Brown eyed girl

Tarvitsin vähän aikaa sitten kotiin ruskeaa nestemäistä rajausta silmiini ja aloin kartoittaa hyllyjen tarjontaa.

Vaihtoehtoja ei loppujen lopuksi ollut paljoa, sillä tahdoin nestemisen ruskean tussirajauksen, joka ei sylkisi tavaraa ulos automaattisesti, vaan jonka rajausaineen ulostulo olisi säädeltävissä.

Vaihtoehtoja ei loppujen lopuksi ollut ihan hirveästi ja päädyin lopulta pähkäilemään Sensain ja Shiseidon tussien välillä. Hinta oli meillä laivalla lähes sama, mutta Sensain tussissa oli vain 0,5 ml kun taas Shiseidolla 1,5 ml. Valinnan pitäisi olla itsestäänselvä, vai mitä?

No, tottakai se olikin. Valitsin tietysti 0,5 ml sisältäneen Sensain, sillä tämähän tarkoittaa sitä, että rajaus loppuu nopeammin ja saan pikaisemmin ostaa kokeiluuni myös Shiseidon vastaavan. Ah, mikä logiikka!

Sensain rajaustussi on täytettävä ja siihen on myynnissä erillisiä täyttöpatruunoja.

Kun tuotteen ostaa ensimmäistä kertaa, on patruuna esillä erikseen ja tuote on koottava itse.

Joskus aikoinaan Sensain nestemäinen rajaus oli firman mascaroiden tapaan lämpöisellä vedellä poistettava, mutta nykyään rajaus on aivan tavallinen vesiliukoinen, meikinpoistoainetta kaipaava rajaus. (Jos kaipaatte lämpimällä vedellä lähtevää rajausta kurkatkaa Estee Lauderin Double Wear.)

Tuotteen päässä on siis nappula, jota napsauttelemalla voi päättää, kuinka paljon tavaraa tuote sylkee ulos. Tykkään Sensain annostelumekanismista enemmän kuin esimerkiksi Clarinsin kiertämällä toimivan nestemäisen tussin rajausmekanismista, sillä Clarins purskauttaa kerralla helpommin enemmän tavaraa ulos kuin tämä.

Sensain tussilla saa tehtyä ohutta ja tarkkaa jälkeä ja ruskea sävy on ihanan pehmeä. Siveltimen kärki on aivan loistava ja sopivan liukasta karvaa, jolloin sivellin liukuu luomella helposti ja hyvin.

(Älkää välittäkö takkuisista ripsistä, kuva otettu juuri ennen ripsihuoltoa kun edellisestä huollosta on ehtinyt vierähtää kolme viikkoa.)

Sensain rajaus pysyy silmissäni loistavasti ja kestää vaikka läpi yön biletyksen ja pienet ja suuremmat päiväunetkin (kirjoittaa nimimerkki ”Kokemuksella”).

Tästä rajauksesta minulla ei siis ole muuta sanottavaa kuin paljon kaikkea hyvää ja positiivista.

Sensain rajauksen hinta on Suomessa n. 37 euroa ja täytön 17 euroa.

Onko tämä rajaus tuttu teistä jollekin? Käyttäkö kukaan muu ruskeaa nestemäistä rajausta vai ovatko muut nestemäisten rajausten ystävät vannoutuneita mustan sävyn käyttäjiä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tästä tulikin mieleeni, että onko muilla merkeillä kuin Sensailla lämpimällä vedellä pois pestävää ripsiväriä?

 2. 2

  sanoo

  Olen käyttänyt jo vuoden Sensain rajaustussia ja vieläkin väriä tuntuu olevan jäljellä. Annostelu on suorastaan nerokas enkä ole koskaan joutunut kärsimään "väriövereistä". Ostin jo kuukausia sitten väripatruunan varalle, mutta ainakin vielä se on vain odottanut.

  Jos joskus tarvitsen ruskeaa rajaustussia käännyn ehdottomasti Sensain puoleen. Enkä ollenkaan vierastaisi jos Sensai julkaisisi myös muita sävyjä; esim violetti tai vihreä lisäisi mukavasti mahdollisuuksia.

 3. 3

  sanoo

  Ehdottomasti paras ylärajausväline maailmassa. Tussimuotoisista tähän astisista kokeilemistani paras, ja tussi on muotona ylipäätään paras. Rakastan. Värejä voisi olla edes kausittain enemmän, kuten Eiko tuossa mainitsikin…

 4. 4

  Peppi sanoo

  Tuo on todella tosi hyvä sivellin, kaivan tuon meikkipussista kaikkein mieluiten. Mutta kestävyys ei harmi kyllä ole minulla riittävä, joten en voi käyttää arkena, sillä ei kestä pyöräilyä (silmien valumista) eikä koko päivää rasvaisilla luomilla kuten vedenkestävä rajaus. Double wearia voisi miettiä, mutta pelkään että sen sivellin on vaikea käyttää.

 5. 5

  sanoo

  On tuttu, tuolla on tosi helppo tehdä siisti rajaus. Mulla ei ole vieläkään rajauksenteko ihan hallussa, mutta tuolla saa siistin kun lepuuttaa sivellintä ripsiä vasten. Minullakin on ruskea, musta tuntuu pienentävän silmiä..

 6. 7

  sanoo

  Ihanan näköistä ja himoitsen ruskeaa rajausväriä, mutta hinta vähän kirpaisee opiskelijan kukkaroa… 🙁
  Olisiko suositella jotain hyvää ruskeaa rajausväriä, joka sopisi myös samalla ohuemmallekkin kukkarolle?

 7. 8

  Maija sanoo

  Tämä on henkilökohtaisesti ehdoton luottotuotteeni. Omistan mustan version, joka on kestänyt satunnaisessa meikkailussani jo yli vuoden, eikä vaikuta vielä hetkeen olevan loppumassa. Pysyy mielestäni jopa turhankin hyvin paikoillaan, kun sitä saa niin tarkkaan putsailla pois. 😉

  Ruskea rajaus (ja ripsari) houkuttelevat aina toisinaan. Pidän meikeissä hyvin luonnollisesta tyylistä, joten ruskea voisi olla parempi päiväsävy. Toisaalta meikkaan sen verran harvoin, että useamman arvokkaan rajaustussin omistaminen tuntuu turhalta. Millaisiin meikkeihin/tilanteisiin itse käytät ruskeaa rajausta?

 8. 9

  ShoeGal sanoo

  Jenni,
  Ainakin Cliniquen Lash Power Mascara on poistettavissa vain lämpimällä vedellä (n. 39 astetta pakkauksen mukaan), liputan täysin sen puolesta! 🙂

 9. 12

  sanoo

  Jenni: Estee KLauderilta, Lorealilta, Shiseidolta, Cliniquelta löytyy myös. Samoin Kickseissä myydään Fiberwigiä, joka toimii samalla lailla. 🙂

  S: En nyt ulkoa osaa heittää, mutta Googlettelemalla selvinnee. Pahoittelen, etteo minusta irtoa nyt parempaa vastausta, mutta Välimeren aallot tuossa korvan vieressä häiritsevät hieman keskittymistäni… 🙂

  Jyyli: Lumenen Blueberryn nestemäinen lineri on saatavilla mustanruskeana ja itse tykkään siitä kovasti. On tosin melko tumma.

  Tietämätön: Mihin kysymykseen? Olen tosiaan lomalla Kreikassa juuri, joten vastaustahti ei ole paras mahdollinen. Formspringin kautta saat varmimmin vastauksen, tosin sielläkin on juuri nyt muutamat kysymykset jonossa… 🙂

 10. 13

  Tietämätön sanoo

  Siihen, jonka kirjoitin Vanhoja ja lohjenneita-jutun kommenttiboksiin koskien IsaDoran lakkojen saatavuutta…

 11. 14

  sanoo

  Itseasiassa Sensailla oli ennen kaksi nestemäistä rajausväriä: "pulloon" dipattava 38-liner ja tällainen about tismalleen samanlainen kuin tämä juuri esittelemäsi, mutta vanhemmassa pakkauksessa 🙂

  Itsellä on edelleen käytössä se vanhempi versio tästä, joka on siis käytännössä sama kuin tämä uusi, ja olen siinä käyttänyt jo kaksi refill-patruunaa, kolmas menossa, ja sivellin ja koko härveli on edelleen täydellisessä kunnossa. Tosin nyt mulla on meneillään viimeinen vanhan mallin patruuna, joten seuraavaksi siirryn uuteen versioon 🙂

  Mulla tuo rajaus myöskin pysyy kuin tauti, ei tarvitse huolehtia. On nukuttu täydet yöunetkin vahingossa ja aamulla oli ihan kuosissa edelleen 😀

 12. 15

  Kinuski sanoo

  Ostin myös tuon ruskean rajausvärin etelän matkalta ja sen loistavuuden vuoksi on myös musta väri alkanut houkuttelemaan… Kysynkin, onko mahdollista vaihdella väripatruunaa vaikka siinä on vielä väriä jäljellä. Toisin sanoen, voinko käyttää tänään ruskeaa ja huomenna mustaa samalla kynällä vai olisiko viisaampaa ostaa mustalle oma kynä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *