Cheers from London!

Ahoy Mate!

Cheers Lontoosta, jossa kaksi suomalaista kosmetiikkabloggaajaa yhdistää tällä viikolla voimansa fiilistellen sitä Lontoota, jota allekirjoittaneelle tulee niin kovin kovasti ikävä! 
Sain tälle viikolle vieraakseni Karkkipäivän Sannin, joten yhteiset puheenaiheet tuskin tulevat hetkeen loppumaan. Katsotaan, mitä tämä tiimi keksii!
Kommentit
 1. 2

  Jenni sanoo

  Avasin pitkästä aikaa ne harvat kosmetiikkablogit, joita säännöllisesti luen, joten yllätys on suuri kun näen kyseisten blogien pitäjät yhteiskuvassa! 😀

 2. 3

  Iida sanoo

  Hauska juttu, teidän molempien blogit ovatkin ainoat kosmetiikkablogit, joita luen. 😀 Pitäkää hauskaa!

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Ihana 🙂 Oli pakko kans tulla kommentoimaan että kaksi parasta bloggaajaa ikinä!

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Miksei sun postauksia tule enää joka Ilta 19.00 aikaan? Sit tykkään kyllä sun lifestyle jutuista mutta tää oli ihan turhan lyhyt?! Ja kolmanneksi haluan sanoa yli vuoden sinua seuranneena, että mielestäni sun pitäis vastata ihmisille enemmän. Ei ehkä ihan kaikkeen mut kumminkin. Ja viimeiseksi.. Blogin nimi on tosi kiva mutta ei sovi enää sulle. Mieti nyt millasen kuvan blogin nimi antaa.

  • 5.1

   sanoo

   Tässä syy miksi ei nyt ole ollut joka päivä: http://www.ostolakossa.com/2013/07/aivot-narikkaan.html
   Viimeinen vuosi on ollut sen verran kiireinen töitteni vuoksi, etten ole ehtinyt vastailla kommentteihin oikeastaan ollenkaan. Toivonkin kuitenkin, että asia muuttuu nyt, kun elämäntilanteeni muuttuu ja pääsen taas aina illaksi kotiin ja saan rentoutua hetken koneen ääressä.

   Ja uskon, että uuden elämäntilanteeni vuoksi blogini nimi tulee jälleen jatkossa sopimaan oikein hyvin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *