Caresse

Minulle päätyi jonkun aikaa sitten töiden kautta kokeiluun L’orealin Rouge Caresse huulipuna sen (tietysti…) raikkaanpunaisessa sävyssä 401 Rebel Red.
Vaikka en olekaan millään lailla L’oreal fani, ovat merkin meikkituotteet kuitenkin lähes poikkeuksetta olleet minunkin makuuni. Ja niin myös tälläkin kertaa.
Rebel Red oli koostumukseltaan ihanan ohut ja kevyt ja tuntuikin huulilla enemmän ohuelta kiiltopunalta kuin varsinaiselta rasvaisemmalta huulipunalta.
Puna liukui huulille kevyenä ja ohuena eikä tuonut huulilla ollenkaan esiin mahdollisia kuivempia kohtia. Tämä onkin ollut yksi helpommista punaisista punista, joita minulla on koskaan ollut ihan vaan juurikin tämän upean kevyen koostumuksen vuoksi.
Vaikka punan koostumus tuntui ohuelta, tuntui se silti sulavan huulille ihanasti. Joskus tällaiset kevyet punat kuin tuntuvat vain jättävän huulten pinnalle ohuen kalvomaisen tunnun ja näyttävät hassuilta jo muutaman minuutin jälkeen liikuttuaan huulten uurteisiin. Tämä puna kuitenkin paitsi suli huulille, myös pysyi niillä loistavasti pitäen ne pehmeinä. Vaikka punasta kuluikin pois sen kiiltävä pinta, jäi huulille silti sävyä. 
Tämän punan kokeileminen sai minut innostumaan mahdollisesti kokeilemaan saman punalaadun muitakin sävyjä. Rebel Red sävy onkin ollut minulla menossa mukana jo muutaman työpassini ajan!
Oletteko te kokeilleet L’orealin Rouge Caresse -punia? Mitä olette niistä tykänneet? Oletteko löytäneet upeita sävyjä?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  En ole kokeillut, mutta tuo sävy näyttää tosi kauniilta. Sellainen hieman läpikuultava, sopii varmasti sellaisillekin, jotka arkailevat yleensä huulipunan kanssa. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Näyttää upealta!
  Olen lukenut näistä punista ulkomaisista blogeista ja odottanut kieli pitkällä, milloin nämä saapuvat tännekin kauppoihin! Vielä en ole ainakaan näiltä leveysasteilta (Kpo) bongannut, toivottavasti tulevat pian tännekin.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei, oletko muuten tutustunut ysl:n volupte sheer candy puniin? Sieltä myös löytyy numerolla 6 cherry loistava punainen. Minulla ollut jo koko kesän käytössä arkipunana. Ei ole raskas ja pysyykin huulissa hyvin kevyestä koostumuksesta huolimatta. Suosittelen myös muillekkin 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Ostan kyllä heti kokeiluun, kunhan vaan nämä ensin rantautuvat tänne Länsi-Suomeen! Näyttää todella hyvältä tuo punainen (ja todennäköisesti monet muutkin Caresse-sarjan punat :D)

  Johanna

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Vitsit kun tykkään blogistasi!

  En tiedä miten ihmeessä olin tällaisen onnistunut missaamaan, vasta ihan vähän aikaa sitten löysin tieni tänne, sattumalta. Rakastan sekä kosmetiikkaa (myös täällä kamppaillaan kertyneiden kosmetiikkakilojen kanssa…) että Lontoota, joten blogisi lukeminen on minulle aivan mannaa! 🙂

 6. 6

  Doris sanoo

  Nämä rouge caresset ovat jääneet mieleen mirssiinan blogista, mutta en ole onnistunut löytämään näitä suomesta ja nettikaupoistakin (lookfantastic, feelunique ym.) on haluamani sävy loppu =(

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  kuulin näistä ekaa kertaa jo joku vuosi sitten ja odotin innoissani että kyllähän nämä suomeen tulevat kun ovat L'orealia (ajattelin että nämä korvaisivat Revlon lipbutter -kuumeeni), mutta eihän niitä ikinä kaupan hyllyille ilmestynytkään. Katkera =(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *