CC Color Correcting Makeup: Hyvä ja edullinen meikkivoidelöytö

Minulle on kertynyt kotiin melkoinen joukko blogin kautta testattaviksi saamiani meikkivoiteita, jotka ovat odottaneet esittelyvuoroonsa pääsyä jo jonkun aikaa. Olen nyt pikkuhiljaa lähtenyt purkamaan niiden kasaa ja tällä kertaa esittelyssä on Natural Code by Lumenen CC Color Correcting Make Up SPF 20 -meikkivoide.
Meikkivoide lupaa iholle luonnollista, tasaista, mattapintaista ja pitkäkestoista lopputulosta. Sävyvaihtoehtoja on kolme, joista vaalein 1 Ivory ei näytä mitenkään huolestuttavan tummalta.
Meikkivoide lupaili keskipeittävyyttä, mikä riittää omalle iholleni tällä hetkellä melko hyvin.
Ihoni on voinut viimeaikoina hyvin, mutta siinä on pientä tasoitusta kaipaavaa punoitusta, minkä lisäksi tahdon meikkivoiteen häivyttävän pisamiani. Silmänaluseni ovat aina tummat, mutta niitä olen valmis häivyttämään erillisellä runsaspigmenttisemmällä peiteaineella.
CC Color Correcting -meikkivoide tasoittikin ihon sävyä todella hyvin ja meikkivoiteen vaalea sävy oli omalle iholleni todella hyvä valinta. Lopputulos ei ollut ihan yhtä peittävä ja mattainen kun Lumenen Mattameikkivoiteella, mutta tämä voisi hyvin olla sen meikkivoiteen pikkusisko. 
Iho jäi meikkivoiteen jäljiltä kauniin heleäksi ja kuulaaksi ja melko rasvattoman tuntuiseksi. Ohut meikkivoide levittyi iholle hyvin ja ihon punoitus tasoittui, mutta omat pisamani jäivät silti kuultamaan meikkivoiteen alta kevyesti läpi. 
(Noista melkoiset mascarakasat keränneistä ripsistä voidaan sitten puhua muuten enemmän toisen postauksen yhteydessä…)
Levitin lopuksi vielä silmänalusille erillistä peiteainetta ja puuteroin kasvot mattaisemmiksi läpikuultavalla puuterilla, jonka jälkeen iho näytti todella tasaiselta ja hyvältä. Meikki kesti pitkään hyvänä ja iho pysyi kiillottomana, mutta pohja ei kuitenkaan tuntunut liian kuivalta. Omalla ihollani liian mattaiset meikkivoiteet saattavat muutaman päivän käytön jälkeen alkaa tuntumaan liian kuivilta, mutta tämän koostumus oli sen verran voidemainen eikä ollenkaan kuivakka, että olen voinut käyttää tuotetta pidempiäkin jaksoja ilman ongelmia.
Hyvä löytö siis ja ennen kaikkea loistava sävy vaalealle iholleni! Erityistä plussaa tulee varsinkin näin kesäaikaan hyvästä suojakertoimesta.
Oletteko te kokeillet Natural Code by Lumene CC Color Correction Makeup SPF 20 -meikkivoidetta?
Natural Code by Lumene CC Color Correction Makeup SPF 20 -meikkivoiteella on hintaa n. 9,90 euroa.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ei nuo sun silmänaluset mitenkään erityisen tummilta näytä 🙂 Tuo CC voide vaikuttaa ihan kelpo tuotteelta. En ole kokeillut, mutta voisin kyllä, jos sävy vaan sopii.

 2. 2

  sanoo

  Tasoittaapa kivasti ja koostumuskin kuulostaa hyvältä. Mulla odottelee tämä vielä testaamistaan. Taidanpa korkata heti huomenna! 🙂

  PS. Ja sun silmänaluset ei kyllä todellakaan näytä tummilta! 😀 Mulla kuultaa verisuonet läpi silmienalusilla, joten tummuus on ihan toista luokkaa 😉 Onneksi on hyvät peitevoiteet apuna! 😀 Just löysin aivan parhaan Stagecolorilta, josta raportoin pari päivää sitten blogissani. En enää kyllä luovu siitä, sen koostumus on ihan omanlaisensa! Täydellisen ohut ja silti peittävä. Hintakaan ei ollut mikään päätähuimaava. 25 euron luokkaa.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Itsekin nappasin tämän kokeiluun muutama viikko takaperin mutta olipas kuitenkin liian tumma tälle kalkkilaivan kapteenille 🙁 koostumus oli ihan jees mutta tuntui että Lumenen Natural Code-mattameikkivoidekin oli tätä peittävämpää värivirheiden osalta, mikä on jo aika erikoista koska muidenkin kommentteja kuultuani olen kokenut tuon NC mattavoiteen olevan vain hivenen peittävä. Ja eikö CC:hen kuulu ainakin se värivirheiden häivyttäminen, itselleni ei tuntunut auttavan lainkaan 😀 voi tietty johtua siitä että olen niin julmetun kalpea että joka ikinen vähänkin punertava läiskä oikein kirkuu naamassani huomiota :'D

  Yksi mulle suht hyvältä tuntuva kesämeikkivoide on Rimmel Lasting Finish Nude, testauksessa juuri nyt. Vaalein sävy menee nipin napin, koostumus kans ihan kiva ja tuntuu istuvan iholla läpi päivän, ei rullaudu. Kiilto on ainoa juttu jota pitää välillä kontrolloida puuterilla. Oletko testannut kyseistä tuotetta? 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Oisko sulla suositella jotain hyvää ainetta tummien silmänalusten peittoon?

 5. 6

  sanoo

  Onkohan tuo siis eri tuote kuin Lumenen aiempi CC-voide, jossa on myös SPF 20? Olen tuota Lumenen toista/aiempaa CC:tä käyttänyt ja tykkään siitä kyllä tosi paljon! Peittääkin juuri sopivasti. 🙂

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Olisi varmaan minullekin sitten liian tumma, kommenttien perusteella. Ikävää myös jos ihmiset käyttävät näitä kesällä päivävoiteen sijasta, sillä UVA-suoja ei ole kattava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *