilleni. Nyt olen tehnyt toisenkin löydön, jota voisin myös sanoa täydelliseksi.

Tällä kertaa täydellinen tuote kulee Shiseidon merkin alla.

Shiseidon tuubissa myytävä Natural Finish Cream Concealer on saatavissa kolmessa sävyssä ja minun silmänalusilleni niistä parhaiten istui sävy 2, joka sekin on jo melko vaalea. Sävy 1 on jo todella vaalea, eli vaaleimpi-ihoisetkin varmasti löytävät tästä hyvän värin. Meillä laivalla ainakin sävyvalikoimasta löytyvät sävyt 1, 2 ja 3, jotka ovat mukavan keltapohjaisia, eli silmänalusille täydellisiä.

Mikä tässä sitten on hyvää?

No minusta kaikki. Mutta käydään nyt sitten ihan kohta kohdalta tämän erinomaisuutta läpi.

Ensinnäkin tämä peittää hyvin. Tummat silmänaluset ja punoitukset sekä näppylät peittyvät kaikki tällä helposti ja näppärästi. Lisäksi tässä on ohut koostumus, joten tätä on helppo kerrostaa, kunnes tarvittava peittävyys on saavutettu.

Tämä on ihan hitusen kuivempaa koostumukseltaan kuin Diorin Nude, muttei silti missään tapauksessa kuivaa. (Esimerkiksi Lancomen Effacernes on tätä kuivempaa, samoin Rubinsteinin Magic Concealer.)

Tämä myös pysyy iholla todella hyvin eikä lähde silmänalusillakaan vaeltamaan uurteisiin, vaikkei iholla olisi puuteriakaan. Riittoisuudeltaan tämä on tietysti myös huippu ja pienellä määrällä mennään pitkälle.

Itse olen tykännyt täydellistä lopputulosta hakiessani pelata tämän ja Diorin Nuden yhdistelmällä ja lopputulos on ollut mitä mainioin.

Valitettavasti en osaa tarkalleen sanoa, mitä tämä Suomessa maksaa, sillä omani on ostettu laivan tax freesta, mutta arvioisin hinnan huitelevan reilun kolmenkympin paikkeilla.

Mukavaa tässä on muuten myös se, että riittoisan 10 ml tuubin luvataan säilyvän avattuna peräti 24 kk, eli tuubin voi ehkäpä saada päivittäisessä käytössä mahdollisesti jopa kulutettua lähes loppuun!

Onko joku kokeillut tätä? Mikä peiteaine teillä on tällä hetkellä käytössä ja kuinka se on teitä mielestänne palvellut?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Osuva postaus tähän väliin. Mietin kuumeisesti mitä kokeilisin seuraavaksi ja etsin nimenomaan tuubissa olevaa tavaraa. Käytössäni on tällä hetkellä Lily Lolon peiteaine, mutta koen, että jostain kumman syystä saan silmänaluset näyttämään ryppyisemmiltä kuin ne ovatkaan.

  Onko Diorissa muuten jotain hajustetta? Ostin monta vuotta sitten ensimmäisen ja viimeisen Diorin meikkivoiteeni, jonka jouduin hylkäämään heti tuoksun takia. Luulin Stokkalla ostoksilla ollessani tuoksun tulevan myyjästä, ei voiteesta =)

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Olen metsästänyt myös about ikuisuuden hyvää peitevoidetta silmänalusille, sillä muulloin näytän jatkuvasti turpaan saaneelta (saan ihan oikeasti meikittöminä päivinä kyselyitä että onko joku lyönyt :D). Tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen GOSH:in Touch Up concealeriin. Mikä pysyvyys! Vaikuttaisi olevan myös hieman valoa heijastava, mutta saatan olla myös väärässä. Jos et ole vielä kokeillut niin testaapa!

  -n00b

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Ite olen muutaman vuoden käyttänyt Cliniquen All About Eyes Concealeria ja se on ihan mukava tuttavuus. Jotain Helena Rubinsteinia ja semmosta Lumenen peiteainepalettia kokeillut joskus myös. Mulla on oikeestaan aika vähän kokemusta tästä lajista ja oon ollut ihan tyytväinen tohon Cliniqueen niin en ole edes jaksanut vaivautua testailemaan muita.

  Koen jotenkin, että peiteaineiden etsiminen ja kokeileminen on ihan hakuammuntaa. 😀 Mutta ehkäpä kokeilen ensi kerralla tuubin tuota! 🙂

  -M-

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Oletko kokeillut make up foreverin lift concealeria? Onko sen peittävyys yhtä hyvä kuin tässä shiseidossa, tai diorissa?

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Mulla on ollut käytössä ikuisuuden Joe Blascon Tattoo cover, se todella peittää ja vähemmälläkin määrällä. Sävy on mulle hyvä. ja se kestää ja kestää… Eka kesti kolmisen vuotta, melkein päivittäisessä käytössä. Kansi hajos jo puolessa välissä, joten jouduin säilyttämään sitä minigrip-pussissa.
  -Helinä

 6. 7

  Peppi sanoo

  Taitaapa mennä kokeiluun, kunhan laivalle pääsen;) Vaikka käytän mineraalipohjaa, tykkään laittaa tavallista peiteväriä silmänalusiin. Tällä hetkellä käytän jotain ikivanhaa Grimasin kakkumaista meikkivoidetta, ei ehkä kaikista paras/peittävin ko. alueelle..

 7. 8

  sanoo

  Itse olen tykästynyt tuohon Rubinsteinin Magic Concealeriin, sävy 3 on ollut minulle hyvä. Peittää hyvin eikä ole rasvainen.

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  harmi kun kaikki hyvät on noin "hienoilta" ja kalliilta merkeiltä 🙁 ootko löytänyt mitään hyvää ihan päivittäismerkeistä? 🙂

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Täysin postaukseen liittymätön asia, mutta pakko kysäistä 🙂

  Kuulostaa varmaan typerältä, mutta ruskettuuko itseruskettavan läpi? Eli se ei mitenkään vaikuta rusketuksen pysyvyyteen tai tasaisuuteen?

 10. 11

  Janika sanoo

  Hei! Luin, että joku oli tykästynyt GOSH touch up concealer-peiteväriin. Olen ajatellut ostaa kyseisen tuotteen, mutta haluaisin tietää tuotteen sisällön (INCI-lista). Netissä sitä ei lue, ja kyseistä tuotetta on saatavana vasta naapurikaupungissa, joten en pysty tutkimaan sitä, ennen kuin vasta sitten, kun käyn ostamassa tuotteen. Kiitos vastauksesta!

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Tämä on todella hyvä! Ostin ulkomaanmatkalta, koska muista merkeistä ei löytynyt tarpeeksi vaaleaa sävyä VAALEALLE iholleni. Tämä hakkaa mennen tullen kaikki peiteaineet ja sinisyyden neutraloijat, joita olen 15 meikkausvuoteni aikani kokeillut. Yleensä ongelmana ollut peiteaine-puuteriseoksen "halkeilu" ja valuminen silmänalusjuonteisiin on nyt enää muisto vain.

 12. 13

  sanoo

  Hih! Juurikin eilen Shiseidon myyjä Serellä testasi tätä naamaani ja täytyy sanoa että katastrofi-naamani näytti hetken inhimilliseltä. Naamassani on jokin näppyläsota meneillään ja oli pakko löytää ratkaisu. Hyvä, että kehtasin naamani hytistä pistää ulos. Eli pidemmittä kokemuksia vailla uskallan suositella! Ja sävy 2 kuulema vielä taittaa punaisuutta pois, kelpaa mulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *