Buusteri mascara

Sain blogini kautta IsaDoralta jonkun aikaa sitten muutamia mukavia meikkituotteita ja niiden joukossa oli merkin Lash Booster Mascara, joka lupailee ripsille runsautta ja erottelevuutta. 
Nämä ovat juuri ne kaksi ominaisuutta, joita mascaraltani haen, joten pakkohan tälle oli antaa mahdollisuus.
Mascan harja on minun silmääni mukavan näköinen: muovisen jämäkkä harja erottelee ripset aina hyvin ja jättää ripset siisteiksi ja paakuttomiksi. 
Sen kanssa lopputulos onkin enää mascaran massasta kiinni.
 
Omat ripseni ovat tosiaan pitkät mutta ohuet ja hennot, joten mascaramassan on syytä olla tarpeeksi voidemainen ja paksu, jotta ripseni kykenevät saamaan siitä tarpeeksi runsautta.
Valitettavasti tämän mascaran massa oli minun ripsilleni aivan liian löysää, joten lopputulos ei ollut mitään mieletöntä voluumia. Ei, vaikka kuinka yritin kerrostaa, sillä sitä ei vaan voi näin löysän massan kanssa oikein tehdä.
Hyvän erottelun mascara toki teki ripsiini. En vaan itse kutsuisi lopputulosta kovinkaan volumaaliseksi.
Mascara sopii varmasti paremmin niille, joilla on jo valmiiksi paksummat ja/tai tuuheammat ripset tai jotka tahtovat kevyempää jälkeä, mutta minun ripsissäni tämä oli suoraan sanottuna hieman pettymys. Ihan kiva arkimascara ehkä joo, mutta minä tahdon runsaat ripset arkenakin. Ei siis kolahtanut minuun.
Oletteko te sattuneet kokeilemaan tätä? Millaisiin ripsiin tämä on toiminut?
Kommentit
 1. 1

  Nettefin sanoo

  Heippa ja kiitos aivan mahtavasta blogista! 🙂 Oletko kokeillut Benefitin They´re real ripsaria? Se on omasta mielestä ylivoimaisesti paras tuuheuttava-pidentävä-erotteleva ripsari markkinoilla! Ajattelin samalla kysyä jos sinulla on ehdottaa hyvää vedenkestävää eyelineriä (niin ettei tule pandana ulos merestä)? 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Ihastuttavan näköinen lopputulos; juuri sitä mitä itse ripsiväriltä haen!

  Kestääkö päivän ripsissä kuinka hyvin silmiä suttaamatta?? 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tällä ripsivärillä pitkät ripsesi tulivat kauniisti esiin. Kun vertaa vaikka edelliseen postaukseen, ovat ripset paljon siistimmät ja kauniimmin erotellut. Mutta tietenkin jokaisella on oma makunsa 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Jännä juttu, mielestäni nämä näyttävät paljon paremmilta kuin edellisen postauksen räpyttimet.

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Noihan on just täydelliset ripset. Oudolta tuntuu kun suosit sellaista tyyliä että ripset on niin ripsivärissä että liimautuu toisiinsa ja on muutenkin sikin sokin.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Heippa!

  Minulla olisi ihan asiaan liittymätöntä kysyttävää. Elikkäs satuin rakastumaan tuossa yksi päivä Guccin glorious mandarin tuoksuun aivan päästä varpaisiin. Heti alkoikin kaihertamaan mieltä, että eihän se vain ole mikään kausituoksu tai sellainen jonka valmistus lopetetaan heti, kun minä siihen satuin rakastumaan? Sattuisitko tietämään tästä tuoksusta enemmän infoa, kuuluuko kenties teidän valikoimiin laivalla? Sydän särkyy jos sitä ei enää kohta kaupasta löydä. Niin ja jos tämä sattuu teidän valikoimiinne kuulumaan, mikähän sen hinta lienee teillä?

  Kiitos jo ennakkoon, jos jotain infoa löydät! Mutta jos ei löydy, niin kai sitä pitää varalta muutama pullo hamstrata.. 😀

 7. 7

  sanoo

  Rehellisesti minustakin tämän postauksen ripset näyttävät reippaasti paremmilta ja huolitellummilta, kuin edellisen postauksen klimpit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *